- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #16.021
Kızlar selam , ayrıntılı ultrasonnumuzu da olduk çok şükür bir sıkıntı yok. Herşey yolundaymış Maşallah, ama bu mide sorunları beni öldürecek mide yanması hazımsızlık nolcak bilmiom geçirmek için napcaz bilmem
Ay CNm ben mınılya tabloda herseyı doğru gırmışsın sorun yok ama cınsıyet kız gördüm dedım Allah mı söyletti hehe benım oğlum var ıkıncısıde erkekmış...yanı kız degıl...ıkıncıde belkı kızım olur dedım ama erkek oldu hayırlısı tabı Allah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsın ınş..benımde artık guzel guzel gelınlerım olur.
merhaba kızlar ben 21. haftaya geldim hala tık yok hareket hissetmyorum.
Salıncak bakan arkadaşlar pek tavsiye etmem uykuya nerde alıştırısanız öyle devam ediyor. bence hiç bişeye alışmasın kendi kendine uyumayı öğrensin ben . ben almıştım salıncak ama 1 kere bile kullanamadım hiç sevmedi oğlum. öyle duruyor evde kalabalık.
uykuya ayağıma alıştırmıştım her yerde ayağıma alır uyutabilirim diye. pişman değilim ama bu sefer kendi kendine uyutmayı denicem.
tmm cnm düzenlerim :)) hayırlı olsun oğluşun :))
bencede kızlar ayakta sallama beşikte sallama vb. hem bebekleri sallama yolunu önermiyor doktorlar hemde eziyet ben oğlumda hep yanıma yatırarak uyuturdum ve öylede devam etti şuan bile uykusu gelince uzanıyoruz birlikte 5 dk.da uyuyo ve kucağada alıştırmanızı tavsiye etmem biz olduğu yerde severdik pek kucak vs. almazdık baştan nasıl alıştırırsanız öyle devam eder
seninde oğluşun hayırlı olsun allah demekki böylesini hayırlı kılmış erkek kız hiç farketmez banada tablonda kız bebek eklermisin sana zahmet
Ekledim cnm.. önemli olan sağlıklı olması farketmez cinsiyet sağolasın :)
Ekledim cnm.. önemli olan sağlıklı olması farketmez cinsiyet sağolasın :)
Bebege müzik dinletmeye basladiniz mi anne adaylari?
ayrıntılı ultrason yaptırdın mı??? eğer yapıldıysa ve Allah korusun engel durumu varsa çıkar zaten.. ama bence için rahat etsin bazen geç hissedilebiliyor.ultrasonda hareketlerini doktor görmese problem yok demez.. bence sen yinede için rahat etsin diye başka bir doktora muayene ol
ablam klasik muzık cdleri almış dinletıyor bızım afacanlara eniştem de dalga geçiyor. Gecen haftasonu gıttım durum buydu
Merhaba kizlar ayrintili ultrason dediginiz doppler çekimi degilmi yoksa 4d falanmi bide bir arkadaş ayrintili doppler için 24. Haftada demiş benim randevum 14 de o zamanda ben 20+5 oluyorum erkenmiki kafam karisti ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar ayrintili ultrason dediginiz doppler çekimi degilmi yoksa 4d falanmi bide bir arkadaş ayrintili doppler için 24. Haftada demiş benim randevum 14 de o zamanda ben 20+5 oluyorum erkenmiki kafam karisti ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım doktorum 22 haftada cagırdı 22.haftayı sakın gecmesın gelmen dedi..teker teker organlara bakıcakmıs yarım saat sürücek dedı...
Merhaba bu linkte güzel bir sohbet var bu konu hakkinda: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=490350
Bebegin organlari inceleniyor ben 21.haftada yaptirdim.
ayçaaa nerelerdesin sen :) bir sürü kişi var listeye eklenmek isteyen, topic annemiz yok ortada :)
her şey yolunda mı?
Tesekkür ederim beni de ekledigin icin aycaaaaaaaaa :)
merhaba kızlar ben 21. haftaya geldim hala tık yok hareket hissetmyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?