- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.661
benim ki baya bi agresif olucak, yatkın, ben anladımsinirlenip söylenince o da tekmeler atıyo ver gazı yapıo bıdık çok komiktir bende o tekme atsın diye biraz daha devam ediyorum kayınvalidem sinirlenme bak bebekte sinirli olcak diyo bende erkek çocuğuna agresiflik yakışır engel olmayın bana diyorum hahhaha
ay yerim ilgide istermişşşhareketler netleştikçe insan bi garip oluyo hamile olduğunu daha çok anlıyo innaılmaz tarifi imkansız bi duygu rabbim her arzu edene nasip etsin inşallah.
Ya kizlat benim minik bu aralar cok durgun. 3-4 gune kadar cok hareketliydi uzanir uzanmaz baslardi tekmeler atmaya ve ben cok net hissederdim 3-4 gundur arada bir tek sefer tiklatiyo sonra ses yok.. vallahi kafayi yicem artik
Gwcen bi gitmistim zaten doktor gulmustu bana uyuyordur diyeCanını sıkma canim bebekler de bizim gibi bazen durgun olması normal ama cok uzun sürerse doktora git için rahatlasin
Cok gecmis olsun canim sana da babana da. Valla ben de senin gibiyim hic durup dinlenmiyorum okulda ayri evde ayri yoruluyorum Allah yardimcimiz olsun dikkat et kendine de minigine de canimkızlaaar ne olur kendinizi fazla yormayın..iyiyim demeyin
ne güzel geziyodum hopbidi hopbidi,her işimi yapıyodum.dur diyenlere iyiyim ben iyiyim diyodum..üç gün babamın ameliyatından dolayı çok yordum kendimi üç gündür yatıyorum
bugün iğne vurundum düşük önleyici dedi dr.adı bile kötü
progestan aldım bir de yattım.bu aşağıda baskı ve adet sancısı gibi garip ağrısı ne ötü bi hismiş.resmen orası ağrıyo.
eşim hiçbişeyi ellememem için yemin verdi.
oğlum yanımda aç onu bekliyoruz.Rabbim kimseyi güzel gördüğünden geri koymasın,sağlığımızı elimizden almasın.
iyi akşamlar herkeseee
Kizlar bugun kontrolum vardi kizcem 400 gr 25 cm mis.boyu ust sinirda 50 cm den asagi dogmaz insallah dedi.suyum da iyi durumdaymis.bebis de olcumleri tam haftasinda gununde cikti ne eksik ne fazla.ben de 3 hafta oncesine gore 800 gr kadar kilo vermisim yani toplamda 2 kilo ya da 2 kusur kilo almisim iyi durundasin sen kilo almiosun bebegun gelisimi guzel dedi.
Cok sukur...
Ayin 24 une de zorla ayrintili ultrosondan randevu aldi dr.um hem de seker yuklemesi yapilicak.
Bi arada gidip tetenoz asisini yaptirmam gerek.
Benden haberler bu kadar canlar...
kızlaaar ne olur kendinizi fazla yormayın..iyiyim demeyin
ne güzel geziyodum hopbidi hopbidi,her işimi yapıyodum.dur diyenlere iyiyim ben iyiyim diyodum..üç gün babamın ameliyatından dolayı çok yordum kendimi üç gündür yatıyorum
progestan aldım bir de yattım.bu aşağıda baskı ve adet sancısı gibi garip ağrısı ne ötü bi hismiş.resmen orası ağrıyo.
oğlum yanımda aç onu bekliyoruz.Rabbim kimseyi güzel gördüğünden geri koymasın,sağlığımızı elimizden almasın.
kızlaaar ne olur kendinizi fazla yormayın..iyiyim demeyin
günaydın annişler , ptesi gününden beri göğüs ağrım var dı nefes alırken kaburgam batıyomuş gibi oluyordu nefesi çeyrek çeyrek alıyorum derin almaya çalışında sanki patlıcak gibi oluyo göğüs kafesim.acile gittik ciddi kas ağrısı dedi gebelikten dolayıda kas gevşetici iğne yapamadı .parol verdi ama geçmiyo bu ağrı yatamıyorum yattığımda sanki fil oturuyo göğsüme o batma acısını anlatamam
başına bu tarz bişi gelen varmı ??
Kizlar bugun kontrolum vardi kizcem 400 gr 25 cm mis.boyu ust sinirda 50 cm den asagi dogmaz insallah dedi.suyum da iyi durumdaymis.bebis de olcumleri tam haftasinda gununde cikti ne eksik ne fazla.ben de 3 hafta oncesine gore 800 gr kadar kilo vermisim yani toplamda 2 kilo ya da 2 kusur kilo almisim iyi durundasin sen kilo almiosun bebegun gelisimi guzel dedi.
Cok sukur...
Ayin 24 une de zorla ayrintili ultrosondan randevu aldi dr.um hem de seker yuklemesi yapilicak.
Bi arada gidip tetenoz asisini yaptirmam gerek.
Benden haberler bu kadar canlar...
bugun 21 +4 cnm.biz haftaya yer bulamadik sanarsin herkes ultrosona gun almis.Senin kac haftalik bebegin acaba. Ben de dun kontrole gittim 19 haftaya bugun girdim.270 gr 21 cm bebegim. Ben de haftaya ayrintili ultrason yaptircam tetanoz asim da haftaya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm cok gecmos olsun basima gelmedi de kas agrisiysa magnezyum icsen fayda etmez mi? Kaslari rahatlatiyor ya.günaydın annişler , ptesi gününden beri göğüs ağrım var dı nefes alırken kaburgam batıyomuş gibi oluyordu nefesi çeyrek çeyrek alıyorum derin almaya çalışında sanki patlıcak gibi oluyo göğüs kafesim.acile gittik ciddi kas ağrısı dedi gebelikten dolayıda kas gevşetici iğne yapamadı .parol verdi ama geçmiyo bu ağrı yatamıyorum yattığımda sanki fil oturuyo göğsüme o batma acısını anlatamam
saol cnm. aa soylemedi mi niye soylemezmis ki gittigindr olcum yapmio mu? Kafa cevresi kaval kemigi vs..hatta bu sefer bana olcumlerin ciktisini bile verdi ama yazilanlari anlayamadim :) imsallah hepsi ii olsunlar cnm.Masallah prensesine cnm. Bende cumartesi ayrıntılı ya gidiyorum boy ve kilosunu ilk kez öğreneceğim hiç söylemedi simdiye kadar butun bebişler ii olsunn
günaydın annişler , ptesi gününden beri göğüs ağrım var dı nefes alırken kaburgam batıyomuş gibi oluyordu nefesi çeyrek çeyrek alıyorum derin almaya çalışında sanki patlıcak gibi oluyo göğüs kafesim.acile gittik ciddi kas ağrısı dedi gebelikten dolayıda kas gevşetici iğne yapamadı .parol verdi ama geçmiyo bu ağrı yatamıyorum yattığımda sanki fil oturuyo göğsüme o batma acısını anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?