2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayrintili ultrosonu kacinci haftada yaptiriyorsunuz kizlar

Hiç bir fikrim yok canım bu konuşa ama içinde stres yapacağına durup durup doktorunu arayabilirsin canım için taharlar hem

ilginize teşekkürler arkadaşlar.. doktorumla görüştüm.. gebelikte bir miktar yükselebileceğini söyledi. yükselmeye devam ederse problem olurmuş.. takipte olucam.. inşallah her şey iyi olur..

Merakla bekliyorum canim fotolari ve guzel haberlerini :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vazgeçtim yaptırmıcam. 140 lira vermicem. Bir de bu doktoru bırakıcam. Bölge hastanesine devam edicem. Bugün beni saniyelik muayene edip başından savdı. Eşim de çok kızdı. Ben oraya oğlumu izlemeye gidiyorum hiçbir şeyini de göremedim diyor. Bugünkü muayenemden hiç ama hiç memnun kalmadım. Biz oraya her seferinde 45 lira veriyoruz. Onun saniyelik muayenesinin birebir aynısını devlet hastanesi de yapıyor. O zaman neden özele gidiyoruz farkı yoksa? Böyle olmaz. Bugün hiç mutlu ayrılmadık oradan.

Aaa neden canim? Vakif gureba da yapiyor diyordu kizlar oraya da bakabilirsin aslinda?
Haklisin doktorun ilgili olmasi cok onemli, biz 1 ay bekliyoruz bir heves gidiyoruz sonra basindan savarsa olmaz hele de parasiyla! Gercekten anlamiyorum ben boyle doktorlari. İnsallah bian once gonlune gore bi doktor bulursun canim gercekten cok sinir bozucu bir durum. Zaten kisacik yazmandan belliydi memnun olmadigin

görülüyor canım..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar hani çin takvimi falan vardı. onlar tahmindi biliyorum ama tutanlar ve tutmayanlar kimler?

Bende boyle şeylere inanmam ama merakimdan baktim hem rus hemde cin takvimi tuttu.Allah izin verirse oglusum olcak

5 hafta bekledim ben muayene için. Geçen haftaya alamadım izin almıştı. Asıl olayı sonraki mesajımda anlatıcam. Telefondan yazdığım için atıyor program çünkü. Aşağıya yazıcam.

innsallah ya 18+4 um sankı busabah ilk defa vurdu ıcerden gbı ama cok dıkatlı dınleynce oldu bakalım gerısı gelır ıns ben hergun hıssetmek ıstıyorum

kızlar bebegın cınsıyetı bellı olanlar ısım dusundunuzmu karar verdınızmı bız NİL e karar verdık hayırlısıyla

Benim önceki kayıplarımda gittiğim hastanede Pendikte Medicine Asya idi, o da öyle ezberden birkaç şey sorup dakikalık ultrason muayenesiyle gönderiyordu. Telefonunu zaten vermemişti, lekelenmem plıp aradığımda da telefona gelmedi, 18 yaşında bir hostes vardı yanında illa bana söyleyin şikayetinizi diyor, doktor hanım telefona gelmiyor düşün! Keşke senin gibi ilk günden bıraksaymışız orayı. Dediğin gibi devlet hastanesinden farkı yoksa niye o kadar para veriyoruz ki hem de hak etmedikleri halde.

Kontrolümüz çok iyi gecti kızlar. Oğlum 400 gr olmuş, boyu da 23 cm. Suyu yeterliymiş. Tekme atıyordu elini yüzüne yaslamış düşünüyordu. Organları vs. herşey iyiymiş çok şükür:))) ayrıntıları daha sonra anlatıcam

Umut hastanesinden mi bahsediyorsun? Ay canım bende bölge hastanesini hiç sevmiyorum eşim orda burnunu yaptırdı mahvettiler doçent doktor kocacığım burnunu şimdi kayınvalidem orada kalp doktoruna gidiyor onlarda bi haber kadının durumundan oda o hastaneyi değiştirdi şimdi florence nightengaile gidiyor umarım kadın doğum servisleri iyidir. Bölge hastanesinde ne kadara bakıyorlar canım? Neden hiç ilgilenmedi acAba doktorun? Evet boyle olmaması gerekiyor sonucta herseye rağmen para veriyoruz oraya keske yakın olsan benim hastaneye gel derdim 12 lira burda muane ücreti ve cok güzel ilgileniyor doktor herseyden once başhekimi hastanenin. Ama burada da tek kötü şey kasın cok yoğun oluğu için gittiğimizde ameliyatta olabiliyor bekliyoruz birazcık oma cok sinir oluyorum bende. Bu arada gercekten yaptırmayacakmısın ayrıntılıyı?

Kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum. Ben anlamıyorum ya özelin elbette devletten farkı olmalı.

Maşallah canım, Kamuranla yaklaşık olarak aynı ölçümleriniz:) detayları bekliyoruz

Asıl olayı anlatayım kızlar. Ben bu doktora ayrıntılı çok gerekli mi, bunu devlet hastaneleri riskli gebelere yapıyor sadece dedim. O da gebeliğinin güvende olduğunu bilmem için yaptırman gerekiyor dedi. Sonra muayeneye geldi. 10 saniye ölçümlerini yapıp hadi kalk.. Şaştım kaldım. Üçlü test sonucumu yorumlamadı. Ben onu da devlette yaptırmıştım. O devleti karıştırınca yüzü asıldı ve beni başından attı. Ben de onu bebeğimi takip etmekten men ediyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Bende Ekim in başında bir kız annesi olucak inşallah şuan 19+2yim:) fazla Ekim annesi yok galiba:)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar nasilsiniz ben uzun zamandir girmiyordum artik yolun yarisi geride kaldi nerdeyse ins hepimiz aliriz saglicakla kucagmza

evet bazı doktorlar hastaneye para kazandırmayıp devlete gidilmesine hatta testlerin orada yapılmasına tepki veriyorlar. Bende anlamıyorum bu durumu yani istediğimiz doktora gideriz istediğimiz yere yaptırırız ozaman devlete gittiğin için sürat yapmış. Bu o sevdiğin asam değilmiydi? Senin gittiğin devlet haatanesi cok güzel zaten canım ya cok ilgileniyor orası. Ama biyere kadarda doğru söylüyor gercekten ayrıntılı sekilde inceliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…