2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hadi bakalım sende güzel haberler getir bize sevinelim eğer devlete gidiyorsan şekerin ekstra bir masrafı yok canım, ama özelde her tahlil için para alındığına göre büyük ihtimalle bundan da alırlar. Ben devlete gittiğimde yaptırmıştım şeker yüklemesini aynı gün istemişti doktor. Sağlık ocağında da yapıyorlarmış ama canım bilgin olsun.

canım aç karnına git bence bebeğe bakıldıktan sonra doktora söle şekerinede bakılsın,gitmişken.benden idrar ve kan tahlilede istedi şekerle birlikte toplasan 40 lı bişeyler tutmustu tam net hatırlamıorum özel hastane ama canım.sağlık ocaklarıda ücretsiz yapıo die biliorum şekeri,tahlileri

Kızlar merhaba..umarım hepiniz ,bebişleriniz iyidir :) suan 24. Haftadayım.
Size bir sey sorucam..benim zaman zaman akıntım oluyor ama tamamen su gibi ,renksiz ve kokusuz.önce cok kotktum amniyo sıvısı olmasın diye ve kontrole gittim.dr amniosure diye bir test yaptı ve amniyo sıvı sızıntısına ratlamadı o an..ara ara devam ediyor ve ıslaklık yaratıyor..idrar değil,kıvamı yok..aynı şeyi yaşayan var mı ???

Cumartesi yükleme yüzünden mi yine kontrolün var? Sonuçlar için sanırım değil mi :) Arkadaşlar bir süre sonra daha sık dr çağıracak demişti henüz o zamanlar gelmedi değil mi :))

24-26 haftalarda yapılıyor dedi benim doktorum ben de ctsi sabahtan yaptırcam,
Ekstra masrafı nası olur da sorarsın bilmiyorum :)))))) almaz olurlar mı tabi ki alcaklar

Canim ben 3 hfta once gittigimde 24. Hftaya gun vermisti aç ve susuz geliceksin demisti ama sekin dr nasil yaptirir bilkiyorum bi de ben ozel hastaneye gttigim icin ucret odemdim ama devlet hastanesi ve saglik ocaginda ucretsiz yapiliyo diye biliyorum
Son 1 ay icinde b enim de gobegim cok buyudu ama endise etme bebisler kocaman olmuss artik daha da buyucez:)

Bende hamileligin basindan beri cok dikkat ediyorum tatli olayina ama bi ara gozum donmustu resmen kasik kasik nutella yiyodum Allahtan kestim onu bitti artik tadimlik biseyler yiyorum biraz:)

evet ya artık test yaptırmak istemiyorum, gerçi her ay mecburen tiroid için yaptırıyorum ama onu saymıyorum artık

Hehehhe artik ona hepimiz alistikk canim sen kamuran her ay yaptiriyosunuzz hep de guzel geliyo sonuclar masallah insallah boyle de devam eder:)

Özele gidiyorum. Haklısın ekstra masrafı vardır. Eğer çok derlerse zaten bu Cuma tetanoz için sağlık ocağına gidicem orda yaptırırım olur biter Saol bilgi için..İnşallah güzel haberler veririm :)

Cumartesi yükleme yüzünden mi yine kontrolün var? Sonuçlar için sanırım değil mi :) Arkadaşlar bir süre sonra daha sık dr çağıracak demişti henüz o zamanlar gelmedi değil mi :))

Yok canım 1 ay geçtiği için rutin kontrolüm var, sonuçlarımı da gösteririm hem Bana doktorum 32.haftadan sonra 2 haftada bir geliceksin dedi. Yani daha var sık kontrole :)

Aç karına hazırlıklı giderim. Dr yönlendirir hemen bence de...Saol bilgi için...

Hehehhe artik ona hepimiz alistikk canim sen kamuran her ay yaptiriyosunuzz hep de guzel geliyo sonuclar masallah insallah boyle de devam eder:)

Evet Kamuranla alıştık artık kan vermeye :) ki ben evlenene kadar kan vermemiştim inşallah canım böyle devam eder hepimizinki sağlıkla son bulur

İşyerinden izin aldım, cuma günü oğlumu görmeye gideceğim kızlar:)))))))) çok mutluyum

Hadi bakalimm guzel haberler getir bizee cnmm oglusuna da selam soylee bizden:))

Hic boyle bisey basima gelmedi cnm akintim var benim ama bildigimiz akinti yani sekin anlattigin gibi diil senin ko de onemli bisey diildir sanirim endise etme ama yine de dr a gttiginde bida danis istersen

evet ya artık gecsin hayırlsıyla su 3 ay.kızlar 30 lu haftalardan sonrada NSTyle tanısıcaz :))

Ayy dimi yaa cok heyecanlii :) nerelerden nerelere geldikk Allahim hepimize saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah:)

24-26 haftalarda yapılıyor dedi benim doktorum ben de ctsi sabahtan yaptırcam,
Ekstra masrafı nası olur da sorarsın bilmiyorum :)))))) almaz olurlar mı tabi ki alcaklar

:)) saflık işte :))) hamile indirimi isterim bende

Evet artık daha hızlı büyüyorlar :) Hamileliğin tadını çıkar diyorlar ama kucağıma almak için hergün daha fazla sabırsızlanıyorum. :))

açıkçası medical parkları pek sevmiyorum,inşallah iyi doktorlar ve görevlilerle karşılaşırsınız

Neden canım bir şeyler mi yaşadın. Hangi medical park izmir deki mi? Anlatırsan sevinirim ben daha tam karar veremedim çünkü. Ben bir iyi duyuyorum bir kötü duyuyorum kafam karışıyor.

Ooo ne güzel anlatmışsın canı cekiyor insanın. Öğretmenim canım ben okula 1.5 saatte varıyorum 2 otobüsle o yüzden bir şey taşımak istemiyorum zor oluyor bu sıcakta. Ama okula yakın ev yemekleri yapan bir yere gidiyorum pilav falan yiyorum dışarısına da fazla güvenmiyorum her şeyi yemiyorum o yüzden. Neyse çok az kaldı artık tatile evdeyken sağlıklı beslenmeye dikkat edicem inş.salatandan yapıcam bu hafta canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…