2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

merhaba yanıtınız için teşekkürler sizin daha da erken başlamış şişlikler daha 23. haftadasınız benim idrarda protein çıkmadı çok şükür tansiyonumda hep normal evet dediğiniz gibi tansiyona çok dikkat etmek lazım gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor allah korusun. İnşallah test sonuçlarınız iyi çıkar

Canim cok gecmis olsun sen ilaclarini duzenli kullan hepsi duzelir insalah.aslinda rutin kan tahlillerini saglik ocagi yapiyo benim bi gebeligin basinda yapmislardi bide gectigimiz haftalarda arayarak cagirdilar ozellikle ben sadece idrar tahlili yaptirmamistim saglik ocagindaki hemsire bol bol su icersen idrarla ilgili bi sorun yasamazsin demisti bende cok su iciyorum hic yanma falanda olmadi yaptirmadim ama bu kontrolumde bi bende baktirmak istiyorum ha bide akintim falan hic yok ama be sik sik ic camasirimi degistiriyoru gunluk pedler hic saglikli degilmis en sagliklisi sik camasir degistirmekmis bende basindan beri ole yapiyorum ... insallah tum sikintilar hemencik duzelir.

Kızlar geçmişten alıntı yapamıyorum teker teker telefondan girdiğim için ama fotolarınızı gördüm hepiniz çok tatlısınız dün bebeğimi hissetmiyorum die işyerinde ağlıcaktım nerdeyse eve gelir gelmez uzandım ve o müthiş güzel tekmeyi hissedince mutluluk bu dedim ve sizlerde sağolun kızlar dünkü destekleriniz için:)))

Canım cpk gecmiş olsun yat dinlen inşallah ikincisine gerek kalmaz amanda aman fotoğrafta koymuş maşallah size :)) evet yüklemeden sonra boyle bir durumla karsılasılıyormuş inşallah hemen geçer canım

4 kilo çocuk nasıl çıkar normal doğumla düşünemiyorum:)) anneme çekmişim sanırım, annem erkek kardeşimi 5.450 gr kız kardeşimi 6 kilo beni 4 kilo doğurmuş:)) en küçük sendin çok kolay doğdun diyor bir de bana:)) bakalım inşallah dediğin gibi normale döner kilosu yoksa diyete sokacam danacık prensesimi:)) doğru söylüyorsun, hava çok sıcak özellikle susuz durulamaz. saat başı su içmesem içim yanıyor. çok yanıyorum:)inşallah canım tutarız:) bebişine isim düşündün mü?

nagehan kaya'ya gittim cnm pek bir övdüler:) sen kime gidiyorsun? benim annem de çok kilolu çocuklar doğurmuş ama ne bileyim 4 kilo üstü çocuk nasıl çıkar oradan bilmiyorum:))
artık bebişer doğduktan sonra tutarız oruçlarımızı biz de napalım. Amin, hava cidden çok sıcak, ama Allah kolaylığını veriyor.

Canim güzel haberlerle gelmene sevindim ee bebisin boyu kilosu nekadar olmus ayrıca Ayfer hanimami gittin benimde haftaya cumartesi kontrolum ama ben hafta ici arayip nobetci oldugu aksam gidicem insallah

yok cnm ayfer'e gitmedim bir daha gitmeyi düşünmüyorum ona. nagehan hanım'a gittim. 780 gr 30 cm. olmuş prensesim:) doktor gayet iyi her şeyi dedi. sen de güzel haberlerini ilet bana:)

bende oğlumu çok merak ediyorum 25 haftalık olduk ama işte artık ultrason görüntüsü yetmiyor yaw

son aylar hızlı geçer diyorlar bakalım,inşallah hızlı geçerde bebişlerimize kavuşuruz :)

gözün aydın :) iyi olmanıza sevindim

bende bilemiyorum :) ben büyük ihtimalle sezeryan olucam ,kilosu kaç olur bilmiyorum ama içimden bir ses sezeryan diyor
nagehan hanımın iyi olduğunu bende forumlarda okumuştum , ben ebru hanıma gidiyorum

bu arada medipolden aradılar pazartesi günü ebru hanımın işi varmış ,bizim randevu çarşambaya kaldı
inşallah o günde bir şey çıkarmazlar

Geçmiş olsun canım şeker yüklemesi sınırın biraz üstünde çıkmış. İnşallah 100lük yüklemede normal çıkar. Strese girme tamam mı. Şekeri de azalt. Bende de çıkabilir bakalım cumayı bekliyorum. İdrar tahlilinde de bakteri çıkmış. İnşallah antibiyotikle düzelecektir canım olabiliyor böyle şeyler hamilelikte. Ben de idrar tahlili sonucumu göstericem cumartesi günü doktora. Bakalım bende çıktı mı bir şey. Ayy ne zormuş hamile olmak. Her ay yeni bir şey çıkıyor. Göbişin de çok tatlı maşallah size annesi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok cnm ayfer'e gitmedim bir daha gitmeyi düşünmüyorum ona. nagehan hanım'a gittim. 780 gr 30 cm. olmuş prensesim:) doktor gayet iyi her şeyi dedi. sen de güzel haberlerini ilet bana:)

Insallah canim hayirli haberler getiririm.ben en cok kilosuyla boyu nekadar oldu onu merak ediyorum.enson bir ay olcsk doktora gidrli ayrintili icin bezmi aleme gittiğimde kilosu 420 gr di acaba ne kadar oldu cok merak ediyorum.ayrica bidahaki kontrolun nezaman ve sik sik cagirmaya kacinci haftada baslicakmis bisey söyledimi

Canim sana da hayirli ramazanlar...ben sekerijin yuksek oldugnu sanmiyorum zaten sinir 140 belki 100 luge bile gerek duymaz doktorun ki insallah duymaz o igrenc bisey bu aralar idrar testi yaptiran herkeste bakteri cikiyo hayirdir insallah bnde yaptiricam ya merak ettim... Gobusine de bayildimm minicik masallah:) moraliji bozma dinlen biraz tatlimm

Selam anneler nasılsiniZ cookk uzun aradan sonra biz geldik hepinize hayırli ramazanlar :) dün doktor randevumuz vardı şükür mutlu ayrıldık hersey yolunda dedi boyu kilosu haftasıyla uyumluymuş başı aşağıda normal doğuma uygun dedi doktorumuz ama bizim doğum zamanı muhtemelen doktorumuz olmayacak ameliyat olacakmış diğer doktor olabilir dedi asistanı artık zaman ne gösterecek bakalım

Gelir gelir canım merak etme, bebeklerinin kilosu annene çekmişse senin belin de annene çekmiştir inşallah, tek nefeste kavuşursun minnoşuna:) Bizim kızımızın adı Elif, kendi Elif'canımız :)

Maşallah size çok tatlı görünüyor kızın:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederiz canım :)

Son düzenleme:
nerden başlasam bilemedim bi kaç gündür herşey üstüste geldi canımı sıkacak bazı şeyler oldu
bugünde eşimle alışverişe çıktık güya beyfendi sinir küpü
hamilelik gibi giymek için pelerin diktirdim onu terziden aldık üzerime giydim geldim arabaya surat 5 karış bagırıp çagırmaya başladı kısa olmuşda bu neymişte neler neler yolda bi aglama krizi tuttu beni sinir krizi geçirdim resmen bogazıma bi yumru tıkandı arabadan indim kusmaya başladım 1 saattirde aglıyorum ve karnım şişti agrım var dedim beyfendiye dediği laf BİŞEY OLMAZ AÇSIN GAZDIR O GİT BİŞEYLER YE
Napıyım ben şimdi bilemedim içimden tek gelen ölmek

Canım üzülme bazen erkekler başka şeye sinirlenip hıncını bizden çıkarıyorlar sonra yiğitlik yapıp geri adımda atmıyorlar tabii ki yapmamaları lazım ama bazen oluyor işte..Bizimde tabii ki hassas zamanımız ama anlamıyorlar maalesef.. sen şimdilik konuşma olay biraz soğusun o senin gönlünü alır muhakkak.Sen bebeğini düşün lütfen annesi üzüldü diye o da üzülmüştür..

pişman olacagını biliyorum ama bana değil kim ne der üzerse beni bebegime yapılmış gibi görüyorum bilmiyorum napcamı ama içim acıyor

dün akşamda ben aynı durumda ağlıyordum, gerçi eşim hatasını anladı özür diledi ama bu erkek milletini anlamak cidden zor, hep sinirli hep sinirli,
Allah hepsine iyilik versin, onlar hamile kalsaydı halimiz ne olurdu acaba :)

pişman olacagını biliyorum ama bana değil kim ne der üzerse beni bebegime yapılmış gibi görüyorum bilmiyorum napcamı ama içim acıyor

arada bizim de oluyor canım üzülüyorum deli gibi ama sonra geçiyor insanın içinde azcıkta olsa bir kırıklık kalıyor tabii ama evlilik işte bazen tatlı bazen acı..Şimdi çok taze üzüntün git bir ılık duş al sonra biraz uyu eminim daha iyi hissedeceksin hem sen hemde minniğin:)

üzmesini falanda geçtim hamile oldugumdan beri çok aglayınca nefes alamıyorum migdemdeki gaz tıkıyor beni ve o bunu bile bile konuyu kapatmıyor hala bagırmaya devam ediyor en çok sinirimi bozanda bu hala bogazımda bir yumru var sanki
benimkide iftardan sonra it gibi yalvaracak ama bilmiyorum
hasta oruçlu halleri çekilmiyo bi de hamilelik hiç çekilmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…