2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım çok sevindim şeker probleminin çıkmamasına :)) inşallah bseylülde de problem çıkmaz ...

canım çok sevindim şeker probleminin çıkmamasına :)) inşallah bseylülde de problem çıkmaz ...

Cokk saol canimm...lutfen sende uzulme sekerin icinn biz neleri atlattik bunu mu atlamicaz diyetisyenin versigi diyetle duzene girecek insallah az zamanimiz kaldi biraz sabir canim

Kızlar ya bir sorunum var isim konusunda ailemle çatışıyorum beni sinir ediyorlar. Ben elif ya da zeynep istiyorum klasik isim yani elifnaz olabilir diye düşünüyorum iki gündür. Babası sen seç ikisinden biri dedi. Ama annemler istemiyor ve tavırları hayır koyamazsın şeklinde. Çok canım sıkıldı. Sizce bu kadar karışmaları doğru mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Son düzenleme:
kızlar birşey soracağım,
demir ilacını ne zamana kadar kullanıyoruz. kontrole kadar kutu bitince tekrar alacak mıyız...

kızlar birşey soracağım,
demir ilacını ne zamana kadar kullanıyoruz. kontrole kadar kutu bitince tekrar alacak mıyız...

Canım benim bugün bitti demir ilacı. Ailr hekimine uğradım sordum kullancaksın dedi hatta emzirirken bile ihtiyaç olabilir dedi yazdı bir kutu daha. Alıcam ben bugün 1 kutu bitirmiştim devam edicem

Seninle haftalarımız aynı bende öğretmenim doğum izni konusunuda e düşünüyorsun birinci dönemi kapatabilmek için eylülde de çalışmamız lazım sonrasında da bebek çok küçük olacak ne yapmayı planlıyorsun

Canim benimde kaynanam esime babanin adini koy demis edimde bana bwn bababimin adını koyucam ama karninda tasiyan sensin onunede sen bi isim koy dedi boyle anlastik gibi ama kayinpederimin adi Bekir onune hangi ismi koyarsam uymuyo tek bi isim uyuyor oda Ali ve Ali de benim babamin ismi ve galiba bebegimizin adi iki babamizin ismi yani Ali Bekir olcak bu arada ikisininde gonlu olcak gibi ama sence bu isim kulaga nasil geliyor guzelmi

Evet artık daha hızlı büyüyorlar :) Hamileliğin tadını çıkar diyorlar ama kucağıma almak için hergün daha fazla sabırsızlanıyorum. :))

Evet ya banada bu muhabbeti çok yapıyorlar keyfine bak sonra keşke çıkmasaydı diyeceksin seni hiç uyutmayacak diyorlarama ben biran önce sağlıkladoğsun istiyorum

kızlar birşey soracağım,

Canim geçen hafta saglik ocagina gittim bana decavit verdi artik saglik ocagindan alabilirsiniz saglik bakanligi ucretsiz veriyo aklinizda bulunsun

Ben bu konuda biraz katıyım galiba hiç sormadık bile düşündüğünüz isim var mı diye.isim koyöak önce anneye aittir diye düşünüyorum biz eziyet çekiyoz biz doğuruyoz ama ismi başkası koyuyor ben küçüklüğümden beri zeynep ismi hastasıyım 12 haftalıkken doktor bebeğiniz kız dedi ve tereddütsüz direk zeynep demeye başladık belki eski isim diye istemez diye arkasınada bir ela ekledim oldu zeynep ela

Canım ben seminer dönemi gitmeyi düşünüyorum eylülde hatta ilk hafta bile gidebilirim sağlık problemi olmazsa inş. Eşim izin alıp beni götürüp getircek. Sonra 35.hafta falan ayrılırım diyorum. Ocak ayında da 40 günlük rapor hakkı yenileniyor ya onu da biraz kullanarak ilk dönemi kapatırım diyorum. İkinci dönemdr inş hayet raporu olur mayıs gibi bebek 6 aylık olunca başlarım diye düşünüyorum bakalım kısmet

Canım biz de kimseye sormadık çünkü annesi ve babası bizleriz biz koyacağız tabi ki ismini. Benim de kayınvalidem beni çok üzdü mesela, Masal koyacağız biz ve kaç kere ne biçim isim hiç beğenmedim, anlamı yok saçma gibi laflar etti, çok çok üzüldüm ve bozuldum. Ama artık umurumda değil çünkü benim bebeğim istediğim ismi koyarım. Sen de hiç üzülme, takılma ne derlerse desinler, sen ne istiyorsan onu yap.

Bence de biz karar vermeliyiz ama bir söyleyiş tarzları var çok bozuldum elif in anlamı yokmuş falan zeynep eski isimmiş ama ben yıllardır bu iki ismi düşünüyorum.çirkin isim demezler mi bir de bana göre çok güzeller. Ben de sonuna naz eklemeyi düşünüyorum ama eklemeyebilirim de.

Son düzenleme:

Seni gidiii Benim de yolum senin gibi, 1buçuk saat ve en az 2 otobüs ama üşenmiyorum. Seminerlerde eşim götürüp, getiriyor gerçi. Bir de ben kursa katıldım, 11 temmuza kadar devam edecek. Sabahtan akşama kadar 2 haftadır kurstayım. Çok yorucu oluyor otur otur 8 ders, her yanım ağrıyor. Salatadan yap mutlaka, gece canımız çekti yaptık yedik biz eşimle. Yazık garibim benden çok o aşeriyor Afiyet olsun size de annesi.

Şimdi çalışırım desek bile yavrumuzu o kadar ufakken bırakıp, okula gidemeyiz canım. Ben 2 yıl ücretsiz izin biile alabilirim, hiç belli olmaz.

Valla bravo bana çanta bile ağır geliyor. Benim eşim pek götüremiyor şehir dışında oluyor genelde. Ama arabayla gitsem kesin götürürdüm. Neyse bitti bitti artık:)sen niye kursa yazıldın ki canım zor oluyordur. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sıcaklar bastı iyice ben izmirdeyim de:) Allah kolaylık versin. Öpüyorum bebişinle seni:)

Bence gayet güzel ben hep klasik ve eski isimlerden yanayım yeni isimlere pek ısınamıyorum. Bizim aile de eşimin tarafı hiç ağzını açmıyor benimkiler her şeye karışıyor sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…