- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Asıl olayı anlatayım kızlar. Ben bu doktora ayrıntılı çok gerekli mi, bunu devlet hastaneleri riskli gebelere yapıyor sadece dedim. O da gebeliğinin güvende olduğunu bilmem için yaptırman gerekiyor dedi. Sonra muayeneye geldi. 10 saniye ölçümlerini yapıp hadi kalk.. Şaştım kaldım. Üçlü test sonucumu yorumlamadı. Ben onu da devlette yaptırmıştım. O devleti karıştırınca yüzü asıldı ve beni başından attı. Ben de onu bebeğimi takip etmekten men ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba,
Bende Ekim in başında bir kız annesi olucak inşallah şuan 19+2yim:) fazla Ekim annesi yok galiba:)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umut hastanesinden mi bahsediyorsun? Ay canım bende bölge hastanesini hiç sevmiyorum eşim orda burnunu yaptırdı mahvettiler doçent doktor kocacığım burnunu şimdi kayınvalidem orada kalp doktoruna gidiyor onlarda bi haber kadının durumundan oda o hastaneyi değiştirdi şimdi florence nightengaile gidiyor umarım kadın doğum servisleri iyidir. Bölge hastanesinde ne kadara bakıyorlar canım? Neden hiç ilgilenmedi acAba doktorun? Evet boyle olmaması gerekiyor sonucta herseye rağmen para veriyoruz oraya keske yakın olsan benim hastaneye gel derdim 12 lira burda muane ücreti ve cok güzel ilgileniyor doktor herseyden once başhekimi hastanenin. Ama burada da tek kötü şey kasın cok yoğun oluğu için gittiğimizde ameliyatta olabiliyor bekliyoruz birazcık oma cok sinir oluyorum bende. Bu arada gercekten yaptırmayacakmısın ayrıntılıyı?
kızlar bebegın cınsıyetı bellı olanlar ısım dusundunuzmu karar verdınızmı bız NİL e karar verdık hayırlısıyla
Evet bugün gittiğim umut hastanesi.
Bölge hastanesine daha önce gitmiştim canım çok ilgiliydi ama umutun iyi olduğunu duyunca oraya geçtim. Bölge hastanesine 30 veriyordum. Buna 45 veriyorum. Karşılığını bulamayınca deli oluyor insan. Bugün sinir oldum ya. Çok şükür minik kuzum iyi ama annesini üzdüler.
Ayrıntılıyı yaptırmıcam canım. Ona o kadar para veremem ben. Gider park yatağını alırım kuzumun.
bana doktor normal dedi rahim ve karin buyumesiyle alakali ama usutmememye dikkat et bende cok usutuyorum
Devlette çalışan arkadaşa söylemiştim canım ayrıntılıyı. Orada da sadece bir kişi yapıyor bu işi. Ricası üzerine kabul ederse yapacak kadın. Yoksa yaptırmıcam. Ben ayrıntılıyı şansa bıraktım. Ki devlette zaten renkli olduğunu zannetmiyorum. Sadece iyi olduğunu öğrenicez hepsi o kadar işte.evet bazı doktorlar hastaneye para kazandırmayıp devlete gidilmesine hatta testlerin orada yapılmasına tepki veriyorlar. Bende anlamıyorum bu durumu yani istediğimiz doktora gideriz istediğimiz yere yaptırırız ozaman devlete gittiğin için sürat yapmış. Bu o sevdiğin asam değilmiydi? Senin gittiğin devlet haatanesi cok güzel zaten canım ya cok ilgileniyor orası. Ama biyere kadarda doğru söylüyor gercekten ayrıntılı sekilde inceliyorlar
Herkes gidipte özelde 300 lira veripte yaptırmak zorunda mıymış bende tarama testlerini hep devlette yaptırdım 10 sn ölçüm mu olur ya ben 40 dk kaldım muayene de hastaneleri anlamıyorum ben paranlada rezil oluosun devlette de ayrı rezil oluuosun geçen devlette Bi kadını gırtlaklıcaktım az daha insanlarla uğraşmak zor Bi doğuralılm da şu yavruları
Haklısın canım aynı olayı ben yaptım medipole 120 veriyorduk kadın bir kere tansiyonumu bile ölçmemişti 5 dakika zor bakıyordu cinsiyeti bile söylememişti değiştirdim şimdi 12 liraya sultanlar gibi ilgi görüyorum :) iyise git ozaman canım bölgeye mutlaka
Doğuma bölge hastanesine giderim olur biter işte..
Kontrolümüz çok iyi gecti kızlar. Oğlum 400 gr olmuş, boyu da 23 cm. Suyu yeterliymiş. Tekme atıyordu elini yüzüne yaslamış düşünüyordu. Organları vs. herşey iyiymiş çok şükür:))) ayrıntıları daha sonra anlatıcam
Doğumu da devlette yaptır canım ne olacak sonucta cok memnunsun doktorundan?
Valla canım ben artık onu bunu düşünmekten hamileliğimi doya doya yaşayamıyorum. Ben her ay gidip kan tahlili yaptırıyorum devlette tsh yüksekliğinden dolayı. İkilisini üçlüsünü düşündüm bir zaman. Şimdi de ayrıntılısı geldi karşıma. Bi de şeker yüklemesi var sırada. Bunaldım artık ya 10 parçaya bölünüyorum bu ne böyle. Benim için en önemlisi tsh değerimin normal sınırlar içinde olması. Gerisi milletin para kazanmak için çıkardığı testler. 3lü testmiş. Yaptırdık da ne oldu. Hani Allah korusun bir şey çıksaydı da sanki bebeğime dokunmalarına izin verecek miydim. Hayır. Onu da tesadüfen yaptırdım ben zaten. Tsh için kan verirken o da çıktı, iğneyi takmışken alın bari dedim. Yoksa benim üçlüsüyle falan işim olmaz.
Özelde çok paranla rezil oluyorsun, devlette de az paranla rezil oluyorsun işte.
Devlet testleri parayla yapmıyor canım. Muayene katılım payı ödüyorsun eczaneye 5 lira. O kadar.Ben ne ikili ne üçlü yaptırdım :)) ağrıtıyor yaptırdım oda herseye yetti zaten. Ya bunda organlarında bir problem olursa doğumdan sonra ameliyata alıyorlar canım o yüzden yaptırım en zaten. Yani doğmadan cocuğun organınlarına bakıyorlar eksik çoluk birsey olursa onarabiliyorlar doğumdan sonra. Şeker yüklemesi de mi parayla yapılıyor
Çingenelerin içinde doğum yapmak hiç içime sinmiyor..
Valla canım ben artık onu bunu düşünmekten hamileliğimi doya doya yaşayamıyorum. Ben her ay gidip kan tahlili yaptırıyorum devlette tsh yüksekliğinden dolayı. İkilisini üçlüsünü düşündüm bir zaman. Şimdi de ayrıntılısı geldi karşıma. Bi de şeker yüklemesi var sırada. Bunaldım artık ya 10 parçaya bölünüyorum bu ne böyle. Benim için en önemlisi tsh değerimin normal sınırlar içinde olması. Gerisi milletin para kazanmak için çıkardığı testler. 3lü testmiş. Yaptırdık da ne oldu. Hani Allah korusun bir şey çıksaydı da sanki bebeğime dokunmalarına izin verecek miydim. Hayır. Onu da tesadüfen yaptırdım ben zaten. Tsh için kan verirken o da çıktı, iğneyi takmışken alın bari dedim. Yoksa benim üçlüsüyle falan işim olmaz.
Özelde çok paranla rezil oluyorsun, devlette de az paranla rezil oluyorsun işte.
Kontrolümüz çok iyi gecti kızlar. Oğlum 400 gr olmuş, boyu da 23 cm. Suyu yeterliymiş. Tekme atıyordu elini yüzüne yaslamış düşünüyordu. Organları vs. herşey iyiymiş çok şükür:))) ayrıntıları daha sonra anlatıcam
Ozaman haklısın canım :) zeynep Kamil hastanesi bar burda da sadec doğum üzerine kendilerini cok yetiştirmiş bir hastane yakın çevrem oraya git falan diyor ama bende yapmam yani çingenelerin içinde doğum falan. Ama bu hafta kontoke gidiyorum bende ilk defa o hastaneye bakalım bu deger nasıl olacak :) belki cok beğenirim buraya devam ederim belli olmaz d
Nasipse bizde Azra ya karar verdik puanlık :)sağlıkla gelsinler de hele
kızlar bebegın cınsıyetı bellı olanlar ısım dusundunuzmu karar verdınızmı bız NİL e karar verdık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?