2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hanimlar 16. Haftada doktorum kiz geliyor dedi 18. Haftada tekrar bakildi yine kiz dendi dolayisiyla bende hazirliklara basladim ..Allah herkeze hayirli evlatlar nasib etsin

21.haftada 1 kılo masalah,ben 6 kılo aldım,bende nırmal doğum ıstıyorum,umarım o kadr cok kılo almam

yok canım seninde maşallahın var hiç canını sıkma ben ilk hamileliğimde 6 kiloda ne oooo...o kadar çok aldımki,şimdi almamam gerekiyor zaten daha 1yıl önce doğum yaptım hemde sezeryan,şimdiki süpriz bebiş.arası çok olmadığı için doktor dedi kilo almak yok dikişlerin ayrılır maxsimum 4-5 kilo almam gerek ama becerebileceğimi sanmıyorum işallah kilo almam yoksa dikişler ağrır problem oluştururmuş,ama sana tavsiyem hiç canını sıkma doğumdan sonra emziriyosun 6 ay olmadan eski kilona dönersin,ben o kadar kiloyu verdiğime göre herkes verir

korkma tatlım doktoruna sorarsın , benim kilo ve tansıyon kontrolümü her gittiğimde yapıyor. özelemi gidiyosun?

bana bunu tedaylica anlattı doktorum ve tatmin oldum . bende kilo almak istemediğim için sormuştum doktoruma bu konuyu , saolsun dediğin gibi kilo almak ile kilo almak arasındaki farkı söyledi,neler yemeliyim nası beslenmeliyim bilgilendirdi. şimdi korkmuyorum kilo almaktan yoksa bahsettiği 15 kilo ve üstü benim boyuma kiloma göre ürkütücü.

Allah gonlunuze gore verir insallah 12 hafta cok erken cinsiyet icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada 12.haftada erkek gibi demişti kesin değil vurgusuyla, hala erkek. kızda yanılma payı nedir bilmiyorum ama

kızlar
joker magazasında 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki
ebebek mağazasında 255 tl alışverişe 55 tl hediye çeki kampanyası başladı..
fırsatı degerlendirmek lazım..
alışveriş yapan varmı?
ben puset bakıyorum alan var mı?????

cevabınız için çok teşekkür ederim :)

kızlar merhaba
ben ekim annesi olacağım inşallah
doktorum 12. haftada kıza benziyor dedi, ben değişmesini istemiyorum
sizlerde durum nasıldı? 12. haftada yorum yapılıp, değişen var mı?
lütfen cevapppp

valla benimkinede tam 12. haftada 3 lü teste gitmiştik %90 kız dedi sonra 16. haftada kesinleştirelim artık dedi kızdı yani değişmemişti ama benim doktorum 4 boyutlu ultrason kullanıyo

valla benimkinede tam 12. haftada 3 lü teste gitmiştik %90 kız dedi sonra 16. haftada kesinleştirelim artık dedi kızdı yani değişmemişti ama benim doktorum 4 boyutlu ultrason kullanıyo

Canim ultrasonun 4 boyutlu oldugunu nasil anlıyorsun? Sarimsi turumcumsu görüntü veriyor, o mu?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrb kızlr.öncelikle Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin diyorum.benm ikinci gebeliğim.arkdaşlar cinsiyeti konuşmuşlar da ben de kendmden örnek vereyim istedim.benim ikinciye kız dedi doktor 17. haftada ama bu geçen hafta sonu erkek dedi.yani 19.haftada.doktorun tecrübesi çok önmeli gerçekten.bi de ben de norml doğum çok istiyordum ama ben de ilk gebelikte gebelik zehirlenmesi gelişti acil sezeryana alındım.Allah kimseye vermesin ama idrarda protein kaçağı olan arkadaşlar varsa dikkat etsin lütfen.benim doktorum çok da önemsemedi ama bana pahalıya mal oluyordu nerdeyse.bi de kiloyu çok da takmayın.rahat olun bebişler annelerinin psikolojisnden çok etkilenirler.ben çok korku dolu günler geçirmiştim.o da şimdi biraz korkak bi çocuk.az ama düzenli yiyin.emzirme hepsini alıp götürür zaten önemli olan doğumdan sonra dikkat etme.ben 25 kilo verdim.Aeo.hayırlı günler hepinize...

selam güzel annişler o kadar çok yiyorum ki duba gibi oldum. ne yapalım veririz di mi? Kızlar bu nts diye bir şey var ya giriyorlar tık tık tık diye ses geliyor içeriden biz ne zaman gireceğiz ona?

günaydın canım doğumdaşız bizde 23 ağustosu bekliyoruz

Allah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

günaydınn, senin cinsiyet belli olmadı mı hala canım?

malesef canim... hala belli degil...acile gittigimde doktor kiza benziyor demisti...sonra kendi dr um kesin olmamakla beraber erkege benziyor dedi...ama kordon tam iki bacaginin arasindaydi...8 nisanda tekrar randevum var...hic bir tahmin yürütemiyorum...his olarak hala kiz geciyor icimden

selam kızlar doktordan geliyorum. tosun paşamız gayet iyiydi. bir ayda 1,1 kilo almışım. şeker yüklemesi yapılacaktı önümüzdeki aya ertelendi. bebek 273 gr mış. kilosu boyu orta dedi, beklediğimiz gibi, olması gerektiği gibi dedi. hala erkek cinsiyeti değişmedi :)))) bizim doktorumuz ayda bir çağırıyor. bi dahaki 8 mayısa inşallah. zaman uzun olunca çok özlüyorum.... ama hala bebeğin yüzü biraz korkutucu yüz kasları oluşmadığı için yinede geçen aya göre biraz daha dolmuş yanakları ...:)) paylaşmak istedim :)))))

canlarım herkese merhaba...bugun doktor kontrolum vardı kızımı gördüm kıpır kıpır yavrum.doktor cok ıyı gözukuyor dedı bır problem yokmus uzun uzun ızledık babasıyla.ellerını yuzune koyuyor burnu falan olusmus kafasında bıngıldagını gördum...babası bana benzıyor dedı :) hadı ordan bana benzıyor dedım..yanııı kısaca mutluyuuummmm

oyy maşallah oğluşuna maşallahh 1 ay öyle zor geçiyorki

yarın benimde kontrolüm var 1 ay oldu merak içindeyim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…