2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyisin iyi ben 18.haftada 6 kilo aldım maşallah size benim hiç bulantımda olmadı

ilk 3.5 ay 2.5 kilo aldım sonrası zaten birden geld..şimdi çok dikkat ediyorum bakalım ayda 1-1.5 alsam

diye dua ediyorum

bende çok çabuk kilo aldım ilk aylarda pat pat arttı 19. haftayı geçtik 6,5 kilo aldım ama pek göstermiyor

Dün derste bi öğrencimden çıkarak kürşad ismini düşünmüştüm bende :) yaramaz ama akıllı bi çocuktu.. Annene bırakma öyleyse alışverişi.. Allah korusun ama en kötü ihtimali bile düşünmek zorundayız.. Benim hamileliğim bile hiç beklemezken oldu, bir sıkıntı çıkar da erkenden gelirse diye en geç 2-3 aya yavaş yavaş herşeyi toplamak istiyorum ben..

evet canım öyle olması gerek daha birşey almadık ama inşallah artık başlarız :) ya şuanda nasıl olacak bilmiyorum 3-4 koldan alışveri yapıyoruz

nasıl olacak çakışacak diye korkuyorum..inşallah erken olmaz canım du hele öyle şeyleri düşünme ..

eşim kürşad bende meteyi koydum türk ismi olsun istedik..

Canım progestan kortizon değil, bebeğin tutunmasını sağlayan bir hormon. Ben de 1 ay kadar kullanmıştım hamileliğimin başlarında kanamam olunca. Hiçbir zararı yok

Merhaba kızlar;
Yazmaya vakit bulamasamda sürekli takipteyim sizi.
Bnm minik kızım 18 haftalık 22 cm 250 g ..ben de 3,5 kilo almışım toplamda.. sizce nasıl?
Siz de durumlar nası gidiyo?

Maşallah iyi gidiyorsun, ben 22 haftalığım sanırım 3 kilo aldım, daha tartılmadım önceki kontrolümden beri

21. haftamdayım 7 kg aldım fazla aldım ama yapacak bir şey yok. Bu arada ultrasonografi çektirdiniz mi yani doktorunuz bu aylarda ne istedi ?

21+4'te detaylı ultrason çektirdim canım, bu aralar onun zamanı, çektirmediysen geç kalmadan sor doktoruna.

Sağol canım, içim rahat. Tepikleyip duruyor beni sürekli, sağlıkla doğacak Allah'ın izniyle

Düşünmemiz lazım yine de.. nolacağı belli mi oluyo? Babamın ismini taşısın istiyorum ben de süleyman ama ona isim uyduramıyorum, öteki türlü bişey bulamıyorum filan bakalım :) Doğurunca karar vercem heralde..

bu ayrıntılı ultrason için kimi hastaneler yoğun sanırım 24.haftaya kadar olur dıyor

öyle olursa zararı var mıdır anlamıyorum 20-22 yazıyor nette ama randevu alırken biri 23.haftaya kadar dedı biri 24.haftaya kadar

yani böyle olursa ne olur geç mi kalınır

iyisin iyi ben 18.haftada 6 kilo aldım maşallah size benim hiç bulantımda olmadı

ilk 3.5 ay 2.5 kilo aldım sonrası zaten birden geld..şimdi çok dikkat ediyorum bakalım ayda 1-1.5 alsam

diye dua ediyorum

Bndede hic bulanti olmadi deli gibi istah var en bastan beri hemde her istedigimi yesem 15 kilo alirdim :)

Bndede hic bulanti olmadi deli gibi istah var en bastan beri hemde her istedigimi yesem 15 kilo alirdim :)

aynen valla :) ben birde tombik hamile kaldım..ay neyse şu kilo konularını silmek istiyorum beynimden

ya birde dogumdan sonra kilo gidiyor diyorlar ya benim şuanda bacaklarım kalınlaştı üst kısımlarım eee onlar nasıl gitsin kaldı aha :)

sporun gözüne vuracağız emzirirken spor yapabiliriz herlade değil mi?

21. haftamdayım 7 kg aldım fazla aldım ama yapacak bir şey yok. Bu arada ultrasonografi çektirdiniz mi yani doktorunuz bu aylarda ne istedi ?

Ben de 21. Haftamdayim 8 kilo aldım 4 kiloyu bu ay almışım dün kontrolüm vardı doktorum çok kızdı en fazla 2 kilo al dedi 1 ay sonrasına randevum var

Canim ben sifaya gidiyorum orda sordum 160 lira dedi cok pahalı geldi bize ben tepecikte cektircem orda tanıdık var o alcak randevumu sen neye karar verdin

Günaydin arkadaslar .
Dün Kontrole gittim 1 ay bekledim hic bisey göremedim diesem yeridir bebek arkasini dönmüstü cok üzüldüm ya o kadar bekledim bi heycan bi Heves gicik etti beni. Size Sormak istedigim Doktor bebegime kiz dedi kesin konusmadi arkadan bacak arasina bakarak söyledi degisme ihtimali olabilir mi sizce alisverise baslicam ama... Esimde baska Doktora gitmemi Kabul etmiyo cok Inat.

canim ben sifaya gidiyorum orda sordum 160 lira dedi cok pahalı geldi bize ben tepecikte cektircem orda tanıdık var o alcak randevumu sen neye karar verdin

randevu nasıl alınıyor sorar mısın canım. Ben de arıyorum işte. Ben karşıyakada oturuyorum burda sordum devlet hastanesinde yokmuş sadece üniversite hastaneleri ile eğitim ve araştırma hastanelerinde var dedi. Randevuyu gitceğimiz gün mü alcaz önceden nasıl alınıyo canım

Karinda killanma bendede var insallah dokulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu kilo olayına çok takılmayın bende ilk hamileliğimde çok aşırı kilo almıştım ama bunda 21 haftalığım 1kg aldım,bundan sonra hızla alırım heralde,doktora sordum doktor dedi annenin kg ile bebeğin kg orantılı olmaz,32.haftaya kadar anne kg alır 32.haftadan sonra kiloyu doğrudan bebek alır,ama sonra veriliyor hiç canınızı sıkmayın tabi çok kilo doğumu zorlaştırır o yüzden aşırıyada kaçmamak lazım

uffffffffffff ya ne olucak bu kabızlık...:2::2:

Canım hangi vitamini içiyorsun ya da vitamin içiyor musun ? İlk kontrole başka bir doktora gitmiştim. O bana previt vermişti (elevitin bir versiyonu).

Sonra hep kendi doktoruma gittim. O ilk anda daha previt çok kabızlık yapar zaten zorlanacaksın daha kötü olmasın demişti. Bana vinalac immunitum verdi. Bunun içinde zencefil ve prebiyotikler var. Zencefil bulantımı aldı götürdü, prebiyotikler sayesinde de kabızlıktan kurtuldum. Çok mutluyum.
İstersen sen de doktoruna sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…