2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar mikroplar, iltihaplar, sıcak basmaları vs çıkmaya başlamış.. biz iki canlıyız yediğimiz içtiğimize dikkat edeceğiz.. dışarda satılan yiyecekler özellikle sütlü gıdalar sıcağın etkisiyle bozulabiliyor ya da evdeki yiyecekler de olabilir.. dolayısıyla her yediğimize içtiğimize dikkat edeceğiz.. ne kadar dikkat etsek de yediklerimizde içtiklerimizde bakteri olabiliyor. bunu eni iyi atmamız suyla oluyor. sıcaklar su ihtiyacımızı daha da artıyor. sıvısız kalmayalım. su,maden suyu,ayran mutlaka bol almalıyız. sebze ve meyveleri iyice yıkamalıyız..

bol su içelim ama ona da dikkat edelim. sıcakta pet şişelerde bekleyen suyu asla içmeyelim.

sıcakta dışarıya çıkmayalım. çıkmak zorunda olanlar önlemlerini almalılar ve de çok dışarda kalmamaya dikkat etmeliyiz.. çalışanlar bunun zorluğunu daha çok yaşıyorlar biliyorum. allah hepimize yardım etsin.. bu dönemimizi iyi atlatalım.

sıcaklar etkileyecek bizi.. önemli olan en az zararla kurtulmak.. bunun için de çok dikkat etmeliyiz.

evet hamilelik hormonlarının yanında bir de ufak da olsa problem olunca ben de uyuyamıyorum. demek ki bir sıkıntısı varmış. ancak özür dilemiş. bu da bir erdem.bebeğimizi düşünüp canımızı sıkmamız lazım. bebeğimizin morale ihtiyacı var.

aynen canım.. az bir zaman kaldı ve onların şuan anne karnında büyümeye ihtiyacı var. çok şükür daha iyiyiz. elbette sıcakların gelmesi bizi etkileyecek ama soğuklarda etkiliyor sonuçta.. dışarıya çıkmamaya, çıkarsak az durmaya şapkaydı vs ihmal etmemeye. özen göstermeliyiz. ve diğer durumlara tabi..

allah yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza inşallah alırız..

maşallah tontişe:) canım onlar olasılıklar olacak diye bir şey yok. hele o günlere bir gelelim bakalım.. çok da korkma..

bir de canım için rahat olsun. oruç tutmayan sen değil bebeğin olarak düşün. zorla ona oruç tutturmuyorsun.. bu mübarek ayı başka yolla işte dua ederek ne biliyim birilerine elinden geleni maddi manevi birşeyler yaparak geçirebilirsin..

olabilir canım. kansızlık ve diğer vitaminlerini de unutma onları ihmal edince de oluyor.

taşınmak,eşyaları değiştirmek bile zor. yani birşey yapmasan da sürekli ayakta kalıp ne oldu ne bitti diye strese girme. çünkü o zaman da çok yoruluyorsun.

canım tuzu azalt.hatta bir süre kullanma.. şişliğin sebebi o olabilir. ben tuzsuz yiyorum. peyniri vs iyice suda bekletiyorum. çok şükür şişlik yok.
dün dr da öyle söyledi.. ben de zaten öyle yaptığımı söyledim.
geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım.. şeker yüklemesi yaptırınca oluyormuş. bu sıcakta bir de şeker yüklemesinin elbette etkileri olacak bu yüzden birşey diyemiyorum. bol su iç ve yoğurt ye.. şekeri azaltıyor..

gözün aydın canım.. tekmeli günler:)

allah allah eşin de yani...... neyse canım boşver bebeğini düşün canını sıkma.. ölmek demişsin yanlış yazmışsın herhalde. duymayalım öyle şeyler.. kusura bakma eşinin odunluğu yüzünden ölmeyi düşünmek ne demek! bir de hamilesin.. bırak odun olarak kalsın ama sen ve bebeğin sağlıklı bir şekilde yaşamak için kendini strese sokma..

maşallah..

Hanımlar ya ben artık her gece sabaha yakın uya ıyorum bir daha uyumakta çok zorlanıyorum birde hergün bu saatlerde bana sıkıntı geliyor böyle ruhen daralıyorum sizde de oluyormu yoksa benim anormalliğim mi

yok canım anormal değil.. yani ben de aynı durumdayım.. biraz da problem varsa iyice kasılıyoruz..

ama dikkat etmemiz lazım. akşam yoğurt yeyip yatabilirsin o zaman daha rahat uyuyorum..

severim onun tekme atan ayaklarını, ne güzel bir duygu ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,
canım geçmişte bizde bir sürü acılar yaşadık, ruhum daralırdı çıkıp saatlerce koşmak isterdim, hatırlamak bile istemiyorum,
çok şükür geçti o günler, henüz doğmamışlardı ama ben yine de cennette bizi beklediklerini düşünüyorum,

artık çok şükür Allahıma bizimde anne olma zamanımız geldi inşallah, hepimizin bebeği Allaha emanet, korkup onları tedirgin etmeyelim,
hayatta ilk kez göbeğimin büyümesini seviyorum eğilebilsem göbeğimi öperdim, şimdilik okşayarak konuşarak zaman geçiriyorum inşallah kucağıma alayım koklayıp koklayıp öpücem oğluşumu

herkese günaydınnnnnn...
dışarda ne güzel bir hava var insanın canı çıkıp dolaşmak şarkı söyleme istiyor,
sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirelim inşallah...

Ayy canım üzülme o bebişi de üzmee, sakin olmaya çalış...

günaydın kızlar yazdıklarınız ve desteğiniz için çok teşekür ederim dün özür diledi ama hiç bişey hallolmadı eşim kötü biri değil ama maddi konulara gelince parayla ben aşkta aynı adamı paylaşıyoruz borca girince stes sıkıntı 2 senelik evliyiz bu iki sene içinde 4 ay maaş aldı (ögretmen) nişan 4 aylada düğün yaptı sayemde düğün albümü bile yaptırmadım kendine göre neyim eksik kaldı? sonrasında alt modelde olsa araba aldı ödedi geçtiğimiz nisandada kardeşinin düğününe borcada girerek bir sürü yardım etti
evlendiğimizde teras katta mutfagı kocaman terasta olan bir evde 1 yıl oturduk artık idare edemez hale lelip evden nefret ettiğimde ısrarla başka yere kira ya çıkmamaya çalıştı kavga kıyamet bu eve taşındık . diğer evimde eşyam çok azdır burda aldıgım halı tül bile gereksiz geldi annemin eskilerini kullanmak varken ne diye aldım ona göre . şimdi bebek geliyor geçen puset bebek arabası baktık benim begendiğim orta halli yerine en düşük fiyatlıyı istedi hadi şimdi alıcam ama 2. çocukta pelti çıkacak hepsinin sonra her çocuga ayrımı alıcaz kavgası. doktora devlete git özele gitmeyelim dogumu devlette yap a kadar
onun dışında benim eşimin ailesinin pek bi durumu yok raporsuz akıl hastası bi babaya sahip bu şartlarda büyümüş ve kıyafet demek 1 tane olur onun için birini yıkar diğerini giyersin benim ailemde tam tersi giyinmeyi çok sever o nedenle kültürlerimiz çatışıyor 6 aydır hamileyim aldıgım en fazla 5-6 parça kıyafet ki en pahalısı 30 tl dir tek hamile pantolonunu 6 aydır giyorum ama ona ragmen kıyafet düşkünüyüm.
neyse benim derdim bitmez kızlar bi evde her zaman para harcanır maddiyat söz konusu olur ama 1 ögretmen maaşı ile orta halli bi ilçede yaşayan tek kişi benim eşim oldugu için benim durum değişmez saglıcakla kalın

Son düzenleme:

canım benim, sen çalışmıyorsun galiba, insan biryandan maddiyatın ne önemi var diyor, diğer yandan gönül güzel gördüğünü istiyor, Allah yardımcın olsun inşallah, keşke dikiş dikmeyi bilseydin bebişin büyürken onada dikerdin, çok uyguna geliyor

bebek eve bereket getirirmiş, inşallah bebişin bereket ve huzur getirsin

Son düzenleme:
Gunaydiiiiiinnnn güzel annisler ve güzel bebekleri.öncelikle hepimize hayirli Ramazanlar.23haftamiz bugün bitiyor.ben oruc tutmuyorum nasıl olsa buna hak verilmiş sonradan tutarız ins.bu arada kızım ve ben sizi van'dan selamliyoruz :) iltihaplar şeker yuklemeleri sıcaktan bunalmalar sismeler ..anneler bi çok gelişme yaşamışlar..bunlar hep geçecek ve geride sadece güzel tecrubeler olarak yanımıza kar kalacak..eşleri uzen arkadaşlar hiiiiiccc üzülmesin bebekleride uzmesin sonradan yanlışlarını anlıyor babalar....sadece şunu.düşünün doğum yaptınız ve bebek odaya geldi kucaginiza aldiniz ve o ilk buluşma....ışte herşey geçti...Rabbim sağ salim bize kokularını duymayi nasip etsin...

Teyzeleri bunlar da bnm oglumun cicileri :)) maşallah deyin Kuzey'e..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404028615271.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 57
sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum canım kpss olmadı atanamadım senelerdir sınavla uğraşıyorum ama nasip olmuyor bu senede sınavla ve hamilelikle bi arada ugraşıyorum onun yanısıra annemle aynı yerde oturuyoruz o da solsun ne giydim ne ettim ne aldım konusunda karışma yanlısı benim eşime kıyamadıgımı zorlamadıgımı ucuzuna kaçtıgımı düşünüyor 2 arada 1 deredeyim anlıcan o tarz dikişe nakışa yatkınım ama 7. keredir sınava hazırlanıyorum kursa kpss kursu dışında gitmeye vaktim yok anlıcan maddiyat deliside değilim inan yaptıgım bi evi ne batırır ne çıkarır

canım inşallah yanlış anlamamışsındır ben maddiyat delisi olduğunu zaten düşünmedim,öyle bir ifadem olduğunu sanmıyorum,
inşallah bu sene sınavı geçersin, Allah yardım etsin

sen Ebru Hanım dan memnun musun?nasıl bi doktor? eğer aksi bir durum olmazsa ben çatır çatır normal doğurmak istiyorum:)

detaylıya gittiğimde benim danacık 600 gr dı:) ben de en son 40 gün önce medipole gitmiştim. 3 hafta sonra çağırdı. acil bir durum olursa hemen gel ama her şey normalse 3 hafta sonra gelmen yeterli dedi. magnezyum,kalsiyum,kan hapı,multivitamin verdi. bir de benim guatr hapım var ohhh haplarla besliyoruz kuzuları:)

ben de Elif istiyorum kızımın adını hatta Elif Masal istiyorum:) ama babası istemiyor çoook güzel bir isim, Allah ismiyle yaşatsın kuzuyu:)

canım inşallah yanlış anlamamışsındır ben maddiyat delisi olduğunu zaten düşünmedim,öyle bir ifadem olduğunu sanmıyorum,
inşallah bu sene sınavı geçersin, Allah yardım etsin
yok canım öyle anlamadım maddiyat olmasada olur gibi desekte sorun çıkıyor diye konuştuk ya ondan dedim
inşallah iyi olur bu kez
KIZLAR HEPİNİZDEN DUANIZI İSTİYORUM 5 TEMMUZDA SINAVIM

ayy sen neyin üstünde yatıyorsun öyle anlayamadım:) hava boşluğunda gibisin:)) ben de çekip göbişimi koymak istiyorum ama göbeğim çok büyük, utandım:))

sen Ebru Hanım dan memnun musun?nasıl bi doktor? eğer aksi bir durum olmazsa ben çatır çatır normal doğurmak istiyorum:)

çok şükür memnunum , benim için doktorluğunun yanında insanlığı da çok önemli doktoruma çekinmeden soru sormak istiyorum ,ebru hanımda pozitif birisi

yok canım öyle anlamadım maddiyat olmasada olur gibi desekte sorun çıkıyor diye konuştuk ya ondan dedim
inşallah iyi olur bu kez
KIZLAR HEPİNİZDEN DUANIZI İSTİYORUM 5 TEMMUZDA SINAVIM

olur inşallah stres yapma, miniğin sana uğur getirsin :)

doğru söylüyorsun canım, artık kışın kısa günlerde tutarız oruçlarımızı İnşallah:) Bebişine isim düşündün mü?

ayy sen neyin üstünde yatıyorsun öyle anlayamadım:) hava boşluğunda gibisin:)) ben de çekip göbişimi koymak istiyorum ama göbeğim çok büyük, utandım:))

benimde göbeğim çok yok ama ben kendim çok kiloluyken hamile kaldım bir önceki hamileliğim dış gebelik oldu hamilelik kilosu stres şişlik derken diyet yapmaya başaldığım anda hamile kaldığımı öğrendim dolayısıyla 15 kilo fazlayla başladım ben hamileliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…