2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah. Darısı başımıza :)

Çok sevindim. Cuma sen gideceksin cumartesi de ben inşallah güzel haberler alacağız :)

Canım gözün aydın duymuşsun kalbini bebişinin:)
Allahıma şükür:)
İnşallah ben de duyarım.
Benim gittiğim manyak doktor kesenin boyutunu bile söylemedi. Ne ilgisiz insanlar ya. Bi fotoğrafını bile vermediler. Gittikçe sinirleniyorum. Şikayet edicem ben hastaneyi.. Evet ya şikayet edicem.

canım geçmiş olsun inşallah ananen iyi olur güzelim sen üzme kendini olurmu ananende iyi olucak tamam mı sen böyle yaparsan bebeğinde çok üzülür annesi sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun...

Gozunaydin tatlim:) darisi kalp atislarina insllah:)

merhaba sat tarihlerimiz aynı benimde 2 ocak. sen gitmişsin ne güzel bende çarşamba günü gidicem allah nasip ederse kesemizi görücez. sağlık ocağındaki ebe bi ihtimal kalp atışınıda duyabilirsiniz dedi bakalım hayırlısı artık... sana 15 gün sonramı duyulur dedi daha erken olmazmıymış...

Cnm benim geç döllenme değil biliyorum ben

Bende de D VİTAMİNİ eksikliği var.
Bana da verebilir..
kan tahillerimi yaptırıp öyle gittim
olabilir canım ben tüm

Maşallah. Darısı başımıza :)
inşallahh canım
ben başka sitenin hesapladım canımm
Gozunaydin tatlim:) darisi kalp atislarina insllah:)

inşallaaaaaahhhhh canımmmmmmm
evet canım 15 gün sonra dedi bana

Teşekkür ederim canım. İnşallah sende duyarsın kısa zamanda. Aslında başka bi doktora daha gitseydin canım ya, bu güzel günlerin heyecanını yaşayarak geçir bence. Ben ara ara bebeğimin resimlerine bakıyorum mesela. Sende durma git bence

kan tahillerimi yaptırıp öyle gittim
olabilir canım ben tüm

inşallahh canım

ben başka sitenin hesapladım canımm

inşallaaaaaahhhhh canımmmmmmm

evet canım 15 gün sonra dedi bana

hmm bende seviniyordum belki duyarım diye neyse meleklerimiz iyi olsunlarda biz beklemeye razıyız deme

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallahhhhhhhhh
geldim kızlar

keseyi gördük karından
9,75 mm
doktor herşey çok güzel normal eski hayatına dön dedi ama kendini çok yorma dedi

15 gün sonra kalp atışı için gidicez
multivitamin Verdi ve folic asit
canım ateşede yazdım kaç haftalıkmış ultrasonun köşede yazar benimde cuma günü 9,6 mm di
kalp atışını 10 sonra dedi ama seninki çok gün vermiş

hamilelik hastalık gibi bende ya heryerim ağrıyor şu ilk trimester ı atlatsak gerisi çorap söküğü gibi :)

ben varımmm jelini kullanıyorum

benim minik boylu olacak galiba 10.8 mm idi en son 5+4 tü gördüğümde sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…