canım sen kalp atışını duydun ya ne zamana randevu verdi doktorunNormal canım normal, rahimi yuvarlak balon gibi düşün. Bebeğin bu balonun herhangi bir kısmına tutunabilir. Eğer arka tarafa gelen kısmına (yani senin beline yakın tarafa) yerleşmişse, üstten görülmesi zor olabilir. Bazen barsaklardaki gaz, bazen mesanenin boş olması gibi sebepler de etkiliyor. Önemli olan vaginal yolla da olsa gözükmüş olması. Gözüktüyse ordadır, olmayan bir şey alttan da görülemez değil mi? merak etme, sadece birazcık naz yapıyordur bebeğin ::))
canim benim dua etmemmi dualarim seninle lutfen cok uzme kendini insssss rabbim annaannene sifa werirCok teşekkür ederimev hastane derken buraya hiç giremiyorum. Umarım hastanede mikrop kapmam ama annanem yatarken bem evde oturamamki. Dua edin olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim anananemi bize bağışlasın
oyle iste canim bebekler risklariyla gelir seninkide oyle olmus masallah simdikten bereketli bir bebis olcak rabbim esirgesinAllahım ne büyük bebek kısmetiyle gelir derlerdi dogruymuşben sınıf ögretmeniyim ve atanmam nerdeyse imkansız gibiydi ama şimdi zihinsel eng ögretmeni olarak kadroya alıcaklarmış bizi.. bir senedir özelde zihinsel eng. ögrtm yapıyorum hem kolay hemde çok maneviyatı büyük bi iş.. şükürleer olsun bebegim kısmetiyle geldi ve çalıştıgım bölümde kadroya alınıcam
hayirli olsun canim cok sewindim darisi diger arkadaslarimizin basina artik=)))günaydın arkadaşlar. Cuma günü bende doktora gittim. 6+2 günlük olmuş bebeğim ve karından kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çooook mutluyum. Berkandamla senin dediğin gibi net duyulmuyodu, biraz uzaktan bi sesti ama hareketi belli oluyordu kalbinin. Ben 3 ekim diye hesaplıyordum bdt yi, doktorun şimdilik söylediğine göre biraz daha büyük çıktı bebeğim ve 1 ekim oldu bdt. Rabbim bu güzel sesi hepinize en kısa zamanda duyursun inşallah. Bebeğimin boyuda 5 mm olmuş
canim maalesef o halsizlik uyku hali bende de var cok berbat hissediyorum kendimigünaydın sevgili hamişler :) benim ilk hamileliğim bi halsizlik aman bi uyku .. 25 kere uyanıyorum uykumda. o kadar hazırlık yaptım çuvalla ceviz 5 kilo pekmez sipariş ettim meyve dolu her yer ama benim canım hiç bişey istemiyor. kızlar siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz birbirimize bi akıl verelim..?
Merhaba 2014'ün Ekim anneleri,
Ben de aranıza yeni katıldım. 6+4' teyiz biz de. Çok şükür hafta sonu bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Nasıl heyecanlı, ne tarif edilemez bir duygu..Allah duymayanlara tez zamanda yaşatsın :)
Benim bebeğim tüp bebek, biraz sıkıntılı bir süreç atlattık. Ama çok şükür pozitifi görünce hepsini unuttuk. SAT' a göre Eylül sonunda gelecek bizim ki ama transfer tarihine göre de 2 Ekim'de. Biraz karışık yani :)
Düne kadar göğüslerimin şişliği dışında hiç bir belirtim yok diye göbek atıyordum ama dün nur topu gibi bir bulantım başladı. Çok şiddetli değil ama keyifsizlik veren cinsten. İnşallah çabucak geçer ve artmaz.
Hepinize sağlıklı ve bulantısız bir hafta dilerim.
Allahım ne büyük bebek kısmetiyle gelir derlerdi dogruymuşben sınıf ögretmeniyim ve atanmam nerdeyse imkansız gibiydi ama şimdi zihinsel eng ögretmeni olarak kadroya alıcaklarmış bizi.. bir senedir özelde zihinsel eng. ögrtm yapıyorum hem kolay hemde çok maneviyatı büyük bi iş.. şükürleer olsun bebegim kısmetiyle geldi ve çalıştıgım bölümde kadroya alınıcam
günaydın arkadaşlar. Cuma günü bende doktora gittim. 6+2 günlük olmuş bebeğim ve karından kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çooook mutluyum. Berkandamla senin dediğin gibi net duyulmuyodu, biraz uzaktan bi sesti ama hareketi belli oluyordu kalbinin. Ben 3 ekim diye hesaplıyordum bdt yi, doktorun şimdilik söylediğine göre biraz daha büyük çıktı bebeğim ve 1 ekim oldu bdt. Rabbim bu güzel sesi hepinize en kısa zamanda duyursun inşallah. Bebeğimin boyuda 5 mm olmuş
günaydin arkadaşlarr
haftasonu hiç giremedim o yüzden özledim sizii.Ben bütün gece hiç uyuyamadım :-/
Midemde acayip bir yanma var ve ateş bastı bütün gece yorgan battaniye ne varsa üzerimde attım :)
Yine sabah ezanıyla uyandım ve peynir ekmek yedim her sabah olduğu gibi.Nasıl bir acıkmadır bu anlamıyorum..
Doktorum emedur verdi aç karnına iç dedi.Öğle yemeğinden önce içicem bakalım :-/
Hem yanıyo hem bulanıyo öğüre öğüre geldim işe..6. haftamız bitiyo sanırım başlayacak bulantılarımız
Sizler nasılsınız?
günaydın sevgili hamişler :) benim ilk hamileliğim bi halsizlik aman bi uyku .. 25 kere uyanıyorum uykumda. o kadar hazırlık yaptım çuvalla ceviz 5 kilo pekmez sipariş ettim meyve dolu her yer ama benim canım hiç bişey istemiyor. kızlar siz ne yapıyorsunuz neler yiyorsunuz birbirimize bi akıl verelim..?
Benimde canım istemiyo nolcak böyle. Akşamları 1 kase yoğurt yiyorum, sütü içemediğim için. Zorla fındık ve ceviz yiyorum midem bulanarak. Meyveyi çok güzel canım isteyerek yiyorum ama, hiç bulantı yapmıyo, özellikle c vitaminli olanlar daha çok ilgimi çekiyo:))
kızlar bana akıl verin lütfennnnnnnnnn :.daha önc eyazmıstım kahverengi pembe akıntım var beta hcg 6544 çıkmıştı.bugun DR gittim keseyi görmek için bugun itibariyla 5 haftalık belkide 4+6 tam bilmiorum ama kesem vajinal ultrasonla görüldü .karınadn göremedi sizce normalmi???bu durumu yasıyan varmı
merhaba kızlar bnde 2014 ekim annesi olacagımı ögrendim ve hemen bi hesap açıp katılmak istedim aranıza
kızlar keseleriniz kaçıncı haftanızda gördünüz bgn bn tm 5.haftamdayım çarsamba gel baalım keseye dedi dr 5+2 olucam acaba görebilirmiyim kesecigimi....birde bnm sag kasıgımda ara ara batmalar oluyo sizlerde de oluyo mu normalmidir bnm ilk hamileligim ve cok heyecanlıyım birde cok sinirli ve gergin hiç anlam veremiyorum kendime...
Canım msj kutun dolmuş senin..msj atamadım sana.bu arada babaannen vefat etmiş başın sağolsun...
girmiyorum uzun zamandır keyfim yok pek
Sen de hamile sayfalarındasın doğsl olarak..ben hamile değilim..konuscak birşey bulamazsın belki benimle
Cünkü seninle hrp aynı ayda hamile kalıcaz diye yazışrdık.artık reddediyorum hamilelik düşünces
ni..düşünmek istemiyorum..eşimin dudağında uçuk çıktı ve ben
m yumurtlama günlerim.korkumdan yanaşmıyorum yine kaldı((((
aynen sürpriz oldu gerçekten düşünüyordum 2.yi ama yazın tatil yapmak istedim eşim ve oğlumla kışında 2.ye hamile kalma planları yapıoduk ki minnoş geldi cnm korkutmak gibi olmasın ama ilkini doğur büyüdükçe sorunları artıyor birgün iştahlı birgün iştahsız birgün doyuramıosun birgün diş çıkarıo birgün memişi ısırıo fln filan hareketlide oluyorlar büyüdükçe şmdi mesela bnm kuzu hoplayarak uyuyor anam ben şmdi ne edicem karnımda bebek kucağımda 8 ayına yakın oğlan çocuğu uyku şeklini değiştirmeye çalıştım gece uyutamadım çocuğu allah gönlüne göre versin inş destekçin yardımcında varsa doğurmanı öneririm bnm ne kaynana var yanımda ne görümce annem var o da 45 dk uzakta her zaman gelemez bakalım neler bekliyor beni :)
Canım gözün aydın duymuşsun kalbini bebişinin:)
Allahıma şükür:)
İnşallah ben de duyarım.
Benim gittiğim manyak doktor kesenin boyutunu bile söylemedi. Ne ilgisiz insanlar ya. Bi fotoğrafını bile vermediler. Gittikçe sinirleniyorum. Şikayet edicem ben hastaneyi.. Evet ya şikayet edicem.
Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bugün doktora gittim ve nihayet kalp atışını duydum harika bir duygu darısı tüm bekleyenlerin başına.
Kızlar bugün biz de 5+2de alttan muayene ile kesemizi gördük. Bebişimiz orada bir nokta kadar ama yerim ben o noktayı.
Bunun dışında folbiol verdi. kesinlikle çiğ köfte yasak, midye çok çok canın çekerse 1-2 tane yiyebilirsin dedi. Sucuk vs çok iyi pişerse ye, sorun olmaz dedi. Süt için 4. Aya kadar kendini zorlamana gerek yok hatta fazlası erken dönemde kabızlığa bile sebep olabiliyor dedi. Cinsellik yasağımız kalktı ama normalde haftada kaç defa birlikte oluyorsanız şimdi yarıya indirin dedi. Bir de ben nette makyaj malzemeleri ile ilgili uyarılar olduğunu söyleyince sahne makyajı yapmıyorsun, senin yaptığının bebeğe etki etmesi mümkün değil, ama cilt temizliğine daha çok özen göster dedi.
6+2de de kalp atışları için gideceğiz:)
Kızlar bugün biz de 5+2de alttan muayene ile kesemizi gördük. Bebişimiz orada bir nokta kadar ama yerim ben o noktayı.
Bunun dışında folbiol verdi. kesinlikle çiğ köfte yasak, midye çok çok canın çekerse 1-2 tane yiyebilirsin dedi. Sucuk vs çok iyi pişerse ye, sorun olmaz dedi. Süt için 4. Aya kadar kendini zorlamana gerek yok hatta fazlası erken dönemde kabızlığa bile sebep olabiliyor dedi. Cinsellik yasağımız kalktı ama normalde haftada kaç defa birlikte oluyorsanız şimdi yarıya indirin dedi. Bir de ben nette makyaj malzemeleri ile ilgili uyarılar olduğunu söyleyince sahne makyajı yapmıyorsun, senin yaptığının bebeğe etki etmesi mümkün değil, ama cilt temizliğine daha çok özen göster dedi.
bende yeni hamişlerdenim sizin gibi inş ekim de kucağıma alıcam bebişimi. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inş. ilk gebeliğimm ve telaşlıyım karnım ağrıyor gece normalmi bilmem ama haftaya salı gidip inş kalp atışını duycaz o zman doktora sorucam inş bi sorun değildir..dualarım sizlerle...
gözünaydın cnm darısı kalp atıslarına inşallah :) bgun bnde 5+1 de karından ultrasonla gördüm keseyi ama o kdr küçüktü ki bebegi görmek mümkün olmadı bakalım bidahaki kontrole inşallah:)
merhaba cnm, benim doktorum da parfümü ve saç boyatmayı yasakladı
bu arada keseyi görmüşsün hayırlı olsun devamını nasip etsin hepimize inş.
bende yeni hamişlerdenim sizin gibi inş ekim de kucağıma alıcam bebişimi. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inş. ilk gebeliğimm ve telaşlıyım karnım ağrıyor gece normalmi bilmem ama haftaya salı gidip inş kalp atışını duycaz o zman doktora sorucam inş bi sorun değildir..dualarım sizlerle...
cok cok tbrik ediyorum cnm allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah:)
günaydın arkadaşlar. Cuma günü bende doktora gittim. 6+2 günlük olmuş bebeğim ve karından kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çooook mutluyum. Berkandamla senin dediğin gibi net duyulmuyodu, biraz uzaktan bi sesti ama hareketi belli oluyordu kalbinin. Ben 3 ekim diye hesaplıyordum bdt yi, doktorun şimdilik söylediğine göre biraz daha büyük çıktı bebeğim ve 1 ekim oldu bdt. Rabbim bu güzel sesi hepinize en kısa zamanda duyursun inşallah. Bebeğimin boyuda 5 mm olmuş
hoşgeldin cnm tebrik ederim ,güzel dileklerin için de teşekkürler , karın ağrısı bende de var
aaa cok ilginç boyayı duymustum da parfümü ilk kez duyuyorum ne sakıncası varmıs acaba?
çook tşk ederim cnm seninle aynı haftadayız sanırım sende kalp atışı beklemektesin benim gibihaftaya kadar sabır bakalım inş iyi haberler olucak hepimizde de hayırlı olsun bebişinnn
kimyasal olduğundan sanırım özelikle tembih etti ,
siteye giremiyorum. bu yüzden cevap yazmak istediklerime yazamadım.. neyse şuan hemen göz ucuyla baktıklarıma yazıyım.var mı sizde de öyle sorunlar.. neyse..
tebrikler canım.. darısı başımıza.. kalp atışlarını duyarız ama hep duyarız inşallah..
canım tebrikler.. ilk tanışmanız olmuş allah devamını getirsin hepimize.. ben adet görmeye yakın veya birkaç gün geçmiş de olabilir o zaman işyerinde 2 tane salata arasında çiğ köfte yedim. evde yapmış getirmişti bir ablamız. unuttum ya.. inşallah bir şey olmaz..
hoş geldin canım inşallah kucağımıza alırız. ben def haftaya gideceğim.. hadi bakalım. hayırlısı..
merhaba cnm, benim doktorum da parfümü ve saç boyatmayı yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?