2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladi dr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk

Canım hemen uzanıp dinlen ve dua et bizde edelim inş bir şey olmaz korkma canım.. Allahım bağışlasın..

niye morelini bozuyorsunki doktorun normal demis, bizim doktorlarda normal diyor. sen stres yapma . Kirmizi leke yada siddetli agri olursa doktor acile gel demisti bana. ama gecti cok sukur. seninde gecer merak etme.

Onceki bis gebeligimde de ayni bu zamanlarda kahverengi leke gelmisti ve hafif hafif karnimin altinda sanci basladi insallah gecer insallah kotu bisey olmaz cok korkuyorum

Dr bana progestan 200 vajinadan al dedi. az önce eczaneye gittim. vajina için yok diyor.. haplı yutulan kapsül var bir de enjektörlü olan var dedi.. (hatta evde de var ondan..) dr a sorsam şimdi. Bilgisi olan var mı?

kapsül vajinadan da kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla.

Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladi dr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk

Canım bendede aynı sorun var progeston vajinadan alınca hafifledi biraz sende dene istersen. Bende cok tedirginim okadar iyi anlıyorumki senin Dr normal dedi ama bilmiyorum belki başka bir Dr bile danısabilirim

Moralini bozma kahverengi lekelenme hemen hemen herkeste oluyor.

Canım bendede aynı sorun var progeston vajinadan alınca hafifledi biraz sende dene istersen. Bende cok tedirginim okadar iyi anlıyorumki senin Dr normal dedi ama bilmiyorum belki başka bir Dr bile danısabilirim

Daha dun igne oldum cnm progestan... Simdi bide fitil jyllanirsam fazla mi olur bilmiyorum

hay Allahm bu eczanede çalışanlar şaşırmış mı ne? eczacıya sorsaymş keşke.. canım komik ama bu kapsüller hem yutuluyor hem fitil olarak kullanılıyor.. ben tedavilerin hepsinde neredeyse fitil olarak kullandım, daha etkili olduğunu söyledi doktorum

Daha dun igne oldum cnm progestan... Simdi bide fitil jyllanirsam fazla mi olur bilmiyorum

Fazla olucagını düşünmüyorum canım bana drum iğne bile vermedi .ama sor bi doktoruna .drum progestanı vajinadan al korkma bunlar normal dedi bu arada benimde ağrım ve sancım var.burda açıklayım istiyorum içtiğimiz hapı aynı zamanda vajinadan alabiliyoruz daha etkili oluyormuş

kızlar dr bana bügün progestan 100 sabah-akşam fitil verdi.kanamam da yoktu.progestoron değerim 17 idi bugün.düşük olduğu için mi verdi acaba?(bebeğimin beklenen doğum tarihi 10.10.2014 inşallah)

Benimde canım patates cipsi istemişti öğrenmeden once. Bizimkiler aynı cins sanırım

Uzandim cnm ck tsk edeim dua edin lutfen

canım moralini bozma güzel düşünelim güzek olsun lütfen aklına kötü şeyler getirme bol bol dua edelim rabbimin izni ile hiç bişey olmıcak inşallahh..bnde lekelenme yok ama kasıklarımda ve belimdeki ağrılar benide korkutmuyo değil.. bu yüzden çok endişeleniyorum ama hemen o kötü düşünceleri kafamdan atıyorum..inşallah rabbim onları bize bağışlar..şimdiden yüreklerimizi hoplatmaya başladılar.....

Amin cnm insallah Allahim onlari bize bagislar

Canım ağrın yoksa önemli birşey değildir,sakın üzülme.birçok tanıdığım var şekilde olup da sağlıklı gebelik geçiren,lütfen moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…