merhaba arkadaşlar bende Rabbim izin verirse ekim annesi olacağım.Ancak 5 haftalık olmama rağmen hiç mide bulantısı yaşamıyorum çok rahatım buda beni kasıyo çünkü şimdiden 3 kilo aldım diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı.resmen unuttum sanki ilk defa hamilelik yaşıyormuşum gibi.bulantılar ne zaman başlıcak yoksa fil gibi oacağım..
6 mart gec degilmi ki ? 2,5 hafta sonra . benim prs gunu doktor gorusmem var, haftaya crs ultrason randevum var, ultroson doktoruyla kendi doktorum farkli burda. bizim 17.haftadan sonra cinsiyetini soyluyor doktorlar. eger 12.haftada ogrenirsen super olur canim ya :) senin gonlunden gecen ne canim ? kiz erkek
Doktor dediki gebeliğinde hiç bir problem gözükmüyor hersey cok güzel ilerliyor. 1 ay sonra gel kontrole takibe gerek yok suan için dedi. Valla ben kalbimin sonuna kadar kız olmasını istiyorum. Ama çevremdeki herkes erkek olarak diyor. Bende sayelerinde erkek hissetmeye başladım. Ama ekşiden midem bulanıyor tatlıdan tiksiniyorum kocakarı adetleri bende tutmuyor yani. Sen ne hissediyorsun
He bu arada 11. Haftada bile cinsiyeti öğrenenler var. Belki bir ihtimal bizde öğreniriz umuduyla 12. Hafta gidicez doktora bakalım artık ne olacak
Ayy masallah ins sonuna kadar ne senin ne bizim bbir problem gozukmez saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi.
bende erkek gibi hissediyorum, ama esim kiz hissediyormus, bide o kiz cocuklarini cok seviyor, sanirim ondan oyle hissediyor:)) eksi bende yiyemiyorum, tatli hic yemiyorum, tuzlu seyler canim cekiyor hep, tuzlu cips tuzlu ayran peynir zeytin, ozellikle peynir cok yer oldum. benimde tatli eksi hicbiri uymuyor cinsiyeti belirlemek icin:)))
Bende bu yüzden eşime diyorum ki bizimkinin cinsiyeti karışık olacak. Oda sus bakıyım ne biçim kelime oyle diyor. Ben zaten adam akıllı yemek yiyemiyorum ki yemekler işgence ölü benim için. Meyve salata ekmek ve çubuk kraker. Bukadar diğer herseyi duymak bile midemi bulandırmak için yetiyor. Baska varmı boyle cinsiyetler ilgili bildiğin hurafeler?
artık her fırsatta ayağımı uzatıp oturmaya bakıyorum.mümkün oldugunca dinlenmen gerekiyor cnm
bebeğimi sağlıklı doğum yapıyım. razıyım artık başka zaman kahverengi lekelere..Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenme, inşallah kısa zamanda atlatırsın canım. Kötü düşünme lekelenme yaşayıp çocuğu kucağında olan çok insan var
inşallah canım. maalesef eve gidemiyorum.7 ye kadar da çalışacağım.sanırım izin alıp eve gidebilmen de mümkün değil ? yatamıyorsan, otur fazla hareket etme o zaman canım,inşallah geçer
inşallah canım herşey güzel olsun.allahım ne olursun..kötü düşünmemeye çalışalım cnm herşey güzel olacak inş
canım bendede var sanki bugun azaldı.3 gündür vardıdoktoruna sordunmu ne dedi?
Canim benim bildigim 2 dusukten sonra genetik testi yaptiriliyor, ben bir dusuk bir dis gebelik yasayinca , turkiyede doktorum yaptiralim demisti, daha dogrusu ben bir ark dan duydum, doktora soyledim oda olur yaptiralim dedi, kanunlara gore 2 dusukten sonra yaptiriliyormus ama.
kahverengi akintilara gelince, ben 6+3 gunluk ken gebeligi ogrenip doktora gitmistim, ozamana kadar hep kahverengi leke geliyordu ve hamile oldugumu bilmedigim icin normal hayatima devam ediyorum, hasta olucam saniyordum, o devreyi hep ayakta gecirdim, allaha sukur hic birsey olmadi gecti kahverengi lekede. seninde gecer merak etme hic telas etme. doktorum kahverengi leke normal dedi, kasik agrin varmi ? sen icini ferah tut , tutki strese girme, olumsuz dusunme, abim gebetik ci benim, bende stres yapiyordum, abim dediki, stres yaparsan cenin de olumsuz etkilenir dedi, oyuzden kahverengi akintin bir kac gune gecer , sende rahatlarsin merak etme canim .
ben eylul anneleri topiginede giriyorum, orda az once bayanlar konusuyordu, kahverengi lekelenmeler olursa , erkek bebekler kanamayla gelir diyorlar ama, onunda dogruluk payi yok sanirim:))
cin takvimi bildigim kadariyla yuzde 70 dogru cikiyormus.
karninda killanma olursa erkek cocuk olurmus. tabi bunun gibi bircok sey okudum .
fakat ben cinsiyeti konusunda , saglikli sihatli olsunda oglum olsun kizim olsun farketmez. Kiz cocuklari anneleriyle daha muhabbetli oluyor , evlendikten sonra bile anne babalarini arayip soruyorlar, ama erkek cocuklari evlenince ailesini unutuyor , en azindan benim esim oyleabimde cok aramaz annemleri, annem aradikca konusurlar sadece.
canım inşallah geçer.. işim gereği ara sıra bankalara vs gidiyorum. sabah gittim geldim..olmuş.. şimdi gittim geldim olmuş.. şimdi biraz daha açıktı..sanırım şeffafla birlikte olunca öyle oldu.dışarı çıkınca insan ister istemez geriliyor. yani olumsuz birşeyler oluyor vs.
öyle ağrım yok.arada bir kasık batması vs oluyor su içiyorum geçiyor gibi bir şey..
strese hiç dayanamıyorum. görümceme olan içime atmam rüyama girdi resmen gergin bir şekilde uyandım. rüyanın etkisindeydim..
neyse canım 2 düşükten sonra bakmaları kötü. ilk düşükten sonra olsa neyse.. çünkü hiçbir bakımdan kolay değil. iki kez düşük yaşamak insanı nasıl etkiler bilmiyor mu yetkililer.. hatta direk cinayete giriyor. sonuçta bilsek kan pıhtalaşmamız olup olmadığını iğnesini ilacını kullanırız. bilmediğimiz için bebek ölüyor.. benim dr dedi ki kan pıhtılaşması olmuşsa bebeğe de gitmemişse kalbini durdurmuş olabilir dedi.
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.. inşallah bugünleri ilerde bebeğimiz doğunca güzel yad ederiz.
Agrin yoksa hic bir problem yoktur merak etme. dusunmemeye calis, geceleride dua okuyup yat. Allah sifa versin. bir cok kiside bu kanamalar oluyor, hatta diger topikte, kahverengi lekemenme olunca cinsiyeti erkek olurmus diyorlar:)) hadi bakalim erkek bebek geliyor gibi sana
ayy canım biliyorum moral olsun diye söylüyorsun valla işe yaradı.. en azından başka açıdan bakılıyor böyle.. erkek olsun kız olsun sağlıklı olsun da farketmez benim için.. (Hamişler kusura bakmayın.. canınızı çektirmek istemem ama) ekşi canım istiyor.. hatta test yaptırmadan bir iki gün önce acayip erik canım istemişti.. sonra gebe olduğumu öğrendiğimde yine istemeye başladı. marketlerde erik aradık. kurusu varmış paketlerde..ama tatlı..ben böyle ekşi canım istiyor.. hatta şuan ağzımın suyu akıyor.. yanaklarım geriliyor..
canım ya aslında daha demin bir soru soracaktım. unuttum..
Dr bana progestan 200 vajinadan al dedi. az önce eczaneye gittim. vajina için yok diyor.. haplı yutulan kapsül var bir de enjektörlü olan var dedi.. (hatta evde de var ondan..) dr a sorsam şimdi. Bilgisi olan var mı?
Evet erkekler oyle benim eşimde oyle kardeşimde oyle. Daha evlenmeden him sallamaz etmez annemi. Bende annemle arkadas gibi oldugum için hep hayal etmiştim kızım olursa söyle olur boyle olur cocuk anne annane dolaşırız derdim bilemiyorum ama tabi en önemlisi sağlık. Hiç tüylenmem yok benim zaten sarı tüylü olan bir insanım.
Cin takvimine göre erkek Rus takvimine göre de kız olacak. Bunların hepsi hurafe zaten biliyorum ama cokta merak ediyorum bebeğinin cinsiyetini acıkcası
Biliyorsunuz sabah idrar testim pozitif çıkmıştı. Adet günümde perşembe..
Bugün doktora gittim randevum yoktu ama girdim hızlıca sorularımı sordum. Daha önce gittiğimde düşüklerim olduğu ve kan pıhtılaşmam olduğu için hamile kaldıktan sonra iğne vereceğini söylemişti.
Daha adet günün bile geçmemiş yolk saç dediğimiz yapılar oluşmadığı için henüz çok erken iğne için dedi. İğne anneden bebeğe kan akışı başladığı zaman gerekli dedi. Pazartesiye randevu aldım ama o zaman iğne verecek mi onu anlayamadım heyecandan?
Medipolde suna özdemire gidiyorum kızlar kendisi doçent çok bilinen bir doktor. Sizce başka bir doktora daha gideyim mi ne yapayım?
Yarın bir kan tahlili yaptıracağım sağlık ocağında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?