Bende de D VİTAMİNİ eksikliği var.bütün vitaminleri kapsıyormuş canım
inşallah canım kalp atışlarınıda duyarızzzz allahın izniyle
geldim kızlar
keseyi gördük karından
9,75 mm
doktor herşey çok güzel normal eski hayatına dön dedi ama kendini çok yorma dedi
15 gün sonra kalp atışı için gidicez
multivitamin Verdi ve folic asit
canım benim sat 2 ocak
ben geldimm:)
minik kesemizi gördükk tatlım ,güzel yere yerleşmiş dedi doktor :) cuma günü tekrar cagırdı bakalım gelişmeleri biraz sık aralıklarla izlicekmişiz bisüre,bi de progestan iğne oldum kalçadan haftada 1 de ona basladık bakalım:)
Canım gözün aydın duymuşsun kalbini bebişinin:)günaydın arkadaşlar. Cuma günü bende doktora gittim. 6+2 günlük olmuş bebeğim ve karından kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çooook mutluyum. Berkandamla senin dediğin gibi net duyulmuyodu, biraz uzaktan bi sesti ama hareketi belli oluyordu kalbinin. Ben 3 ekim diye hesaplıyordum bdt yi, doktorun şimdilik söylediğine göre biraz daha büyük çıktı bebeğim ve 1 ekim oldu bdt. Rabbim bu güzel sesi hepinize en kısa zamanda duyursun inşallah. Bebeğimin boyuda 5 mm olmuş
Evet ama annanem bizim evde düştü kalçasını oyle kırdı omzunuda düştüğü yeri gördükçe deliriyorum evden kaçıyorum direk. Zaten hamilelikten dolayı psikolojim bozuktu simdi daha beter oldum. Ameliyatı bekliyoruz artık boyle cok acı çekiyor çünkü. Kalbinde pil olması ameliyatı zorlaştırıyor ameliyat olmazsa ölüme terk etmektir dedi doktorlar ameliyatta cok zor dedi. Hakkımızda hayırlısı. Cok korkuyorum ama açıkcası( bebeğim cok değerliydi benim için hala oyle ama şimdi annaneme dua edip ağlamaktan bebeğime zaman ayıramıuorum bile
geldim kızlar
keseyi gördük karından
9,75 mm
doktor herşey çok güzel normal eski hayatına dön dedi ama kendini çok yorma dedi
Çok sevindim. Cuma sen gideceksin cumartesi de ben inşallah güzel haberler alacağız :)
geldim kızlar
keseyi gördük karından
9,75 mm
şöyle anlatayım canım benim geç döllenme olduğunu ben biliorum çünkü ilişki tarihini yaklaşık tahmin ediyorum.ilişki tarihime göre hamile kalma ihtimalim yok fakat geç yumurtladığımdan hamile kalmışım yani geç döllenme olmuş.DR dediki normal 30 aralığa göre benim 6 haftalık hamile olmam gerekiyor.ama geç döllenme olduğu için 1 hafta cıkarıcaz 5 haftalıksın yaklaşık dedi.seninde muhtemelen geç döllenme olmuştur?kontrolünde doktoruna sor mutlaka.
calısmıyorum suan cnm evdeyim bu dönemi evde gecirmek istedim yani boooooolllllll boollllllllllll dinlenmeye vaktm var cok şükür..
hatta cok durdum pcde bn bıraz uzanayımmm
iyi bakın hepiniz kendinize ........grsrzzzzzz..
kan tahillerimi yaptırıp öyle gittimBende de D VİTAMİNİ eksikliği var.
Bana da verebilir..
inşallahh canımMaşallah. Darısı başımıza :)
ben başka sitenin hesapladım canımmbenim sat 1 ocak ama kadınlar kulübünün hesaplayıcısı 09 ekim diyor tahmini doğuma , diğer hesaplayıcılar 8 ekim diyor .anlamadım gitti 21 inde doktor kontrolüm var o ne derse onu yazarım artık.teşekkürler.
Gozunaydin tatlim:) darisi kalp atislarina insllah:)
evet canım 15 gün sonra dedi banamerhaba sat tarihlerimiz aynı benimde 2 ocak. sen gitmişsin ne güzel bende çarşamba günü gidicem allah nasip ederse kesemizi görücez. sağlık ocağındaki ebe bi ihtimal kalp atışınıda duyabilirsiniz dedi bakalım hayırlısı artık... sana 15 gün sonramı duyulur dedi daha erken olmazmıymış...
Canım gözün aydın duymuşsun kalbini bebişinin:)
Allahıma şükür:)
İnşallah ben de duyarım.
Benim gittiğim manyak doktor kesenin boyutunu bile söylemedi. Ne ilgisiz insanlar ya. Bi fotoğrafını bile vermediler. Gittikçe sinirleniyorum. Şikayet edicem ben hastaneyi.. Evet ya şikayet edicem.
kan tahillerimi yaptırıp öyle gittim
olabilir canım ben tüm
inşallahh canım
ben başka sitenin hesapladım canımm
inşallaaaaaahhhhh canımmmmmmm
evet canım 15 gün sonra dedi bana
hmm bende seviniyordum belki duyarım diye neyse meleklerimiz iyi olsunlarda biz beklemeye razıyız deme
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallahhhhhhhhhEvet ama annanem bizim evde düştü kalçasını oyle kırdı omzunuda düştüğü yeri gördükçe deliriyorum evden kaçıyorum direk. Zaten hamilelikten dolayı psikolojim bozuktu simdi daha beter oldum. Ameliyatı bekliyoruz artık boyle cok acı çekiyor çünkü. Kalbinde pil olması ameliyatı zorlaştırıyor ameliyat olmazsa ölüme terk etmektir dedi doktorlar ameliyatta cok zor dedi. Hakkımızda hayırlısı. Cok korkuyorum ama açıkcası( bebeğim cok değerliydi benim için hala oyle ama şimdi annaneme dua edip ağlamaktan bebeğime zaman ayıramıuorum bile
canım ateşede yazdım kaç haftalıkmış ultrasonun köşede yazar benimde cuma günü 9,6 mm digeldim kızlar
keseyi gördük karından
9,75 mm
dr a sonra progestanı önermediniz ama kahverengi lekelenmeler için kullanıyım mı diye sordum.. o da gebeliğin başlarında çok da etkili olmuyor dedi. için rahat etsin istiyorsan 200 vajinadan al dedi. anlamadım ki benim istememle mi oluyor.. neyse.. kullanan var mı arkadaşlar...
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallahhhhhhhhh
canım ateşede yazdım kaç haftalıkmış ultrasonun köşede yazar benimde cuma günü 9,6 mm di
kalp atışını 10 sonra dedi ama seninki çok gün vermiş
hamilelik hastalık gibi bende ya heryerim ağrıyor şu ilk trimester ı atlatsak gerisi çorap söküğü gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?