2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah oğluşuna maşallahh 1 ay öyle zor geçiyorki

yarın benimde kontrolüm var 1 ay oldu merak içindeyim:18:

olsun bu merak öyle tatlıkii.. bazen zaman hiç geçmiyor gibi olsada yinede beklemek güzel merak etmek heyecanlanmak... yarın sabah ne mutlu uyanırsın sende kimbilir :)))

Allah nazardan korusun sizi, bizi ve bebislerimizi...

canımmmm gözün aydın yerim senin tosununu:)çocuğa da ürkütücü diyip durma yazıkkk:)) bizim randevu tarihi hala gelecek ohoooo 7 nisanda iyi ki gitmişim başka doktoroda öğrenmişim bebişimin cinsiyetini.Eşimle karar verdik 7 nisanda kendi doktoruma gidince hiç çaktırmayacağız cinsiyeti bilmiyomuş gibi davranıp aaaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiii diyip şaşıracağız

Hadi hayırlısı, gönlünden geçen olsun, hayırlı evlat olsun inşallah :) yazarsın sonucunu kesinleşince :)

numaracılar siziiiii neyse canım hem bebeğin cinsiyeti tastiklenmiş olur emin olursunuz işte daha ne olsun
e napiyim bebiş gözlerini bi açtı korktum yani şimdiden bi otorite bi ciddiyet görmen lazım birde hiç yerinde durmuyor varyaaaa... bakalım sizin tosun ne alemde az kaldı sayılır...

bu arada doktor dediki 20. haftadan itibaren bebekler annelerin duygularını çok rahat hissederler, bol bol gülümse mutlu ol filan dedi... mutlu olalım gülelim güldürelim:)) bol bol güneşlenelim yürüyüşler yapalım mis baharda gelmişken :))

vallaha bu ülkede sürekli gülüp mutlu olmak mümkün değil pek.Demekki bebişlere rol yapacağız

lal32 merhaba canım. mide bulantılarından hep şikayetçiydin. bende epeydir yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. merak etim ne durumdasın artık.

canim benim sende benim aklimdan gectin hep....yazmayinca merak etmeye baslamistim...

mide bulantilarim gecti sayilir....3 haftadir hastaydim antibiotik kullanamadigim icin zor atlattim...neyse ki simdi iyiyim...sende gelismeler neler?

demeyın ya bana 14 haftada kız dedı yrn kontrole gdıcem umarım erkek demzzz üzülürüm valla kız dıye kaptırdım kendımı ısım hersey hazır ...

valla banada 12. hafta erkek dedi doktorun biri, daha sonra doktorumu degistirdim 17. haftamda kiz dedi. Ama söyle bir durumda var, ilk etapta kiz diyip sonra erkege benzeltilmesi cok nadir. Daha cok erkek diyip sonra kiza dönebiliyor.
Insallah senin öyle bir durumun olmaz :)

Son düzenleme:
olsun bu merak öyle tatlıkii.. bazen zaman hiç geçmiyor gibi olsada yinede beklemek güzel merak etmek heyecanlanmak... yarın sabah ne mutlu uyanırsın sende kimbilir :)))

iyi ve sağlıklı olsunlarda razıyız beklemeye .bu merak endişe sıkıyor insanı . sabaha mutlu uyanıcam ama bi türlü akşam olmucak 16:40da randevum.

selamlar arkadaşlar nasılsınız ...

işlerim vardı biraz daha yeni yazabildim,

2 hafta öncesine kadar bebeğimin hareketleri çok çok seyrekti,

bugünlerde iyice hareketlenmeye başladı balık gibi bi oraya bi buraya maşaallah eşimde hissetti en sonunda ...

çok güzel duygular Rabbim herkese nasip etsin...

canim benim sende benim aklimdan gectin hep....yazmayinca merak etmeye baslamistim...

mide bulantilarim gecti sayilir....3 haftadir hastaydim antibiotik kullanamadigim icin zor atlattim...neyse ki simdi iyiyim...sende gelismeler neler?

ilk başlarda kabızlıktan cok yorulmustum sımdıde sureklı tuvalete çıkmak yoruyor beni. birde çalıştığım için zorlanıyorum tuvalet konusunda. mide bulantılarım ıyı gercekten.3 haftadır kusmuyorum. ara ara mide bulantılarım oluyor ama alıştık artık. hemen birşeyler yiyorum geçiyor.

seninde hastalığın kötü olmuş ya. evet bir de ilaç içemediğimiz için bayağı zor oluyor. neyse atlatmışsın allahtan.

göbek ne durumda iyice çıkmıştır artık

iyi ve sağlıklı olsunlarda razıyız beklemeye .bu merak endişe sıkıyor insanı . sabaha mutlu uyanıcam ama bi türlü akşam olmucak 16:40da randevum.

kıyamam sen bendende sabırsızsın :))) ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri daha rahatım o kıpırdadıkça iyi yavrum diyorum :)))) 16.40 olmaz şimdi bir türlü :))

kıyamam sen bendende sabırsızsın :))) ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri daha rahatım o kıpırdadıkça iyi yavrum diyorum :)))) 16.40 olmaz şimdi bir türlü :))

sende hareketler çok sıklaştımı?? ben bi geçen hafta ciddi bikaç tekme yedim onun dışında okadar net olmadı bida sadece akşam yattığımda özellikle sırtüstü yattığımda lıkır lıkır oluyo içim ama net dışa vuran bi hareket değil.benim oğlan sakin sanırım. çalıştığım için akşamdan akşama azcıkta olsa o hareketler rahatlatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…