dah aönce istanbu lfatih medical parkı denedik ve maalesef memnun kalmadık, en son Bahçelievler medical parka gittik yine aynı sonuç burda okuyabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328 sanırım gereğinden fazla büyüdüler ve ipin ucunu kaçırdılar, izmir için yorum yapamıcam, daha önce dediğim gibi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Yok yok, kente giden ben değildimKent bana çok ters. Sadece bir kere gittim Kent'e, bütün günümü aldı. Ben Egepole gidiyorum, memnunum. Bütün arkadaşlarım da orada doğum yaptı. Ama sana ters olduğunu söylemiştin. Ne duydun Egepol ile ilgili, çok yoğun olduğunu mu? Doktorumu seviyorum ben. Hamile kalmadan önce de gidiyordum Egepol'e.
İzmir'de tayin işi sıkıntı, zaten son zamanlarda il içi ile il dışını birlikte yaptıklarından özür tayini falan hayal oldu.
tamam canım şimdi hatırladım konuştuğumuzu,
biraz geç oldu ama:) bir arkadaşım egepol de doğum yaptı ama hiç memnun değildi, bebeğini küveze falan koymuşlar boş yere. bebeği orda bıraktık doğunca eve geldik dedi kendisini taburcu etmişler izin vermemişler bebeğinin yanında kalmasına, sıkıntı yaşamış ama sen doktoruna güveniyorsan bence problem yok. mesela 2 arkadaşım da daha ocak ayında tınaztepe de aynı doktora doğum yaptırttı, biri öve öve bitiremiyor diğeri de hiç memnun değil tam tersi. Nasıl olucak bu işler bilmiyorum? ben tam karar veremiyorum medical olmazsa kent var aklımda. ama takibi kente yaptırmadım bu zamana kadar nasıl olur bilmiyorum. doktorum iyi ama hastane hakkında söylenenler kafamı karıştırdı. şöyle yapmayı düşünüyorum, hastaneye gittiğimde doğum katına çıkıp hiç tanımadığım yeni doğum yapmış bir kadınla konuşayım diyorum çok mu abes olur sence?
Bende ücretsiz izin almayı çok istiyorum ama geçinemeyiz maalesef
duruşunu bende çok merak ediyorum, daha önce hiç sormamıştım, burdaki takvimde 25. haftada döndüğü görülüyor, pazartesi sorucam inşallah doktora
Ama zaten benim bildiğim öyle oluyor. Bir tanıdığımızın da ikizleri oldu. Kız olan küvözde hastanede kaldı. Erkek olanla eve gittilerYani aile eve gidiyor, bebek küvözde kalıyor. Küvöz annenin odasında değil ki, göremez zaten hastanede kalsa da. Kent için özel sigortan yoksa fiyat çok fazla. Tahminim 7500 falandır. Odasına göre değişiyor da olabilir ama aklımda kalan böyle. Doğum odalarını bilmiyorum ama Kent'in içi bana çok köhne gelmişti, duvarları dökülüyordu, bakımsızdı. Mesela Egepol'ün de odalarını öve öve bitiremiyorlar ama bildiğin hastane odası. Üstelik küçücük, sadece yeni olması iyi. Devlet hastanelerinin, üniversite hastanelerinin özel odaları da aynı zaten. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı da annelerimiz bizleri ne koşullarda doğurmuş. Çok pimpirikleniyoruz aslında. Bence yukarı çıkıp, doğum yapan birine sorma, sağlıklı cevap veremez o haldeyken sana. Doktoruna güveniyorsan içini ferah tut.
Evet Kamuranla alıştık artık kan vermeye :) ki ben evlenene kadar kan vermemiştiminşallah canım böyle devam eder hepimizinki sağlıkla son bulur
İşyerinden izin aldım, cuma günü oğlumu görmeye gideceğim kızlar:)))))))) çok mutluyum
kızlaaar bügün tam 1 ay sonra miniğimizi gördükkk=)) yanakları tombik tombik olmş maşallahhh sürekli kıpır kıpırdı =)) Her yerine baktk yine, allaha şükür her şey yolundaymş.. yalnız bizimkii 1kg olmş bile sanrm azck tontik olcak, bakalm nası doğcak tombulum =) elleriyle sürekli yüzünü kapatıyordu, arada açtı da gördük hatta bir ara gülümsedi sanki çok hoşumuza gtti. Allahm ne ilgnç bir duygu bu.. Sağsağlim kucağımıza da alalm inşallah!!!
İnşallah teyzesi, kardeşine selam söylüyor tekmeleryle oğluşum:))) sizinde az kalmışErdemimizden güzel güzel haberler getir bize annesi :) Cihangir kardeşini haftaya Cumartesi görücez :) daha var:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canımkızlaaar bügün tam 1 ay sonra miniğimizi gördükkk=)) yanakları tombik tombik olmş maşallahhh sürekli kıpır kıpırdı =)) Her yerine baktk yine, allaha şükür her şey yolundaymş.. yalnız bizimkii 1kg olmş bile sanrm azck tontik olcak, bakalm nası doğcak tombulum =) elleriyle sürekli yüzünü kapatıyordu, arada açtı da gördük hatta bir ara gülümsedi sanki çok hoşumuza gtti. Allahm ne ilgnç bir duygu bu.. Sağsağlim kucağımıza da alalm inşallah!!!
Zaten çok saçma birşey bu ücretsiz izin. En azından maaşımızın %60 ını falan almalıyız. Yurtdışında çoğu ülkede doğum izinleri çok daha uzun ve maaşlarını alıyorlar. Keşke miniklerimiz okula başlayana kadar onları kendimiz büyütebilsek. Çalışan annenin çocuğuyum ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Umarım ileride bizlere kızmazlar.
kızlaaar bügün tam 1 ay sonra miniğimizi gördükkk=)) yanakları tombik tombik olmş maşallahhh sürekli kıpır kıpırdı =)) Her yerine baktk yine, allaha şükür her şey yolundaymş.. yalnız bizimkii 1kg olmş bile sanrm azck tontik olcak, bakalm nası doğcak tombulum =) elleriyle sürekli yüzünü kapatıyordu, arada açtı da gördük hatta bir ara gülümsedi sanki çok hoşumuza gtti. Allahm ne ilgnç bir duygu bu.. Sağsağlim kucağımıza da alalm inşallah!!!
Keşke dönmese hiç sorun değil ama benim bebeğim hep baş aşağı bi sıkıntı olabilirmiş ondan sordum canim ya
Amin inş. Hamilelikten de insan alıngan oluyor iyice ama isim dayatmaları hiç hoşuma gitmiyor. Ama ben istediğim ismi koyucam alınsınlar napıyım ben yanlış bir şey yapmıyorum sonuçta.
Canım sonuçların iyi gelmiş senin de çok şükür :) gözümüz Aydın:) bebeğimiz dünyaya geldikten sonra 3 ayda bir kan verip baktırırız tiroidlerimize. Böyle her ay vermeye gerek kalmayacak inşallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam,Benimde bebeğim hep baş aşağı duruyor.Doktora sormadım ama en rahat pozisyon doğum pozisyonu dedi.. açıkçası rahat olsun tabii ki ama doğum pozisyonu demesi içime kurt düşürdü acaba sorun olur mu? internette baktım bu haftalardaki pozisyonlarına o kadar çok ki her şekilde de durmuş minnoşlar.İnşallah birşey olmaz.Benim doktor izinli şu anda sorarsanız siz yazar mısınız?Bebeklerin duruşu nasıl kızlar ultrasonda bizimki haftalardir aynı değişmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye bebek neden hep aynı pozisyonda durur bi fikri olan içim hiç rahat değil tekrar detaylı usg çektircem dua edin bişey çıkmasın
Demir ilacını en başından beri verdi doktor ve aile hekimindeki ebe hemşiresi de doğumdan sonra 3 ay daha almamı önerdi.Sende doktoruna sor senin testlerine göre en iyi kararı o verir canım.kızlar birşey soracağım,
demir ilacını ne zamana kadar kullanıyoruz. kontrole kadar kutu bitince tekrar alacak mıyız...
Bazen aileler ne kadar anlayışsız oluyor..o kadar karnımızda taşıyoruz isim hakkımızda olsun dimi yani bu mutluluğu bize çok görmesinler.Bence sen bu isimleri istiyorsan içinde kalmasın..Ailene güzelce söylersen eminim anlarlar üzme kendini..Kızlar ya bir sorunum var isim konusunda ailemle çatışıyorum beni sinir ediyorlar. Ben elif ya da zeynep istiyorum klasik isim yani elifnaz olabilir diye düşünüyorum iki gündür. Babası sen seç ikisinden biri dedi. Ama annemler istemiyor ve tavırları hayır koyamazsın şeklinde. Çok canım sıkıldı. Sizce bu kadar karışmaları doğru mu? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Günaydın..Canım oruç tutmaya engelimiz yok ama o kadar saat aç kalmak bebeğe yazık değil mi? Zaten hamile olarak bizim tutmamamız günah değil ki sonradan borçlarını ödersin.. bu sıcakta bu kadar uzun saatler aç ve susuz kalmak Allah korusun bebeğine zarar vermesin bence sen yine bir düşün tabii ki karar senin..günaydın hanımlar :)
dün kontrolümüz vardı. miniğim 560 gr, 25 cm olmuş bile. oruç tutmak için bir engelim yokmuş. detaylı ultrason istedi dr. onun için gideceğim inşallah cuma günü. daha net göreceğim minik kuzumu :)
Maşallahkızlaaar bügün tam 1 ay sonra miniğimizi gördükkk=)) yanakları tombik tombik olmş maşallahhh sürekli kıpır kıpırdı =)) Her yerine baktk yine, allaha şükür her şey yolundaymş.. yalnız bizimkii 1kg olmş bile sanrm azck tontik olcak, bakalm nası doğcak tombulum =) elleriyle sürekli yüzünü kapatıyordu, arada açtı da gördük hatta bir ara gülümsedi sanki çok hoşumuza gtti. Allahm ne ilgnç bir duygu bu.. Sağsağlim kucağımıza da alalm inşallah!!!
Günaydın güzel annelere ve canımızın canı miniklere...
Gebeliğin altın çağından yani 2.trimesterden ( 2. üç ay) daha yeni çıkıyoruz ama son ay sıkıntıları bende şimdiden kendini hissettirmeye başladı kızlar, mide ekşimleri, ve gece sağa sola dönüşlerde hafif ağrıyla gelen rahatsızlık... Minnoşlar bir kiloya yaklaştı çok şükür, içerdeki ve kankaları ve cansularıyla beraber kayda değer bir ağırlıkları oldu sanırım. Ama tabi önce bulantılarımı, sonra kramplarımı olduğu gibi bu şikayetlerimi de seviyorum ben,çok şükür... Allah kaldıramayacağımız sıkıntıları yaşamadan bu ayları geçirmeyi de nasip etsin inşallah:)
Herkese mutlu ve hayırlı bir gün diliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?