2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Korkma canım. Reel öncesinde yaptıklarının bir zararı olması halinde zaten vücut bebeği reddedip adet kanamasını başlatıyormuş. Yani gebeliğin başlamasına izin veremezmiş bünye. Ne kadar enteresan değil mi?

ilk trimester ne oluyo canım

ilk 3 aylık dönem 1. trimester oluyor zor dönem bana göre ilk 3 ay :) alışırsın bu terimlere zamanla ben neler yaşadım ilk gebeliğimde bi ara 25. haftalarda oğlum karnımda oturuodu makat gelişiydi yani :) ters bebekti snra çeşitli jimnastik hareketleriyle döndürdük sıpayı tavsiyem ilk 3 ay bol dinlen snrasında çok keyifli oluyr :)

hayat1979; cnm sana ve bütün anneciklere söylüyorum onu yemem bunu yemem bu zararlı şu zararlı demeyin tabi ki kola için de demiyorum ama canınızın çektiğini yiyin çocuğunuz nefissiz olmasın.Çiğ köfte etsiz olduğu müddetçe sorun yok zaten içerisinde bulgur var besleyici hatta bebişlere.Bi yakınım çiğ köfte yiyerek doğurdu resmen çocuğunu bişey yiyemiodu 2,800 gr doğdu ama niayetinde bakınca kadın bşy yememiş içmemiş ona göre iyi bi kilo en gerekli şey süt.Ben doğuma kdr günde 1 lt süt 2 bardak ayran ve nesguik yedim oğlum 3500 kilo doğdu iyiydi genele göre diyeceğim odur uymak uymamak sizlere kalmış canlarım :)neyse şanslıyız yaz meyvelerine iyi yetişiyoruz :)

Canım senin neden riskliydi takip edemedim kusura bakma

kızlar iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yaptım.

dr bana vajinadan 200 lük progestan al dedi. işten eve gittiğimde eczaneler kapalıydı.ben de evdeki progestandan ama hap olandan aldım. tabi yuttum ilacı.. daha önce yani ilk gebeliğimde kahverengi akıntılar olunca ilk dr um vermişti.

Canım senin neden riskliydi takip edemedim kusura bakma

Ben 2 kere bos gebelik nedeniyle kurtaj olmak zorunda kaldim cnm yapilan testlerde kan pihtilasmasi sorunum oldugu cikti ortaya...hamile kalmadan once 3 ay coraspin kullandim hala da devam ediyorum ve gebeligi ogrendigim gunden itibaren de her aksam 1 tane igne vuruyorum gobegime ki kilcal damarlarda pihti olusup bebegin beslenmesininengellemesin diye...
Boyle iste cnm anlayacagin 3. Geeligim ama bebek olusacak mi maalesef bilemiyorum ve korkuyorum

Canim ktu bisey olacagini sanmam ama sen yine de yarin dr unun soyledigi sekilde jeli al bence

canım sen kalp atışını duydun ya ne zamana randevu verdi doktorun

Ben henüz doktora gitmedim. Bu perşembeye randevu aldım ama sanırım bebeği görememe ihtimalimiz var, biraz erken olabilir. Ayrıca benim sat kesin değil, hatırlayamıyorum(

İlk bebeğimde hangi haftada kalp sesini duyduk onu da hatırlamıyorum ama sanırım 7. hafta içindeydi.

Doktor bana etki süreleri farklı ve hap bazılarında mide bulantısı yapıyor, yutamıyorlar demişti. Sonuçta aynı ilaç zararı olacağını sanmam.

Arkadaşlar bende ekim annesi olacağım kısmetse çok heyecanlıyım burada paylaşmak istiyorum heyecanımı

Canim ktu bisey olacagini sanmam ama sen yine de yarin dr unun soyledigi sekilde jeli al bence

jel dediğin nasıl ki .. yani bana vajinadan dedi.
progestan 200mg lıktan vajinayla kullanım için al dedi. jelden bahsetmedi. vajinadan kullanım için sadece jel mi var? ya da jelin üstünde 200 lük diye yazıyor mu..

Doktor bana etki süreleri farklı ve hap bazılarında mide bulantısı yapıyor, yutamıyorlar demişti. Sonuçta aynı ilaç zararı olacağını sanmam.

dr bana dediki gebeliğin ilk döneminde etkili olmuyor dedi. etki sürelerinden ve herkes için aynı etki olmayacağını söyledi. belki onun için vajinadan olanı verdi. belki o daha etkili oluyordur.

neyse arkadaşlar bir an panik yaptım. yarın dr un dediğinden alıyım.

Yok yok cnm ben yanlismokumusim o zaman fitil seklinde vermis sana heralde

İyi geceler annişler;

Dr'dan randevu alıcam ama bişi kafama takıldı. Ben regle göre 6+0 da dr gittim karın ultrasonunda kese göründü. Ultrasona göre 5+2 yazıyordu. Dr 10 gun sonra kalbini duyarız dedi ve o zaman gel dedi.10 gun sonra regle göre 7+3 olucam. Şimdi ben kalp atışlarını dinlemek için regle göre haftayı mı takip edicem yoksa ultrasondaki tarihe mi bakıcam.

Merhaba kizlar... 2 gun oncesine kadar kendimi iyi hisediyodum ama dun ve bugun yataktan kalkmadim. Middem bulaniyo bisey yiyemiyorum ama beni korkutan basimin donmesi. Ayaga kalkamiyorum, tv izleyemiyorum, bilgisayara bakamiyorum.. hemen basim donuyo bayilcam gibi belirtilerin hepsi normal biliyorum ama bas donmesi asiri bende sanki. Yarin kanima baktircam, demir dusukse o zaman bas donmesi oluyomus, bende ki gibi.. Siz nasilsiniz??

Benim de dün ilk kez midem bulandı sabah. Sanırım menemen kokusundan. Onun dışında halsızlık oluyor. Pek bi şikayetim yok şimdilik çok şükür. Baş dönmesi hiç olmadı.

Merhaba blaze ash, bence regle gore hesaplamalisin. Hamileligin ayni haftasindayis, benim hesaplarima gore 6+3 sin. Ben bu hafta persembe ya da cuma kalp atislarini duycam insallah. Demek ki sen haftaya doktora gidebilirsin kalp tislarini duymak icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…