2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım sen kalp atışını duydun ya ne zamana randevu verdi doktorun

Cok teşekkür ederim ev hastane derken buraya hiç giremiyorum. Umarım hastanede mikrop kapmam ama annanem yatarken bem evde oturamamki. Dua edin olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim anananemi bize bağışlasın
canim benim dua etmemmi dualarim seninle lutfen cok uzme kendini insssss rabbim annaannene sifa werir
oyle iste canim bebekler risklariyla gelir seninkide oyle olmus masallah simdikten bereketli bir bebis olcak rabbim esirgesin
hayirli olsun canim cok sewindim darisi diger arkadaslarimizin basina artik=)))
canim maalesef o halsizlik uyku hali bende de var cok berbat hissediyorum kendimi yeme konusuna gelince bundan 2 gun once ye kadar hersey den yerdim simdi ise acayip istahsiZlik var birde ustelik bebekte emziriyorum nasil yapcam bilmiyorum bebegim ins gelisir(((

Hosgeldin canim hayirli olsun duymussun minigin pit pitlarini darisi bekleyenlerin basina insssss saglicakla kucagina alirsin mucizeni:))))))

Hadi hayırlısı olsun canım. Bizin kuzu da kısmeti olacak inşallah. Ben de ne kadar doğru bilmem ama üniversite yıllar sonra bizim için yökten kadro istemiş. YÖK onaylarsa ales puanım da yabancı dil puanım da iyi. Sözleşmeli çalışmaktan kurtaracak galiba beni kuzum :)

Hadi hayırlı olsun, haftaya ben de 6+2 de gitmiş olacağım, ben de duyarım inşallah

Oyy ben de aman ne güzel bulantım yok diye dolaşıyorum ortalıkta, sıra bana da mı gelecek ne?

Ben bugün doktorla konuştum, 4. Aya kadar kendini süt içmeliyiz diye zorlamana gerek yok, istersen iç dedi. Bunun dışında günde 1 porsiyon meyve, 2 ceviz kesin yiyorum. Geri kalanı da normal yemekler. Ama bulantım başlarsa ne olur bilemem.

Normal tatlım merak etme. Ben 4+3te gittiğimde görmemişti keseyi mesela. Şimdi yeni gördük. 5+2yim

merhaba kızlar bnde 2014 ekim annesi olacagımı ögrendim ve hemen bi hesap açıp katılmak istedim aranıza

Hayırlısı olsun, kucağına da alırsın inşallah

Görülür canım ben de 5+2de gördüm.

Ah canım ya ben de önceki aylarda hep aynı sıkıntıyı çekiyordum. Ne zaman yumurtlamam gelse bir şey çıkıyordu. Evren bile bana karşı der dururdum. Allah nasip ettiyse önünde hiçbir şey duramaz ama sıkma canını.

Senin için biraz zor olabilir ama 3 gün sabret istediğin şekilde uyutmaya çalış. 3 gün inatlaşır 4. Gün yola gelir. Çocuklu kimden duyduysam aynısını söyledi. Ama hiç vazgeçip, aman kıyamam deyip tavrını bozma.

Bu kez bizimki de vermedi. Ben de boyutunu bilmiyorum. Ama nasıl olsa pzt tekrar gidiyorum o zaman alırım. Hiç üzdüğüne değmez bir dahakine de geç canım.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bugün doktora gittim ve nihayet kalp atışını duydum harika bir duygu darısı tüm bekleyenlerin başına.

Darısı başımıza inşallah.

Kızlar bugün biz de 5+2de alttan muayene ile kesemizi gördük. Bebişimiz orada bir nokta kadar ama yerim ben o noktayı.
Bunun dışında folbiol verdi. kesinlikle çiğ köfte yasak, midye çok çok canın çekerse 1-2 tane yiyebilirsin dedi. Sucuk vs çok iyi pişerse ye, sorun olmaz dedi. Süt için 4. Aya kadar kendini zorlamana gerek yok hatta fazlası erken dönemde kabızlığa bile sebep olabiliyor dedi. Cinsellik yasağımız kalktı ama normalde haftada kaç defa birlikte oluyorsanız şimdi yarıya indirin dedi. Bir de ben nette makyaj malzemeleri ile ilgili uyarılar olduğunu söyleyince sahne makyajı yapmıyorsun, senin yaptığının bebeğe etki etmesi mümkün değil, ama cilt temizliğine daha çok özen göster dedi.
6+2de de kalp atışları için gideceğiz:)

Son düzenleme:
bende yeni hamişlerdenim sizin gibi inş ekim de kucağıma alıcam bebişimi. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inş. ilk gebeliğimm ve telaşlıyım karnım ağrıyor gece normalmi bilmem ama haftaya salı gidip inş kalp atışını duycaz o zman doktora sorucam inş bi sorun değildir..dualarım sizlerle...

gözünaydın cnm darısı kalp atıslarına inşallah :) bgun bnde 5+1 de karından ultrasonla gördüm keseyi ama o kdr küçüktü ki bebegi görmek mümkün olmadı bakalım bidahaki kontrole inşallah:)

merhaba cnm, benim doktorum da parfümü ve saç boyatmayı yasakladı

cok cok tbrik ediyorum cnm allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

gözünaydın cnm darısı kalp atıslarına inşallah :) bgun bnde 5+1 de karından ultrasonla gördüm keseyi ama o kdr küçüktü ki bebegi görmek mümkün olmadı bakalım bidahaki kontrole inşallah:)

bu arada keseyi görmüşsün hayırlı olsun devamını nasip etsin hepimize inş.

hoşgeldin cnm tebrik ederim ,güzel dileklerin için de teşekkürler , karın ağrısı bende de var

cok cok tbrik ediyorum cnm allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

çook tşk ederim cnm seninle aynı haftadayız sanırım sende kalp atışı beklemektesin benim gibi haftaya kadar sabır bakalım inş iyi haberler olucak hepimizde de hayırlı olsun bebişinnn

siteye giremiyorum. bu yüzden cevap yazmak istediklerime yazamadım.. neyse şuan hemen göz ucuyla baktıklarıma yazıyım.var mı sizde de öyle sorunlar.. neyse..

tebrikler canım.. darısı başımıza.. kalp atışlarını duyarız ama hep duyarız inşallah..

canım tebrikler.. ilk tanışmanız olmuş allah devamını getirsin hepimize.. ben adet görmeye yakın veya birkaç gün geçmiş de olabilir o zaman işyerinde 2 tane salata arasında çiğ köfte yedim. evde yapmış getirmişti bir ablamız. unuttum ya.. inşallah bir şey olmaz..

hoş geldin canım inşallah kucağımıza alırız. ben def haftaya gideceğim.. hadi bakalım. hayırlısı..

çook tşk ederim cnm seninle aynı haftadayız sanırım sende kalp atışı beklemektesin benim gibi haftaya kadar sabır bakalım inş iyi haberler olucak hepimizde de hayırlı olsun bebişinnn

aaa evt aynı haftadayız:) benim biraz riskli oldugu için gebeliğim kalp atıslarını heyecan ve korkuyla bekliyorum maalesef

umarım burdaki tüm arkadaslarımız gebeliklerini sorunsuz gecirip evlatlarını saglıkla kucaklarına alırlar:)

hoşbuldukkkk canlarr hepimiz için hayırlı olsun herşeyy inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…