2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla bebeklerimiz sağa salim dünyaya gelir ve hayatımıza iştirak eder inşAllah....

Amin canım inşallah, gittikçe sona yaklaşıyoruz. 17 haftam kaldı benim. düşündükçe heyecanlanıyorum Allah bize de iyi bir anne-baba olmayı nasip eder inşallah..

yok artik degismez sizinki rahat ol

bu arada bende birsürü alışveriş yaptım biberonu bile mavi aldım vallaha cinsiyet değişirse çok bozulurum

Ben zaten niyese 18haftaya kadar kizim diye sevdim 19dan oglusum oldu simdi degisirse vallaaa acayip bozuluruuumm hem de nasiilllll

bizim doktor detaylıda pipisini gösterip "pipisi her yerden görünüyor, artık bu değişirse benden değil, siz bir yerde düşürmüşsünüzdür" dedi

Hahaaa..ayni yaa dun esime diyorum ya su rahim 3smlik biseydi (hatta dk rahmin kucuk gebe kalmayi zorlastirir demisti) simdi bebegin bi harsketi asagida biri midemde bu rahim balonmu yaptu bu cocuk naptiki ben aci hiss etmiyorum diyorum.koca da oglus uzun boylu iste napalim diyo..cidden karisla olcuyorum bir haraketiyle digeri arasi da 2karis var bu kadar uzunmukiii :9 ben daha 20 25sm diye zann ediyorum
çok saol cnm hamdolsun herşey yolunda inşş böle gider..
sen girmedinmi ayrıntılıya ?
Yok cnm ben ayrintiliya daha 2hafta var..dk 24 25 26haftalar ne zaman isyersen gel dedi ben de 25de gidicem..ay sonu 6ayim tam olucak o zaman Insallahhhh..

Canim illaki ediyordur demek sakin bir bebek..mesela ben 12.haftada ikili test için gittiğimde kollari ayakları harekeliydi o ultrason diğer girdiklerimden gelişmisti.14. Haftada gittim o ayaklar bi aşağı bi yukarı sipa doktorda dedi hareket halinde diye ama 18 de birsey anladım görmedim bile sordum hareket ediyor dedi..yani etmese doktor demez mi..hatta ben elini hiç görmedim dedim aslında görmüştüm ama emin olamadım gösterdi nolur kendini öyle kötü düşüncelerle üzme. .benimde var bir tane cok korkuyorum ama ayrıntiliyu bekliyorum Rabbim evlatlarimizi kimseden geri komasin sağlıkla alalım inşallah kucağımiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben çok kararsızım bu ana kucaklarının çeşitleri çok fazla..
kimisi sadece yatay, kimisi sandalye oluyo, kimisi ağır gibi duruyo...
sizlerin tercihleri nedir?

bu en basitlerinden ve bi kaç arkadaşım sadece bebekliğin ilk aylarında uyutmak için kullandı. çokta rahatlık olduğunu söylediler.

sanırım bunu bebişi taşırkende kullanabiliyoruz yanılıyor muyum? bana çok daraltıcı geldi evde uyutmak ya da biz iş yaparken onu oyalamak için.

bu Fisher Price'ın ürünlerini çok beğeniyorum ama alt demirleri düz duruyor acaba sallanmıyor mu çözemedim?

Son düzenleme:

ben şunu alacağım büyük ihtimalle; http://www.joker.com.tr/urun/fisher-price-orman-gezisi-anakucagi-ve-sallanan-sandalye/48043

3 yaşına kadar kullanılıyor, çocuk için sallanan sandalyeye dönüşüyor, tam yatıyor. Tam aradığım şey :)

en son gittiğimde(17.haftada gitmiştim) doktora diyorum hareket etmiyor diyor daha küçük sen hissedemezsin bilmiyorum hayırlısı şu cumartesi işallah biran önce gelsede gitsem

ayyy bi gelsin istiyorum, bi az daha uzun sürsün istiyorum
hamişlik güzel ama bebiş kime neye benziyor görmek hepsinden güzel tartışmalara başladık biz

biz detaylı taramada 4 boyutlu ile yüzünü gördük, dayısına benzettik biraz. Eşim kendi bebekliğine de benzetti. Sağlıklı, huyu güzel olsunlar da hiç önemi yok kime benzediğinin ya :) Hamilelik çok güzel, hele ki şu an hareketlerini fazlasıyla hissediyorken. Tüm ilgi bizim üzerimizde :) Ama son zamanlar artık doğsunlar diyeceğiz muhtemelen

Kızlar selam , ayrıntılı ultrasonnumuzu da olduk çok şükür bir sıkıntı yok. Herşey yolundaymış Maşallah, ama bu mide sorunları beni öldürecek mide yanması hazımsızlık nolcak bilmiom geçirmek için napcaz bilmem

en son gittiğimde(17.haftada gitmiştim) doktora diyorum hareket etmiyor diyor daha küçük sen hissedemezsin bilmiyorum hayırlısı şu cumartesi işallah biran önce gelsede gitsem

Tamam canım ya doktor hareket etmiyor dememiş. .sen hissedemeZsin demiş. .korkma sen şimdi ilk bebeğinle kıyasliyorsun hepsi bir olmuyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

benimde çok ciddi sorunum var mideyle ilgili. yanma oldugunda maden suyu içildiğinde çok iyi geliyor. benimkini ilaç kesmiyor anca maden suyu geçiriyor.

hayırlısıyla bebeklerimiz sağa salim dünyaya gelir ve hayatımıza iştirak eder inşAllah....
ayyy saka makaaaa yariladik di mi bi an sen oyle yazinca cok heyecanlandim.haftalar ilerledikce muhabbetimizde degisiyo :)))

cnm pembeli cok guzelmis

benimde çok ciddi sorunum var mideyle ilgili. yanma oldugunda maden suyu içildiğinde çok iyi geliyor. benimkini ilaç kesmiyor anca maden suyu geçiriyor.
Bi kasik gaviscon icsen dua edersin cnm cok guzel rahatlatiyor dene istersen.

bizde 4 boyutluda gördük. daha gelişecek elbet ama babasına benzettik
bende önemli olan huyunun bana benzemesi diyorum
inşallah sağlıklı olur hepimizin bebekleri. bunlar tatlı konuşmalar sadece

ayyy saka makaaaa yariladik di mi bi an sen oyle yazinca cok heyecanlandim.haftalar ilerledikce muhabbetimizde degisiyo :)))

cnm pembeli cok guzelmis

Bi kasik gaviscon icsen dua edersin cnm cok guzel rahatlatiyor dene istersen.

gaviscon aldım bende içinde çay kaşığıyla yazıyor ama onun içinmi etki etmiyor acaba :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…