2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benimde gözlerim doldu gerçekten.allah sağ salim kucağına aldırır inşallah canım.:)

AMMINNNNNNN
insallah bizede nasip eder allahim

yarın keseyi görmeye gidicemm kızlar dua edinn :)

kasım ayında kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok endişeliyim

Aminnnn Allahim sizlerede bizlerede yasatmasin bos gebeliki evlatlarimizi saglikla alalim kucağımiza ve dedigin gibi bekleyen arkadaşlarımızın da biran once gelsin meleklero
Hoşgeldimmmmmmmmm :)
Kuzucum hq

Son düzenleme:
neyse kızlar ben çıkıyorum uyku bastırdı biraz uyuyum gelirim sonra byyyyyyyyy

hoşgeldin cnm sende benim gibi zorlu süreçten geçmişsin . Halimize çok şükür, Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

hoşgeldin cnm sende benim gibi zorlu süreçten geçmişsin . Halimize çok şükür, Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

hoş bulduk cnm evet zorlu bi süreçten geçtim ama şükürler olsunki bebeğim benimle

firstfb hakli....
normal gebelik gibi 6-7 haftalik kese göründükten sonra bebiste görünmesi gerek...ama görünmeyince doktorlar bos gebelik diyorlar...
kese plazenta var ama bebis yok

Canim allah bidaha yasatmaisn tez vakitte saglikli bebislerin olsin ins

Selamlar kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Dün rüyamda uykudan uyanıp lavaboya gidiyormuşum ve iç çamaşırımın kan olduğunu görüyormuşum. Çok korktum.Bilinçaltım resmen benimle alay ediyor. Berkandamla hiç yazmadı bugün .İnş. ameliyat güzel geçmiştir.

günaydın cnm,
ben kendi adıma gayet iyiym sen nasılsın:)

çok sagol canım saglık olarak iyiyim ama psikolim biraz bozuk bebiş için tedirginim hala.. bu arada testte adet günü bile göremedim demişsin çok şaşırdım demekki herkeste farklı oluyor..yada geç döllenme yaşadın.. ben adete 5 kala gördüm silik çizgimi.. 4 kala kana gitmiştim.. adete bir gün kala sırf meraktan elimdeki testi yaptım inanmazsın kontrol çizgisi kadar koyu çıktı.. işin komgi şimdi o silik testlere bakınca nerde burda çizgi ya çizgimi varmış ki falan diyorum

Yeni gelen herkese hosgeldiniz dileklerimi iletiyorum. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Mutluluğunuz 9 ay boyunca sizden ayrılmasın. Bu araladar sizinle hiç ilgilenemiyorum malum annanemle ilgileniyorum. Beni unutmayın olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…