2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende hamile kalmadan önce hormon tahlillerimi yaptırmıştım canım.
Bu tahliller farklı gebe kaldıktan sonra yapılanlar var içinde.
Açlık kan şekeri
hemogram falan var ama gebelik içinde tahliller var.
Tamam canım biliyorum hemogram tahlilimde var doktor gebelikde yaptirmana gerek kalmaz demişti toplamda 27 tane tahlil oldu kandan :) ins sonuclarin cok guzrl cikar ve hepimiz saglikla aliriz kucağımiza bebeklerimizi
hmm bende cimamisti bos gebelikte...bende yaptim adetim gelmeden bir gün önce, silikte cikmamisti

Bos gebelikde deger düşük olduğu icin cikmamis olabilir canim

cok tsk ederim paylastigin icin, doktorun güzel bir örnek vermis, haklida yani

bende cok stres yaptim...ve bazende yapiorum hala

bende cikmamisti...silik falan, bilmiyorum yani neden....

amin canim kucagimizi bos birakmasin allahim...cümlemizie hayirli saglik evlatlar nasip etsin AMIIINNNNNN

Canım Allah razı olsun. Dostlar sağolsun..

Mesaj kutumu boşalttım. Hiç aklıma gelmemişti dolduğu.
Seninle niye konuşacak bir şey bulamayacakmışım.
Hamile değilsin ama olacaksın.
Eşinin dudağında uçuk çıktı diye niye yanaşmıyorsun
Dudağından öpme sen de gerisini yap

Senin ovulasyon testlerin ne oldu?

benim doktorum akıllı canım , adam test yapmadan verdi coraspirini hamile kalana kadar neler yaşadım , bilseydim önceden başlardım coraspirine

tekrarlayan düşüklerin yada kalp atımı alındıktan sonraki ölümlerin genelde pıhtılasma kaynaklı oldugunu düğşünüyo dr lar sanırım...cnku benim 2. gebeliğimde dr degiştimiştim kadına ilkinde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldumu söledigimde bana hemen tedbir amaçlı iğne verdi hiçbi testim yapılmamıstı bile sadece pıhtılasma olabilir sende dedi...ama tabi 5+1 de baslamıstık iğneye daha öncesinde de aspirin kullanımı olmadıgı için yine sonuc boş gebelik oldu kurtaramadık bebişi ama kadının tespiti dogruydu...

bende de ilk iki gebeliğimde adet günüme kadar testte çizgi görünmemişti hep negatif cıkmıstı cnm, o yüzden bu defa test yapmak istememiştim ama biyandan da erken öğrenip iğneye baslamam gerekiyodu...tarcınn isimli bi arkadasımız o gün bni cok gaza getirdi gittim test yaptım sayesinde cıktı:)Allah ondan razı olsun smdi o da hamile inşallah bebegini saglıkla kucagına alsın:)

oooo ne güzel...

hmm anladim, doktorum bana idrar testinde adetin geciktikten sonra cikar demisti, ama hamilelik testinin markasida önemli, benimkisi pahali birsey degil yaniii...

oooo ne güzel...

hmm anladim, doktorum bana idrar testinde adetin geciktikten sonra cikar demisti, ama hamilelik testinin markasida önemli, benimkisi pahali birsey degil yaniii...

walla 15 tl verip yaptıgım testte negatif cıktı migrostan aldıgım testte pozitif cıktı işte sen düşüm cnm:) migrosun tansasın testleri cok güzel cok begendim:)

slm kızlar bende yaşadıklarımı anlatayım 1 yıl 7 aylık evliyim ilk dört ay korunduk sonra istedik ama olmadı 2 klomen 1 çatlatma iğnesi kullandım hamile kalamadım eşimde sperm testi yaptı normal çıktı değerler ama sol varikosel çıktı amaliyat olması gerekiyormuş sonra kasım ayına kadar hamile kalamayınca rahim filmi istedi dr 20 kasımda fil çekildi sonuçlar temiz çıktı 25 aralıkta regli oldum dr gittim serophone verdi 6 ocakta tekrar gel dedi gittim altan muayne etti pkolu olduğumu küçük çaplı kistlerimin olduğunu yumurtlamanın düzensiz olduğunu söyledi sonra tekrar konturole gelmemi söyledi çok üzülmüştüm hamile kalamayacağimi düşündüm çok ağladım sonra konturole gittim 11 ocakta çatlatma iğnesi vurdu gün aşırı ilişki önerdi sadece 2 gün ilişki oldu sonrasını boşverdim olursa olur dedim 7 gün oruç tuttum dualar vardı onları okudum oruçumu öyle açtım ilişkiden önce duallar vardı onları kudum 4 cuma üstüste 1000 ya evvel 707 kerede ya varis okunursa hamile kalınıyormuş ben 2 hafta yaptım 3 hafta hamile olduğumu öğrendim 21 ocakta evde test yaptım silik çıktı 23 ocakta tekrar yaptım daha belirgin çizgiler çıktı o gün komşumla kana gittim sonuç 89 çıktı bebek tulumu aldım bebeğimin ağzından babasına mektup yazdım paket yaptım testide koydum koçişe süpriz yaptım ertesi günü memlekete gittik 15 gün orda kaldık 5 şubatta dr gittim kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsınız dedi 22 şubatta bebeğimizi görmeye gideceğim işallah böyle benim yaşadıklarım şükürler olsun ki mucizem benimle çok mutluyum çok farklı bir duygu allah isteyen herkeze nasip etsin

walla 15 tl verip yaptıgım testte negatif cıktı migrostan aldıgım testte pozitif cıktı işte sen düşüm cnm:) migrosun tansasın testleri cok güzel cok begendim:)

hmm burda öyle testler yokkk canim...bende internetten aldim...paket halinde :)

napim her ay almaktansa böyle 25 tane birden aldim :) bir kac tane kaldi :)

gözlerimm dolduu( cok tebrikk ediyorumm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

hmm sanmiyorum, degerlerim iyidi, tek bebis yoktu, ilerleyen haftalarda degerler düzensiz olmaya basladi ama oda haplardan gele bilir (hap verdi düsük yapmam icin, ama olmamisti hapla)

hmm sanmiyorum, degerlerim iyidi, tek bebis yoktu, ilerleyen haftalarda degerler düzensiz olmaya basladi ama oda haplardan gele bilir (hap verdi düsük yapmam icin, ama olmamisti hapla)

Kactiki değerin baska bi fikrim yok neden cikmadigiyla ilgili ins sağlıklı gebelikler yaşarız hepimiz de

Kactiki değerin baska bi fikrim yok neden cikmadigiyla ilgili ins sağlıklı gebelikler yaşarız hepimiz de

yok cnm onla alakası yok bos gebelik bende gecirdim hemde 2 kere...bütün degerler normal gebelikteki gibi seyrediyor yani dr lar tahlil sonuclarına bakarak anlayamıyolar boş gebeliği sadece ultrasonda keseyi görüp bebeği göremediklerinde teshisi koyabiliyolar...

Hmm bimiyorum hic cok zor oda yaa Allahim esirgesin herkesi saglikla kucaklarimoza alalim miniklerimizi ins ben kimyasal gibi sanmistim bos gebeligi

firstfb hakli....
normal gebelik gibi 6-7 haftalik kese göründükten sonra bebiste görünmesi gerek...ama görünmeyince doktorlar bos gebelik diyorlar...
kese plazenta var ama bebis yok

Hmm bimiyorum hic cok zor oda yaa Allahim esirgesin herkesi saglikla kucaklarimoza alalim miniklerimizi ins ben kimyasal gibi sanmistim bos gebeligi

anladım cnm evet ikisi farklı...inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı gecer ve saglıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız bebeklerimizi...tabii isteyip de suan hamile olmayan tüm arkadaslarımıza da ALLAH ım bian önce bebiş nasip etsin inşallahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…