Olmuşum bile :/aman kabız olursun dikkat
canım ben ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim .doktor önlem olsun diye verdi.Progestanı rahmi kalınlaştırıyor bebek daha iyi tutunsun diye,aspirin de kanı sulandırsın belki kan pıhtılaşması vardır diye.
Beni korkutan da agrimin baslamasi zaten cnm
Canım senin için de dua ediyorum, inşallah birşey olmayacak...
Oncelikle hayirli ugurlu olsun. her bunyede farkli oluyor mide bulantisi, ama sende olmayabilir benim gibi:)) bende kilo almaktan korkanlardanim
Bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim kismet ederse bende ekim annesi adayiyim :)
Tebrik ederim canim .anneden bebege kan akisi kacinci haftadan sonra geciyormus ki ? benimde 7.hafta corasprin kullaniyorum gebelik testi yaptigimdan beri , daha igneye gecmedim, psr gunu doktora gidicem, yurtdisinda yasiyorum, burdaki doktorum igne vericekmi bilmiyorum. ama soyleyecegim.
buarada testin pozitif cikmis, corasprine baslasan hemen .
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
evet canım netten okudum ama emin olamadım. daha doğrusu dr a soruyum dedim. o da aynı şeyi söyledi.. dedim ne olur ne olmaz..kapsül vajinadan da kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla.
evet dr bana da dedi vajinadan daha etkili olur diye.. gebeliğin ilk döneminde yutmak pek etkili olmuyormuş. tabi herkes için geçerli değil..Canım bendede aynı sorun var progeston vajinadan alınca hafifledi biraz sende dene istersen. Bende cok tedirginim okadar iyi anlıyorumki senin Dr normal dedi ama bilmiyorum belki başka bir Dr bile danısabilirim
canım dün olmuşsun iğne.. bunu gece uyumadan önce yaparsan zaman olmuş olur..ama keşke dr a sorsan daha iyi olur.. arayabileceğin dr yok mu.Daha dun igne oldum cnm progestan... Simdi bide fitil jyllanirsam fazla mi olur bilmiyorum
hay Allahm bu eczanede çalışanlar şaşırmış mı ne? eczacıya sorsaymş keşke.. canım komik ama bu kapsüller hem yutuluyor hem fitil olarak kullanılıyor.. ben tedavilerin hepsinde neredeyse fitil olarak kullandım, daha etkili olduğunu söyledi doktorum
Hee bu progestan testinin adı ne tam olarak? Yani nasıl anlaşılıyor illa düşük mü olmak zorunda anlaşılması için yoksa utrasondaki evvel anlaşılıyomu? Bide kanın belki normaldir boşu boşuna içiyorsundur aspirini zararıda var bi baktır varmı pıhtılaşma diye Ve yarım bardak suya yarım limon sık kan pıhtılaşmasına iyi geliyor geçmiş olsun
Bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim kismet ederse bende ekim annesi adayiyim :)
canım benim dr kalbinin atışını duymadan iğneye başlanmaz demişti.
canım kötü düşünme. iyi şeyler düşün bebişin yer açıyor kendine dolayısıyla annesinin rahmini zedeliyor..diğer türlüsünü düşünme... aynı şeyleri ben de yaşıyorum. bol su iç ... ayağını uzat dinlen.. battaniyenin altına gir.. içeri sıcak da olsa hani kuluçkaya yatmış gibi oluyor:))
dr bana progestanın içersen daha az etkili oluyor dedi bu ilk dönemlerde... o yüzden vajinadan al dedi.. bir de normalde ben ekşi yemem bu gebeliğimde ekşi canım çekti.. gündüz yazmıştım erik istiyor sürekli diye... neyse sonra farkettim ekşi istiyor.. bence vücut ekşiye ihtiyacı olduğundan olabilir.. eve geli gelmez eşimi gönderdim limon aldırdım. biraz atıştırdım hemen bir yudum içtim. bir limon sıktım içine bir çay kaşığı şeker attım. sonra bardağın içini suyla doldurdum. ara ara içiyorum. iyi geldi gibi..
bir de ekşiyi belli yaştan sonra tavsiye ederler çünkü kanı cıvıldırmış. yani koyu kanı inceltir deyim.. ama mutlaka karnın tok olsun çünkü limon mideyi deler asitlidir çünkü..
evet canım netten okudum ama emin olamadım. daha doğrusu dr a soruyum dedim. o da aynı şeyi söyledi.. dedim ne olur ne olmaz..
evet dr bana da dedi vajinadan daha etkili olur diye.. gebeliğin ilk döneminde yutmak pek etkili olmuyormuş. tabi herkes için geçerli değil..
canım dün olmuşsun iğne.. bunu gece uyumadan önce yaparsan zaman olmuş olur..ama keşke dr a sorsan daha iyi olur.. arayabileceğin dr yok mu.
değil mi ya... işte bilmeyenlere denk gelmişim demek ki.. öyle bir açıklama yapabilirdi. dediğim gibi ben bile netten okudum.
canım daha önce düşük yapanlara direk coraspirin başlatıyorlar.. genetik testleri yapılıyor eğer gerek görülürse yani pıhtılaşma söz konusuysa iğneye başlatıyorlar.
evet limon iyi gelir. canım ekşi isteyip duruyordu. eve geldim yaptım ben de..
hepimize geçmiş olsun hamişler... allah bebişimizi bize bağışlasın..
Ancak yarin arayabilirim dr u cnm , simdi uzattim baxaklarimi dinleniyorum uykum da geldi sabaha agrisiz ve kanamasiz uyanirim insallah
Cok tssk ederim tatlim dualariniza ihtiyacim var
gecmis olsun canım allah yardimcin olsun: )Buğün zor geçti kızlar kan verdim doktor bayağa test yaptırmamı söylediği için gittim.kanı verdim oturduğum yerden kalmamadım iyi değilim dedim hemşireye o sırada gittim bayılmışım sedyeyle acile götürdüler.sonrada kustum orda içim bişey almıyordu zaten çubuk kraker ve su çıkardım ayıptır söylemesikorktum biraz sonra iyi oldum ama mide bulantılarıyla zor oluyor yemek yiyemiyorum kokularrrrr Allah yardımcımız Olsun Aminnnnnnn.......
Hosgeldin gozun aydin: ) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin =)))Bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim kismet ederse bende ekim annesi adayiyim :)
Bugün bi oturuşta 7 tane muz yedim
Cok tssk ederim tatlim dualariniza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?