Bana da progestan iğnesi verene kadar sorarım ben artık, kendimi biliyorum, adam gerek yok der, ben ya düşerse diye isterim iğneyi :)
evet canım hem haftada bir gün olması avantaj, hem de kalçadan olunca sen yatıyorsun,ohh hemşireler uğraşsın iğneyi batırmakla, kendine iğne sokma stresi yok :))) neredeyse hoşuma bile gitmeye başladı iğne fikri, bağımlılık yaptı :)
diyarbakırdayım canımgurbetteyim ben..inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin
lekelenme var benim ya ..bitseydi.. internette okudum. bebiş yerleşmek için rahim duvarlarına falan çarpıyormuş. gerçi bir de benim kürtajdan sonra adet dönemimden bir hafta önce kahverengi leke gelirdi..
dinlenmek en iyisiymiş nette okudum. ama insan endişelenmeden duramıyor. allahım ne olur bu sefer bana bağışla..
lekelenme var benim ya ..bitseydi.. internette okudum. bebiş yerleşmek için rahim duvarlarına falan çarpıyormuş. gerçi bir de benim kürtajdan sonra adet dönemimden bir hafta önce kahverengi leke gelirdi..
dinlenmek en iyisiymiş nette okudum. ama insan endişelenmeden duramıyor. allahım ne olur bu sefer bana bağışla..
Çok haklısın canım endişelenmekte ama inşallah bişey olmayacak, hemn yatıp dinlen...
yatamıyorum maalesef çalışıyorum.. yine de biraz oturuyum.buralar hafif biraz.
yatamıyorum maalesef çalışıyorum.. yine de biraz oturuyum.buralar hafif biraz.
süper inşallah bi daha hiç ağrımaz canım, benimki de seninki gibi son bulur umarım. Bu arada senin şu kalçadan progestan olayını eşime de anlattım, sinirlerimiz bozuldu heralde iğne olayına (biliyorsun ben bide 3 kere kolumdan beta testi yaptırdım 2 gün arayla) valla canım katıla katıla güldük :))) Benim de aklımdaydı çünkü eşim biliyorddu progestanı soracağımı, yok artık dedi göbek bitti, kol bitti bi kalçaya iğne eksikti :))) Ama korkular bizi yıldıramaz değil mi canım ben de yine de soacağım, kalçam kaşınıyo :)))
Bende uzanıp dinlenmek istiyorumm
Mayıs ayını iple çekiyorum işten ayrılıcam inşallaaahhh
ayy şurda çalışırken güldürdün benisen çok yaşa emi , şikayet etmek yok bebişler için ne gerekiyorsa yapacağız ,
Hepimiz hep güleriz inşallah :) Yok yok kesinlikle şikayet değil, sağlıkla doğsunda voodoo bebeği gibi heryerimden iğne olmaya razıyım :))) Her gece yatarken bugün de kanamam olmadı diye şükrediyorum, her sabah uyandığımda kontrol edip kanamam olmamış diye şükrediyorum...
Cnm benim ya , bir güldürüyosun, bir duygulandıyosun . inan aynı durum hepimizde var , bikere bende oldu da doktora nasıl gittiğimi bir ben bilirim . Rabbim hepimize yardım etsin inş evlatlarımızı sağ sağlim hayırlısıyla bize bağışlasın inş
Günaydın tatlım. Evet hızla büyüyor ufaklıklar. Bir dahaki randevu 6 Mart'ta aslında ama biz 17 Mart'ta falan gitcez bebeğin cinsiyetini görürüz belki diye. Ozaman 12+2 günlük oluyoruz Rabbim izin verirse.
canım pro c v s yi yaptırdım düşükten sonra gittiğim başka dr istedi. normal çıktı. gerçi sınırda idi.ama diğerlerini istemedi işte..çok kötü bir durum..zamanımda vardı..acaba yakın bir zamanda mı olmak zorunda o var birde..yani gebelikle belki değişime uğruyordur değerler..
önce yaptırsalar olmaz mı sanki. yani kürtajdan sonra istemeleri lazım. çünkü gebe kalmak sonra düşürmek deneme yanılma yöntemiyle ulaşılacak bir şey mi.. yani önceden önlemlerini alırsın ona göre devam edersin..
neyse canım.. 2 saat kadar önce kahverengi lekelenme oldu. dr aradım. kapattı müsait olunca arar herhalde. ama aramadı halen..
progestan iç dememişti..
korkuyorum..
hayırlısını ver allahım ne olur.. kucağımı bu sefer boş bırakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?