- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.521
iyisin iyi ben 18.haftada 6 kilo aldım maşallah size benim hiç bulantımda olmadı
ilk 3.5 ay 2.5 kilo aldım sonrası zaten birden geld..şimdi çok dikkat ediyorum bakalım ayda 1-1.5 alsam
diye dua ediyorum
ya bizde birşey almadık annem alacaktı bütün kıyafetlerını tabi bizde alacaktık annem yurt dışında ya 1 eylülde gelecekmiş..benim doğum sat göre 27 ağustos ama sezeryan filan olursa erken olur..annemde dolu zıbın almıştı bizde alacaz şimdi :) ay balım hayırlısı olsun..
oğlum sağlıkla gelsin Rabbim herşeyi kollaylaştırır diyelim..
benim oğlumun ismi kürşad mete olacak bakalım Allahım sağlıkla versin bana
Bn bugun itibariyle 20 haftaligim ve 5.5 kilo aldim
Dün derste bi öğrencimden çıkarak kürşad ismini düşünmüştüm bende :) yaramaz ama akıllı bi çocuktu.. Annene bırakma öyleyse alışverişi.. Allah korusun ama en kötü ihtimali bile düşünmek zorundayız.. Benim hamileliğim bile hiç beklemezken oldu, bir sıkıntı çıkar da erkenden gelirse diye en geç 2-3 aya yavaş yavaş herşeyi toplamak istiyorum ben..
herkese merhabaaaa
ne zamandır yoktum
bu kk benim şifreyi katletti bi ara ,eşimde anca yardımcı olabildi bana.
herkes nasıl?
umarım siz de bebişler de iyisinizdir canlar.
ben şu üç günde kendimi çok yordum şimdi aşağıya doğru bi bası var
dr uma sordum az önce progestan başlayabiliriz dedi.ben de dinlensem sadece dedim ,olur geçmezse başayalım madem kanama falan yok dedi.
burdaki progestan kullananların hikayelerinden korktum bir de bu nedir kortizon mu arkadaşlar?
Merhaba kızlar;
Yazmaya vakit bulamasamda sürekli takipteyim sizi.
Bnm minik kızım 18 haftalık 22 cm 250 g ..ben de 3,5 kilo almışım toplamda.. sizce nasıl?
Siz de durumlar nası gidiyo?
21. haftamdayım 7 kg aldım fazla aldım ama yapacak bir şey yok. Bu arada ultrasonografi çektirdiniz mi yani doktorunuz bu aylarda ne istedi ?
gözün aydın kuşumm
bebişini ayrıntılı görmüşsün.. Allah sağlığını daim etsin inşallah..
hazan canım seni de okudum alıntılayamamışım. sağlıkla kalsın inşallah hep.
pozitif düşünüp iyi sonuçlar alırsın Allah ın izniyle
evet canım öyle olması gerek daha birşey almadık ama inşallah artık başlarız :) ya şuanda nasıl olacak bilmiyorum 3-4 koldan alışveri yapıyoruz
nasıl olacak çakışacak diye korkuyorum..inşallah erken olmaz canım du hele öyle şeyleri düşünme ..
eşim kürşad bende meteyi koydum türk ismi olsun istedik..
iyisin iyi ben 18.haftada 6 kilo aldım maşallah size benim hiç bulantımda olmadı
ilk 3.5 ay 2.5 kilo aldım sonrası zaten birden geld..şimdi çok dikkat ediyorum bakalım ayda 1-1.5 alsam
diye dua ediyorum
Bndede hic bulanti olmadi deli gibi istah var en bastan beri hemde her istedigimi yesem 15 kilo alirdim :)
Günaydın kızlar...
Aranızda izmir' de ikamet eden var mı acaba?
ben varimmm ızmirdee
21. haftamdayım 7 kg aldım fazla aldım ama yapacak bir şey yok. Bu arada ultrasonografi çektirdiniz mi yani doktorunuz bu aylarda ne istedi ?
ayy canım çok iyi oldu. Ayrıntılı ultrason nerde çektireceksin. Ege ve dokuz eylül, tepecik ve yeşilyurtta varmış ama nasıl randevu alınıyo napılıyo hiç bilgin var mı? Ya da özel hastanelerin hangisinde var?
canim ben sifaya gidiyorum orda sordum 160 lira dedi cok pahalı geldi bize ben tepecikte cektircem orda tanıdık var o alcak randevumu sen neye karar verdin
Kizlar benim karnim bi tuylendi bi tuylendi felakett tarasan taranir yanidoktora acarken utaniyom resmen yaa :) dokulur mu acaba ?
uffffffffffff ya ne olucak bu kabızlık...:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?