gözlerimm dolduu( cok tebrikk ediyorumm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)
slm kızlar bende yaşadıklarımı anlatayım 1 yıl 7 aylık evliyim ilk dört ay korunduk sonra istedik ama olmadı 2 klomen 1 çatlatma iğnesi kullandım hamile kalamadım eşimde sperm testi yaptı normal çıktı değerler ama sol varikosel çıktı amaliyat olması gerekiyormuş sonra kasım ayına kadar hamile kalamayınca rahim filmi istedi dr 20 kasımda fil çekildi sonuçlar temiz çıktı 25 aralıkta regli oldum dr gittim serophone verdi 6 ocakta tekrar gel dedi gittim altan muayne etti pkolu olduğumu küçük çaplı kistlerimin olduğunu yumurtlamanın düzensiz olduğunu söyledi sonra tekrar konturole gelmemi söyledi çok üzülmüştüm hamile kalamayacağimi düşündüm çok ağladım sonra konturole gittim 11 ocakta çatlatma iğnesi vurdu gün aşırı ilişki önerdi sadece 2 gün ilişki oldu sonrasını boşverdim olursa olur dedim 7 gün oruç tuttum dualar vardı onları okudum oruçumu öyle açtım ilişkiden önce duallar vardı onları kudum 4 cuma üstüste 1000 ya evvel 707 kerede ya varis okunursa hamile kalınıyormuş ben 2 hafta yaptım 3 hafta hamile olduğumu öğrendim 21 ocakta evde test yaptım silik çıktı 23 ocakta tekrar yaptım daha belirgin çizgiler çıktı o gün komşumla kana gittim sonuç 89 çıktı bebek tulumu aldım bebeğimin ağzından babasına mektup yazdım paket yaptım testide koydum koçişe süpriz yaptım ertesi günü memlekete gittik 15 gün orda kaldık 5 şubatta dr gittim kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsınız dedi 22 şubatta bebeğimizi görmeye gideceğim işallah böyle benim yaşadıklarım şükürler olsun ki mucizem benimle çok mutluyum çok farklı bir duygu allah isteyen herkeze nasip etsin
anladım cnm evet ikisi farklı...inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı gecer ve saglıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız bebeklerimizi...tabii isteyip de suan hamile olmayan tüm arkadaslarımıza da ALLAH ım bian önce bebiş nasip etsin inşallahh:)
benimde gözlerim doldu gerçekten.allah sağ salim kucağına aldırır inşallah canım.:)
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldimmmmmmmmm :)
Aminnnn Allahim sizlerede bizlerede yasatmasin bos gebeliki evlatlarimizi saglikla alalim kucağımiza ve dedigin gibi bekleyen arkadaşlarımızın da biran once gelsin melekleroanladım cnm evet ikisi farklı...inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı gecer ve saglıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız bebeklerimizi...tabii isteyip de suan hamile olmayan tüm arkadaslarımıza da ALLAH ım bian önce bebiş nasip etsin inşallahh:)
Kuzucum hqHoşgeldimmmmmmmmm :)
Hoşgeldimmmmmmmmm :)
slm kızlar bende yaşadıklarımı anlatayım 1 yıl 7 aylık evliyim ilk dört ay korunduk sonra istedik ama olmadı 2 klomen 1 çatlatma iğnesi kullandım hamile kalamadım eşimde sperm testi yaptı normal çıktı değerler ama sol varikosel çıktı amaliyat olması gerekiyormuş sonra kasım ayına kadar hamile kalamayınca rahim filmi istedi dr 20 kasımda fil çekildi sonuçlar temiz çıktı 25 aralıkta regli oldum dr gittim serophone verdi 6 ocakta tekrar gel dedi gittim altan muayne etti pkolu olduğumu küçük çaplı kistlerimin olduğunu yumurtlamanın düzensiz olduğunu söyledi sonra tekrar konturole gelmemi söyledi çok üzülmüştüm hamile kalamayacağimi düşündüm çok ağladım sonra konturole gittim 11 ocakta çatlatma iğnesi vurdu gün aşırı ilişki önerdi sadece 2 gün ilişki oldu sonrasını boşverdim olursa olur dedim 7 gün oruç tuttum dualar vardı onları okudum oruçumu öyle açtım ilişkiden önce duallar vardı onları kudum 4 cuma üstüste 1000 ya evvel 707 kerede ya varis okunursa hamile kalınıyormuş ben 2 hafta yaptım 3 hafta hamile olduğumu öğrendim 21 ocakta evde test yaptım silik çıktı 23 ocakta tekrar yaptım daha belirgin çizgiler çıktı o gün komşumla kana gittim sonuç 89 çıktı bebek tulumu aldım bebeğimin ağzından babasına mektup yazdım paket yaptım testide koydum koçişe süpriz yaptım ertesi günü memlekete gittik 15 gün orda kaldık 5 şubatta dr gittim kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsınız dedi 22 şubatta bebeğimizi görmeye gideceğim işallah böyle benim yaşadıklarım şükürler olsun ki mucizem benimle çok mutluyum çok farklı bir duygu allah isteyen herkeze nasip etsin
Hoşgeldimmmmmmmmm :)
hoşgeldin cnm sende benim gibi zorlu süreçten geçmişsin . Halimize çok şükür, Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
firstfb hakli....
normal gebelik gibi 6-7 haftalik kese göründükten sonra bebiste görünmesi gerek...ama görünmeyince doktorlar bos gebelik diyorlar...
kese plazenta var ama bebis yok
Canim allah bidaha yasatmaisn tez vakitte saglikli bebislerin olsin ins
bende de ilk iki gebeliğimde adet günüme kadar testte çizgi görünmemişti hep negatif cıkmıstı cnm, o yüzden bu defa test yapmak istememiştim ama biyandan da erken öğrenip iğneye baslamam gerekiyodu...tarcınn isimli bi arkadasımız o gün bni cok gaza getirdi gittim test yaptım sayesinde cıktı:)Allah ondan razı olsun smdi o da hamile inşallah bebegini saglıkla kucagına alsın:)
günaydın cnm,
ben kendi adıma gayet iyiym sen nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?