- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.581
kızlar bu kilo olayına çok takılmayın bende ilk hamileliğimde çok aşırı kilo almıştım ama bunda 21 haftalığım 1kg aldım,bundan sonra hızla alırım heralde,doktora sordum doktor dedi annenin kg ile bebeğin kg orantılı olmaz,32.haftaya kadar anne kg alır 32.haftadan sonra kiloyu doğrudan bebek alır,ama sonra veriliyor hiç canınızı sıkmayın tabi çok kilo doğumu zorlaştırır o yüzden aşırıyada kaçmamak lazım
21.haftada 1 kılo masalah,ben 6 kılo aldım,bende nırmal doğum ıstıyorum,umarım o kadr cok kılo almam
Dogum sekilleride konusulmaya baslanmis :) bende epidural normal dogum istiyorum kilo almadim zaten hic 53 ile hamile kaldim 2 kilo aldim sadece...umarim saglikla kolayca dogarlar
Benımde ılk ı normal dogumda ıkıncıyede normal ıstıyorum epıdural ıstıyorum ama Dr un onermesıne baglı..bende 50 kıloyla hamıle kaldım suan 54 kıloyum normalde 11 kıloyla tamamlarım dıye düşünüyordum ilkinde 11 kılo almıştım sıkıntı yok 65 kıloyla kadar alabılırım kırk gunün sonunda verıyorum ben emzırmek cok kolay kılo verdırıyor
korkucak bişey yok tatlım bende korkuyordum basitmiş...
kızlar merhaba
ben ekim annesi olacağım inşallah
doktorum 12. haftada kıza benziyor dedi, ben değişmesini istemiyorum
sizlerde durum nasıldı? 12. haftada yorum yapılıp, değişen var mı?
lütfen cevapppp
Degişen arkadaşlarımız var canım cok o yüzden alıştırma kendini cok bana ilk erkek denildi sonra 2 ci doktoruma gittim kız gibi dedi halla kesinleşmedi nisanın 5 de ayrıntılı renkli ultrasonumuz var o zaman sanırım kesinleşecek cinsiyetimiz saglıklı hayırlı olsun evlatlarımız
Allah gonlunuze gore verir insallah 12 hafta cok erken cinsiyet icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba
lütfen cevapppp
sagol canım. senin doktorun 12 gibi tahmin yapmış mıydı? ve tuttu mu?
öyle mi diyorsun? demek hala öğrenemedin canım. ben hiç acele etmeyeyim o zaman
tabi ki önce sağlık, ona ne suphe :)
ohooo 10. Haftada erkrk demeye basladilar 18. Haftada kiz oldu :)kızlar merhaba
lütfen cevapppp
ohooo 10. Haftada erkrk demeye basladilar 18. Haftada kiz oldu :)
zeynep duru güzel bence kızım olsaydı zeynep koyacaktım ama elif sare de fena değil bence:26:
demeyın ya bana 14 haftada kız dedı yrn kontrole gdıcem umarım erkek demzzzüzülürüm valla kız dıye kaptırdım kendımı ısım hersey hazır ...
sagol canım. senin doktorun 12 gibi tahmin yapmış mıydı? ve tuttu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?