2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben doktoruma güvenirim , oda yaptırın diyor .

canım ben bunda 6 ay önce canan hanımın kitablarına dadandım videolarına yazılarına ohoo beni görsen evde terör estirıyoum... sonra baktım olacak gibi değil un olmadan şeker olmadan sana soruyorum türk mutfagı olurmu ? olmuyor. börek kek meyve paketli herhangi bir gıda paketli süt bile yasak pardon ama olmaz öyle şey.meyve yasak un yasak şeker yasak paketli herhangi bir sey yasak. şimdi ben yogurdumu kendim yaparım . pasta pogca olmadan olmaz evimde ama ben pek sevmem. hamile olana kadar meyveden nefret ederdim. aslında bir yerde onun söylediklerine uyan bir hayatım var, dikkat et hiçbirşeyde aşırıya kaçma yeter bence.

sırta takılandan mı ? bende işte öğle bir şey istiyorum , bebek çantası alsam diğer zamanlarda kullanamam .

canım cepleri var.ama sırt cantası değil,ama cok rahat askıları falan.ben sırt cantası pek sevmediğimden kullanamam büyük ihtimalle.ama bu resimdeki çanta cok tatlıymış.begendim.yani giyim tarzım cok spor olmadıgından,sırt cantası bende cok sırıtır die düşünüyorum.(topuklu ayakkabı sırt cantası olmaz heralde :))))))

Kizlar bugün saglik ocağına gittim asi olmak istemiyorum diye imza verdim.ama seker yuklemesini kesinlikle yaptiricam eger gebelikte şeker yuksek cikarsa diyet veriyorlar. Inaninki ictigimiz o sekerli sudan daha cok seker tuketiyoruz.bide boyle dusunelim.

Hee tabi olmaz ben çantayı eşime taşıtacağım için o noktayı düşünmüyorum :)) cok ağır olur o çantalar zaten fıtık var bende hiç kaldıramam valla o çantayı bide.

evet cnm aç gitmek lazım. en son akşam 9-10 gibi yemeyi kesmen lazım bi gün öncesinde. sabah 9 da açken ilk ölçüm yapıyorlar. bnm gittiğim hastanede 2 bardak sarı bi sıvı veriolar laboratuvarda.onu içip 1 saat sonra tekrar ölçüme gidiyorsun. sonra sanırım bi saat sonra bi daha. bnm dr 2 saat yazmış. inşallah şekerim çıkmaz. 2 gündür tansyonum yükseldi. bugün holter taktılar. yarm saatte bir ölçüyor. inşallah ondan da bişey çıkmaz.
yarın büyük gün yani.

Maşallah sana, azminden dolayı kutluyorum:) meyveyi neden bırakıyorsun ki doğal şeker o. bebeğin meyvedeki vitamine de ihtiyacı var.

Valla karatay o kadar kotu anlattı ki bide nette araştırma yaptım bir porsiyonalr fazlası direk karaciğeri yağlandırıyormuş. Ben meyve hastasıyım hergüm tabak tabak meyve yerim her meyveden birtane olur servis tabağına yerleştiririm yerim :)) ama cok abartmıştım artık kase de yiyorum. Ama onuda bırakmak istiyorum, meyvenin içinde ki şeker de fruktozmuş. Ve fruktoz bizim vücudumuz için cok zararlıymıs. Meyvenin içinde ki vitamini baska şeylerdende alıyorum sonuçta canım.

Tabi haklısın ama bu kadar hamur işi tüketen bir toplum birtek biziz. Bence bunlar bizi şişiriyor. Evet olmaz gercekten bende ilk zamanlar hayattan zevk almamaya başladım ama alıştım şuanda gercekten kendimi daha dinç hissediyorum. Haftada sadece bir öğün istediğim şeyi yiyorum okadar. Onun dışında ekmek yememeye özen gısteriyorum. Zaten hamilelikten once ona uyan bir hayatım vardı o yüzden 46 kiloydum ama hamile bi oldum abarttı resmen. Bu diyeti yapıyorum bir gram kilo almadım 3 haftadır. Kadın meyve yemeyin demiyor ki 100-200 gram yiyebilirsiniz şeker hastası değilseniz diyor bende okadar yiyorum ama netten de araştır fazlası karaciğerde yaşlanma yapıyor gercekten birtek o söylemiyor. Ve karatayın dediklerini ABD İngiltere sağlık örgütleri onaylıyor.

Ne testmiş arkadaş ben de 28inde gidicem inşallah. Sabahtan gideyim de çok geç kalmıyım bari.. Çok sağol canım bilgilendirme için.. Kaç çıktı canım tansiyonun? İnşallah düzene girer o da. Ayrıntılıya girmiş miydin sen? Ben girdiğimde doktor bi yere baktı ve bu kısım iyi, ileride su azalması ve yüksek tansiyon çıkması riskini azalttığını söyledi. İnşallah öyle olur.

yok cnm ayrıntılım haftaya salı günü. bu iki hafta biraz gergin geçti bnm için. dr dediklerine göre stresten dedi tansiyon için. bakalm yarın çıkıcak işte sonuçlar. 13 8 cıktı bugün. 14 9 cıkmaması lazımmış. inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz geçer de kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

rabbimin yarattığı doğal meyveden zarar gelmez ya, abartmadıkca günde 1-2 porsiyon yenmeli. kiraz kan hücrelerini yeniler,incir sindirimi düzenler,karpuz antioksidan içerir kanserden korur vs. :) bunlarsız hayat düşünemiyorum:) doğal olan her şeyden abartılmadıkça yenmeli:)

Anladım, strese girmemeye çalış canım ya zor biliyorum ama telkin et işte kendini.. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Amin hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Arkadaşlar bebek arabasi bakıyorum kraft nova travel sistem mi yoksa sunny baby montana mi ikisi arasında kaldım

Son düzenleme:

merhaba canim, buralar 1 haftadir 35 derece 2/3 gun cok sistim yuzuklerim olmadi bile simdi tuzu az tuketmeye calisiyorum, yemeklerin icerisine sarimsak katiyorum bide maydanoz yiyorum bi kac gundur... sislerim gecti diyebilirim 2 gundur iyiyim cok sicak olmasina ragmen
bide ayaklarini havaya kaldir yuruyusten sonra gece yatarken ayni sekilde, dus yapip cikarken bacaklarina ve ayaklarina soguk su dok inanilmaz rahatlatiyor en etkili yontem oldu benim icin, suyuda bol icmek lazim ...

herkesin kandili hayirli olsun, allah dualarinizi kabul etsin, Gvn arkadasimizida bol sabir diliyorum, rabbim hakkimizda hayirli olani versin insallah.

Canim katiliyorum yazdiklarina...dotoruma da cok guveniyorum o yuzden ben yaptirixam mutlaka...benim arkadasim da hamilelik sekeri cikti onyuzden korkarim bebegimi riske atamam...

Allah razı olsun kızlar. Şimdi üç kişi olduk. 41'e tamamlayamayacağız anlaşılan ama bugün mübarek bir gün. Biz bize düşeni yapalım gerisini Allah'a bırakalım.

Allah senden de razi olsun canim arkadaslar gormemistir yazdigini ben inaniyorum ki herkes 1 yasin okuyacak kadar vakit ayirabilir Allahim da insallah dualarimizi kabul eder...

Canim meyveyi birakma delirdin mi sen:) sadece sen biraz fazla yiyodun onu azalt yeter tatlim hamilelikte taze sebze meyve yemek cok onemli herseyin vitamini farkli herseyden azar azar ye canim tatliyi kesmen super olmus ama tebrik ederim seni:)

Karatay kafayi yemis baska bi dunyada yasiyo bosver:) benim randevum24 haziranda dr bana ac ve susuz geliceksin 2-2.5 saatin burda gececek bilgin olsun demisti canim...

canım aç gidiliyorr ben bu pazartesi yaptırdımm kan aldılar eşime ezzaneden glukoz al dediler SUYU İÇMEDEN KAN VERDİM SUYU İÇTİKTEN SONRADA 1 SAAT ARALIKLARLA 3 DEFA KAN VERDİMM toplamda 4 defa kan aldılar öldüm açlıktan 5 saat hastanedeydimm sonra muaynemi oldum bebişimde iyi sonuçlarda iyi çıktı dur yazayır sonuçlarıı
AKŞ:80
1.SAAT:139
2.SAAT:116
3.SAAT:110

Firstfb
Snowwhite24
Ankaaa
CANIM BENDE OKURUMM BENİDE EKLEE

Son düzenleme:
25 hafta yaşındayım; anneciğime kramp denen bir şey gelip ağrı yapıyormuş o da ağlıyor, futbol topu kadar büyüdüm, anneciğim diyor ki beli ve bacakları zonkluyormuş, zonk ne demek? Zonk sesini duyunca bacaklarına buz koyuyor ya da duş alıyoruz. Yine de geçmezse doktorumuzun verdiği ilaçları alıyoruz. Babam çok heyecanlı bir şekilde geldi bu akşam. Anneme bağıra bağıra “ biliyor musun üç boyutlu ultrason varmış” dedi. Yani benim çeşitli açılardan görüntülerimi alıyor, bu görüntülerin arasını bilgisayar kendi dolduruyor, bana benzeyen bir görüntü ortaya çıkarıyorlarmış. Ama doktorumuz bunu bize söylemişti çok önemli bir şey değilmiş. Babacığım beni görmek için sabırsızlanıyor herhalde.

Canim senin dr yaptir mi dedi benimkide yaptir dedi allah yardimcimiz olsun zor bir test dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…