2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
lekelenme var benim ya ..bitseydi.. internette okudum. bebiş yerleşmek için rahim duvarlarına falan çarpıyormuş. gerçi bir de benim kürtajdan sonra adet dönemimden bir hafta önce kahverengi leke gelirdi..

dinlenmek en iyisiymiş nette okudum. ama insan endişelenmeden duramıyor. allahım ne olur bu sefer bana bağışla..

Walla cok heveslenmesen ii olur cnm bu igne clexan gbi diil yakiyoo:))
Hemsireye vurdurmadan once neler yaptim yok ben cok korkagim walla bacagiminkaldirirm nolur yavas vurun falan kiz bni ikna edene kdr gobegi catladi ama elim hafiftir korkmauin demisti hakliymis igne girerken cok az acidi ama ilaci berirken yanicakmkorkmayin dedi gercekten de fena yandi:)

mümkün oldugunca dinlenmen gerekiyor cnm

Çok haklısın canım endişelenmekte ama inşallah bişey olmayacak, hemn yatıp dinlen...

yatamıyorum maalesef çalışıyorum.. yine de biraz oturuyum.buralar hafif biraz.

Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenme, inşallah kısa zamanda atlatırsın canım. Kötü düşünme lekelenme yaşayıp çocuğu kucağında olan çok insan var

ayy şurda çalışırken güldürdün beni sen çok yaşa emi , şikayet etmek yok bebişler için ne gerekiyorsa yapacağız ,

kötü düşünmemeye çalışalım cnm herşey güzel olacak inş

ayy şurda çalışırken güldürdün beni sen çok yaşa emi , şikayet etmek yok bebişler için ne gerekiyorsa yapacağız ,

Hepimiz hep güleriz inşallah :) Yok yok kesinlikle şikayet değil, sağlıkla doğsunda voodoo bebeği gibi heryerimden iğne olmaya razıyım :))) Her gece yatarken bugün de kanamam olmadı diye şükrediyorum, her sabah uyandığımda kontrol edip kanamam olmamış diye şükrediyorum...

Cnm benim ya , bir güldürüyosun, bir duygulandıyosun . inan aynı durum hepimizde var , bikere bende oldu da doktora nasıl gittiğimi bir ben bilirim . Rabbim hepimize yardım etsin inş evlatlarımızı sağ sağlim hayırlısıyla bize bağışlasın inş

Ben de duygulandım şimdi, doktora gidiş şeklini tahmin edebiliyorum, ben taksiciye yalvardım yavaş sür, tümseklerde, çukurlarda yavaşla diye, sanki araba sıçrayınca birden bebek düşecekmiş gibi... Neyse üzüntülü günleri unutalım, inşallah bir daha yaşamayacağız öyle kötü tecrübeleri :))) Bu bebişler Allah'ın izniyle doğacakkkk :)

Son düzenleme:

canım bendede var sanki bugun azaldı.3 gündür vardıdoktoruna sordunmu ne dedi?

Günaydın tatlım. Evet hızla büyüyor ufaklıklar. Bir dahaki randevu 6 Mart'ta aslında ama biz 17 Mart'ta falan gitcez bebeğin cinsiyetini görürüz belki diye. Ozaman 12+2 günlük oluyoruz Rabbim izin verirse.

6 mart gec degilmi ki ? 2,5 hafta sonra . benim prs gunu doktor gorusmem var, haftaya crs ultrason randevum var, ultroson doktoruyla kendi doktorum farkli burda. bizim 17.haftadan sonra cinsiyetini soyluyor doktorlar. eger 12.haftada ogrenirsen super olur canim ya :) senin gonlunden gecen ne canim ? kiz erkek

Son düzenleme:

Canim benim bildigim 2 dusukten sonra genetik testi yaptiriliyor, ben bir dusuk bir dis gebelik yasayinca , turkiyede doktorum yaptiralim demisti, daha dogrusu ben bir ark dan duydum, doktora soyledim oda olur yaptiralim dedi, kanunlara gore 2 dusukten sonra yaptiriliyormus ama.

kahverengi akintilara gelince, ben 6+3 gunluk ken gebeligi ogrenip doktora gitmistim, ozamana kadar hep kahverengi leke geliyordu ve hamile oldugumu bilmedigim icin normal hayatima devam ediyorum, hasta olucam saniyordum, o devreyi hep ayakta gecirdim, allaha sukur hic birsey olmadi gecti kahverengi lekede. seninde gecer merak etme hic telas etme. doktorum kahverengi leke normal dedi, kasik agrin varmi ? sen icini ferah tut , tutki strese girme, olumsuz dusunme, abim gebetik ci benim, bende stres yapiyordum, abim dediki, stres yaparsan cenin de olumsuz etkilenir dedi, oyuzden kahverengi akintin bir kac gune gecer , sende rahatlarsin merak etme canim .

kizlar benim mide bulanti olmadigi icin , cok rahat yemek yiyorum hatta fazlasini bile yiyorum ya, istahim cok acik, yemek te yapabiliyorum, bu aylarda kilo almak daha cok erken oldugunu dusunuyorum, oyuzden azar azar yiyecegim. kilom normal, ama gebelikte 10-12 kilo arasi almak saglikliymis daha fazlasi saglikli degil.

Buarada catlak yagi siparisi verdim. bu hafta icinde gelir. Sizde kullanmaya basladinizmi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende Rabbim izin verirse ekim annesi olacağım.Ancak 5 haftalık olmama rağmen hiç mide bulantısı yaşamıyorum çok rahatım buda beni kasıyo çünkü şimdiden 3 kilo aldım diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı.resmen unuttum sanki ilk defa hamilelik yaşıyormuşum gibi.bulantılar ne zaman başlıcak yoksa fil gibi oacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…