- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.541
Benim dk 18de detayli ult.da bakti ama renkli bakmadi 24 25 26da gel dedi.ultrasona baska dk bakiyor kendi dk.um ayri..yani dedi kendi dk.na randevun bu haftalar icinde ne zsmansa onda grl..benim 25+5de randevim o zsman gidicemm..yani bana 24den sonra gel dedi o zaman dahz gelismis olucak herseyi rahat gorucez diye..bilemedim burda herkes 21 22 23hfta yaxiyo.ama ben dk.soylediyi zaman gidicemMerhaba, 18-23.haftalar arası yapılıyor ama 20'den sonra daha net görünüyor her şeyi.
Ben de 21. Haftamdayim 8 kilo aldım 4 kiloyu bu ay almışım dün kontrolüm vardı doktorum çok kızdı en fazla 2 kilo al dedi 1 ay sonrasına randevum var
Bn bugun itibariyle 20 haftaligim ve 5.5 kilo aldim
bende çok çabuk kilo aldım ilk aylarda pat pat arttı 19. haftayı geçtik 6,5 kilo aldım ama pek göstermiyor
Kilo herkesin beynini kurcsliyo galiba ben de yalnizim diyodumm..ben 22hafta oldum ve ortalama 5kilo aldim..ve bunun 3kilosu 16hftadan sonra ben buna uzuluyorum cok duzensiz oldu diye...nisan ayinda cok dikkat edicem diye soz verdim kendime hergun yuruyus yapicam 1saat..disari cikamasam da evin icindeben ilk 16 hafta toplam 900 gram aldım. son 1 ayda 2 kilodan fazla aldım. birden nasıl oldu bende anlamadım
aynen valla :) ben birde tombik hamile kaldım..ay neyse şu kilo konularını silmek istiyorum beynimden
ya birde dogumdan sonra kilo gidiyor diyorlar ya benim şuanda bacaklarım kalınlaştı üst kısımlarım eee onlar nasıl gitsin kaldı aha :)
sporun gözüne vuracağız emzirirken spor yapabiliriz herlade değil mi?
Emzirirken kısmını henüz bilemiyorum ama doktorun izin verdiyse şimdi de yapabilirsin :) Mesela bak kadın 7 aylık neler yapıyor/tırıyor :)
http://www.dailymotion.com/video/x19krud_10-minutes-stay-fit-workout-during-pregnancy_sport
canım ben evlenmedne önce kışında dahil olmak üzere günde 8km yürüyordum,spora gidiyordum,
leslie ile evde yürüyüş yapıyıordum hatta orada hamile bir bayanda yapıyordu ki ben zorlanıyordm tabi o zaman sigarada içtiğimden
nefesim kesiliyordu..ama ben evlendim o hazırlık dönemi filan hamile kalmadan 10 ay önce hepsini bıraktım,şimdi yürüyüş yapıyorum ama sonra belim çok ağrıyo ama doktorlar daha önce spor yapıyorsanız devam edin diyor ama ben uzun süre yapmadım şimdi yanlış yapmak istemiyorum biraz aceleci davranıyorum..
söyle bir uzmanla yapabilsem yoksa ben kaybediyorum kendimi..
Ben de 14 yıldır spor yapıyorum ama hep düzensiz..Son donemlerde de yapmıyordum pek ama hamile kalınca (zaten fazla kiloyla hamile kaldım) sporu düzenli hale getirdim (hamileyken çok kilo almayayım diye).Yürüyorum ,haftada bikaç gün yüzmeye çalışıyorum ve de netten buldugum videoları yapıyorum.Youtube kapanmasaydı iyiydiDoktorum spor yapabilirsin diyince,herhangi bir sağlık sorunum da olmadığı için ben de yapıyorum valla her fırsatta bişiler :)
düzenli yürüyüş ve beslenmeyle kontrol altına alırsın merak etme.. bende öyle yapıcam dediğin gibi bende bir ayda çok aldım.. hayır birde doktor bana çok az almışsın beslenmene dikkat et demişti geçen ay, yarın randevumuz var doktor beni görünce çok şaşıracak eminim :))Benim dk 18de detayli ult.da bakti ama renkli bakmadi 24 25 26da gel dedi.ultrasona baska dk bakiyor kendi dk.um ayri..yani dedi kendi dk.na randevun bu haftalar icinde ne zsmansa onda grl..benim 25+5de randevim o zsman gidicemm..yani bana 24den sonra gel dedi o zaman dahz gelismis olucak herseyi rahat gorucez diye..bilemedim burda herkes 21 22 23hfta yaxiyo.ama ben dk.soylediyi zaman gidicem
Kilo herkesin beynini kurcsliyo galiba ben de yalnizim diyodumm..ben 22hafta oldum ve ortalama 5kilo aldim..ve bunun 3kilosu 16hftadan sonra ben buna uzuluyorum cok duzensiz oldu diye...nisan ayinda cok dikkat edicem diye soz verdim kendime hergun yuruyus yapicam 1saat..disari cikamasam da evin icindeherkes cok kilo almissin diyo..ve bu kilolar su toplanmasi olsa derd etmiycem ama eminim sirf kilo hepsi..
ooo süper ya yüzme baya rahatlatır ama bu yolladığın video çok yoracak birşey değil..bende deneyim bende o ara bıraktm ya korkuyorum yapmaya
ama bu güze birşeydi..yüzmede harikaymş ama ben yüzme bilmiyorum..bol bol yüz valla
düzenli yürüyüş ve beslenmeyle kontrol altına alırsın merak etme.. bende öyle yapıcam dediğin gibi bende bir ayda çok aldım.. hayır birde doktor bana çok az almışsın beslenmene dikkat et demişti geçen ay, yarın randevumuz var doktor beni görünce çok şaşıracak eminim :))
Benim dk 18de detayli ult.da bakti ama renkli bakmadi 24 25 26da gel dedi.ultrasona baska dk bakiyor kendi dk.um ayri..yani dedi kendi dk.na randevun bu haftalar icinde ne zsmansa onda grl..benim 25+5de randevim o zsman gidicemm..yani bana 24den sonra gel dedi o zaman dahz gelismis olucak herseyi rahat gorucez diye..bilemedim burda herkes 21 22 23hfta yaxiyo.ama ben dk.soylediyi zaman gidicem
peki bişey sormak istiyorum
misal bu alınan kiloları dert ediyorsunuz ya hani, normalde de kilo problemi yaşadığınız için mi kızlar?
yani ben normalde boyuma göre zayıfım. ve bu dönemde kilo almak istiyorum. boyum 164, kilom hamile kalmadan önce 45ti.
4 kilo almama rağmen halen zayıfım. hızlı ve fazla alırsam bunun bana da doğumda mı zararı olur ?
saol cnm seninkine de masallahh inşallah saglikla kucallariz yavrularimzii..benimki suanda da tik tik atiyor hickirik da tutmus olabilir.babasi da elini koymuyor karnima gıcık koy bak hissedersin diyorum yok diyor.cnm ben cok hormon yuklendim killanma ondan sonra basladi 3 tup bebek yaptim malum igneler ilaclar.. bide suan killanmaya killandi diye vicik vicik badem yagi suruyom sukur kasinmam gecti.sorma canım ilaçlardan dolayı bende çekiyordum bunu. ama her sabah 2-3 tane gün kurusunu yeyip arkasına ılık su içiyorum.şimdilik sorunu çözdüm tavsiye ederimhamilelikte mi oluyo bu tüylenme?benimkide tüylendi. badem yağı sürdüğüm için oluyor diye badem yağını bıraktım.oy maşallahhh. ne güzell.. Allah ım hep sağlık versin ona..ben artık net hissediyorum kıpır kıpır ama babası çok üzülüyor.dakikalarca bekliyor eli karnımda ama o hissedemiyor
bacim zaten 45 kiloymussun kurban olayim kiloyu veremsen nolur ki dogumdan sonra 5 kilo fazlan kalsa da super olur cok zayiflik da iyi degil.peki bişey sormak istiyorummisal bu alınan kiloları dert ediyorsunuz ya hani, normalde de kilo problemi yaşadığınız için mi kızlar?yani ben normalde boyuma göre zayıfım. ve bu dönemde kilo almak istiyorum. boyum 164, kilom hamile kalmadan önce 45ti. 4 kilo almama rağmen halen zayıfım. hızlı ve fazla alırsam bunun bana da doğumda mı zararı olur ?
peki bişey sormak istiyorum
misal bu alınan kiloları dert ediyorsunuz ya hani, normalde de kilo problemi yaşadığınız için mi kızlar?
yani ben normalde boyuma göre zayıfım. ve bu dönemde kilo almak istiyorum. boyum 164, kilom hamile kalmadan önce 45ti.
4 kilo almama rağmen halen zayıfım. hızlı ve fazla alırsam bunun bana da doğumda mı zararı olur ?
randevu nasıl alınıyor sorar mısın canım. Ben de arıyorum işte. Ben karşıyakada oturuyorum burda sordum devlet hastanesinde yokmuş sadece üniversite hastaneleri ile eğitim ve araştırma hastanelerinde var dedi. Randevuyu gitceğimiz gün mü alcaz önceden nasıl alınıyo canım
bacim zaten 45 kiloymussun kurban olayim kiloyu veremsen nolur ki dogumdan sonra 5 kilo fazlan kalsa da super olur cok zayiflik da iyi degil.
benim hamilelikten önce herhangi bir kilo problemim olmadı, yerim ama pek kilo almam. 49-50 kiloyla hamile kaldım. ilk dört ayımda 900 gram aldım. son ay 2 kilonun üzerinde aldım. bence hamileliğin doğal seyrinde alınan kilolar sağlıklıdır ve bir şekilde verilir. ama ben 1 ayda birden aldığım için kafama taktım. yavaş yavaş almak lazım diye biliyorum o yüzden.
saol cnm seninkine de masallahh inşallah saglikla kucallariz yavrularimzii..benimki suanda da tik tik atiyor hickirik da tutmus olabilir.babasi da elini koymuyor karnima gıcık koy bak hissedersin diyorum yok diyor.cnm ben cok hormon yuklendim killanma ondan sonra basladi 3 tup bebek yaptim malum igneler ilaclar.. bide suan killanmaya killandi diye vicik vicik badem yagi suruyom sukur kasinmam gecti.
Benim dk 18de detayli ult.da bakti ama renkli bakmadi 24 25 26da gel dedi.ultrasona baska dk bakiyor kendi dk.um ayri..yani dedi kendi dk.na randevun bu haftalar icinde ne zsmansa onda grl..benim 25+5de randevim o zsman gidicemm..yani bana 24den sonra gel dedi o zaman dahz gelismis olucak herseyi rahat gorucez diye..bilemedim burda herkes 21 22 23hfta yaxiyo.ama ben dk.soylediyi zaman gidicem
Kilo herkesin beynini kurcsliyo galiba ben de yalnizim diyodumm..ben 22hafta oldum ve ortalama 5kilo aldim..ve bunun 3kilosu 16hftadan sonra ben buna uzuluyorum cok duzensiz oldu diye...nisan ayinda cok dikkat edicem diye soz verdim kendime hergun yuruyus yapicam 1saat..disari cikamasam da evin icindeherkes cok kilo almissin diyo..ve bu kilolar su toplanmasi olsa derd etmiycem ama eminim sirf kilo hepsi..
canım sen baya zayıfmışsın boyuna göre ,doktorlar ilerde tansiyon ya da gebelik şekeri çıkar filan diye uyarıyor birde
doğum zor olur deniliyorda ben çoğu ki,lolu olup bırde cok kılo alanı gordum ne tansıyon ne bırsey cıkı bebektede sıkıntı olmadı..
ben mesela zaten fazla kiloyla hamile kaldım ee şimdi boyda 165 ondan stresim ama aşırı yemesemde alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?