Kızlar merhaba..umarım hepiniz ,bebişleriniz iyidir :) suan 24. Haftadayım.
Size bir sey sorucam..benim zaman zaman akıntım oluyor ama tamamen su gibi ,renksiz ve kokusuz.önce cok kotktum amniyo sıvısı olmasın diye ve kontrole gittim.dr amniosure diye bir test yaptı ve amniyo sıvı sızıntısına ratlamadı o an..ara ara devam ediyor ve ıslaklık yaratıyor..idrar değil,kıvamı yok..aynı şeyi yaşayan var mı ???
Canım ben seminer dönemi gitmeyi düşünüyorum eylülde hatta ilk hafta bile gidebilirim sağlık problemi olmazsa inş. Eşim izin alıp beni götürüp getircek. Sonra 35.hafta falan ayrılırım diyorum. Ocak ayında da 40 günlük rapor hakkı yenileniyor ya onu da biraz kullanarak ilk dönemi kapatırım diyorum. İkinci dönemdr inş hayet raporu olur mayıs gibi bebek 6 aylık olunca başlarım diye düşünüyorum bakalım kısmet
Canım biz de kimseye sormadık çünkü annesi ve babası bizleriz biz koyacağız tabi ki ismini. Benim de kayınvalidem beni çok üzdü mesela, Masal koyacağız biz ve kaç kere ne biçim isim hiç beğenmedim, anlamı yok saçma gibi laflar etti, çok çok üzüldüm ve bozuldum. Ama artık umurumda değil çünkü benim bebeğim istediğim ismi koyarım. Sen de hiç üzülme, takılma ne derlerse desinler, sen ne istiyorsan onu yap.
bende de var canım, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde akıntının artacağını okumuştum. endişe etmeKızlar merhaba..umarım hepiniz ,bebişleriniz iyidir :) suan 24. Haftadayım.
Size bir sey sorucam..benim zaman zaman akıntım oluyor ama tamamen su gibi ,renksiz ve kokusuz.önce cok kotktum amniyo sıvısı olmasın diye ve kontrole gittim.dr amniosure diye bir test yaptı ve amniyo sıvı sızıntısına ratlamadı o an..ara ara devam ediyor ve ıslaklık yaratıyor..idrar değil,kıvamı yok..aynı şeyi yaşayan var mı ???
Valla bravo bana çanta bile ağır geliyor. Benim eşim pek götüremiyor şehir dışında oluyor genelde. Ama arabayla gitsem kesin götürürdüm. Neyse bitti bitti artık:)sen niye kursa yazıldın ki canım zor oluyordur. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sıcaklar bastı iyice ben izmirdeyim de:) Allah kolaylık versin. Öpüyorum bebişinle seni:)
Şimdi çalışırım desek bile yavrumuzu o kadar ufakken bırakıp, okula gidemeyiz canım. Ben 2 yıl ücretsiz izin biile alabilirim, hiç belli olmaz.
Benimde planım o yönde ama inşallah gidebilecek kadar iyi durumda olurum bu seminerlerde bile oturmaktan ayaklrım davul gibi oluyor bakalım karnım burnumda nasıl dayanacağım birde artık heyet raporu çok zor alınıyor deniliyor
Kendi annem babam yapıyor ya bunu çok bozuluyorum kendimi kötü evlatmışım gibi hissettiriyorlar. ben gene bildiğimi okucam ama eşimle ikimiz karar vericez alıncaklar ama yapcak bir şey yok.
Heyet olmazsa mecbur ücretsiz çok zor olur maddi açıdan ama 6 ay dolmadan ek gıdaya geçmeden bırakamam kızımı.
Bak sende de unutkanlık başlamış , e ben de İzmir'deyim ya. Hani özelden doktor falan sormuştunKursa alan değişikliği için gidiyorum. Evime yakın yere tayin isteyeceğim kurs bitince. Hayırlısı bakalım. Bu arada medical parklar ile ilgili yorumda ben de elifsene katılıyorum. Bir arkadaşımın babasının şah damarında kanser olmuştu. Medicaldeki doktor adamı biyopsiye almak istemiş hemen. Neyseki bilinçliydi, eczacı olduğundan Ege'ye de göründü. Eğer biyopsi olsaymış, kesin masada kalırmış, bunu bilmeyecek onkolog olamazmış Ege'deki hocanın dediğine göre. Para için adamı kesecekti yani. Bir de o zincirin sahipleri, ortakları konusunda bilgin vardır sanırım. O konuda hiç yorum yapmayayım.
Kızlar ya bir sorunum var isim konusunda ailemle çatışıyorum beni sinir ediyorlar. Ben elif ya da zeynep istiyorum klasik isim yani elifnaz olabilir diye düşünüyorum iki gündür. Babası sen seç ikisinden biri dedi. Ama annemler istemiyor ve tavırları hayır koyamazsın şeklinde. Çok canım sıkıldı. Sizce bu kadar karışmaları doğru mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Neden canım bir şeyler mi yaşadın. Hangi medical park izmir deki mi? Anlatırsan sevinirim ben daha tam karar veremedim çünkü. Ben bir iyi duyuyorum bir kötü duyuyorum kafam karışıyor.
İşyerinden izin aldım, cuma günü oğlumu görmeye gideceğim kızlar:)))))))) çok mutluyum
Kızlar merhaba..umarım hepiniz ,bebişleriniz iyidir :) suan 24. Haftadayım.
Evet Kamuranla alıştık artık kan vermeye :) ki ben evlenene kadar kan vermemiştiminşallah canım böyle devam eder hepimizinki sağlıkla son bulur
Kızlar ya bir sorunum var isim konusunda ailemle çatışıyorum beni sinir ediyorlar. Ben elif ya da zeynep istiyorum klasik isim yani elifnaz olabilir diye düşünüyorum iki gündür. Babası sen seç ikisinden biri dedi. Ama annemler istemiyor ve tavırları hayır koyamazsın şeklinde. Çok canım sıkıldı. Sizce bu kadar karışmaları doğru mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Bebeklerin duruşu nasıl kızlar ultrasonda bizimki haftalardir aynı değişmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye bebek neden hep aynı pozisyonda durur bi fikri olan içim hiç rahat değil tekrar detaylı usg çektircem dua edin bişey çıkmasın
Ay evet ben acayip unutkanım eşimle bu yüzden tartışıyoz arada çok fena unutuyorum. Ben de her özür grubunda tayin istiyorum ama olmuyor branşım lise matematik. Sen kent e gidiyordun? Yoksa onu da mı hatırlamıyorum:)Canım medical parkla ilgili çok bilgim yok aslında ama doktorum iyi.
Tınaztepe yi beğenmedim kent pahalı egepolle ilgili iyi şeyler duymadım ve ege kalabalık. Çınarlı da bayan doktor yok. Tercihim bayan doktor çünkü. Bildiğim başka yer de yokkorktum bak sen şimdi bunu anlatınca medical de doğum yapıp memnun olan duydum ama offf kafam karıştı.
Ayy canim askolsun yaa niye uzuyosun kendini sectigimn isimler harikaa...ayrica isim koymak anne ve babanin hakkidir aileler herseye bu kadar karismasa cok iyi olurr sen icine hangisi sikiyosa onu koy bebeginn Allahin izniyle cok uzun yillar o isimle yasayacakk sadece senin ve esinin istedigi olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?