Günaydın canım..az bulantılı ama iyiyim :)
sen nasılsın bakalım?
Sen daha da tazesin
yarın keseyi görmeye gidicemm kızlar dua edinn :)
kasım ayında kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok endişeliyim
Selamlar kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Dün rüyamda uykudan uyanıp lavaboya gidiyormuşum ve iç çamaşırımın kan olduğunu görüyormuşum. Çok korktum.Bilinçaltım resmen benimle alay ediyor. Berkandamla hiç yazmadı bugün .İnş. ameliyat güzel geçmiştir.
aynen bende sabaha kadar 10 defa aynı kabusla uyandım.. uyuyorum tekrar aynısı.. gidip lavaboya kontrol ettim kendimi o kadar ki etkiledi beni
aynen bende sabaha kadar 10 defa aynı kabusla uyandım.. uyuyorum tekrar aynısı.. gidip lavaboya kontrol ettim kendimi o kadar ki etkiledi beni
kızlar doktora tam 5+0 da gidicem kese içinde bişeler görebilir miyim?? tam 5+0da sıfırda giden varmı?
Selamlar kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Dün rüyamda uykudan uyanıp lavaboya gidiyormuşum ve iç çamaşırımın kan olduğunu görüyormuşum. Çok korktum.Bilinçaltım resmen benimle alay ediyor. Berkandamla hiç yazmadı bugün .İnş. ameliyat güzel geçmiştir.
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım..şuan bende 6. haftanın içindeyim ve henüz bulantılarım başlamadı..sadece iştahsızlık var aşırı derecede..1 hafta sonra bebişimin kalp atışlarını dinlemek için doktoruma gidicem siz de duydunuz mu bebişinizin kalp atışını??birde birşey sormak istiyorum ben 5 haftalık ken ultrasonda bebişimi gördüm 4 mm boyu vardı ve doktor çok şaşırdı.. bebiş göründüyse kese görünmüş oluyo mu..doktor bana kese göründü demedi çünkü kese ne zaman görünür???
kızlar doktora tam 5+0 da gidicem kese içinde bişeler görebilir miyim?? tam 5+0da sıfırda giden varmı?
evet çok rahatsız edici inş. bir daha görmeyiz tatlım.Şu endişeli dönemler bir bitse çabucak geçse şu ilk 3 ay. Sonrası çok enerjik ve mutlu oluyor insanlar . Çevremdeki tüm hamileler öyle söylüyor yani. bizim bir de tam bahara gelecek ikinci 3 aylık dönem .İnş. o günleri görürüz.
canım ben 5+1 de gittim ,sadece miniminicik bi kesecik görünüyordu:) karından bakıldıgında embriyonun görülmesi için bence biraz erken bi tarih 5+0 ama yine de dr daha ii bilir tabikii..
canım tabikide görünmüştür.. bebek zaten kesenin içinde büyüyor.. :) ooo seninki acayipp uzun olacak sanırımmaşallah
Ameliyata daha girmedik ekg çekildi kalbinde pil olduğu için pili takan şirketle görüşücelek. Durum riskli diyor doktorlar oyüzden napcaz bilmiyorum doktorların hepsi toplanıp karar verecek. Bekliyoruz yani( ameliyat olursa durum cok riskli olmazsa ölüme terketmekmiş oturup basına gece gündü dua ediyoruz annemle Rabbim neylerse güzel eyler ama inşallah bizimle kalmasını eyler
hadi yaama o zaman ben hiç rahatlamam ki boş gebeliktede kese vardı gayette güzel büyüyodu...offfff bitmicek o zaman benim kabuslar
ben gittim hiç bişe göremedik :\ daha pazar gunu gördum keseyı ve bebeği 6+3 haftalık.
sorma caım ya doktorda şaşırdı gittiğimde daha çok yeni görünmez biz yinede bi bakalım dedi bi baktık görünüyo doktorda şaşırdı 4mm die 1 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi..o zaman ben aile hekimime gidip kese göründü die bilgi vereyim demi???haber bekliyolar benden çünkü
tombikim inşallah görürsün bebişinibu arada senle aynıyız kuzucum..kesenin içinde embriyoyu yada yolc sac ı görüp görmedigini yarın bana iletirsen çok sevinirim..o nedir dersin belkisiyah dairenin içinde beyaz bişeler olacak işte..saglıklı gebeligin en önemli işaretidir yolc sac..şimdiden sagol bende senden birgün sonra gidicem..keseyi boş görmekten korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?