- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.601
21.haftada 1 kılo masalah,ben 6 kılo aldım,bende nırmal doğum ıstıyorum,umarım o kadr cok kılo almam
doktorum bu konuyla alakalı hiç bi şey söylemiyor. benimde sormak aklıma gelmedi.
kilo takibini de yapmıyor.
ben isteyince de kilo alan birisi değilim ki. doğuma kadar o kadar kiloyu alacağımdan bile şüpheliyim.
şu anda mesela kilo almam durdu. görenler hamile olduğuma inanmıyor bile.
korktum bak şimdi
kiloyla güç arasında bahsedildiği gibi bir orantı yok aslında... kilo derken kaliteli kilo olmadıktan sonra karbonhidrat yada yapay şekerle şişirilmiş kilonun güce olumlu katkısı yok. beslenme eğitimi veren biri olarak bunu söylüyorum. siz yeterince iyi beslenin, kaliteli ve çeşitli beslenin. gücünüz asıl buna bağlı... demek istediğim kilo var kilo var yaniii.... önemli olan nasıl o kilonun oluştuğu. zayıf olupta çok dirençli insanlarda var, kilolu olupta ikide bir hasta olan insanlarda var
Allah gonlunuze gore verir insallah 12 hafta cok erken cinsiyet icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydin cok sevgili anneler...
valla dedim bile :))) alisveris filan full yapilmisti herseybtamamdi nerdeyse pikesi nevresimi hepsi kaldi :)demeyın ya bana 14 haftada kız dedı yrn kontrole gdıcem umarım erkek demzzzüzülürüm valla kız dıye kaptırdım kendımı ısım hersey hazır ...
günaydin cok sevgili anneler...
cevabınız için çok teşekkür ederim :)
cevabınız için çok teşekkür ederim :)
kızlar merhaba
ben ekim annesi olacağım inşallah
doktorum 12. haftada kıza benziyor dedi, ben değişmesini istemiyorum
sizlerde durum nasıldı? 12. haftada yorum yapılıp, değişen var mı?
lütfen cevapppp
valla benimkinede tam 12. haftada 3 lü teste gitmiştik %90 kız dedi sonra 16. haftada kesinleştirelim artık dedi kızdı yani değişmemişti ama benim doktorum 4 boyutlu ultrason kullanıyo
günaydın canım doğumdaşız bizde 23 ağustosu bekliyoruz
günaydınn, senin cinsiyet belli olmadı mı hala canım?
selam kızlar doktordan geliyorum. tosun paşamız gayet iyiydi. bir ayda 1,1 kilo almışım. şeker yüklemesi yapılacaktı önümüzdeki aya ertelendi. bebek 273 gr mış. kilosu boyu orta dedi, beklediğimiz gibi, olması gerektiği gibi dedi. hala erkek cinsiyeti değişmedi :)))) bizim doktorumuz ayda bir çağırıyor. bi dahaki 8 mayısa inşallah. zaman uzun olunca çok özlüyorum.... ama hala bebeğin yüzü biraz korkutucu yüz kasları oluşmadığı için yinede geçen aya göre biraz daha dolmuş yanakları ...:)) paylaşmak istedim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?