Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
Canım hemen uzanıp dinlen ve dua et bizde edelim inş bir şey olmaz korkma canım.. Allahım bağışlasın..
niye morelini bozuyorsunki doktorun normal demis, bizim doktorlarda normal diyor. sen stres yapma . Kirmizi leke yada siddetli agri olursa doktor acile gel demisti bana. ama gecti cok sukur. seninde gecer merak etme.
Dr bana progestan 200 vajinadan al dedi. az önce eczaneye gittim. vajina için yok diyor.. haplı yutulan kapsül var bir de enjektörlü olan var dedi.. (hatta evde de var ondan..) dr a sorsam şimdi. Bilgisi olan var mı?
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
Canım bendede aynı sorun var progeston vajinadan alınca hafifledi biraz sende dene istersen. Bende cok tedirginim okadar iyi anlıyorumki senin Dr normal dedi ama bilmiyorum belki başka bir Dr bile danısabilirim
canım ya aslında daha demin bir soru soracaktım. unuttum..
Dr bana progestan 200 vajinadan al dedi. az önce eczaneye gittim. vajina için yok diyor.. haplı yutulan kapsül var bir de enjektörlü olan var dedi.. (hatta evde de var ondan..) dr a sorsam şimdi. Bilgisi olan var mı?
Kasiklarimda sanci ve vahinada agri da basladigi icin korkuyorum...
korkma cnm, bşy olmaz inşallah..arkadaşımın da bu haftalarda kanaması olmuştu düşük önleyicilerle geçti şimdi maşallah 6 aylık =)
Daha dun igne oldum cnm progestan... Simdi bide fitil jyllanirsam fazla mi olur bilmiyorum
bende gebeligi ogrnemeden bir gun once, aksam canim cok asiri sekilde patates cipsi istemisti, esim disarisi soguk olmasina ragmen ayrica sinavi vardi ders calisiyordu ona ragmen gidip alip gelmisti, patates cipsini yiyince cok mutlu olmustum :))
herkezin cani eksi tatli ister benim kide biraz degisik bir istek olmus:)))
Uzandim cnm ck tsk edeim dua edin lutfen
canım moralini bozma güzel düşünelim güzek olsun lütfen aklına kötü şeyler getirme bol bol dua edelim rabbimin izni ile hiç bişey olmıcak inşallahh..bnde lekelenme yok ama kasıklarımda ve belimdeki ağrılar benide korkutmuyo değil.. bu yüzden çok endişeleniyorum ama hemen o kötü düşünceleri kafamdan atıyorum..inşallah rabbim onları bize bağışlar..şimdiden yüreklerimizi hoplatmaya başladılar.....
Canım ağrın yoksa önemli birşey değildir,sakın üzülme.birçok tanıdığım var şekilde olup da sağlıklı gebelik geçiren,lütfen moralini bozma
Bugün bi oturuşta 7 tane muz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?