2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

haklısın canım, ben gerçekten erkekleri anlamıyorum ve artık anlamaya da çalışmıyorum, ufacık bir gripte yandım Allah derler,
insan biraz empati yapar ve kendini senin yerine koyar ,Allah akıl fikir versin, neyse ki özür dilemeyi biliyorlar, çok beter erkekler var Allah karşılaştırmasın

uzme kendini, bazen olur boyle seyler , benim esimde bi kac gun ters konustu, alindim tabi bi cok seye ama ses etmedim 3 gun once adam isten atesler icinde geldi meger hastaliktan kirici olurmus, daha iyilesmedi bile, cok yorgun ve halsiz oldugunu gorunce gerisini takmadim hic, bazen onlar bize bazen bizim onlari anlayisla karsilamamiz lazim, seninkide ozur dileyecektir bebeginide uzme bos yere

ağlama cnm erkekler öyle odun oluyo bizim düşündüklerimizi hissettiklerimi düşünüp hissedemiyo sende verseydin ağzının payını ben hiç takmam o tarz şeyleri derse desin sonuçta benim istediğim oluyo ufacık bişey üzülmene değmez yapabiliyolar bazen ölmek ne alaka ufacık bişeyde ölmeyi düşünmek ne demek çocukça değil olgun mantıklı düşünün oda stresliydi belki canı sıkkındı sana yansıtmış olabilir hiç uzatılacak bi konu değil eşinde aybetmiş ama abartmayalım cnm

Ayy canım üzülme o bebişi de üzmee, sakin olmaya çalış...

bu arada merhaba kızlar ayrıntılı ultrasyona gittik oğluşum çok iyiymiş dr amcası öyle dedi 621 gram 30 cm dedi 23+4 günlükmüşüz ama ultrasyonda 24 haftalık göründük sezeryan olacağı için 15 16 ekimde doğar dedi kızımda kardeşini gördü altın sarısı anne bu diyo

Zaten hormonlarımız tavan yapmış durumda her şeyden alınır üzülür durumdayız neden eşlerimiz en destek olmaları gereken zamanda bunu yapmazlar anlamıyorum lütfen kendini üzme eminim o da pişman olmuştur

Maşallah oğluna gözün aydın sorunsuz atlatmışsın

Hanımlar ya ben artık her gece sabaha yakın uya ıyorum bir daha uyumakta çok zorlanıyorum birde hergün bu saatlerde bana sıkıntı geliyor böyle ruhen daralıyorum sizde de oluyormu yoksa benim anormalliğim mi

Geçmiş olsun tatlım, karı-kocalar arasında da arada böyle kazalar oluyor. Üzme sen tatlı canını, dediğin gibi gelir gönlünü alır inşallah, yoksa hiç isteyerek üzer mi seni de bebişini de:)

Ay Allah korusun kızlar, gerçekten bunların nezlesi çekilmiyor birde bebek taşısalardı her biri kendi cumhuriyetini ilan ederdi herhalde:) Kıymetimizi bilmiyorlar:)

Hanımlar ya ben artık her gece sabaha yakın uya ıyorum bir daha uyumakta çok zorlanıyorum birde hergün bu saatlerde bana sıkıntı geliyor böyle ruhen daralıyorum sizde de oluyormu yoksa benim anormalliğim mi

Kız benim de psikolojimi bozdun artık yeter bu bunalım halin. Sen bebeğini sağlıklı olarak kucağına almak istemiyor musun? Bak benim bi akrabam bu şekilde bir hamilelik geçirdi. Evde kendi kendine türlü düşüncelere girdi. Ve çocuğunda zeka geriliği olduğunu 3 yaşında öğrendi. Doktor hamilelikteki stresinin psikolojik olarak çocuğa geçtiğini söyledi. Çok pişman şimdi ama yapacak bir şey yok. Ikinci çocuğunda böyle davranmadı, psikoloğa gitti. Ve ikincisi maşallah sapasağlam. Sen de seçimini yap. Öğretmensin, cahil değilsin. Artık silkelen. Insanlarda ne dertler var ya rahat batıyor bize.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belli ki birine kızmış. Ölmek falan deme canım sen de bilirsin bazen oluyor eşimizde aramızda böyle şeyler. Allah yokluklarını göstermesin. Âmin. Yanaşır sana inşallah anlar hatasını. Ama eşlerde genel olarak var bu halden anlamazlık. Hiç hamile olmadıkları için bizi tam olarak anlayamazlar. Ama hatalarını anlarlar çocuk değiller. İnşallah düzelecek aranız canım üzme bebeğini de:)

Çok şükür oğluşun iyiymiş:) maşallah boyuna kilosuna da:) kızına erkek kardeş geliyor dikkat etmelisin çünkü ben erkek kardeşimi kıskançlıktan tırnaklamışım:)) yüzünde izi var hala:) aramızda 2 yaş var:)) kızına dikkat et doğumdan sonra annesi:))))) oğluna ilgini de kızına belli etme:))

Yok psikolojik sıkıntılarım azaldı çok şükür ruhen daralma derken böyle sıcak basması gibi yoksa diğer türlü problemlerim azaldı hatta hiç kalmadı dersem yeridir bebeğimde içimde tepinmeye başladı maşallah buda beni düzeltmeye yetti

Slm nasilsiniz kizlar ...insdlah hersey yolndadir uykum var aslnda ama uyumak icimden gelmiyor

Ha şöyle çok şükür. Bebeğin daha da çok hareketlenecek:) deri altında yer değiştirişini hem görüp hem hissedeceksin:) bu çok güzel işte:) sıcak basması bizde de var. Havalar fena sıcak. Hele işyerinde terden ölüyorum. Yerimde oturamıyorum. Kalkıp dolaşıyorum ama sıcaktan kurtulmak ne mümkün. Bizim de son aylarımız böyle sıcağa denk geldi artık bebeklerimiz için çekicez. Anne olmak zorlu bir iş:)

Benim tüm sıkıntım daha önceden iki kayıp yaşamam ve bebeğimide kaybetmekten korkmam her şey bu korkuyla başlayıp bunalıma girmeme sebep oldu şimdi daha iyiyim çok şükür ama biran önce zaman geçsinde sağlıkla kızımı kucağıma almak istiyorum çinkü bu süreçte de kötü bir şey olacağından çok korkuyorum allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben başta acaba bir şey olur mu. Acaba dış gebelik midir diye bi sürü şey geçirdim aklımdan. Hatta eşim ve annem korktular benim o tedirgin halimden. Hatta bi ara buraya girmedim çünkü bazı kayıplar okuyordum ve bu beni çok etkiliyordu. Sen iki kayıp yaşamışsın. Şuanda korkman normal. Ben yaşamamış olmama rağmen korktum ve bazen hala korktuğum oluyor. Ama bu korkunun içine saplanmak yerine burada aldığım şeyleri paylaşmak, arkadaşların yazdıklarını paylaştıklarını görmek iyi geliyor. Sen de artık geçmişi geçmişte bırak. Yine aynı şey olacak diye düşünme. Çünkü bir şey olmayacak. Allah'ın izniyle sağ salim doğum yapıp bebeklerimizin mis kokusunu içimize çekicez. Tedirgin olduğumuz zamanlarımızı da burada paylaşıcaz. Birbirimizi rahatlatıcaz. Sıkıntımızı atıcaz.

Son düzenleme:
günaydınlar,
dün kontrole gittik. hemen eve gelmedik. akşam da geç gelince bayağı yorulmuşum. neyse..

kızım çok şükür iyiydi. çok tatlıydı. ağzını sürekli açıp kapatıyordu. eşim çenesi düşük olacak herhalde dedi. :) öyle bir bakışı vardı ki "ne oluyor orada" der gibi ağzını açıp kapatıyordu:) ayakları büyük olacak dedi:)

maşallah kuzuma 813gr. göründü. FL 47,4mm
BPD 24+2, AC 25+4,FL 25+6, HC 24+3
Kafa ölçümü satla 1 hafta geri ama önemli değil dedi. yemediğim içmediğim için 2 hafta gerilememişti. buna şükür..

şeker yüklemesi konusunda açlık-tokluk kan şekerine bakarız dedi. ona göre değerlendiririz dedi. 28.haftada dedi.
zaten benim kan şekerlerime bakılmıştı sorun yoktu.

bir de dopller e bakarız dedi.

aç susuz kalmayaksın dedi.

bazı arkadaşlar şunu yazmış. "aman oruç tutmayın bebeğinize zarar verirsiniz demeyin günaha girersiniz" anlamadığım günaha gireceğimize burda veya dışardaki ayşe fatmanın sözüyle mi belirliyoruz. yüce allah zaten buna izin vermiş. hadisi şeriflerde belirtilmiş.. asıl bir bebeğin olduğunu unutup halen tutmak sevap deyip günaha giriliyor.ama tabi buna rağmen bu benim düşüncem.. allah bilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…