2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Oncelikle hayirli ugurlu olsun. her bunyede farkli oluyor mide bulantisi, ama sende olmayabilir benim gibi:)) bende kilo almaktan korkanlardanim

Konudan biraz uzak kaldım☺️. Allahım buradaki bütün arkadaşlara o cennet kokusunu almayı nasip etsin inşallah. Bana gelince malum ikinci hamileliğim kan değerim baya yüksek çıkmıştı geçen hafta keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonrasına bakıcaz dedi doktorum. Hatta belki iki kalp atışı duyabiliz dedi ya da erken yumurtlamış olabilirsin dedi. 6+ Lardayım bu arada. Henüz mide bulantısı şu bu yok ama oğluşum bıraksa 24 saat uyurum o kadar halsizim💥💤

Doktor dediki gebeliğinde hiç bir problem gözükmüyor hersey cok güzel ilerliyor. 1 ay sonra gel kontrole takibe gerek yok suan için dedi. Valla ben kalbimin sonuna kadar kız olmasını istiyorum. Ama çevremdeki herkes erkek olarak diyor. Bende sayelerinde erkek hissetmeye başladım. Ama ekşiden midem bulanıyor tatlıdan tiksiniyorum kocakarı adetleri bende tutmuyor yani. Sen ne hissediyorsun

merhaba hanimlar,

insallah herkes iyidir, lekelenme falan bahsedilmis bende sadece 1 gun olmustu tam 10 gun once,doktoru arayip sordugumda agrilariniz yoksa Rahim duvarindan gelebilir demisti bende agri olmayinca gitmedim , bide iliski sonrasi da lekelenme olur dedi.... bana gelince gecen hafta cok fena bas agrisi ve bas donmesi vardi ,yemek yapmak bi eziyet oldu resmen kokulara dayanamiyorum aksamlari cok bulantim oluyo ve bazen yemek yiyemiyorum ogun atliyorum ara ogunlerle gecistiriyorum acligimi ve tabikii halsizlik var o yuzden evdeki kucuk oglusumada sinirleniyorum neyseki gecici bi donem olacak ...

Ayy masallah ins sonuna kadar ne senin ne bizim bbir problem gozukmez saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi.

bende erkek gibi hissediyorum, ama esim kiz hissediyormus, bide o kiz cocuklarini cok seviyor, sanirim ondan oyle hissediyor:)) eksi bende yiyemiyorum, tatli hic yemiyorum, tuzlu seyler canim cekiyor hep, tuzlu cips tuzlu ayran peynir zeytin, ozellikle peynir cok yer oldum. benimde tatli eksi hicbiri uymuyor cinsiyeti belirlemek icin:)))

ayy cok heycanlandim simdi senin adina:) hadi bakalim ogrenirsin belki . mide bulantilarin nasil peki? yemek yapabiliyormusun

Bende bu yüzden eşime diyorum ki bizimkinin cinsiyeti karışık olacak. Oda sus bakıyım ne biçim kelime oyle diyor. Ben zaten adam akıllı yemek yiyemiyorum ki yemekler işgence ölü benim için. Meyve salata ekmek ve çubuk kraker. Bukadar diğer herseyi duymak bile midemi bulandırmak için yetiyor. Baska varmı boyle cinsiyetler ilgili bildiğin hurafeler?

ben eylul anneleri topiginede giriyorum, orda az once bayanlar konusuyordu, kahverengi lekelenmeler olursa , erkek bebekler kanamayla gelir diyorlar ama, onunda dogruluk payi yok sanirim:))

cin takvimi bildigim kadariyla yuzde 70 dogru cikiyormus.

karninda killanma olursa erkek cocuk olurmus. tabi bunun gibi bircok sey okudum .

fakat ben cinsiyeti konusunda , saglikli sihatli olsunda oglum olsun kizim olsun farketmez. Kiz cocuklari anneleriyle daha muhabbetli oluyor , evlendikten sonra bile anne babalarini arayip soruyorlar, ama erkek cocuklari evlenince ailesini unutuyor , en azindan benim esim oyle abimde cok aramaz annemleri, annem aradikca konusurlar sadece.

mümkün oldugunca dinlenmen gerekiyor cnm
artık her fırsatta ayağımı uzatıp oturmaya bakıyorum.

Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenme, inşallah kısa zamanda atlatırsın canım. Kötü düşünme lekelenme yaşayıp çocuğu kucağında olan çok insan var
bebeğimi sağlıklı doğum yapıyım. razıyım artık başka zaman kahverengi lekelere..

sanırım izin alıp eve gidebilmen de mümkün değil ? yatamıyorsan, otur fazla hareket etme o zaman canım,inşallah geçer
inşallah canım. maalesef eve gidemiyorum.7 ye kadar da çalışacağım.

kötü düşünmemeye çalışalım cnm herşey güzel olacak inş
inşallah canım herşey güzel olsun.allahım ne olursun..

canım bendede var sanki bugun azaldı.3 gündür vardıdoktoruna sordunmu ne dedi?

iyi canım. kendiminki gibi sevindim. dr olabilir dedi. herşeyden olabilir dedi. endişelenme düşünme öyle şeyleri dedi..ama işte mümkün değil..

canım inşallah geçer.. işim gereği ara sıra bankalara vs gidiyorum. sabah gittim geldim..olmuş.. şimdi gittim geldim olmuş.. şimdi biraz daha açıktı..sanırım şeffafla birlikte olunca öyle oldu.dışarı çıkınca insan ister istemez geriliyor. yani olumsuz birşeyler oluyor vs.

öyle ağrım yok.arada bir kasık batması vs oluyor su içiyorum geçiyor gibi bir şey..

strese hiç dayanamıyorum. görümceme olan içime atmam rüyama girdi resmen gergin bir şekilde uyandım. rüyanın etkisindeydim..

neyse canım 2 düşükten sonra bakmaları kötü. ilk düşükten sonra olsa neyse.. çünkü hiçbir bakımdan kolay değil. iki kez düşük yaşamak insanı nasıl etkiler bilmiyor mu yetkililer.. hatta direk cinayete giriyor. sonuçta bilsek kan pıhtalaşmamız olup olmadığını iğnesini ilacını kullanırız. bilmediğimiz için bebek ölüyor.. benim dr dedi ki kan pıhtılaşması olmuşsa bebeğe de gitmemişse kalbini durdurmuş olabilir dedi.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.. inşallah bugünleri ilerde bebeğimiz doğunca güzel yad ederiz.

Son düzenleme:

Evet erkekler oyle benim eşimde oyle kardeşimde oyle. Daha evlenmeden him sallamaz etmez annemi. Bende annemle arkadas gibi oldugum için hep hayal etmiştim kızım olursa söyle olur boyle olur cocuk anne annane dolaşırız derdim bilemiyorum ama tabi en önemlisi sağlık. Hiç tüylenmem yok benim zaten sarı tüylü olan bir insanım.

Cin takvimine göre erkek Rus takvimine göre de kız olacak. Bunların hepsi hurafe zaten biliyorum ama cokta merak ediyorum bebeğinin cinsiyetini acıkcası

Agrin yoksa hic bir problem yoktur merak etme. dusunmemeye calis, geceleride dua okuyup yat. Allah sifa versin. bir cok kiside bu kanamalar oluyor, hatta diger topikte, kahverengi lekemenme olunca cinsiyeti erkek olurmus diyorlar:)) hadi bakalim erkek bebek geliyor gibi sana

ayy canım biliyorum moral olsun diye söylüyorsun valla işe yaradı.. en azından başka açıdan bakılıyor böyle.. erkek olsun kız olsun sağlıklı olsun da farketmez benim için.. (Hamişler kusura bakmayın.. canınızı çektirmek istemem ama) ekşi canım istiyor.. hatta test yaptırmadan bir iki gün önce acayip erik canım istemişti.. sonra gebe olduğumu öğrendiğimde yine istemeye başladı. marketlerde erik aradık. kurusu varmış paketlerde..ama tatlı..ben böyle ekşi canım istiyor.. hatta şuan ağzımın suyu akıyor.. yanaklarım geriliyor..

canım ya aslında daha demin bir soru soracaktım. unuttum..

Dr bana progestan 200 vajinadan al dedi. az önce eczaneye gittim. vajina için yok diyor.. haplı yutulan kapsül var bir de enjektörlü olan var dedi.. (hatta evde de var ondan..) dr a sorsam şimdi. Bilgisi olan var mı?

bak sana bir link vericem, kahverenli lekelenme olursa yada ustune gorme olup hamile oldugunu ogrenenler erkek cocuklari olurmus diye ...diger topikte link vermisler bende bu topikte veriyorum acip bak olurmu bende simdi onu okuyordum:))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585124

diger soruna gelince ben bilmiyorum canim, turkiyede yasamadigim icin birsey diyemicem, o kullandigin progestan nedir ki

bende gebeligi ogrnemeden bir gun once, aksam canim cok asiri sekilde patates cipsi istemisti, esim disarisi soguk olmasina ragmen ayrica sinavi vardi ders calisiyordu ona ragmen gidip alip gelmisti, patates cipsini yiyince cok mutlu olmustum :))

herkezin cani eksi tatli ister benim kide biraz degisik bir istek olmus:)))

Biliyorsunuz sabah idrar testim pozitif çıkmıştı. Adet günümde perşembe..

Bugün doktora gittim randevum yoktu ama girdim hızlıca sorularımı sordum. Daha önce gittiğimde düşüklerim olduğu ve kan pıhtılaşmam olduğu için hamile kaldıktan sonra iğne vereceğini söylemişti.

Daha adet günün bile geçmemiş yolk saç dediğimiz yapılar oluşmadığı için henüz çok erken iğne için dedi. İğne anneden bebeğe kan akışı başladığı zaman gerekli dedi. Pazartesiye randevu aldım ama o zaman iğne verecek mi onu anlayamadım heyecandan?

Medipolde suna özdemire gidiyorum kızlar kendisi doçent çok bilinen bir doktor. Sizce başka bir doktora daha gideyim mi ne yapayım?
Yarın bir kan tahlili yaptıracağım sağlık ocağında..

benimde cin takvimine gore erkek, rus takvimine gore kiz . killanma yok bendede.

Tebrik ederim canim .anneden bebege kan akisi kacinci haftadan sonra geciyormus ki ? benimde 7.hafta corasprin kullaniyorum gebelik testi yaptigimdan beri , daha igneye gecmedim, psr gunu doktora gidicem, yurtdisinda yasiyorum, burdaki doktorum igne vericekmi bilmiyorum. ama soyleyecegim.

buarada testin pozitif cikmis, corasprine baslasan hemen .

Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladi dr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk

niye morelini bozuyorsunki doktorun normal demis, bizim doktorlarda normal diyor. sen stres yapma . Kirmizi leke yada siddetli agri olursa doktor acile gel demisti bana. ama gecti cok sukur. seninde gecer merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…