2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi araştırdımda ağız kapama açma egzersizleri yaparken amniyo sıvısını yutuyormuş.
bu yüzden hıçkırırmış yazık yavv üzüldüm küçücük bebiş nası dayansın hıçkırmaya ben olsam sinir olurdum

Hıçkırıkla tekmeyi ayırt edemiyorum tam galiba, bazen aynı yerde ritmik hareketler oluyor ama 4-5 sefer sürüp geçiyor. 20 dk çok iyiymiş ya kıyamam ona

parol fis valla hic bi ise yaramiyor minoset daha iyi calismasan evee dinlenirdin 2 gun İdare ediverxen cnm napican mecburrrr..

valla sanki bende de oluyo cnm tik atiyo aradan zaman gecio tik gecio tik :)

Simdikten bana sicak basıyor yazin da klimanin karsinda tutuluruz heralde :)

Ben sizinle bir şey paylaşmayı unuttum :) Geç olmadan belki kullanmak isteyen olabilir diye yazıyorum,eylül annelerine de yazıcam

iphone aplikasyonlarda (diğer akıllı telefonlarda var mı bilmiyorum) FMC(free menstrual calender) diye bi uygulama var. sat ve bikaç bilgi girdikten sonra ne kadarlık hamile olunduğunu hafta ve gün olarak,doğum yapma tarihini,trimesterını,kaçıncı ayda olduğunu vs gösteriyor.Takvimi var,muayene tarihi,kg takibi ve istediğin notları alabiliyorsun.

hamişleerrrr günaydınn nasılsınız bakalım bugün???Bebişimin siparişlerinin bir kısmı geldi biraz önce biberon vs. çok şekerler yaaaa

yaa bişey diycem alakasız olacak ama bebek çişini nereye yapıyor??

ben hala üşüyorum yaa yaz bana iyi gelicek :))

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebişin ve sen saglığınıza kavuşursunuz duam sizinle

yaa bişey diycem alakasız olacak ama bebek çişini nereye yapıyor??
canım bebiş içinde yaşadığı amniyon sıvısının içine yapıyor çişini.Sonrada onu içiyor sonra tekrar çiş yapıyor.Böylece amniyon sıvısının devamlılığı bu devirdaim sayesinde sağlanıyor.Bbebişin çişinde henüz mikrop,bakteri vs hiçbirşey olmadığı için içmesi ona zarar vermiyor.

yinede çiş içmesi kulağa hoş gelmedi bak şimdi :))

evet canım hissediyorum diyorum ama bana bazı arkadaşlar inanmıyorhissediyorum işte.Eşim de çok komik bebişimiz bugün hareket çektimi diyip duruyor bana

ben gece hıssetmıs olabılırım yada rüya gördüm bilmiyorum :):) bence hıssetmek herkezde farklı benım kız cok hareketlıymıs ultrasonda gördugume ve doktorun dedıgıne gore tekmeler fora ama ben net bırsey hıssetmıyorum...ama kızım benım gıbı uyuyor hareket ettı ettı durdu elını alnına koydu öyle uyuyor :) doktor uyuyor senınkı dedı kıyamam yaaa kücük popolum benım

Allah bağışlasın minik tatlı kızınızıBen de oğlumu hissediyorum kesin eminim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…