severim onun tekme atan ayaklarını, ne güzel bir duygu ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,
canım geçmişte bizde bir sürü acılar yaşadık, ruhum daralırdı çıkıp saatlerce koşmak isterdim, hatırlamak bile istemiyorum,
çok şükür geçti o günler, henüz doğmamışlardı ama ben yine de cennette bizi beklediklerini düşünüyorum,
artık çok şükür Allahıma bizimde anne olma zamanımız geldi inşallah, hepimizin bebeği Allaha emanet, korkup onları tedirgin etmeyelim,
hayatta ilk kez göbeğimin büyümesini seviyorumeğilebilsem göbeğimi öperdim, şimdilik okşayarak konuşarak zaman geçiriyorum inşallah kucağıma alayım koklayıp koklayıp öpücem oğluşumu
çok şükür memnunum , benim için doktorluğunun yanında insanlığı da çok önemli doktoruma çekinmeden soru sormak istiyorum ,ebru hanımda pozitif birisi
olur inşallah stres yapma, miniğin sana uğur getirsin :)
benimde göbeğim çok yok ama ben kendim çok kiloluyken hamile kaldım bir önceki hamileliğim dış gebelik oldu hamilelik kilosu stres şişlik derken diyet yapmaya başaldığım anda hamile kaldığımı öğrendim dolayısıyla 15 kilo fazlayla başladım ben hamileliğe
ayy sen neyin üstünde yatıyorsun öyle anlayamadım:) hava boşluğunda gibisin:)) ben de çekip göbişimi koymak istiyorum ama göbeğim çok büyük, utandım:))
Kiz Allqh iyiligini ersin sabah sabah guldurdun bni arkadas ayakta duruyo resim yan arkadasin ustunde yere kadar hirka var resme dikkkatli bak anlarsin
ebru hanım doçent olan ebru hanım değil mi?
bende şu süreçte rahatımçok şükür inşallah hep böyle gider önceden doğurduğumu hayal etmeye bile tahammül edemezdim şimdi yavaş yavaş kucağıma aldığımı hayal ediyorum ve çok mutlu oluyorum şu 4 ay da bir an önce geçer de kızımın kokusunu içime çekmek nasip olur
Gunaydiiiiiinnnn güzel annisler ve güzel bebekleri.öncelikle hepimize hayirli Ramazanlar.23haftamiz bugün bitiyor.ben oruc tutmuyorum nasıl olsa buna hak verilmiş sonradan tutarız ins.bu arada kızım ve ben sizi van'dan selamliyoruz :) iltihaplar şeker yuklemeleri sıcaktan bunalmalar sismeler ..anneler bi çok gelişme yaşamışlar..bunlar hep geçecek ve geride sadece güzel tecrubeler olarak yanımıza kar kalacak..eşleri uzen arkadaşlar hiiiiiccc üzülmesin bebekleride uzmesin sonradan yanlışlarını anlıyor babalar....sadece şunu.düşünün doğum yaptınız ve bebek odaya geldi kucaginiza aldiniz ve o ilk buluşma....ışte herşey geçti...Rabbim sağ salim bize kokularını duymayi nasip etsin...
Teyzeleri bunlar da bnm oglumun cicileri :)) maşallah deyin Kuzey'e..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğru söylüyorsun canım, artık kışın kısa günlerde tutarız oruçlarımızı İnşallah:) Bebişine isim düşündün mü?
güle güle giysin kuzey paşacın saglıkla mutlulukla hepsi çok güzel
ooo yakışır delikanlıya, maşallah sen alışverişi tamamlamış gibisin
maşallah güzel günlerde giymeyi Allah nasip etsin hepsi birbirinden güzel
allah o günleri inşallah gösterir bize..
güle güle giysin maşallah kuzeye..
kızımızın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. Allah o günleri gösterir inşallah..
Kizlar selam,
Benim karnım baya kocaman bebek erkek ondan mı acaba, simdiye kadar 7.5 kg aldkm dizce çok mu?
Birde Son gittiğimde doktor hersey guzel bebek iyi dedi ama başka seyler saçmaladi kafamı karıştırdı
Amniyon sıvısi üst seviyede dedi seker yeme dedi, seker testini daha bu hafta yaptiracagim.srn srker yedikce bebekde cisini yapiyor suyu artıyor dedi.gobek cevreside bebeğin % 80 aralıkta imiş. Bu kez ciktida vermedi netten de arastiramiyorum taktim birazsekerden mi şüphelendi hic anlamadım
daha 10 gün once detaylı yaptırdım orada normaldi hersey
Birde siz bebeğin hareketlerini takip ediyor musunuz. Hergin kaç defa kipirdamali bu 2 gündür az kipirdadi gibi iyice evham yaptım, dun biraz yoruldum belkide ondan ama tsm doktor böyle dedikten sonra olunca taktım ya.
Biz cok heyecanlıyız ki :)) bugün 20. Haftalarımızın son haftasındayız :)) doğumumuza tam olarak 9 hafta kaldı :)) Rabbim hepimize sağlık ve sıhat versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Masallah canimm Allahin izniylee herkes icin hersey yolunda gierse tipikteji ilk dogum haberini senden alicaz insallah:)
Biz cok heyecanlıyız ki :)) bugün 20. Haftalarımızın son haftasındayız :)) doğumumuza tam olarak 9 hafta kaldı :)) Rabbim hepimize sağlık ve sıhat versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?