2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende 6.hafta baslayan cikarmalarim hala devam ediyr hatta siddtlendi artik midemi zorluyor ..ozellikle sabahlari cok kotu oluyorum.ama buna da sukur diyrum

Kizlar haftasonu cok giremedim.akintimin nedeni enfeksiylonmis.ya ben okadr dikkat ediyrum nasil enfeksiyn kapiyrum anlamadim gitti.3.ayda olmustum bide gecen hafta ..dr.hamilelerde cok olur dedi ve gecen hafta izne cikti bu hafta nasil gecer bilmiyrum;(( idrar yolu enfeksiynu icim onerileriniz varmi acava neyi yanlis yapiyrum???

Selamlar nereye ekliyosunuz forumu kullanma konusunda acemiyim ama beni de ekler misiniz neyse de iyi bi seydir kesin ) son adet tarihim 21kasim erken dogum ihtimalim fazla sezaryen olmak zorundayım 13 agustos tahmini dogum cinsiyetimiz kiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada ben 19+5 im yarin ve ayrintili ultrasona gircem doktorum bu hafta yaptirmami soylemisti erken mi acaba

Canim ayni dertten bende muzdarip tim artik sinirlerim okadar yipranmistiki aglamaktan bikmistim hamileliğimin iki ayi uğraşmakla geçti iki kutu antibiyotik içtim sonra krem kullandim sonra da fitil ama banamasin demedi doktorum en son idrar kültürü yaptirdi ve tahlilde enfeksiyon cikmasinin sebebi akintin dedi ve bidaha bisey vermedi çok şükür en son yaptirdigimda çok az cikti nelere dikkat ettim diyince benim odamda ebeveyn banyo var oyuzden tuvaleti sadece ben kullaniyorum eger ortak kullaniyosan tuvaleti her seferinde temizle genital temizleyici aldim bi tane eczaneden hemen sabunlayip yikiyodum tuvaletini sakin tutma camasirlarini utule ve çok sık değiştir tabiki ayni temizliğe eşinde dikkat etsin inş gecicek merak etme çokda benim gibi kafana takip sinirini bozma inan onun bile etkilediğine inanıyorum Allahim hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi

Bende de çok oldu.şu anda ayrı tuvalet kullanıyorum ve günlük ped kullanıyorum.günde 2 veya 3 defa pedi değiştiriyorum canım.

Bu arada ben 19+5 im yarin ve ayrintili ultrasona gircem doktorum bu hafta yaptirmami soylemisti erken mi acaba

Benim de 23 kasım.benim de erken doğum ihtimalim var.ben de sezeryan olmak zorundayım.ama bebeğim 6 gün önden gidiyor.hadi hayırlısı.

Bende de çok oldu.şu anda ayrı tuvalet kullanıyorum ve günlük ped kullanıyorum.günde 2 veya 3 defa pedi değiştiriyorum canım.

kızlar cok tesekkur ederım. bende ebeveyn banyoyu kullanıyrum.camasırımı utuluyrum. ama nasıl neden oluyor anlayamıyorum.genıtal temızleyıcı kullanmadım ne bıleyım o tur seylerı bazı doktorlar kullanmayın dıyor anlamadım anlam veremedım.daha sık camasır degıstırıp hergun banyo yapacagım.bu aralar agırlastım dıye 2 gune bır yapıyrdum kalkıp dus almak zor gelıyor hep uyuya kalıyrum bakalım bu hafta dıkkt edıp haftasonu bdaha tahlıl yaptırayım bakalım

Bana doktorum ped kullanma mantari tetikler dedi oyuzden kagit havlu kullaniyorum bide

benim gibi yorgunluk halsizlik içinde olan var mı o kadar yorgunum ki ve hiç geçmiyor acaba yapabileceğim bir şey var mıdır ne bileyim şunu ye bunu iç gibi bir fikri olan varsa sevinirim

Ben hala hissetmiyorum sen de durumlar nasıl????

Benim de 23 kasım.benim de erken doğum ihtimalim var.ben de sezeryan olmak zorundayım.ama bebeğim 6 gün önden gidiyor.hadi hayırlısı.

Biz seninle ayni dertten muzdaribiz zaten canım birbirimizi takip edelim neler yasadigimizi. Bebegim 6 gun onde gitmesi nasil oluyo ne bakimdan yani

Biz seninle ayni dertten muzdaribiz zaten canım birbirimizi takip edelim neler yasadigimizi. Bebegim 6 gun onde gitmesi nasil oluyo ne bakimdan yani

Normalde bugün adet tarihime göre 19+2 yim canım.ama bebeğimin gelişimi doktorun ölçümlerine göre 20+0.yani bebeğimin gelişimi normal olması gerekenden 6 gün önde gidiyormuş.hamileliğimin başından beri hep böyle gitti.hangisini kabul edip sayayım bilemiyorum.doktora sorcam bunu merak ediyorum.

usg hep daha dogru cnm bnm oglumdada 10 gun onden gıdıyodu hep 19 gun erken dogdu bundada 4 gun geriden geliyo en bastan beri bakalım ne olack

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için herhalde bu ara stresli bir dönem geçiriyorum. onunda etkisi var. hayırlısı olsun inş Rabbim yardımcımız olsun.

evet canım var. babanem vefat etti doktor yolu uzak buldu gitmeme müsaade etmedi. bir de kayınbabam kalp ameliyatı oldu her şey üst üste geldi. kendimi üzmemeye çalışıyorum. Ama maalesef olmuyor. 3 gün izin aldım işten dinleniyorum ve bol bol ibadet etmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. inş her şeyin hayırlısı olur. şimdilik iyiyiz bakalım sizde dua edin nolur...

Canim ben surekli oyleyim, bi gunu bi gununu tutmuyo. Mesela dun o kadar cok oynadi ki inanamadim bugun sabahtandir ses yok. Ben de cok uzuluyorum ama napayim.

canım arkadaşım inş iyidir bebişlerimiz. Hep düşünüyorum acaba ters bir hareket mi yaptım? acaba iyi mi? sıkıştı mı acaba? su mu az içtim falan kafayı yiyecek gibi oluyorum. Sonra amaaan Allaha emanet diyorum. Allah emanet yavrularımız canım inş iyidirler. iyi ki siz varsınız en azından paylaşıp birbirimizle dertleşip rahatlıyoruz....

Günaydın kızlar,
Bu sabah çok moralim bozuk kalktım, dişim apse yapmış sol yanağım şişmiş baya :S
Bu akşama dişçiden randevu aldım, hormonların etkisiylede sinirlerim bozuk sanırım iltihap bebeğime dokunursa yok antibiyotik verirse bu sefer o dokunursa diye kafamda kurup kurup duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…