Merhaba, ben yoğun olarak kasım anneleri topiğini takip ediyorum, görünce yazmak istedim.
Benim ayaklarımda ciddi şişiyo biraz araştırma yaptım, idrarda protein olması durumu sıkıntı yapatabilir. Testlerimi bu hafta yaptıracağım.
Tansiyonunuzu da ölçtürün her gün, yükselirse doktora bildirmenizi tavsiye ederim.
Herkesin bebeklerini hayırlı bi şekilde kucaklarına almasını dilerim..
selam arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar benim 1 haftadır ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişiyor. Hatta sabah bile az da olsa şiş ayaklarla uyanıyorum dün işyerime yakın olan bir hastaneye gittim izin alıp kan testi ve idrar testi istedi doktor aynı testi hamileliğimin 1. ayındaykende yaptırmıştım hepsi olmasa da ve şoook oldum değerlerim yere vurmuş plt diye bir değer var çok düşük çıktı protein neredeyse 0 çıktı oysa ben geçen hafta hep et yedim. Bu PLT dediği değer çok önemliymiş ve ciddi tedavi gerektirebilirmiş çok üzüldüm ayrıca idrarda mikropta çıktı suda eritilen bir ilaç verdi onunla bir hafta çok sık idrara ve büyük wc ye çıkacakmışım 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi. Sizde bu durum başına gelen var mı umarım yoktur ama size tavsiyem mutlaka birkere daha tam kan sayımı ve idrar tahlili yaptırın derim. Mutlu bir haftasonu diliyorum size...
Herkese hayirli ramazanlar, gecmise hic bakamadim, kendimi pek iyi hissetmiyorum size yazip cikicam kizlar. Seker yuklemeyi yaptirdik biraz zor oldu, mide bulantisi ve bas donmesi yapti. Aclik sekeri 80 1 saat 142 cikti, muhtemelen 100 gr istiycek doktoridrarda da bakteri cikti sanirim antibiyotik kullanicam doktorumla pazartesi konusabilecegim.. Bir de gobus fotosu koyayim hepinizi operim.. Eki Görüntüle 1171498
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederiz teyzoşlar:) Yapacak iş olunca insan gönlünce yatıp uyuyamıyor tabi, sana da Allah kolaylık versin canım. Kızımızın adı Elif ama ben severken yada hareket edince falan Elif'can diyorum:) Yeğenlerimin hatta samimi arkadaşlarımın ismine de Can ekleyerek severim ben, tabi ismi çok uzun olmayanlara:)
Bizim kız da şimdiye kadar hep ilerdeydi, en son durumunu bilmiyorum ama doktorum bize de böyle giderse 3.8- 4'ü bulabilir demişti, ama bunun normal doğuma engel olduğunu söylemedi. Son haftalarda herşey yolundaysa, duruşu, çatı genişliğin falan bence gayet normal doğumla gelebilir minnnoşun, Takılma sen bence:) Hem son aylarda değişebiliyor kilo alımları, bu durum da değişebilir yani.. Bu arada ben de oruç tutmadım ama vicdanım rahat canım, dün doktorumuzu arayıp sordum, günler kısa olsa tutabilirdin ama şu dönemde kesinlikle izin vermiyorum dedi:) Doktorun kararı baz alınıyor oruçta ki hamileler zaten izinli sayılıyor. Sen de üzülme canım, günler kısalınca serin serin tutarız inşallah.
merhaba,
medipol megada hangi doktora gidiyordun?
benim kardeşim benden 20 yaş küçük, bizim için tatlı bir şok olmuştu, annem 20 yıl aradan sonra 4,100gr tosuncuğumuzu normal doğumla dünyaya getirdi, doktoru çok iyiydi ve tek bir dikiş bile atmadı
bizde pazartesi inşallah medipole gidicez,bakalım oğluşumuz nasıl :)
ben oruç tuttmadım,insan bi garip hissediyor,suçlu gibi ama yapacak bir şey yok maalesef, hamilelik+hastalıklar+sıcak üstüste gelince oruç tutmak benim açımdan çok zor olurdu,Rabbim tutan herkese yardımcı olsun inşallah
Canim güzel haberlerle gelmene sevindim ee bebisin boyu kilosu nekadar olmus ayrıca Ayfer hanimami gittin benimde haftaya cumartesi kontrolum ama ben hafta ici arayip nobetci oldugu aksam gidicem insallah
bende oğlumu çok merak ediyorum 25 haftalık olduk ama işte artık ultrason görüntüsü yetmiyor yaw
Kızlar geçmişten alıntı yapamıyorum teker teker telefondan girdiğim için ama fotolarınızı gördüm hepiniz çok tatlısınız dün bebeğimi hissetmiyorum die işyerinde ağlıcaktım nerdeyse eve gelir gelmez uzandım ve o müthiş güzel tekmeyi hissedince mutluluk bu dedim ve sizlerde sağolun kızlar dünkü destekleriniz için:)))
nagehan kaya'ya gittim cnm pek bir övdüler:) sen kime gidiyorsun? benim annem de çok kilolu çocuklar doğurmuş ama ne bileyim 4 kilo üstü çocuk nasıl çıkar oradan bilmiyorum:))
artık bebişer doğduktan sonra tutarız oruçlarımızı biz de napalım. Amin, hava cidden çok sıcak, ama Allah kolaylığını veriyor.
Herkese hayirli ramazanlar, gecmise hic bakamadim, kendimi pek iyi hissetmiyorum size yazip cikicam kizlar. Seker yuklemeyi yaptirdik biraz zor oldu, mide bulantisi ve bas donmesi yapti. Aclik sekeri 80 1 saat 142 cikti, muhtemelen 100 gr istiycek doktoridrarda da bakteri cikti sanirim antibiyotik kullanicam doktorumla pazartesi konusabilecegim.. Bir de gobus fotosu koyayim hepinizi operim.. Eki Görüntüle 1171498
yok cnm ayfer'e gitmedim bir daha gitmeyi düşünmüyorum ona. nagehan hanım'a gittim. 780 gr 30 cm. olmuş prensesim:) doktor gayet iyi her şeyi dedi. sen de güzel haberlerini ilet bana:)
4 kilo çocuk nasıl çıkar normal doğumla düşünemiyorum:)) anneme çekmişim sanırım, annem erkek kardeşimi 5.450 gr kız kardeşimi 6 kilo beni 4 kilo doğurmuş:)) en küçük sendin çok kolay doğdun diyor bir de bana:)) bakalım inşallah dediğin gibi normale döner kilosu yoksa diyete sokacam danacık prensesimi:)) doğru söylüyorsun, hava çok sıcak özellikle susuz durulamaz. saat başı su içmesem içim yanıyor. çok yanıyorum:)inşallah canım tutarız:) bebişine isim düşündün mü?
Teşekkür ederiz canım :)Maşallah size çok tatlı görünüyor kızın:))
nerden başlasam bilemedim bi kaç gündür herşey üstüste geldi canımı sıkacak bazı şeyler oldu
bugünde eşimle alışverişe çıktık güya beyfendi sinir küpü
hamilelik gibi giymek için pelerin diktirdim onu terziden aldık üzerime giydim geldim arabaya surat 5 karış bagırıp çagırmaya başladı kısa olmuşda bu neymişte neler neler yolda bi aglama krizi tuttu beni sinir krizi geçirdim resmen bogazıma bi yumru tıkandı arabadan indim kusmaya başladım 1 saattirde aglıyorum ve karnım şişti agrım var dedim beyfendiye dediği laf BİŞEY OLMAZ AÇSIN GAZDIR O GİT BİŞEYLER YE
Napıyım ben şimdi bilemedim içimden tek gelen ölmek
pişman olacagını biliyorum ama bana değil kim ne der üzerse beni bebegime yapılmış gibi görüyorum bilmiyorum napcamı ama içim acıyorCanım üzülme bazen erkekler başka şeye sinirlenip hıncını bizden çıkarıyorlar sonra yiğitlik yapıp geri adımda atmıyorlar tabii ki yapmamaları lazım ama bazen oluyor işte..Bizimde tabii ki hassas zamanımız ama anlamıyorlar maalesef.. sen şimdilik konuşma olay biraz soğusun o senin gönlünü alır muhakkak.Sen bebeğini düşün lütfen annesi üzüldü diye o da üzülmüştür..
nerden başlasam bilemedim bi kaç gündür herşey üstüste geldi canımı sıkacak bazı şeyler oldu
bugünde eşimle alışverişe çıktık güya beyfendi sinir küpü
hamilelik gibi giymek için pelerin diktirdim onu terziden aldık üzerime giydim geldim arabaya surat 5 karış bagırıp çagırmaya başladı kısa olmuşda bu neymişte neler neler yolda bi aglama krizi tuttu beni sinir krizi geçirdim resmen bogazıma bi yumru tıkandı arabadan indim kusmaya başladım 1 saattirde aglıyorum ve karnım şişti agrım var dedim beyfendiye dediği laf BİŞEY OLMAZ AÇSIN GAZDIR O GİT BİŞEYLER YE
Napıyım ben şimdi bilemedim içimden tek gelen ölmek
pişman olacagını biliyorum ama bana değil kim ne der üzerse beni bebegime yapılmış gibi görüyorum bilmiyorum napcamı ama içim acıyor
üzmesini falanda geçtim hamile oldugumdan beri çok aglayınca nefes alamıyorum migdemdeki gaz tıkıyor beni ve o bunu bile bile konuyu kapatmıyor hala bagırmaya devam ediyor en çok sinirimi bozanda bu hala bogazımda bir yumru var sankidün akşamda ben aynı durumda ağlıyordum, gerçi eşim hatasını anladı özür diledi ama bu erkek milletini anlamak cidden zor, hep sinirli hep sinirli,
Allah hepsine iyilik versin, onlar hamile kalsaydı halimiz ne olurdu acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?