- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Günaydın dünyanın en güzel varlıkları :) işe gitmeden bir selam vereyim dedim. Hepinizi kucaklıyorum
günaydın hamişler....
zeyneprunya geçmiş olsun yeni gördüm.
firstfb canım inşallah sorun yoktur..
ben bugün duşumu aldım rahatladım da biraz. su içmeye devam..lıkır lıkır..:)
kızlar bir şey soracağım sizin göğüste koyuluk başladı mı?
ben de yok da
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız bugün ? Ben dün akşam çok kızdım kayınvalideme.Köfte pilav yapıcam gelin dedi gittik önüme hazır köfte koydu ki ben yemiyorum normalde hazır köfte ama mecburen yedim.Ev köftesi varken niye hazır köfte yaparlar anlamıyorum.Bi de ev hanımı yani :-/
Kendi hamilelik hikayelerini anlattı.Görümceme hamileyken acayip çekirdek yermiş.Eşime hamileyken de limonu kabuklarıyla yermiş :) hamilelik cidden çok ilginç bişey ya :) Biz neler yiycez kim bilir
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
Canim benimde 2 ocak sat ben bugun gidicem ama kalp atislari icin erken die dusunuorum. Kalp atislarini duymayi umit etsemde duyamicamida biliorum. Sen baska bi doktora git guzelim zaman kaybetme bence rabbim hayirlisini nasip etsin...
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
günaydın canım..
iyiyiz diyelim iyi olalım..
hem çağırıyor hem de niye hazır alıyor.. acaba yaktı mı köfteleri:) gerçi köftenin olacağından ne var ki..
neyse canım sen canını sıkma boşver.. görümcemden aynısını bana yaptı..bir de benim alerjim vardır birçok şeye yumurta biber ona rağmen hazır köfte yapmıştı..
eşine hamileyken limon mu yemiş.. ya bir de ye ekşiyi doğur ayşeyi derler.. benim de ekşi canım istiyor..
canım hiç sıkma canını benimde sat 31 aralık. 5+2 de sadece kese gördük.Cumartesi günü yani 7+4 te kontrolümüz var.İnşallah kalp atışlarını duyacağız.
Şirkette hamile bir arkadaşım var o 8. haftaya duydu kalp atışlarını.Lütfen bu kadar üzülme.Dua edip bekle..
canım hiç sıkma canını benimde sat 31 aralık. 5+2 de sadece kese gördük.Cumartesi günü yani 7+4 te kontrolümüz var.İnşallah kalp atışlarını duyacağız.
Şirkette hamile bir arkadaşım var o 8. haftaya duydu kalp atışlarını.Lütfen bu kadar üzülme.Dua edip bekle..
Gunaydin kizlar bu aksam hic uyuyamadim heycandan bugun randevumuz var melegimle icim icime sigmio dua ettim butun gece allahim hersey yolunda gitsin die. Cunku bir kaybi daha kaldiramamdua edin bana lutfen gorelim bebegimizi. Bu arada hicbirsey yiyemiorum surekli mide bulantisi var ama istifra etmiorm bu sure ne kadar devam ederr sizce...
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız bugün ? Ben dün akşam çok kızdım kayınvalideme.Köfte pilav yapıcam gelin dedi gittik önüme hazır köfte koydu ki ben yemiyorum normalde hazır köfte ama mecburen yedim.Ev köftesi varken niye hazır köfte yaparlar anlamıyorum.Bi de ev hanımı yani :-/
Kendi hamilelik hikayelerini anlattı.Görümceme hamileyken acayip çekirdek yermiş.Eşime hamileyken de limonu kabuklarıyla yermiş :) hamilelik cidden çok ilginç bişey ya :) Biz neler yiycez kim bilir
canım hiç sıkma canını ben ilk gebeliğimde 7. haftada duydum ve 8.haftada duyanlarda oluyorkalp atışını..ayrıca doktorlar gebeliğin ilk haftasında hep aynı şeyleri söylüyor heralde bende ilk gittiğimde yok boş gebelik yok dış gebelik bütün olumsuzlukları saıyorlar..canını sıkma canım sakın...
Benim de geçen gün canım limon çekti, bir dilimi portakal gibi yedim resmenKayınvalidene gelince sana hazır şeyler yedirmesi kötü olmuş, elleriyle yapması gerekiyodu cidden, ama sen yine de hoşgör canım, zaman bulamamıştır yapmaya, bilmiyodur belki hazır şeylere karşı senin dikkatli olman gerektiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?