2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çoğumuzda oluyor, daha önce çok konuştuk. Doktorumun dediğine göre rahim arkasında çanak gibi biryerde biriken ve ayağa kaltığımızda ya da yürüdüğümüzde akan normal vajina sıvısıymış.

Benimde planım o yönde ama inşallah gidebilecek kadar iyi durumda olurum bu seminerlerde bile oturmaktan ayaklrım davul gibi oluyor bakalım karnım burnumda nasıl dayanacağım birde artık heyet raporu çok zor alınıyor deniliyor

Kendi annem babam yapıyor ya bunu çok bozuluyorum kendimi kötü evlatmışım gibi hissettiriyorlar. ben gene bildiğimi okucam ama eşimle ikimiz karar vericez alıncaklar ama yapcak bir şey yok.

bende de var canım, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde akıntının artacağını okumuştum. endişe etme

Bak sende de unutkanlık başlamış , e ben de İzmir'deyim ya. Hani özelden doktor falan sormuştun Kursa alan değişikliği için gidiyorum. Evime yakın yere tayin isteyeceğim kurs bitince. Hayırlısı bakalım. Bu arada medical parklar ile ilgili yorumda ben de elifsene katılıyorum. Bir arkadaşımın babasının şah damarında kanser olmuştu. Medicaldeki doktor adamı biyopsiye almak istemiş hemen. Neyseki bilinçliydi, eczacı olduğundan Ege'ye de göründü. Eğer biyopsi olsaymış, kesin masada kalırmış, bunu bilmeyecek onkolog olamazmış Ege'deki hocanın dediğine göre. Para için adamı kesecekti yani. Bir de o zincirin sahipleri, ortakları konusunda bilgin vardır sanırım. O konuda hiç yorum yapmayayım.

Şimdi çalışırım desek bile yavrumuzu o kadar ufakken bırakıp, okula gidemeyiz canım. Ben 2 yıl ücretsiz izin biile alabilirim, hiç belli olmaz.

Bende ücretsiz izin almayı çok istiyorum ama geçinemeyiz maalesef

Heyet olmazsa mecbur ücretsiz çok zor olur maddi açıdan ama 6 ay dolmadan ek gıdaya geçmeden bırakamam kızımı.

Kendi annem babam yapıyor ya bunu çok bozuluyorum kendimi kötü evlatmışım gibi hissettiriyorlar. ben gene bildiğimi okucam ama eşimle ikimiz karar vericez alıncaklar ama yapcak bir şey yok.

Hiç hissetme canım, daha bebek doğduktan sonra neler neler yapıcaklar hepsine hazırlıklı ol. Ben kendimi hazırlıyorum şimdiden çünkü maalesef çok duygusal bi insanım üzülüp kafama takıyorum. Alınsınlar boşver, onlar böyle konuşarak senin alınmanı önemsemiyor ise sen de onlarınkini önemseme..

Heyet olmazsa mecbur ücretsiz çok zor olur maddi açıdan ama 6 ay dolmadan ek gıdaya geçmeden bırakamam kızımı.

Bende kara kara düşünüyorum ne yapıcağımı benim okulum çok yakın on dk yürüme mesafesinde derslerimi bir araya toplatıp hergün sabahtan dört ders falan yaptırıp evede sütümü sağıp bırakırım diyorum bu şekilde idare edelim diyorum ama bende hiç kıyamıyorum o günler gelsinde artık karar vericem

Bebeklerin duruşu nasıl kızlar ultrasonda bizimki haftalardir aynı değişmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye bebek neden hep aynı pozisyonda durur bi fikri olan içim hiç rahat değil tekrar detaylı usg çektircem dua edin bişey çıkmasın

Ay evet ben acayip unutkanım eşimle bu yüzden tartışıyoz arada çok fena unutuyorum. Ben de her özür grubunda tayin istiyorum ama olmuyor branşım lise matematik. Sen kent e gidiyordun? Yoksa onu da mı hatırlamıyorum:)Canım medical parkla ilgili çok bilgim yok aslında ama doktorum iyi.
Tınaztepe yi beğenmedim kent pahalı egepolle ilgili iyi şeyler duymadım ve ege kalabalık. Çınarlı da bayan doktor yok. Tercihim bayan doktor çünkü. Bildiğim başka yer de yok korktum bak sen şimdi bunu anlatınca medical de doğum yapıp memnun olan duydum ama offf kafam karıştı.

Ayy canim askolsun yaa niye uzuyosun kendini sectigimn isimler harikaa...ayrica isim koymak anne ve babanin hakkidir aileler herseye bu kadar karismasa cok iyi olurr sen icine hangisi sikiyosa onu koy bebeginn Allahin izniyle cok uzun yillar o isimle yasayacakk sadece senin ve esinin istedigi olmali

Neden canım bir şeyler mi yaşadın. Hangi medical park izmir deki mi? Anlatırsan sevinirim ben daha tam karar veremedim çünkü. Ben bir iyi duyuyorum bir kötü duyuyorum kafam karışıyor.

dah aönce istanbu lfatih medical parkı denedik ve maalesef memnun kalmadık, en son Bahçelievler medical parka gittik yine aynı sonuç burda okuyabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328 sanırım gereğinden fazla büyüdüler ve ipin ucunu kaçırdılar, izmir için yorum yapamıcam, daha önce dediğim gibi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

renk ve koku yoksa normal diye biliyorum, bende maalesef sarınsı veya açık kahve rengi gibi oldu, ama çok şükür bugün yok

Evet Kamuranla alıştık artık kan vermeye :) ki ben evlenene kadar kan vermemiştim inşallah canım böyle devam eder hepimizinki sağlıkla son bulur

anılarım canlandı, bende evlenene kadar hiç kalçadan iğne olmamıştım, serum taktırmamıştım, son 5 ayda hepsinin tadına baktım malesef

bence düşündüğün isimler çok güzel, neden istemiyorlar anlamadım, bence istediğin ismi koy

duruşunu bende çok merak ediyorum, daha önce hiç sormamıştım, burdaki takvimde 25. haftada döndüğü görülüyor, pazartesi sorucam inşallah doktora

Yok yok, kente giden ben değildim Kent bana çok ters. Sadece bir kere gittim Kent'e, bütün günümü aldı. Ben Egepole gidiyorum, memnunum. Bütün arkadaşlarım da orada doğum yaptı. Ama sana ters olduğunu söylemiştin. Ne duydun Egepol ile ilgili, çok yoğun olduğunu mu? Doktorumu seviyorum ben. Hamile kalmadan önce de gidiyordum Egepol'e.

İzmir'de tayin işi sıkıntı, zaten son zamanlarda il içi ile il dışını birlikte yaptıklarından özür tayini falan hayal oldu.

Amin inş. Hamilelikten de insan alıngan oluyor iyice ama isim dayatmaları hiç hoşuma gitmiyor. Ama ben istediğim ismi koyucam alınsınlar napıyım ben yanlış bir şey yapmıyorum sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…