- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #16.041
Günaydin herkese!
Birkac gündür bebek beni tekmelemiyordu diye üzülüyordum ama fark ettim ki bebek pozisyonunu degistirdi, yukariya cikti sanki. Önceden kasiklari tekmeliyordu, simdi tam olarak göbegimin ortalarinda.Oralarda yumusak oldugundan ve daha fazla alan oldugundan sanirim, sadece elimi karnima koyunca hissedebiliyorum.
Bir de ben hala kusuyorum sabahlari ya.
Ayni durumda olan var mi?
canım arada bakıyorum ama fazla kalamıyorum işlerim var bu ara..
ben özel mesaj atanları ekledim :))
bu arada sen babana benim için bişey danışır mısın?
epidural sezeryan mı yoksa genel anestezi mi neriyor baban?
ricaa ederim cnm :)
Kizlar haftasonu cok giremedim.akintimin nedeni enfeksiylonmis.ya ben okadr dikkat ediyrum nasil enfeksiyn kapiyrum anlamadim gitti.3.ayda olmustum bide gecen hafta ..dr.hamilelerde cok olur dedi ve gecen hafta izne cikti bu hafta nasil gecer bilmiyrum;(( idrar yolu enfeksiynu icim onerileriniz varmi acava neyi yanlis yapiyrum???
Bende de çok oldu.şu anda ayrı tuvalet kullanıyorum ve günlük ped kullanıyorum.günde 2 veya 3 defa pedi değiştiriyorum canım.Kizlar haftasonu cok giremedim.akintimin nedeni enfeksiylonmis.ya ben okadr dikkat ediyrum nasil enfeksiyn kapiyrum anlamadim gitti.3.ayda olmustum bide gecen hafta ..dr.hamilelerde cok olur dedi ve gecen hafta izne cikti bu hafta nasil gecer bilmiyrum;(( idrar yolu enfeksiynu icim onerileriniz varmi acava neyi yanlis yapiyrum???
Bu arada ben 19+5 im yarin ve ayrintili ultrasona gircem doktorum bu hafta yaptirmami soylemisti erken mi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ayni dertten bende muzdarip tim artik sinirlerim okadar yipranmistiki aglamaktan bikmistim hamileliğimin iki ayi uğraşmakla geçti iki kutu antibiyotik içtim sonra krem kullandim sonra da fitil ama banamasin demedi doktorum en son idrar kültürü yaptirdi ve tahlilde enfeksiyon cikmasinin sebebi akintin dedi ve bidaha bisey vermedi çok şükür en son yaptirdigimda çok az cikti nelere dikkat ettim diyince benim odamda ebeveyn banyo var oyuzden tuvaleti sadece ben kullaniyorum eger ortak kullaniyosan tuvaleti her seferinde temizle genital temizleyici aldim bi tane eczaneden hemen sabunlayip yikiyodum tuvaletini sakin tutma camasirlarini utule ve çok sık değiştir tabiki ayni temizliğe eşinde dikkat etsin inş gecicek merak etme çokda benim gibi kafana takip sinirini bozma inan onun bile etkilediğine inanıyorum Allahim hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
Bende de çok oldu.şu anda ayrı tuvalet kullanıyorum ve günlük ped kullanıyorum.günde 2 veya 3 defa pedi değiştiriyorum canım.
Bende de çok oldu.şu anda ayrı tuvalet kullanıyorum ve günlük ped kullanıyorum.günde 2 veya 3 defa pedi değiştiriyorum canım.
Günaydın herkese. Canım seninle aynı günlerdeyiz. Ben de sabah işe gelirken yolda düşünüyodum neden hissetmiyorum bişeymi var acaba die. Demek ki çok korkmama sebeb yok. 17+4 iken doktorum yaklaşık 1 ay sonra hissedeceksin demişti ama ben burda arkadaşları okuyunca korkmaya başladım artık bende mi sorun var diye.
Benim de 23 kasım.benim de erken doğum ihtimalim var.ben de sezeryan olmak zorundayım.ama bebeğim 6 gün önden gidiyor.hadi hayırlısı.
Biz seninle ayni dertten muzdaribiz zaten canım birbirimizi takip edelim neler yasadigimizi. Bebegim 6 gun onde gitmesi nasil oluyo ne bakimdan yani
Normalde bugün adet tarihime göre 19+2 yim canım.ama bebeğimin gelişimi doktorun ölçümlerine göre 20+0.yani bebeğimin gelişimi normal olması gerekenden 6 gün önde gidiyormuş.hamileliğimin başından beri hep böyle gitti.hangisini kabul edip sayayım bilemiyorum.doktora sorcam bunu merak ediyorum.
Yüksek riskli bir gebelik falan varsa doktora gitmende fayda var. Amnion suyunda azalma, dopler kan akım bozuklukları gibi patolojiler gözlemlenebiliyormuş. Yazdıklarım seni korkutmasın sakın. Bildiklerimi paylaşıyorum.
Fakat normal bir gebelik geçiriyorsan hemen telaşe etmeye gerek yok. Bu gayet normal bir durum. Bir arkadaş 9 ay boyunca bebeğinin hareketlerini hissetmediğini söylemişti. doktora gidiyor bi sıkıntı yokmuş. Benim oğlumda dört gündür sessizdi bugün kıpır kıpır maşallah. Değişebiliyor yani...
canım arka tarafı tekmeliyor olabilir, dinleniyor olabilir :) bir de sen kendini çok dinlediğinde bir türlü tekmelemiyor, ne zaman ki akışına bırakıyosun hatırlatıyo kendini. son günlerde üzüldüğün stres olduğun bir şey var mı? üzüntüden de etkileniyorlar..
Canim ben surekli oyleyim, bi gunu bi gununu tutmuyo. Mesela dun o kadar cok oynadi ki inanamadim bugun sabahtandir ses yok. Ben de cok uzuluyorum ama napayim.
Ciddi cay kasigimi icin yazio ben hic okumadimmm gayet bi tatli kasigi iciyom ama ictigim an kesio.gaviscon aldım bende içinde çay kaşığıyla yazıyor ama onun içinmi etki etmiyor acaba :44::44:
maasallah cok guzel ileri bile.23.haftada boyu 30 cm kilosu 530 gr. kızımın sizce normal mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?