Canim senin dr yaptir mi dedi benimkide yaptir dedi allah yardimcimiz olsun zor bir test dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok çok güzeller
Şekerli su seni baya bir tok tutar canım merak etmeEvet tatlimm yaptircakmisin diye sormadi zaten 24 haziranda seker yuklemen var 2-2.5 sa burdasin ac susuz gelceksin sora da muayene yapcaz bilgin olsun dedi:)
Yani zor mu bilmiyorum canim ama o 2.5 saatlik aclik beni bitirebilir:)
Güle güle giyinsin minik prenses çok cici şeyler almışsın canım
Çok çok güzellergüle güle kullansın minik kızın:)) özellikle en öndeki pembe takımla puantiyeli taytlara bayıldım kız çocuğunun bi başka güzel oluyor kıyafetleri. İnşallah benimde 2. kız olurda pembiş pembiş bizde giydiririz:)
BU ARADA TEL DEN ALINTI YAPMAK ZOR OLUYOR, BİR YASİN DE BEN OKURUM GVN İÇİN. ANKAA listeye beni de ekle.
Şekerli su seni baya bir tok tutar canım merak etme
Güle güle giyinsin minik prenses çok cici şeyler almışsın canım
Tsk ederizz teyzesii butun bebislerimiz cicilerini guzel gunlerde giysinler insallah:)) ayy sekerli su acligimi alirsaa cok iyimiss sevindim bu haberee:))
Evet tatlimm yaptircakmisin diye sormadi zaten 24 haziranda seker yuklemen var 2-2.5 sa burdasin ac susuz gelceksin sora da muayene yapcaz bilgin olsun dedi:)
Yani zor mu bilmiyorum canim ama o 2.5 saatlik aclik beni bitirebilir:)
Cok tsk ederizz teyzesii:))
Benide sekerli su bitirir nasil icerim bilmem artik bende 21 haziranda gidicem canim
Hassas bir bünyeye sahip değilsen fazla etkilenmezsin. Ben çok zorlanmadım yaptırırken çok şükür. Sadece çok kan vermiş olmamdan mıdır nedir biraz başım döndü . Her şeye baktılar tiroide kadar 7 tüp kan, bi de idrar verdim. İdrar yollarımda da birşey çıkmadıbu dönemde idrar tahlili de yaptırmak gerekiyormuş. Enfeksiyon olursa ve tedavi edilmezse erken doğum riski artıyor. Allah korusun hepimizi...
Benide sekerli su bitirir nasil icerim bilmem artik bende 21 haziranda gidicem canim
Ciciler de harika bu arada saglikla giysin insallaahhh
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Hassas bir bünyeye sahip değilsen fazla etkilenmezsin. Ben çok zorlanmadım yaptırırken çok şükür. Sadece çok kan vermiş olmamdan mıdır nedir biraz başım döndü . Her şeye baktılar tiroide kadar 7 tüp kan, bi de idrar verdim. İdrar yollarımda da birşey çıkmadıbu dönemde idrar tahlili de yaptırmak gerekiyormuş. Enfeksiyon olursa ve tedavi edilmezse erken doğum riski artıyor. Allah korusun hepimizi...
Çok tatlılar ya prenses olacak bunlarla prenses:) genelde de büyük almışsın:) iyi de yapmışsın:) benim gözüm de hep büyük kıyafetlerde çünkü çok çabuk büyüyecekler:)
Kızlar ben bebek arabasını doğumdan sonra alıcam ama fikrinizi almak istiyorum. O zaman belki sizleri bulamam buralarda. Bebişlerimizle ilgilenmekten çok karşılaşamayız belki. Bana tecrübeli anneler hep baston al diyor. Diğerleri hiç kullanışlı değilmiş. Ben de bastonları çok basit buluyorum. Bilemedim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bastonları güzel bulmuyorum; diğerinden alacağım ismini bilmiyorum ama:)))Çok tatlılar ya prenses olacak bunlarla prenses:) genelde de büyük almışsın:) iyi de yapmışsın:) benim gözüm de hep büyük kıyafetlerde çünkü çok çabuk büyüyecekler:)
Kızlar ben bebek arabasını doğumdan sonra alıcam ama fikrinizi almak istiyorum. O zaman belki sizleri bulamam buralarda. Bebişlerimizle ilgilenmekten çok karşılaşamayız belki. Bana tecrübeli anneler hep baston al diyor. Diğerleri hiç kullanışlı değilmiş. Ben de bastonları çok basit buluyorum. Bilemedim..
Yaptır tabi canım önemli idrar tetkiki... ben 3 kez yaptırdım. Birinde iltihap çıkmıştı, sonuncusu temiz çıktı.Canım iyi dedin ya ben de idrar tahlili yaptırıcam. 1 aylık hamileyken yaptırmıştım ilk. Ondan sonra hiç yaptırmadım.
Bende bastonları güzel bulmuyorum; diğerinden alacağım ismini bilmiyorum ama:)))
Yaptır tabi canım önemli idrar tetkiki... ben 3 kez yaptırdım. Birinde iltihap çıkmıştı, sonuncusu temiz çıktı.
Kızlar arada kaynadı fikir verecek olan var mıArkadaşlar bebek arabasi bakıyorum kraft nova travel sistem mi yoksa sunny baby montana mi ikisi arasında kaldım
Eki Görüntüle 1154850
Eki Görüntüle 1154851
Araba konusunu ilerde biraz daha araştırıcam belli ki:) tahlilde iltihap çıkınca fitil falan verdi mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?