2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim senin dr yaptir mi dedi benimkide yaptir dedi allah yardimcimiz olsun zor bir test dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tatlimm yaptircakmisin diye sormadi zaten 24 haziranda seker yuklemen var 2-2.5 sa burdasin ac susuz gelceksin sora da muayene yapcaz bilgin olsun dedi:)
Yani zor mu bilmiyorum canim ama o 2.5 saatlik aclik beni bitirebilir:)

Çok çok güzeller güle güle kullansın minik kızın:)) özellikle en öndeki pembe takımla puantiyeli taytlara bayıldım kız çocuğunun bi başka güzel oluyor kıyafetleri. İnşallah benimde 2. kız olurda pembiş pembiş bizde giydiririz:)
BU ARADA TEL DEN ALINTI YAPMAK ZOR OLUYOR, BİR YASİN DE BEN OKURUM GVN İÇİN. ANKAA listeye beni de ekle.

Evet tatlimm yaptircakmisin diye sormadi zaten 24 haziranda seker yuklemen var 2-2.5 sa burdasin ac susuz gelceksin sora da muayene yapcaz bilgin olsun dedi:)
Şekerli su seni baya bir tok tutar canım merak etme

Şekerli su seni baya bir tok tutar canım merak etme

Tsk ederizz teyzesii butun bebislerimiz cicilerini guzel gunlerde giysinler insallah:)) ayy sekerli su acligimi alirsaa cok iyimiss sevindim bu haberee:))

Tsk ederizz teyzesii butun bebislerimiz cicilerini guzel gunlerde giysinler insallah:)) ayy sekerli su acligimi alirsaa cok iyimiss sevindim bu haberee:))

Hassas bir bünyeye sahip değilsen fazla etkilenmezsin. Ben çok zorlanmadım yaptırırken çok şükür. Sadece çok kan vermiş olmamdan mıdır nedir biraz başım döndü . Her şeye baktılar tiroide kadar 7 tüp kan, bi de idrar verdim. İdrar yollarımda da birşey çıkmadı bu dönemde idrar tahlili de yaptırmak gerekiyormuş. Enfeksiyon olursa ve tedavi edilmezse erken doğum riski artıyor. Allah korusun hepimizi...

Benide sekerli su bitirir nasil icerim bilmem artik bende 21 haziranda gidicem canim

Benide sekerli su bitirir nasil icerim bilmem artik bende 21 haziranda gidicem canim

canım eczanede hazır satılıyor limonlu hastaneler onu kabul ediyor. içmesi cok zor değil onları ben zorlanmadım o kadar. onu içtikten sonra cok hareket etme oda şekeri yükseltiyormuş.ben oturarak bekledim içmeden önce 82 içtikten sonra 108 cıktı.

Ayy Allah korusunn erken dogum flan bebisler dursunlar yerleinde vakti zamani gelince ciksinlar insallah:)

Ciciler de harika bu arada saglikla giysin insallaahhh

Sen 21 i ben 24 u yine ayni tarihlerde gidiyoru:)) tsk ederiz sana da teyzesi amin insallah guzel
Gunlerde giyerler cicileri:))

Canım şimdi okudum ve çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun, keşke elimizden dua etmekten başka bir şey gelse. Kendine dikkat et lütfen.

Çok tatlılar ya prenses olacak bunlarla prenses:) genelde de büyük almışsın:) iyi de yapmışsın:) benim gözüm de hep büyük kıyafetlerde çünkü çok çabuk büyüyecekler:)
Kızlar ben bebek arabasını doğumdan sonra alıcam ama fikrinizi almak istiyorum. O zaman belki sizleri bulamam buralarda. Bebişlerimizle ilgilenmekten çok karşılaşamayız belki. Bana tecrübeli anneler hep baston al diyor. Diğerleri hiç kullanışlı değilmiş. Ben de bastonları çok basit buluyorum. Bilemedim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım iyi dedin ya ben de idrar tahlili yaptırıcam. 1 aylık hamileyken yaptırmıştım ilk. Ondan sonra hiç yaptırmadım.

Evet tatlim orda 2 tane yenidogan 1 tane 0-3 ay var gerisi daha buyuk:)) prensess gibi olsunn kizimm:))

Bende bastonları güzel bulmuyorum; diğerinden alacağım ismini bilmiyorum ama:)))
Canım iyi dedin ya ben de idrar tahlili yaptırıcam. 1 aylık hamileyken yaptırmıştım ilk. Ondan sonra hiç yaptırmadım.

Yaptır tabi canım önemli idrar tetkiki... ben 3 kez yaptırdım. Birinde iltihap çıkmıştı, sonuncusu temiz çıktı.

Son düzenleme:
Bende bastonları güzel bulmuyorum; diğerinden alacağım ismini bilmiyorum ama:)))

Yaptır tabi canım önemli idrar tetkiki... ben 3 kez yaptırdım. Birinde iltihap çıkmıştı, sonuncusu temiz çıktı.

Araba konusunu ilerde biraz daha araştırıcam belli ki:) tahlilde iltihap çıkınca fitil falan verdi mi canım?

Araba konusunu ilerde biraz daha araştırıcam belli ki:) tahlilde iltihap çıkınca fitil falan verdi mi canım?

10 gün kullanılan hap verdi canım. Korkmadan kullan bunu kullanmazsan daha tehlikeli sonuçlarla karşılaşabilirsin dedi. Güvenerek kullandım vede atlattım. Şimdi suya biraz daha dikkat ediyorum çok içmeye çalışıyorum faydasınıda gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…