- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.621
oyy maşallah oğluşuna maşallahh 1 ay öyle zor geçiyorki
yarın benimde kontrolüm var 1 ay oldu merak içindeyim:18:
selam kızlar doktordan geliyorum. tosun paşamız gayet iyiydi. bir ayda 1,1 kilo almışım. şeker yüklemesi yapılacaktı önümüzdeki aya ertelendi. bebek 273 gr mış. kilosu boyu orta dedi, beklediğimiz gibi, olması gerektiği gibi dedi. hala erkek cinsiyeti değişmedi :)))) bizim doktorumuz ayda bir çağırıyor. bi dahaki 8 mayısa inşallah. zaman uzun olunca çok özlüyorum.... ama hala bebeğin yüzü biraz korkutucu yüz kasları oluşmadığı için yinede geçen aya göre biraz daha dolmuş yanakları ...:)) paylaşmak istedim :)))))
canlarım herkese merhaba...bugun doktor kontrolum vardı kızımı gördüm kıpır kıpır yavrum.doktor cok ıyı gözukuyor dedı bır problem yokmus uzun uzun ızledık babasıyla.ellerını yuzune koyuyor burnu falan olusmus kafasında bıngıldagını gördum...babası bana benzıyor dedı :) hadı ordan bana benzıyor dedım..yanııı kısaca mutluyuuummmm
Allah nazardan korusun sizi, bizi ve bebislerimizi...
selam kızlar doktordan geliyorum. tosun paşamız gayet iyiydi. bir ayda 1,1 kilo almışım. şeker yüklemesi yapılacaktı önümüzdeki aya ertelendi. bebek 273 gr mış. kilosu boyu orta dedi, beklediğimiz gibi, olması gerektiği gibi dedi. hala erkek cinsiyeti değişmedi :)))) bizim doktorumuz ayda bir çağırıyor. bi dahaki 8 mayısa inşallah. zaman uzun olunca çok özlüyorum.... ama hala bebeğin yüzü biraz korkutucu yüz kasları oluşmadığı için yinede geçen aya göre biraz daha dolmuş yanakları ...:)) paylaşmak istedim :)))))
Allah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
malesef canim... hala belli degil...acile gittigimde doktor kiza benziyor demisti...sonra kendi dr um kesin olmamakla beraber erkege benziyor dedi...ama kordon tam iki bacaginin arasindaydi...8 nisanda tekrar randevum var...hic bir tahmin yürütemiyorum...his olarak hala kiz geciyor icimden
canımmmm gözün aydın yerim senin tosununu:)çocuğa da ürkütücü diyip durma yazıkkk:)) bizim randevu tarihi hala gelecek ohoooo 7 nisandaiyi ki gitmişim başka doktoroda öğrenmişim bebişimin cinsiyetini.Eşimle karar verdik 7 nisanda kendi doktoruma gidince hiç çaktırmayacağız cinsiyeti bilmiyomuş gibi davranıp aaaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiii diyip şaşıracağız
vallaha bu ülkede sürekli gülüp mutlu olmak mümkün değil pek.Demekki bebişlere rol yapacağıznumaracılar siziiiiineyse canım hem bebeğin cinsiyeti tastiklenmiş olur emin olursunuz işte daha ne olsun
e napiyim bebiş gözlerini bi açtı korktum yani şimdiden bi otorite bi ciddiyet görmen lazımbirde hiç yerinde durmuyor varyaaaa... bakalım sizin tosun ne alemde az kaldı sayılır...
bu arada doktor dediki 20. haftadan itibaren bebekler annelerin duygularını çok rahat hissederler, bol bol gülümse mutlu ol filan dedi... mutlu olalım gülelim güldürelim:)) bol bol güneşlenelim yürüyüşler yapalım mis baharda gelmişken :))
Hadi hayırlısı, gönlünden geçen olsun, hayırlı evlat olsun inşallah :) yazarsın sonucunu kesinleşince :)
günaydin cok sevgili anneler...
lal32 merhaba canım. mide bulantılarından hep şikayetçiydin. bende epeydir yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. merak etim ne durumdasın artık.
vallaha bu ülkede sürekli gülüp mutlu olmak mümkün değil pek.Demekki bebişlere rol yapacağız
bu arada bak bugün bunları aldım Eki Görüntüle 1049053 Eki Görüntüle 1049055
hahahah olabilirrrr canım :))))))))))))))))çok tatlılar maşallah... asker kıyafeti özellikle :))) kurban bayramı olacak önümüzde bayramlık olarak kullanırsın belki :)))
demeyın ya bana 14 haftada kız dedı yrn kontrole gdıcem umarım erkek demzzzüzülürüm valla kız dıye kaptırdım kendımı ısım hersey hazır ...
olsun bu merak öyle tatlıkii.. bazen zaman hiç geçmiyor gibi olsada yinede beklemek güzel merak etmek heyecanlanmak... yarın sabah ne mutlu uyanırsın sende kimbilir :)))
canim benim sende benim aklimdan gectin hep....yazmayinca merak etmeye baslamistim...
mide bulantilarim gecti sayilir....3 haftadir hastaydim antibiotik kullanamadigim icin zor atlattim...neyse ki simdi iyiyim...sende gelismeler neler?
iyi ve sağlıklı olsunlarda razıyız beklemeye.bu merak endişe sıkıyor insanı . sabaha mutlu uyanıcam ama bi türlü akşam olmucak 16:40da randevum.
kıyamam sen bendende sabırsızsın :))) ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri daha rahatım o kıpırdadıkça iyi yavrum diyorum :)))) 16.40 olmaz şimdi bir türlü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?