Kızlar arada kaynadı fikir verecek olan var mı
10 gün kullanılan hap verdi canım. Korkmadan kullan bunu kullanmazsan daha tehlikeli sonuçlarla karşılaşabilirsin dedi. Güvenerek kullandım vede atlattım. Şimdi suya biraz daha dikkat ediyorum çok içmeye çalışıyorum faydasınıda gördüm.
Tedavisi çok önemli iyi ki doktoruna uyup kullanmışsın. Bir daha yaşamayız inşallah. Suyu çok içiyoruz o zamanBana da fitil vermişti. 5 gün kullan demişti. Onu kullanınca bi söktürdü çamaşır değiştirmekten helak olmuştum. Belki de bebeğimi kurtardı o doktor. Allah razı olsun.. Canım suyu çok içmemiz lazım. Her şeyin başı su.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tedavisi çok önemli iyi ki doktoruna uyup kullanmışsın. Bir daha yaşamayız inşallah. Suyu çok içiyoruz o zaman))
Korkmaz mı insan, benim kanamam olduğunda da fitil vermişti kullanırken birşey olur diye nasıl korktum.oğluşum iki gündür az kıpırdıyordu yine korktum. Çok şükür bugün hareketlendi. Canlarımız onlar bizim. Rabbim korusun onları. Seninde inşallah normal çıkar şekerin canım. Çok tatlı yediğim halde normal çıktı benim. Sabah biraz bal yemiştim öğlen aç karnına kan verdim. Dua ediyorum sanaEvet suyu çok içicez. O zaman çok korkmuştum bir şey olur bebeğime diye. 2 aylık falandı çünkü:) ama iyi ki kullanmışım:) sen şeker yüklemesi de yaptırdın kurtuldun alnının akıyla çok şükür. Bana dua et canım inşallah bende de şeker çıkmaz. Âmin.
Korkmaz mı insan, benim kanamam olduğunda da fitil vermişti kullanırken birşey olur diye nasıl korktum.oğluşum iki gündür az kıpırdıyordu yine korktum. Çok şükür bugün hareketlendi. Canlarımız onlar bizim. Rabbim korusun onları. Seninde inşallah normal çıkar şekerin canım. Çok tatlı yediğim halde normal çıktı benim. Sabah biraz bal yemiştim öğlen aç karnına kan verdim. Dua ediyorum sanainşallah kamuranın ve diğer arkadaşlarımızın şekeri normal çıkar, bebeklerimizi kucaklarımıza sağ salim alırız Rabbimmm Amiiiinnnn...
Anneleri yesin onları, kuzularımız onlar bizimAminnnn... Bazen daha az kıpırdadıkları oluyor ama sonra yine güç toplayıp sert tekmeler sallıyorlar:) ama insan korkuyor tabi. Biz anneyiz:)
teşekkür ederim canım. .. sen nerede oturuyorsun..
web sitelerinden baktım oskar bey kadın hast.doğum uzmanı.opr.dr muş.
ilerya özellikle perinatalog a gidin demişti. açıkçası ben de ona gitmek isterim. ama eşim bir gelsin konuşalım.
canım aldığınız beşiği beğenmedin mi anlamadım!
alınan tüm eşyalar bebeklerimize hayırlı olsun.
http://www.e-bebek.com/chicco-urban-bebek-arabasi-ic-ped_CHI-16631 bu araba nasıl arkadaşlar ... bana fiyatı çok uygun geldi
Canım bugün eşimin teyzesinin cuma Kuran'ı var. Söyledim oradaki kadınlar dualarını gvn kardeşimize de gönderecekler. Bugün de kandil sebebiyle okuduk bir tane. Kaç tane okunduysa ben size haber veririm yarın.Firstfb
Snowwhite24
Ankaaa
Valla karatay o kadar kotu anlattı ki bide nette araştırma yaptım bir porsiyonalr fazlası direk karaciğeri yağlandırıyormuş. Ben meyve hastasıyım hergüm tabak tabak meyve yerim her meyveden birtane olur servis tabağına yerleştiririm yerim :)) ama cok abartmıştım artık kase de yiyorum. Ama onuda bırakmak istiyorum, meyvenin içinde ki şeker de fruktozmuş. Ve fruktoz bizim vücudumuz için cok zararlıymıs. Meyvenin içinde ki vitamini baska şeylerdende alıyorum sonuçta canım.
Canım bugün eşimin teyzesinin cuma Kuran'ı var. Söyledim oradaki kadınlar dualarını gvn kardeşimize de gönderecekler. Bugün de kandil sebebiyle okuduk bir tane. Kaç tane okunduysa ben size haber veririm yarın.
Damla ben o kadının tarzını da söylemlerini de mantıklı bulmuyorum. Vücudun şekere, doğal şekere, dolayısıyla meyveye de ihtiyacı var. Besin zincirinde yer olan birşeyi yok saymak çok mantıksız. Bence esas olan yaşadığın coğrafyada yetişenlerden yemek. Tutup da avokado, mango vs gibi iklimimizde yetişmeyen birşeyi faydalı diyerek yemek ne kadar saçmaysa, mevsimine uygun ve bu topraklarda yetişen şeyleri yememek de aynı ölçüde saçma. Üstelik beslenme uzmanları -ki Karatay beslenme uzmanı değil- hamilelikte aynı vitamine sahip besinlerin hepsinden yemenin bebeğin damak tadı gelişiminde önemli olduğunu söylüyorlar. Amaç besin çeşitliliği sağlamak diyorlar. Meyveyi de sebzeyi de proteini de karbonhidratı da ölçülü tüketmek ama her çeşidinden yiyerek beslenmek lazım. Ölçüsünü düşünmeden tüketeceğimiz tek şey su bu dönemde.
Canım haklısın ama biraz araştırma yaparsan netten meyvenin aslında ne kadar zareekı olduğunu anlarsın hiç yemeyin demiyorum zaten ki karatayda demiyor günde 100-200 gr kadar serbest diyor şeker hastası değilseniz bence haklıda. Senin için araştırma yaptım okumak istersin belki.
FAZLA ŞEKER BİRÇOK HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARIR
Her ne kadar meyveler lif, mineral, vitamin, tannin ve flavinoid gibi yararlı maddeleri içerse de tatlı bir meyvenin çoğu şeker ve sudan oluşmaktadır. Yani basit şekerle meyvedeki şeker arasındaki başlıca fark, işlenmiş ve bu faydalı besinlerden yoksun olmalarıdır. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta ise vücuda giren şekerin miktarıdır. Fazla şekerin insülin direnci ve obezite başta olmak üzere birçok hastalığa davetiye çıkardığı, yaşlanmayı hızlandırdığı unutulmamalıdır.
Evet dediğin gibi beslenme uzmanı değil ama hayatını bu yola adamış 50 yıllık iç hastalıkları profu. Bence başarısı yadırganamaz.
Olay boyle olunca meyve yemek ne kadar doğru olabilir ki?
Canim katiliyorum yazdiklarina...dotoruma da cok guveniyorum o yuzden ben yaptirixam mutlaka...benim arkadasim da hamilelik sekeri cikti onyuzden korkarim bebegimi riske atamam...
Karatay kafayi yemis baska bi dunyada yasiyo bosver:) benim randevum24 haziranda dr bana ac ve susuz geliceksin 2-2.5 saatin burda gececek bilgin olsun demisti canim...
günaydın herkese benim yarın ayrıntılı ultrasyonum var dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun daha önceden bunu çok düşünmüyordum ama burada ayrıntılıdan sonra sorun çıkanları hatta bebeğini aldırmak zorunda kalanları okuyunca çok tedirgin oldum hayırlısıyla şunuda bir atlatayım da artık hamileliğin tadını çıkartmaya başlayayım sürekli panik endişe korkuyla geçirdim bu süreci
canım aç gidiliyorr ben bu pazartesi yaptırdımm kan aldılar eşime ezzaneden glukoz al dediler SUYU İÇMEDEN KAN VERDİM SUYU İÇTİKTEN SONRADA 1 SAAT ARALIKLARLA 3 DEFA KAN VERDİMM toplamda 4 defa kan aldılar öldüm açlıktan 5 saat hastanedeydimm sonra muaynemi oldum bebişimde iyi sonuçlarda iyi çıktı dur yazayır sonuçlarıı
AKŞ:80
1.SAAT:139
2.SAAT:116
3.SAAT:110
CANIM BENDE OKURUMM BENİDE EKLEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?