aynı durumdayız canım...aynı seyleri hissediyoruz...aynı korkuları yasıyoruz...umarım bu defa bebeklerimiz bizimledirr:)
inşallah canımsen görmüşsündür ama bebişi dimi?
Bnde cok korkuyorum cnm.yrn 9.30 da randevum.ilk isim haber vermek olucak :) sen nerede oturuyosun
Ameliyata daha girmedik ekg çekildi kalbinde pil olduğu için pili takan şirketle görüşücelek. Durum riskli diyor doktorlar oyüzden napcaz bilmiyorum doktorların hepsi toplanıp karar verecek. Bekliyoruz yani( ameliyat olursa durum cok riskli olmazsa ölüme terketmekmiş oturup basına gece gündü dua ediyoruz annemle Rabbim neylerse güzel eyler ama inşallah bizimle kalmasını eyler
hayır cnm 5+1 de gittim ilk defa ve sadece keseyi gördük...yani dün:)
aaa okumuştum dimi onu.. firstfb ksura bakma linki isim olmayanları çok aklımda tutamıyorum..tekrardan özürbakalım hayırlısı canım belki biz acele ediyoz.. çok şükür kanama lekelenme yok bekleyelim bakim..
Selamlar kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Dün rüyamda uykudan uyanıp lavaboya gidiyormuşum ve iç çamaşırımın kan olduğunu görüyormuşum. Çok korktum.Bilinçaltım resmen benimle alay ediyor. Berkandamla hiç yazmadı bugün .İnş. ameliyat güzel geçmiştir.
Benimde ara ara karnım ağrıyor, regl olacakmışım gibi, günde 15-20 kez lavaboya gidip kontrol ediyorum.Sabah uyanır uyanmaz kan görücek diye korkuyorum.
Bir de göbeğimden iğne oluyorum ya ben, dün gece rüyamda göbeğimi katlayıp dikiş iğnesiyle dikiyorlar,böyle iğnenin girdiğini falan görüyorum.Bari bunu bayıltıp yapsalardı diyorum ... Allah hepimizin akıl sağlığını korusun :)
kesin çözüm değil ama aile hekimim gece baş ucuna tuzlu kraker felan koy sabah uyanınca onlardan atıştır 10 dk. kadar sonra kalk dedi bakalım sabaha karşı bulantıyla uyanıyorum biraz atıştırıyorum iyi geliyor ama bikaç saat sonra yine başlıyor..kızlar şu bulantılara bi çözüm bulan var mı doktor ilaç verdi artık ama onu bile içemiyorum. tuzlu çubuk kraker ve yoğurt. başka hiç bişey yiyemez oldum. çay içmeyi özledim ben yaa :\
Tatlım hiç sıkma canını .olumlu düşün, burada bir sürü hamile var ,herkes içinden bir kere geçirse , kabul olur bence. Dualarım seninle inş. çok güzel bir ameliyat geçirir sen de güle oynaya aramıza dönersin. yokluğun çok belli oluyor.
Allah Allah çok ilginç ... ama adetten bi hafta sonta gel dedi.. yani demekki kese o vakit zaten görülecek.. ben içinde embriyoda olurmu ki dedim ama sen keseyi bile görmemişsin.. odra canım geç döllenme olmuş olabilir misin doktor hiç öyle bişey dedi mi.. mesela adet düzensizligin olurmu gibi bişey dedi mi sana?
yok cnm hiç öenmli diil o kadar cok kişiyle konusuyoruz ki karıstırmak cok normal:)evet lekelenme falan yok allaha şükür bakalım bakalım bebişlerimiz ne xzaman görünecek bizlere:)
ayy cnm benim yaa yazdıklarına güleyim mi aglayayım mı bilemedim valla:)) nasıl etkilenmişiz herkesin rüyalarında tuhaf tuhaf seylerr :))benim de regl olcakmısım gib karnım kasıklarım faln cok agrıyodu ama yavas yavas azaldı hatta bugün hiç olmadı gibi bişey....
kesin çözüm değil ama aile hekimim gece baş ucuna tuzlu kraker felan koy sabah uyanınca onlardan atıştır 10 dk. kadar sonra kalk dedi bakalım sabaha karşı bulantıyla uyanıyorum biraz atıştırıyorum iyi geliyor ama bikaç saat sonra yine başlıyor..
Benimde ara ara karnım ağrıyor, regl olacakmışım gibi, günde 15-20 kez lavaboya gidip kontrol ediyorum.Sabah uyanır uyanmaz kan görücek diye korkuyorum.
Bir de göbeğimden iğne oluyorum ya ben, dün gece rüyamda göbeğimi katlayıp dikiş iğnesiyle dikiyorlar,böyle iğnenin girdiğini falan görüyorum.Bari bunu bayıltıp yapsalardı diyorum ... Allah hepimizin akıl sağlığını korusun :)
süper inşallah bi daha hiç ağrımaz canım, benimki de seninki gibi son bulur umarım. Bu arada senin şu kalçadan progestan olayını eşime de anlattım, sinirlerimiz bozuldu heralde iğne olayına (biliyorsun ben bide 3 kere kolumdan beta testi yaptırdım 2 gün arayla) valla canım katıla katıla güldük :))) Benim de aklımdaydı çünkü eşim biliyorddu progestanı soracağımı, yok artık dedi göbek bitti, kol bitti bi kalçaya iğne eksikti :))) Ama korkular bizi yıldıramaz değil mi canım ben de yine de soacağım, kalçam kaşınıyo :)))
Benim de kasığımda batma oluyor ve midem yanıyor. Diğer gebeliklerimde hiç belirti yaşamadığım için bu durum hoşuma bile gidiyor:) Her şey yolunda mesajı gibi adeta.
Ben de test yaptığım, gün saydığım günlerde doğum yaptığımı görmüştüm. Karnım ağrıyor herhalde reglim başlayacak dediğim anda doğum başlamıştı. Bembeyaz pamuk gibiydi.
: ))) ayy walla gülme krizine girdim cnm bnm yaaa:))
ama bak bu progestanın bi avantajı varr haftada 1 kere vuruluyor clexane gibi hergün hergün diil:))
sen sor doktoruna belki lekelenme olmadıgı için gerek duymaz belki de riskli durumda oldugumuz için önlem amaclı kalçaya iğne verir senin de kaşıntın biterr tatlım:))
benım bulantılar sabah başlıyo akşama kadar bitmiyo. özellikle akşamları berbat bi hal alıyo. kusma falanda yok sadece bütün gün için bulanıyo. doğmamış çocuğuma düşman oldum valla. bi doğsun büyüsün sevmediği ne varsa yediricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?