- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.641
kıyamam sen bendende sabırsızsın :))) ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri daha rahatım o kıpırdadıkça iyi yavrum diyorum :)))) 16.40 olmaz şimdi bir türlü :))
sende hareketler çok sıklaştımı?? ben bi geçen hafta ciddi bikaç tekme yedimonun dışında okadar net olmadı bida sadece akşam yattığımda özellikle sırtüstü yattığımda lıkır lıkır oluyo içim ama net dışa vuran bi hareket değil.benim oğlan sakin sanırım. çalıştığım için akşamdan akşama azcıkta olsa o hareketler rahatlatıyor beni
evet bencede zaman geçmiyor benim daha kontrolüme 2 hafta var ne yazıkki çok özledim bebeğimi gidip başka doktora bakcam ama zor tutuyorum kendimi bide bişey sorcam sağlık ocaklarında kalp atışlarını dinlemek için alet varmı acaba oraya gidip kalp atışlarınımı dinletsem :S bu arada ben hala hareketlerini hissedemiyorum
al bi sabırsız anne daha :)))) sende ayda bir mi gidiyorsun muayeneye canım?? evet sağlık ocağında kalp atışlarına bakabiliyorlar ... anneden anneye değişiyor hareketlerini hissetme olayı, ben ilk 16+5 te hissettim ama artık dışardan biride hissedebiliyor.. sende hissedersin yakında.. zaten çoğu kişi 20 haftada hissediyor
evet bende ayda bir gidiyorum doktor herhangi bi sorunun olmadıkça ayda bir gel diyo Allah a şükürde bi sorunum olmuyor ama özledim çok merak ediyorum iyimi diye yarın sağlık ocağına gidiyim bari işten izin alıp hiç yoktan kalp atışlarını duyarsam içim rahatlar biraz doktorda gerçi 20. haftada hissedersin demişti ama insan heycanlanıyor işte
kızlar
joker magazasında 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki
ebebek mağazasında 255 tl alışverişe 55 tl hediye çeki kampanyası başladı..
fırsatı degerlendirmek lazım..
alışveriş yapan varmı?
ben puset bakıyorum alan var mı?????
Canim ultrasonun 4 boyutlu oldugunu nasil anlıyorsun? Sarimsi turumcumsu görüntü veriyor, o mu?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
efet daha 3 aylıkken yüzünü parmaklarını sayabiliyoduk 4 boyutlu ten renginde olan varya kahverengi tonlarda olan ultrason yani siyah beyaz olan değil
ben puset otokoltuğu beraber aldım canım
benim bazen durağan oluyor sanki bebek yok gibi ama bazen çok hareketleniyor.. ama tabi gün geçtikçe daha net hissediyorum..2 gün önce eşim elini karnıma koydu o da hissetti:))) dün uzandım film izliycektim nasıl tekme atıyor varyaa konuşunca duruyor ben susunca bi daha başlıyor:))) ilgi istiyor kerata dedim :)))
Benim oğluşum da ben konuşunca dinliyor, susunca tekme atıyor. iletişim kuruyor resmen benimle
benim bebişimde dün o kadar hareketliydi ki kızlar..
bi ara canım bişeye sıkıldı ve biraz söyleyenerek ağladım. o an bi durdu yavrum bir daha kıpırdamadı. çok üzüldüm içim bi garip oldu öyle yapınca
Canım korkudan değil ben ateşte şeker suyla kaynamazsa sekerli bir şeyi asla yiyip içemem midem kokusundan bile bulanır
bi ara canım bişeye sıkıldı ve biraz söyleyenerek ağladım. o an bi durdu yavrum bir daha kıpırdamadı. çok üzüldüm içim bi garip oldu öyle yapınca
bugün doktorum duygusal etkileşimin 20. haftadan sonra başladığını söyledi, sanırım artık çok daha dikkatli olmalıyız, biri bizi gözetliyor :))))
benim bazen durağan oluyor sanki bebek yok gibi ama bazen çok hareketleniyor.. ama tabi gün geçtikçe daha net hissediyorum..2 gün önce eşim elini karnıma koydu o da hissetti:))) dün uzandım film izliycektim nasıl tekme atıyor varyaa konuşunca duruyor ben susunca bi daha başlıyor:))) ilgi istiyor kerata dedim :)))
valla banada 12. hafta erkek dedi doktorun biri, daha sonra doktorumu degistirdim 17. haftamda kiz dedi. Ama söyle bir durumda var, ilk etapta kiz diyip sonra erkege benzeltilmesi cok nadir. Daha cok erkek diyip sonra kiza dönebiliyor.
Insallah senin öyle bir durumun olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?