- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.681
cnm cok gecmos olsun basima gelmedi de kas agrisiysa magnezyum icsen fayda etmez mi? Kaslari rahatlatiyor ya.
canım çok çok geçmiş olsun, iyi gelir mi bilmiyorum ama sıcak uygulamalar kasları gevşetir rahatlatır.. sıcak havlu yada duş .. bir süre dinlen bence naptında zorladın o kadar kaslarını..
Ölçüm yapıyor yardımcısına söylüyor o da sanırım bilgisayar à kaydediyor ben sordum bi kac kez daha cok küçük santim yok daha gram deyip geçiştiriyor bu sefer soracamsaol cnm. aa soylemedi mi niye soylemezmis ki gittigindr olcum yapmio mu? Kafa cevresi kaval kemigi vs..hatta bu sefer bana olcumlerin ciktisini bile verdi ama yazilanlari anlayamadim :) imsallah hepsi ii olsunlar cnm.
Allah şifa versin tatlım çok geçmiş olsun çok iyi bilirim geçen ay bende de olmuştu çok gülünce öksürünce yada derin nefes alınca inanılmaz batıyordu bende bişey kullanmadan atlattım 3 4 gün falan sürdü.Ama benimki göğsümün hafif aşağısındaydı sıcak havlu falan koyuyordum o biraz rahatlatıyordu.
saol cnm. aa soylemedi mi niye soylemezmis ki gittigindr olcum yapmio mu? Kafa cevresi kaval kemigi vs..hatta bu sefer bana olcumlerin ciktisini bile verdi ama yazilanlari anlayamadim :) imsallah hepsi ii olsunlar cnm.
bana da soylemedi saglik ocagi 15 mart miydi neydi gun verdi ben gitmedim. Bu gittigimde dr.uma sordum 1 doz yaptir yeter dedi. Ee nasil olcak cnm acaba hastanede yaparlar mi asi ? 1 tane de olsa yaptirsan iyiydi.cnm benimde 2 gün önce ayrıntılı ultrason yapıldı bana tetanoz aşısından hiç bahsetmedi dr.um 20+4üm sağlık ocağına da gitme şansım yok hoş onlarda bi kere olsun aramadılar kayıtlı olduğum halde :)doğurcam anca tanışcaz ebeyle heralde:)
hi sen ruzgarda kaldin o da carpti tabi.. sen cigerleri usutmüs olmayasin..heralde senin ilacin kizlaerin dedigi gibi sicak banyo yapicaksin ustune dr biri seni sicak yerde yaglayip masaj yapicak yataga girip hic cikmican :)teşekkür ederim canım ,sanada geçmiş olsun valla bugun 4.gün ogünden beri ne sağıma ne soluma yatabiliyorum sanki kaburgam ciğerime batıyo çığlıkla geri kalkıyorum oturararkta uyunmuyo valla bide çalılıyorum işe uykusuz gidiyorum desem yeridir , iğne vuramadılar dedimki kas gevşetici krem yada viks falan sürsem geçmezmi ? doktor derinden kanına geçer oda bebeğe zararlı veremem dedi
dediğin gibi hapsuramıyorum,öksüremiyorum gülemiyorum nefesi bile çeyrek alıyorum o kadar batıyo
aman hamile arkadaşlarım dikkat edin kendinize öyle benim gibi rüzgara mağruz kalmayın Allah korusun valla çok zor.
hangi marka hangi model bilgi verebilir misin?
hi sen ruzgarda kaldin o da carpti tabi.. sen cigerleri usutmüs olmayasin..heralde senin ilacin kizlaerin dedigi gibi sicak banyo yapicaksin ustune dr biri seni sicak yerde yaglayip masaj yapicak yataga girip hic cikmican :)
çok teşekkür ederim canım, bugün randevum var bide kendi doktoruma sorcam magnezyum dediğin gibi aklıma geldi ,hani bacak kasılmalarında falan veriyor ya doktor ordan çağrıştırmıştı. belki verir
saol tatlım sorma valla pazar günü seçime giderken inanılmaz rüzgar vardı böyle insanı arkadan iterlercesine sanırım orda aldım soğuğu, sırt kaburba sağ göğüs kafesi ben böyle bi ağrı görmedim insana nefes aldırmazmı ?? ciğeri üşüttüm sandım Allahtan kas ağrısıymış. sıcak duşta 2 gündür masaj falan yapıyorum yok zıkkım banamısın demiyo. acildeki doktor 2 tane kas gevşetici vursam sabaha bişeyin kalmaz ama hamilesin yapamam 10 gün bu acıyı çekersin dedi
sen yinede masaja sıcak uygulamaya devam et Allah şifa versin geçer inşallah... Mart ayı dert ayı diye boşuna dememişler .. kafası karışık havanın idare etcez artık
evet aslında ağlayıp rahatlamak daha iyi. yine de hiç üzülüp sinirlenmeyelim insan vicdan azabı çekiyor sonra.üzülünce kendini sıkmaktansa ağlamak daha iyidir... artık biz ne yaşarsak onlarda bizimle beraber yaşıyorlar
çocuğu şimdiden sinir hastası yapacaksın kız uğraşma bebişlebenim ki baya bi agresif olucak, yatkın, ben anladımsinirlenip söylenince o da tekmeler atıyo ver gazı yapıo bıdık çok komiktir bende o tekme atsın diye biraz daha devam ediyorum kayınvalidem sinirlenme bak bebekte sinirli olcak diyo bende erkek çocuğuna agresiflik yakışır engel olmayın bana diyorum hahhaha
oy yavrumm buna benzer banada oldu 2 gün oynamadı çok korktum biz üzülünce oda üzülüyo sanırım.
kızlaaar ne olur kendinizi fazla yormayın..iyiyim demeyin
ne güzel geziyodum hopbidi hopbidi,her işimi yapıyodum.dur diyenlere iyiyim ben iyiyim diyodum..üç gün babamın ameliyatından dolayı çok yordum kendimi üç gündür yatıyorum
bugün iğne vurundum düşük önleyici dedi dr.adı bile kötü
progestan aldım bir de yattım.bu aşağıda baskı ve adet sancısı gibi garip ağrısı ne ötü bi hismiş.resmen orası ağrıyo.
eşim hiçbişeyi ellememem için yemin verdi.
oğlum yanımda aç onu bekliyoruz.Rabbim kimseyi güzel gördüğünden geri koymasın,sağlığımızı elimizden almasın.
haklısın valla, sakınan gözede çöp batıyo arkadaş napcamızı şaşırdık Allah yardımcımız olsun inşallah.
evet aslında ağlayıp rahatlamak daha iyi. yine de hiç üzülüp sinirlenmeyelim insan vicdan azabı çekiyor sonra.
çocuğu şimdiden sinir hastası yapacaksın kız uğraşma bebişle
evet 20. haftadan sonra annenin bütün duygularını hissediyor,algılıyormuş.
kızlar tünaydın bu arada
bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu?
dün akşam ders çalışamadım. 20 dakika boyunca saniyelerle karnımı sarstı gözümle görünce inanamadım
deli gibi kendi kendime gülmeye başladım o hıçkırdıkça
yaa bide hamilelikten dolayı vücut direncimizde zayıf ondan böyle oluyoruz.. neyseki sıcaklar geliyor.. grip soğuk algınlığı şu bu bitcek inşallah.. güzelce kavunumuzu karpuzumuzu yiycez... yürüyüşlere çıkıcaz))
hıçkırık olduğunu nasıl anladın normal hareketlerinden daha mı farklı??? bizde 2-3 akşamdır iletişim kuruyoruz... tekme atıyor canım oğlum yakışıklım seni çok seviyorum diyorum durup beni dinliyor, ben susunca bi daha başlıyor... adet edindik akşamları öyleyiz :))
yoo normal tekme atar gibi aynı ama ritmik.. yani saniye tutuyordum pıt pıtlar arasında ve hep aynı yerdeydi kuzum.
uzun sürünce anlıyorsun hıçkırık olduğunu. normalde bu kadar sık ve hızlı tekme atmıyor zaten.
maşallah siz çok iyi anlaşıyorsunuz yaalıştırmışsın artık doğunca da ister
ayy az kaldı azz kaldı inşallaho aylardada tombili tombili onun zorluğu var bakalım napcaksak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?