2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam sen bendende sabırsızsın :))) ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri daha rahatım o kıpırdadıkça iyi yavrum diyorum :)))) 16.40 olmaz şimdi bir türlü :))

evet bencede zaman geçmiyor benim daha kontrolüme 2 hafta var ne yazıkki çok özledim bebeğimi gidip başka doktora bakcam ama zor tutuyorum kendimi bide bişey sorcam sağlık ocaklarında kalp atışlarını dinlemek için alet varmı acaba oraya gidip kalp atışlarınımı dinletsem :S bu arada ben hala hareketlerini hissedemiyorum

benim bazen durağan oluyor sanki bebek yok gibi ama bazen çok hareketleniyor.. ama tabi gün geçtikçe daha net hissediyorum..2 gün önce eşim elini karnıma koydu o da hissetti:))) dün uzandım film izliycektim nasıl tekme atıyor varyaa konuşunca duruyor ben susunca bi daha başlıyor:))) ilgi istiyor kerata dedim :)))

al bi sabırsız anne daha :)))) sende ayda bir mi gidiyorsun muayeneye canım?? evet sağlık ocağında kalp atışlarına bakabiliyorlar ... anneden anneye değişiyor hareketlerini hissetme olayı, ben ilk 16+5 te hissettim ama artık dışardan biride hissedebiliyor.. sende hissedersin yakında.. zaten çoğu kişi 20 haftada hissediyor

evet bende ayda bir gidiyorum doktor herhangi bi sorunun olmadıkça ayda bir gel diyo Allah a şükürde bi sorunum olmuyor ama özledim çok merak ediyorum iyimi diye yarın sağlık ocağına gidiyim bari işten izin alıp hiç yoktan kalp atışlarını duyarsam içim rahatlar biraz doktorda gerçi 20. haftada hissedersin demişti ama insan heycanlanıyor işte

merhaba arkadaslar alisveris yapmayi dusunuyorum yavas yavas acba hangi bebek arabasini alsam puset
falan en kalitelisi hangisi alan arkadaslar varmi yardimci olurmusunuz?.biberon hangi marka alicam hic bilmiyorum
bide eminonu mahmutpasaya giden varmi orda fiyatlar nasildir acaba ?oglumun annanesi hersey aliyo biz daha hicbise alamadik
ya valla neguzel telaslar bunlar liste yap falan bi evlenirken ykapmistim simdide oglusum icin ayy annesinin kuzusu..
.

annelik ne güzel bir duygu, kalp atışlarını duymak bile insanı nasıl mutlu ediyor :))))

ben puset otokoltuğu beraber aldım canım

Canim ultrasonun 4 boyutlu oldugunu nasil anlıyorsun? Sarimsi turumcumsu görüntü veriyor, o mu?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efet daha 3 aylıkken yüzünü parmaklarını sayabiliyoduk 4 boyutlu ten renginde olan varya kahverengi tonlarda olan ultrason yani siyah beyaz olan değil

efet daha 3 aylıkken yüzünü parmaklarını sayabiliyoduk 4 boyutlu ten renginde olan varya kahverengi tonlarda olan ultrason yani siyah beyaz olan değil

O zaman bizimki de 4 boyutlu. Gerci doktor cinsiyetine bakarken siyah beyazi kullandi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim oğluşum da ben konuşunca dinliyor, susunca tekme atıyor. iletişim kuruyor resmen benimle

benim bebişimde dün o kadar hareketliydi ki kızlar..
bi ara canım bişeye sıkıldı ve biraz söyleyenerek ağladım. o an bi durdu yavrum bir daha kıpırdamadı. çok üzüldüm içim bi garip oldu öyle yapınca

üzülünce kendini sıkmaktansa ağlamak daha iyidir... artık biz ne yaşarsak onlarda bizimle beraber yaşıyorlar

bugün doktorum duygusal etkileşimin 20. haftadan sonra başladığını söyledi, sanırım artık çok daha dikkatli olmalıyız, biri bizi gözetliyor :))))

benim ki baya bi agresif olucak, yatkın, ben anladım sinirlenip söylenince o da tekmeler atıyo ver gazı yapıo bıdık çok komiktir bende o tekme atsın diye biraz daha devam ediyorum kayınvalidem sinirlenme bak bebekte sinirli olcak diyo bende erkek çocuğuna agresiflik yakışır engel olmayın bana diyorum hahhaha

Benim tosunum hiperaktif cok hareketli doktor bile cekeceginiz var diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay yerim ilgide istermişşş hareketler netleştikçe insan bi garip oluyo hamile olduğunu daha çok anlıyo innaılmaz tarifi imkansız bi duygu rabbim her arzu edene nasip etsin inşallah.

oy yavrumm buna benzer banada oldu 2 gün oynamadı çok korktum biz üzülünce oda üzülüyo sanırım.

yok canım bugunde gıttım kontrole kız dedı :) hatta ben erkek olma ıhtımalı varmı dedım kadın sert sert kızsa kızdır degısmez dedı :) ben yınede sordum rahatladım hehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…