2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Herkes gidipte özelde 300 lira veripte yaptırmak zorunda mıymış bende tarama testlerini hep devlette yaptırdım 10 sn ölçüm mu olur ya ben 40 dk kaldım muayene de hastaneleri anlamıyorum ben paranlada rezil oluosun devlette de ayrı rezil oluuosun geçen devlette Bi kadını gırtlaklıcaktım az daha insanlarla uğraşmak zor Bi doğuralılm da şu yavruları

Arkadaşlar merhaba,
Bende Ekim in başında bir kız annesi olucak inşallah şuan 19+2yim:) fazla Ekim annesi yok galiba:)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olur mu hepimiz ekim annesiyiz Allah Bi kaza bela vermedikçe Hg aramıza :)

Evet bugün gittiğim umut hastanesi.
Bölge hastanesine daha önce gitmiştim canım çok ilgiliydi ama umutun iyi olduğunu duyunca oraya geçtim. Bölge hastanesine 30 veriyordum. Buna 45 veriyorum. Karşılığını bulamayınca deli oluyor insan. Bugün sinir oldum ya. Çok şükür minik kuzum iyi ama annesini üzdüler.
Ayrıntılıyı yaptırmıcam canım. Ona o kadar para veremem ben. Gider park yatağını alırım kuzumun.

Haklısın canım aynı olayı ben yaptım medipole 120 veriyorduk kadın bir kere tansiyonumu bile ölçmemişti 5 dakika zor bakıyordu cinsiyeti bile söylememişti değiştirdim şimdi 12 liraya sultanlar gibi ilgi görüyorum :) iyise git ozaman canım bölgeye mutlaka

Devlette çalışan arkadaşa söylemiştim canım ayrıntılıyı. Orada da sadece bir kişi yapıyor bu işi. Ricası üzerine kabul ederse yapacak kadın. Yoksa yaptırmıcam. Ben ayrıntılıyı şansa bıraktım. Ki devlette zaten renkli olduğunu zannetmiyorum. Sadece iyi olduğunu öğrenicez hepsi o kadar işte.
Bu benim sevdiğim kadındı evet. Çünkü ilk gittiğimde çok ilgilendi. Ne olduysa devlete gidince oldu. Ki ben devlete istediğim zaman gidiyorum valla o kadar soğudum ki belki özele sadece doğuma giderim ben. Onun dışında muayenelere devlete gitmeyi düşünüyorum. Çok kızgınım bunlardaki bu para hırsına.
Ben milletin suratsız hallerine, 10 saniyelik muayenelerine para vermek için çalışmıyorum. Para kolay kazanılmıyor, akşama kadar beynim patlıyor benim.

Valla canım ben artık onu bunu düşünmekten hamileliğimi doya doya yaşayamıyorum. Ben her ay gidip kan tahlili yaptırıyorum devlette tsh yüksekliğinden dolayı. İkilisini üçlüsünü düşündüm bir zaman. Şimdi de ayrıntılısı geldi karşıma. Bi de şeker yüklemesi var sırada. Bunaldım artık ya 10 parçaya bölünüyorum bu ne böyle. Benim için en önemlisi tsh değerimin normal sınırlar içinde olması. Gerisi milletin para kazanmak için çıkardığı testler. 3lü testmiş. Yaptırdık da ne oldu. Hani Allah korusun bir şey çıksaydı da sanki bebeğime dokunmalarına izin verecek miydim. Hayır. Onu da tesadüfen yaptırdım ben zaten. Tsh için kan verirken o da çıktı, iğneyi takmışken alın bari dedim. Yoksa benim üçlüsüyle falan işim olmaz.
Özelde çok paranla rezil oluyorsun, devlette de az paranla rezil oluyorsun işte.

Doğuma bölge hastanesine giderim olur biter işte..

Oğluşlarımızın gramları aynı:)
Maşallah yavruna:) Ne güzel tekme attığını, elini yüzüne koyduğunu görmüşsün. Malesef ben hiçbir şey göremedim..
Bari sen güzel haberlerle gel canım..

Ben ne ikili ne üçlü yaptırdım :)) ağrıtıyor yaptırdım oda herseye yetti zaten. Ya bunda organlarında bir problem olursa doğumdan sonra ameliyata alıyorlar canım o yüzden yaptırım en zaten. Yani doğmadan cocuğun organınlarına bakıyorlar eksik çoluk birsey olursa onarabiliyorlar doğumdan sonra. Şeker yüklemesi de mi parayla yapılıyor

Devlet testleri parayla yapmıyor canım. Muayene katılım payı ödüyorsun eczaneye 5 lira. O kadar.

Çingenelerin içinde doğum yapmak hiç içime sinmiyor..

Ozaman haklısın canım :) zeynep Kamil hastanesi bar burda da sadec doğum üzerine kendilerini cok yetiştirmiş bir hastane yakın çevrem oraya git falan diyor ama bende yapmam yani çingenelerin içinde doğum falan. Ama bu hafta kontoke gidiyorum bende ilk defa o hastaneye bakalım bu deger nasıl olacak :) belki cok beğenirim buraya devam ederim belli olmaz d

Canim cok cok haklisin testlerin bazisi gereksiz gercekten ama ozellikle ozel hastaneler sorumluluklarini en aza indirmek icin yapiyolar bence bu testleri, tabi para kazanmak da var isin icinde.
Ama sacma insanlar yuzunden kendi canini sikma bosver her seyin bi caresi var cok sukur. La havle de gec napalim yoksa sinir hastasi olucaz valla hele biz tiroidliler ekstra dikkat edicez uzulmemeye canim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merak etmistim canim cok sevindim masallah oglusuna :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zeynep Kamile mi gideceksin?
Ben de orada doğmuşum. Orası güzel hastane aslında ama işte doğuma giden tipler öyle tipler ki insan tırsıyor :/
Buradaki hastaneye de hep çingeneler geliyor. Bi de doğumhaneye eskisi gibi birkaç kişi birden mi alıyorlar bilmiyorum. Dur ben bunu devletteki doktora bi sorayım. O olaya gıcık oluyorum çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…