2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hee bu progestan testinin adı ne tam olarak? Yani nasıl anlaşılıyor illa düşük mü olmak zorunda anlaşılması için yoksa utrasondaki evvel anlaşılıyomu? Bide kanın belki normaldir boşu boşuna içiyorsundur aspirini zararıda var bi baktır varmı pıhtılaşma diye Ve yarım bardak suya yarım limon sık kan pıhtılaşmasına iyi geliyor geçmiş olsun

Buğün zor geçti kızlar kan verdim doktor bayağa test yaptırmamı söylediği için gittim.kanı verdim oturduğum yerden kalmamadım iyi değilim dedim hemşireye o sırada gittim bayılmışım sedyeyle acile götürdüler.sonrada kustum orda içim bişey almıyordu zaten çubuk kraker ve su çıkardım ayıptır söylemesi korktum biraz sonra iyi oldum ama mide bulantılarıyla zor oluyor yemek yiyemiyorum kokularrrrr Allah yardımcımız Olsun Aminnnnnnn.......

Bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim kismet ederse bende ekim annesi adayiyim :)

Oncelikle hayirli ugurlu olsun. her bunyede farkli oluyor mide bulantisi, ama sende olmayabilir benim gibi:)) bende kilo almaktan korkanlardanim

teşekkr ederim Allah sıhatli sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.kilomu konturol edemiyorum hep yemek yeme isteği hani diyorum mide bulantısı faln olsa en azından yiyemem.kızlarımdan biliyorum mide bulantısıda çok kötü oluyo.hiç düşünmezdim mide bulantısını isteyeceğimi

canım benim dr kalbinin atışını duymadan iğneye başlanmaz demişti.

Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladi dr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk

canım kötü düşünme. iyi şeyler düşün bebişin yer açıyor kendine dolayısıyla annesinin rahmini zedeliyor..diğer türlüsünü düşünme... aynı şeyleri ben de yaşıyorum. bol su iç ... ayağını uzat dinlen.. battaniyenin altına gir.. içeri sıcak da olsa hani kuluçkaya yatmış gibi oluyor:))

dr bana progestanın içersen daha az etkili oluyor dedi bu ilk dönemlerde... o yüzden vajinadan al dedi.. bir de normalde ben ekşi yemem bu gebeliğimde ekşi canım çekti.. gündüz yazmıştım erik istiyor sürekli diye... neyse sonra farkettim ekşi istiyor.. bence vücut ekşiye ihtiyacı olduğundan olabilir.. eve geli gelmez eşimi gönderdim limon aldırdım. biraz atıştırdım hemen bir yudum içtim. bir limon sıktım içine bir çay kaşığı şeker attım. sonra bardağın içini suyla doldurdum. ara ara içiyorum. iyi geldi gibi..

bir de ekşiyi belli yaştan sonra tavsiye ederler çünkü kanı cıvıldırmış. yani koyu kanı inceltir deyim.. ama mutlaka karnın tok olsun çünkü limon mideyi deler asitlidir çünkü.. dikkat et..

kapsül vajinadan da kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla.
evet canım netten okudum ama emin olamadım. daha doğrusu dr a soruyum dedim. o da aynı şeyi söyledi.. dedim ne olur ne olmaz..

Canım bendede aynı sorun var progeston vajinadan alınca hafifledi biraz sende dene istersen. Bende cok tedirginim okadar iyi anlıyorumki senin Dr normal dedi ama bilmiyorum belki başka bir Dr bile danısabilirim
evet dr bana da dedi vajinadan daha etkili olur diye.. gebeliğin ilk döneminde yutmak pek etkili olmuyormuş. tabi herkes için geçerli değil..

Daha dun igne oldum cnm progestan... Simdi bide fitil jyllanirsam fazla mi olur bilmiyorum
canım dün olmuşsun iğne.. bunu gece uyumadan önce yaparsan zaman olmuş olur..ama keşke dr a sorsan daha iyi olur.. arayabileceğin dr yok mu.

değil mi ya... işte bilmeyenlere denk gelmişim demek ki.. öyle bir açıklama yapabilirdi. dediğim gibi ben bile netten okudum.

canım daha önce düşük yapanlara direk coraspirin başlatıyorlar..dr bana çocuk düşünmeye başladığınızdan itibaren coraspirine başlattı.. genetik testleri yapılıyor eğer gerek görülürse yani pıhtılaşma söz konusuysa iğneye başlatıyorlar.

evet limon iyi gelir. canım ekşi isteyip duruyordu. eve geldim yaptım ben de..

hepimize geçmiş olsun hamişler... allah bebişimizi bize bağışlasın..

Son düzenleme:

Ancak yarin arayabilirim dr u cnm , simdi uzattim baxaklarimi dinleniyorum uykum da geldi sabaha agrisiz ve kanamasiz uyanirim insallah

Cok tssk ederim tatlim dualariniza ihtiyacim var

Canım 3 gündür kahverengi lekem geçmek bilmedi hatta Cumartesi pembe lekem Gelmişti yazmıştım burda .dünden beri progestanı vajinadan aldım ve cok şükür maşallah diyim geçti bugün .ama bilmiyorum ağrım var gibi korkuyorum yine olucak die

gecmis olsun canım allah yardimcin olsun: )
Bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim kismet ederse bende ekim annesi adayiyim :)
Hosgeldin gozun aydin: ) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin =)))
Bugün bi oturuşta 7 tane muz yedim

Canim gecmis olsun dikkat et kendine bol bol dinlen benimde ilk hamileliğimde lekelenmem olmustu cok sukur rabbime kizim 14 aylik: ) birde bol bol su ic allah buyuk

Teşekkür ederim bu benim 2. Hamileliğim o yüzden biraz tecrubeliyim. Şimdilik hersey yolunda gibi henüz doktor kontrolüne gitmedim yarin randevu alicam kismetse. Hamileligi zor gecen arkadaslar var aramizda rabbim yardimciniz olsun

Günaydın dünyanın en güzel varlıkları :) işe gitmeden bir selam vereyim dedim. Hepinizi kucaklıyorum

Günaydın güzel anneler,

Umarım herkes sağlıklı bir gün geçirir. Benim bulantım hala devam ediyor, çok şiddetli değil ama inanılmaz enerjimi tüketiyor. Pek keyfim yok. Su içmek için çok zorluyorum kendimi ama midem almıyor
Dün doktorumla konuştum. Premesis diye bir vitamin almamı önerdi. Folik asit, b12, b6 ve kalsiyumdan oluşuyormuş. Hafif bulantıları olanlarda işe yaradığı söyleniyor ama size de sormak istedim. Aranızda kullanan ya da bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…