- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Hadi bakalım sende güzel haberler getir bize sevinelimKızlar yarın kontrolüm var. Nedense ilk defa bu kadar heyecanlıyım çünkü karnım son 1 ay içinde çok fazla büyüdü merak içindeyim..
Şeker ölçüm zamanı da geldi Dr gittiğim gibi hemen yönlendirir mi? Yoksa başka bir gün mü gelmemi ister. Uzak bir hastaneyi tercih ettim ondan merak ettim. Sizin nasıl oldu? Şeker yüklemesinin ekstra bir masrafı var mı? Teşekkürler..
Kızlar yarın kontrolüm var. Nedense ilk defa bu kadar heyecanlıyım çünkü karnım son 1 ay içinde çok fazla büyüdü merak içindeyim..
Şeker ölçüm zamanı da geldi Dr gittiğim gibi hemen yönlendirir mi? Yoksa başka bir gün mü gelmemi ister. Uzak bir hastaneyi tercih ettim ondan merak ettim. Sizin nasıl oldu? Şeker yüklemesinin ekstra bir masrafı var mı? Teşekkürler..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımben 22.haftada gitmiştim kontrole o zaman 24-28 haftalar arasında yaptırman lazım deyip istek yazdı. Ben de bu cumartesi yaptırıcam çünkü haftaya yine kontrolüm var. Aç karnına yapıldığı için o anda hemen yaparlar mı bilemedim canım ya ama devlet hastanesinde falan da yapıyorlar yakın varsa. Masraf olayını yaptırmadığımdan bilemiyorum :26:
Ayy hadi insallah onlarda iyi cikar canim:) walla artik test flan olmasinnn lutfennn su son 3 ay gecsinn ve bebislerimizle tanisalimm artik:)
Kızlar yarın kontrolüm var. Nedense ilk defa bu kadar heyecanlıyım çünkü karnım son 1 ay içinde çok fazla büyüdü merak içindeyim..
Göstermemek de güzelolur o kadarcık, gıdık kalça her hamilelikte farklı farklı şeyler yaşanması ne kadar ilginç... arkadaşımda aynı şeyi söylüyor, ilki bulantılı geçmiş, ikincisini gayet rahat geçirmiş mesela...
bir de benim doktora söylemek lazım hamilelikte kilo alımının normal bir süreç olduğunu:))) her gittiğimde mi kızar bir adam:) erkek çocukta kalçalar büyümez derler ama benimde büyüdü canım
Tatlıdan az az bende yiyorum canımçok tatlı ama napıyım iş yerinde her gün yemeğin yanında tatlı çıkıyor ama ben bir gün yersem iki gün yemiyorum. Ben hamile değilken böyle dikkat etmezdim, şimdi hayatımda hiç etmediğim kadar dikkat ediyorum ama yine de kilo alıyorum anlamıyorum ekmekten tatlıdan yağlıdan hatta meyveden bile az az dikkat ederek yemeye başladım. Hamilelik böyle birşey demek ki, insanı kilo almaya müsait hale getiriyor. Yeyip kilo almayan arkadaşlarıma özeniyorum:))
evet ya artık test yaptırmak istemiyorum, gerçi her ay mecburen tiroid için yaptırıyorum ama onu saymıyorum artık
Hadi bakalım sende güzel haberler getir bize sevinelimeğer devlete gidiyorsan şekerin ekstra bir masrafı yok canım, ama özelde her tahlil için para alındığına göre büyük ihtimalle bundan da alırlar. Ben devlete gittiğimde yaptırmıştım şeker yüklemesini aynı gün istemişti doktor. Sağlık ocağında da yapıyorlarmış ama canım bilgin olsun.
Cumartesi yükleme yüzünden mi yine kontrolün var? Sonuçlar için sanırım değil mi :) Arkadaşlar bir süre sonra daha sık dr çağıracak demişti henüz o zamanlar gelmedi değil mi :))
canım aç karnına git bence bebeğe bakıldıktan sonra doktora söle şekerinede bakılsın,gitmişken.benden idrar ve kan tahlilede istedi şekerle birlikte toplasan 40 lı bişeyler tutmustu tam net hatırlamıorum özel hastane ama canım.sağlık ocaklarıda ücretsiz yapıo die biliorum şekeri,tahlileri
Hehehhe artik ona hepimiz alistikk canim sen kamuran her ay yaptiriyosunuzz hep de guzel geliyo sonuclar masallah insallah boyle de devam eder:)
İşyerinden izin aldım, cuma günü oğlumu görmeye gideceğim kızlar:)))))))) çok mutluyum
Kızlar merhaba..umarım hepiniz ,bebişleriniz iyidir :) suan 24. Haftadayım.
Size bir sey sorucam..benim zaman zaman akıntım oluyor ama tamamen su gibi ,renksiz ve kokusuz.önce cok kotktum amniyo sıvısı olmasın diye ve kontrole gittim.dr amniosure diye bir test yaptı ve amniyo sıvı sızıntısına ratlamadı o an..ara ara devam ediyor ve ıslaklık yaratıyor..idrar değil,kıvamı yok..aynı şeyi yaşayan var mı ???
evet ya artık gecsin hayırlsıyla su 3 ay.kızlar 30 lu haftalardan sonrada NSTyle tanısıcaz :))
24-26 haftalarda yapılıyor dedi benim doktorum ben de ctsi sabahtan yaptırcam,
Ekstra masrafı nası olur da sorarsın bilmiyorum :)))))) almaz olurlar mı tabi ki alcaklar
Hadi bakalimm guzel haberler getir bizee cnmm oglusuna da selam soylee bizden:))
Hic boyle bisey basima gelmedi cnm akintim var benim ama bildigimiz akinti yani sekin anlattigin gibi diil senin ko de onemli bisey diildir sanirim endise etme ama yine de dr a gttiginde bida danis istersen
Haftaya şeker testi için gideceğim,tekrar bir sorayım bakalım..umarım önemli bir sey değildir..teşekkürlerrrr
Canim ben 3 hfta once gittigimde 24. Hftaya gun vermisti aç ve susuz geliceksin demisti ama sekin dr nasil yaptirir bilkiyorum bi de ben ozel hastaneye gttigim icin ucret odemdim ama devlet hastanesi ve saglik ocaginda ucretsiz yapiliyo diye biliyorum
Son 1 ay icinde b enim de gobegim cok buyudu ama endise etme bebisler kocaman olmuss artik daha da buyucez:)
teşekkür ederiz teyzesi, daha güzelleri sizin olsun inşallahay çok tatlı, renk tonuna bayıldım...güle güle giysin bebişin canım :)
İnşallah canım, söylerim selamınızıHadi bakalimm guzel haberler getir bizee cnmm oglusuna da selam soylee bizden:))
açıkçası medical parkları pek sevmiyorum,inşallah iyi doktorlar ve görevlilerle karşılaşırsınız
Canım sen öğretmen değil miydin? Öğlen evden yemek götürmüyor musun? Ben seminerlerden önce de götürüyordum hep. Dikkat et bebişine annesi. Semizotunun salatasını da yap, çiğden elinle kopar yapraklarını, domates salatasına bile katabilirsin. İçine de biraz peynir, ceviz, nefissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?