canım tebrikler.. ilk tanışmanız olmuş allah devamını getirsin hepimize.. ben adet görmeye yakın veya birkaç gün geçmiş de olabilir o zaman işyerinde 2 tane salata arasında çiğ köfte yedim. evde yapmış getirmişti bir ablamız. unuttum ya.. inşallah bir şey olmaz..
.
ilk trimester ne oluyo canım
aaa evt aynı haftadayız:) benim biraz riskli oldugu için gebeliğim kalp atıslarını heyecan ve korkuyla bekliyorum maalesef
umarım burdaki tüm arkadaslarımız gebeliklerini sorunsuz gecirip evlatlarını saglıkla kucaklarına alırlar:)
Canım senin neden riskliydi takip edemedim kusura bakma
kızlar iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yaptım.
dr bana vajinadan 200 lük progestan al dedi. işten eve gittiğimde eczaneler kapalıydı.ben de evdeki progestandan ama hap olandan aldım. tabi yuttum ilacı.. daha önce yani ilk gebeliğimde kahverengi akıntılar olunca ilk dr um vermişti.
canım sen kalp atışını duydun ya ne zamana randevu verdi doktorun
kızlar iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yaptım.
dr bana vajinadan 200 lük progestan al dedi. işten eve gittiğimde eczaneler kapalıydı.ben de evdeki progestandan ama hap olandan aldım. tabi yuttum ilacı.. daha önce yani ilk gebeliğimde kahverengi akıntılar olunca ilk dr um vermişti.
Canim ktu bisey olacagini sanmam ama sen yine de yarin dr unun soyledigi sekilde jeli al bence
Doktor bana etki süreleri farklı ve hap bazılarında mide bulantısı yapıyor, yutamıyorlar demişti. Sonuçta aynı ilaç zararı olacağını sanmam.
Arkadaşlar bende ekim annesi olacağım kısmetse çok heyecanlıyım burada paylaşmak istiyorum heyecanımı
Arkadaşlar bende ekim annesi olacağım kısmetse çok heyecanlıyım burada paylaşmak istiyorum heyecanımı
jel dediğin nasıl ki .. yani bana vajinadan dedi.
progestan 200mg lıktan vajinayla kullanım için al dedi. jelden bahsetmedi. vajinadan kullanım için sadece jel mi var? ya da jelin üstünde 200 lük diye yazıyor mu..
dr bana dediki gebeliğin ilk döneminde etkili olmuyor dedi. etki sürelerinden ve herkes için aynı etki olmayacağını söyledi. belki onun için vajinadan olanı verdi. belki o daha etkili oluyordur.
neyse arkadaşlar bir an panik yaptım. yarın dr un dediğinden alıyım.
Canım aramıza hoşgeldin, sağlıklı bir gebelik yaşamanı dilerim
Merhaba kizlar... 2 gun oncesine kadar kendimi iyi hisediyodum ama dun ve bugun yataktan kalkmadim. Middem bulaniyo bisey yiyemiyorum ama beni korkutan basimin donmesi. Ayaga kalkamiyorum, tv izleyemiyorum, bilgisayara bakamiyorum.. hemen basim donuyo bayilcam gibibelirtilerin hepsi normal biliyorum ama bas donmesi asiri bende sanki. Yarin kanima baktircam, demir dusukse o zaman bas donmesi oluyomus, bende ki gibi.. Siz nasilsiniz??
İyi geceler annişler;
Dr'dan randevu alıcam ama bişi kafama takıldı. Ben regle göre 6+0 da dr gittim karın ultrasonunda kese göründü. Ultrasona göre 5+2 yazıyordu. Dr 10 gun sonra kalbini duyarız dedi ve o zaman gel dedi.10 gun sonra regle göre 7+3 olucam. Şimdi ben kalp atışlarını dinlemek için regle göre haftayı mı takip edicem yoksa ultrasondaki tarihe mi bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?