- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.701
anaammm doğuncada ben onunla konuşurum :))) aslan erkeği olduğu nasılda belli yakışıklı oğlum dedikçe ertesi akşam bi daha diyeyim istiyor :))
ayyy bide hıçkırmayıda biliyormuuşşş anamm ben bebek aşkından ölcem bu gidişle :))
kızlar tünaydın bu arada
bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu?
dün akşam ders çalışamadım. 20 dakika boyunca saniyelerle karnımı sarstı gözümle görünce inanamadım
deli gibi kendi kendime gülmeye başladım o hıçkırdıkça
parol fis valla hic bi ise yaramiyor minoset daha iyi calismasan evee dinlenirdin 2 gun İdare ediverxen cnm napican mecburrrr..ilk önce ciğerlerim ağrıyo sandım hatta kaburgam ciğerime baskı yapıyo die gittim acile =) doktor muayene etti kas ağrısı dedi rahatladım .bitek parol verebildi onuda ağrı kesiciden sayarsan tabi
sıcak duşta fayda etmedi kaç gündür, cumayıda atlatsam ctesi pazar çalışmıyorum yatmayı planlıyorum pofff
valla sanki bende de oluyo cnm tik atiyo aradan zaman gecio tik gecio tik :)kızlar tünaydın bu arada
bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu?
dün akşam ders çalışamadım. 20 dakika boyunca saniyelerle karnımı sarstı gözümle görünce inanamadım
deli gibi kendi kendime gülmeye başladım o hıçkırdıkça
Simdikten bana sicak basıyor yazin da klimanin karsinda tutuluruz heralde :)yaa bide hamilelikten dolayı vücut direncimizde zayıf ondan böyle oluyoruz.. neyseki sıcaklar geliyor.. grip soğuk algınlığı şu bu bitcek inşallah.. güzelce kavunumuzu karpuzumuzu yiycez... yürüyüşlere çıkıcaz))
şimdi araştırdımda ağız kapama açma egzersizleri yaparken amniyo sıvısını yutuyormuş.
bu yüzden hıçkırırmışyazık yavv üzüldüm küçücük bebiş nası dayansın hıçkırmaya ben olsam sinir olurdum
parol fis valla hic bi ise yaramiyor minoset daha iyi calismasan evee dinlenirdin 2 gun İdare ediverxen cnm napican mecburrrr..
valla sanki bende de oluyo cnm tik atiyo aradan zaman gecio tik gecio tik :)
Simdikten bana sicak basıyor yazin da klimanin karsinda tutuluruz heralde :)
hamişleerrrr günaydınn nasılsınız bakalım bugün???Bebişimin siparişlerinin bir kısmı geldi biraz önce biberon vs. çok şekerler yaaaa
kızlaaar ne olur kendinizi fazla yormayın..iyiyim demeyin
ne güzel geziyodum hopbidi hopbidi,her işimi yapıyodum.dur diyenlere iyiyim ben iyiyim diyodum..üç gün babamın ameliyatından dolayı çok yordum kendimi üç gündür yatıyorum
bugün iğne vurundum düşük önleyici dedi dr.adı bile kötü
progestan aldım bir de yattım.bu aşağıda baskı ve adet sancısı gibi garip ağrısı ne ötü bi hismiş.resmen orası ağrıyo.
eşim hiçbişeyi ellememem için yemin verdi.
oğlum yanımda aç onu bekliyoruz.Rabbim kimseyi güzel gördüğünden geri koymasın,sağlığımızı elimizden almasın.
teşekkür ederim canım benimmgünaydın canım güle güle kullansın bebişin..
canım bebiş içinde yaşadığı amniyon sıvısının içine yapıyor çişini.Sonrada onu içiyor sonra tekrar çiş yapıyor.Böylece amniyon sıvısının devamlılığı bu devirdaim sayesinde sağlanıyor.Bbebişin çişinde henüz mikrop,bakteri vs hiçbirşey olmadığı için içmesi ona zarar vermiyor.yaa bişey diycem alakasız olacak ama bebek çişini nereye yapıyor??
canım bebiş içinde yaşadığı amniyon sıvısının içine yapıyor çişini.Sonrada onu içiyor sonra tekrar çiş yapıyor.Böylece amniyon sıvısının devamlılığı bu devirdaim sayesinde sağlanıyor.Bbebişin çişinde henüz mikrop,bakteri vs hiçbirşey olmadığı için içmesi ona zarar vermiyor.
evet düşününce mide bulandırıcı :120::120::120::120:yinede çiş içmesi kulağa hoş gelmedi bak şimdi :))
evet düşününce mide bulandırıcı :120::120::120::120:
evet canım hissediyorum diyorum ama bana bazı arkadaşlar inanmıyorbebeğin hareketlerini hissetmeye başladınmı
evet canım hissediyorum diyorum ama bana bazı arkadaşlar inanmıyorhissediyorum işte.Eşim de çok komik bebişimiz bugün hareket çektimi diyip duruyor bana
Allah bağışlasın minik tatlı kızınızıben gece hıssetmıs olabılırım yada rüya gördüm bilmiyorum :):) bence hıssetmek herkezde farklı benım kız cok hareketlıymıs ultrasonda gördugume ve doktorun dedıgıne gore tekmeler fora ama ben net bırsey hıssetmıyorum...ama kızım benım gıbı uyuyor hareket ettı ettı durdu elını alnına koydu öyle uyuyor :) doktor uyuyor senınkı dedı kıyamam yaaakücük popolum benım
Allah bağışlasın minik tatlı kızınızıBen de oğlumu hissediyorum kesin eminim yani
işallah canım allah herkesın yavrusnu bagışlasın saglıkla kolayca dogsunlar...hayırlı evlat olsunlar işallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?