Simi konustum doktorla kizlar superr dedi:) demekki senin sadece 1. saatin yuksek cikiyo o da sorun diil sekerle ilgili konustugumuz herseyi unut simdiye kadar nasil devam ettiysen ayni sekilde devam et dedi ayy cok sevism yaa darisi bseylul senin basina canimm:)
Bu haftanın ilk test sonuçları çıktı, çok şükür bir sorun yok
T4 : 15.50
TSH : 0.38
canım çok sevindim şeker probleminin çıkmamasına :)) inşallah bseylülde de problem çıkmaz ...
kızlar birşey soracağım,
demir ilacını ne zamana kadar kullanıyoruz. kontrole kadar kutu bitince tekrar alacak mıyız...
Ooo ne güzel anlatmışsın canı cekiyor insanın. Öğretmenim canım ben okula 1.5 saatte varıyorum 2 otobüsle o yüzden bir şey taşımak istemiyorum zor oluyor bu sıcakta. Ama okula yakın ev yemekleri yapan bir yere gidiyorum pilav falan yiyorum dışarısına da fazla güvenmiyorum her şeyi yemiyorum o yüzden. Neyse çok az kaldı artık tatile evdeyken sağlıklı beslenmeye dikkat edicem inş.salatandan yapıcam bu hafta canım çok sağol
Kızlar ya bir sorunum var isim konusunda ailemle çatışıyorum beni sinir ediyorlar. Ben elif ya da zeynep istiyorum klasik isim yani elifnaz olabilir diye düşünüyorum iki gündür. Babası sen seç ikisinden biri dedi. Ama annemler istemiyor ve tavırları hayır koyamazsın şeklinde. Çok canım sıkıldı. Sizce bu kadar karışmaları doğru mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Evet artık daha hızlı büyüyorlar :) Hamileliğin tadını çıkar diyorlar ama kucağıma almak için hergün daha fazla sabırsızlanıyorum. :))
kızlar birşey soracağım,
demir ilacını ne zamana kadar kullanıyoruz. kontrole kadar kutu bitince tekrar alacak mıyız...
Kızlar ya bir sorunum var isim konusunda ailemle çatışıyorum beni sinir ediyorlar. Ben elif ya da zeynep istiyorum klasik isim yani elifnaz olabilir diye düşünüyorum iki gündür. Babası sen seç ikisinden biri dedi. Ama annemler istemiyor ve tavırları hayır koyamazsın şeklinde. Çok canım sıkıldı. Sizce bu kadar karışmaları doğru mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Seninle haftalarımız aynı bende öğretmenim doğum izni konusunuda e düşünüyorsun birinci dönemi kapatabilmek için eylülde de çalışmamız lazım sonrasında da bebek çok küçük olacak ne yapmayı planlıyorsun
gözünaydın canım, inşallah sonuna kadar hiç problem olmaz
Ben bu konuda biraz katıyım galiba hiç sormadık bile düşündüğünüz isim var mı diye.isim koyöak önce anneye aittir diye düşünüyorum biz eziyet çekiyoz biz doğuruyoz ama ismi başkası koyuyor ben küçüklüğümden beri zeynep ismi hastasıyım 12 haftalıkken doktor bebeğiniz kız dedi ve tereddütsüz direk zeynep demeye başladık belki eski isim diye istemez diye arkasınada bir ela ekledim oldu zeynep ela
kızlar birşey soracağım,
Ooo ne güzel anlatmışsın canı cekiyor insanın. Öğretmenim canım ben okula 1.5 saatte varıyorum 2 otobüsle o yüzden bir şey taşımak istemiyorum zor oluyor bu sıcakta. Ama okula yakın ev yemekleri yapan bir yere gidiyorum pilav falan yiyorum dışarısına da fazla güvenmiyorum her şeyi yemiyorum o yüzden. Neyse çok az kaldı artık tatile evdeyken sağlıklı beslenmeye dikkat edicem inş.salatandan yapıcam bu hafta canım çok sağol
Seninle haftalarımız aynı bende öğretmenim doğum izni konusunuda e düşünüyorsun birinci dönemi kapatabilmek için eylülde de çalışmamız lazım sonrasında da bebek çok küçük olacak ne yapmayı planlıyorsun
Seni gidiiiBenim de yolum senin gibi, 1buçuk saat ve en az 2 otobüs ama üşenmiyorum. Seminerlerde eşim götürüp, getiriyor gerçi. Bir de ben kursa katıldım, 11 temmuza kadar devam edecek. Sabahtan akşama kadar 2 haftadır kurstayım. Çok yorucu oluyor otur otur 8 ders, her yanım ağrıyor. Salatadan yap mutlaka, gece canımız çekti yaptık yedik biz eşimle. Yazık garibim benden çok o aşeriyor Afiyet olsun size de annesi.
Canim benimde kaynanam esime babanin adini koy demis edimde bana bwn bababimin adını koyucam ama karninda tasiyan sensin onunede sen bi isim koy dedi boyle anlastik gibi ama kayinpederimin adi Bekir onune hangi ismi koyarsam uymuyo tek bi isim uyuyor oda Ali ve Ali de benim babamin ismi ve galiba bebegimizin adi iki babamizin ismi yani Ali Bekir olcak bu arada ikisininde gonlu olcak gibi ama sence bu isim kulaga nasil geliyor guzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?