2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet işte ben bakamıyorum resmi olmadığı için.
Ben şikayet ettim sağlık bakanlığına hastaneyi.

daha çok küçük o yüzden vajinadan görmüştür endişe etme sakin sakin bekle.... karından gösteren ultrasonlar daha kaliteli olandır, devlet hastanesine gittiysen ultrasonlar öle hemen karından göstermez...

gözün aydın cnm . ne güzel bir duygu Rabbim cümlesine yaşatsın inş.

Neden progesran ve aspirin kullaniyorsun?kan pihtilasmasimi var sende ondan mi? Geçmiş olsun.

Kamuran cnm başın sağ olsun yazmıştım sana görmedin , ayrıcada unut artık şu dr boşver uğraşma , üzme kendini bidaki dr randevunda alırsın bebişin resmini inş.

Kamuran cnm başın sağ olsun yazmıştım sana görmedin , ayrıcada unut artık şu dr boşver uğraşma , üzme kendini bidaki dr randevunda alırsın bebişin resmini inş.
Allah razı olsun canım..

Napıyım bak herkes bebeğinin kesesinin boyutunu biliyor ve de resmine bakıyor
Ama ben bilmiyorum, bakamıyorum..

Zaten şikayet ettim hastaneyi.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bugün doktora gittim ve nihayet kalp atışını duydum harika bir duygu darısı tüm bekleyenlerin başına.

yok canım ya özel hastaneye gittim.nese beklicez artık ayın 20 sine randevu verdi kalp atışı için.geçmez artık bu 10 gün.

Allah razı olsun canım..

Napıyım bak herkes bebeğinin kesesinin boyutunu biliyor ve de resmine bakıyor
Ama ben bilmiyorum, bakamıyorum..

Zaten şikayet ettim hastaneyi.

Haklısın zaten ama , takmamaya çalış neyse şikayet ettisyen binevi rahatlamış sındır . Ben özel dr gittimde sanki adam motor takmış afedersin acele acele baktı ilacı yazdı gönderdi 100 tl de para verdim ama olsun takmamaya çalışıyorum kontrole gittiğimde zor kurtulur elimden

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bugün doktora gittim ve nihayet kalp atışını duydum harika bir duygu darısı tüm bekleyenlerin başına.

ne mutlu sana gözün aydın canım... Rabbim bizlerede nasip eder inşallah...

Aynı hastanede başka doktora gidebilirsin canım. Para veriyorsun adam anlatmıyor dinlemiyor. Olmaz öyle şey.

Aynı hastanede başka doktora gidebilirsin canım. Para veriyorsun adam anlatmıyor dinlemiyor. Olmaz öyle şey.

morelim biraz bozuldu ama daha sonradan kendimi motive edecek bir şey buldum. Benim randevum bir sonraki gündü lekelenme olunca hemen aradım sekreteri yoğun dedi boş yer yoktu ama dr a sormuş hemen gelsin dedi arada baktı muane etti anlayacağın. Kırmadı beni

Normal canım normal, rahimi yuvarlak balon gibi düşün. Bebeğin bu balonun herhangi bir kısmına tutunabilir. Eğer arka tarafa gelen kısmına (yani senin beline yakın tarafa) yerleşmişse, üstten görülmesi zor olabilir. Bazen barsaklardaki gaz, bazen mesanenin boş olması gibi sebepler de etkiliyor. Önemli olan vaginal yolla da olsa gözükmüş olması. Gözüktüyse ordadır, olmayan bir şey alttan da görülemez değil mi? merak etme, sadece birazcık naz yapıyordur bebeğin ::))

pregesterenu bana jel olarak verdi dr . Burada okuyorum bazı arkadaşlara iğne vermişler hangisi daha etkiliyse onu kullanmak istiyorum dr sorayım diyorum bunu yanında birde iğnesini alayım diyorum kızlar bana bir akıl verin

Neden progesran ve aspirin kullaniyorsun?kan pihtilasmasimi var sende ondan mi? Geçmiş olsun.

canım ben ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim .doktor önlem olsun diye verdi.Progestanı rahmi kalınlaştırıyor bebek daha iyi tutunsun diye,aspirin de kanı sulandırsın belki kan pıhtılaşması vardır diye.

inşallah canım ya.moralim yerine geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…