2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür canım maşallah bebişine
mide yanması bende de var. sadece bir fincan süt içtiğinde hafifletiyor. eğer geçmezse sade maden suyu içiyorum.

merhaba kızlar ben 21. haftaya geldim hala tık yok hareket hissetmyorum.

Salıncak bakan arkadaşlar pek tavsiye etmem uykuya nerde alıştırısanız öyle devam ediyor. bence hiç bişeye alışmasın kendi kendine uyumayı öğrensin ben . ben almıştım salıncak ama 1 kere bile kullanamadım hiç sevmedi oğlum. öyle duruyor evde kalabalık.
uykuya ayağıma alıştırmıştım her yerde ayağıma alır uyutabilirim diye. pişman değilim ama bu sefer kendi kendine uyutmayı denicem.

tmm cnm düzenlerim :)) hayırlı olsun oğluşun :))

bencede kızlar ayakta sallama beşikte sallama vb. hem bebekleri sallama yolunu önermiyor doktorlar hemde eziyet ben oğlumda hep yanıma yatırarak uyuturdum ve öylede devam etti şuan bile uykusu gelince uzanıyoruz birlikte 5 dk.da uyuyo ve kucağada alıştırmanızı tavsiye etmem biz olduğu yerde severdik pek kucak vs. almazdık baştan nasıl alıştırırsanız öyle devam eder

ben daha çok mutfakta felan iş yaparken yanımda durabilmesi açısından istiyorum.
eğer bunun da başka bi yolu ya da ürünü varsa tavsiyelerinizi alabilirim

Merhaba kizlar ayrintili ultrason dediginiz doppler çekimi degilmi yoksa 4d falanmi bide bir arkadaş ayrintili doppler için 24. Haftada demiş benim randevum 14 de o zamanda ben 20+5 oluyorum erkenmiki kafam karisti ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ablam klasik muzık cdleri almış dinletıyor bızım afacanlara eniştem de dalga geçiyor. Gecen haftasonu gıttım durum buydu

Erkekler nedense bu tarz yaklasimlari biraz tuhaf karsiliyorlar ama üzerine bir sürü calisma var. En son okudugum bir calismada bebeklerin hamilelik döneminde dinlenilenden farkli bir dilde müzik dinletilmesi halinde agladiklari, rahatsizlik hissine kapildiklari bulunmus.

Ben klasik müzik dinletiyorum bazen de sevdigim sarkilari aciyorum karisik.

Son düzenleme:

benım doktorum 22 haftada cagırdı 22.haftayı sakın gecmesın gelmen dedi..teker teker organlara bakıcakmıs yarım saat sürücek dedı...

Merhaba bu linkte güzel bir sohbet var bu konu hakkinda: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=490350

Bebegin organlari inceleniyor ben 21.haftada yaptirdim.

Son düzenleme:
ayçaaa nerelerdesin sen :) bir sürü kişi var listeye eklenmek isteyen, topic annemiz yok ortada :)
her şey yolunda mı?

canım arada bakıyorum ama fazla kalamıyorum işlerim var bu ara..
ben özel mesaj atanları ekledim :))
bu arada sen babana benim için bişey danışır mısın?
epidural sezeryan mı yoksa genel anestezi mi neriyor baban?

Tesekkür ederim beni de ekledigin icin aycaaaaaaaaa :)

ricaa ederim cnm :)

merhaba kızlar ben 21. haftaya geldim hala tık yok hareket hissetmyorum.

otururken felan anlaşılmıyor zaten... ben bir süredir sırt üstü yattığım zaman gıdıklanma hissediyorum karnımda.... başka hiçbir pozisyonda hissetmiyordum... 10 gündür otururken de hissediyorum (ama çok dikkat ettiğim zamanlarda)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…