2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bende şu süreçte rahatımçok şükür inşallah hep böyle gider önceden doğurduğumu hayal etmeye bile tahammül edemezdim şimdi yavaş yavaş kucağıma aldığımı hayal ediyorum ve çok mutlu oluyorum şu 4 ay da bir an önce geçer de kızımın kokusunu içime çekmek nasip olur

benim çok fazla kilom yoktu hamileliğe başladığında aslında. hatta tüm hamilelik boyunca da 4 kilo aldım. tüm kilo göbişte benim:) ama bebek normalden kilolu ve büyük olunca ve benim iç karnım hiç yoktur göbişim normalden büyük görünüyor.hatta soranlar doğum yakın mı diye soruyor
kızın mı oğlun mu olacak canım? isim düşündün mü?

ayy sen neyin üstünde yatıyorsun öyle anlayamadım:) hava boşluğunda gibisin:)) ben de çekip göbişimi koymak istiyorum ama göbeğim çok büyük, utandım:))

Kiz Allqh iyiligini ersin sabah sabah guldurdun bni arkadas ayakta duruyo resim yan arkadasin ustunde yere kadar hirka var resme dikkkatli bak anlarsin

Kiz Allqh iyiligini ersin sabah sabah guldurdun bni arkadas ayakta duruyo resim yan arkadasin ustunde yere kadar hirka var resme dikkkatli bak anlarsin

anaaa evet ya:))))))))))) çok şapşalım:))) notebooku kucağıma almamak için yan tutuyordum foto da yan olunca iyice karıştırmışım:))) düz koyun şu fotoları, anlam karmaşası yaşamayalım yahu:)))

inşallaaaaahhhhh.... :)

Mutlu pazarlar anneler ve minnakları Su içmeye doyamıyorum iki gündür. İçim dışım su oldu. Ondan mıdır bilmem ama hapşururken, öksürürken altıma kaçıracak gibi oluyorum Ayyyy çok fena, ya dışarıda altıma kaçırırsam:18: Yanımda çamaşır taşıyacağım artık. Tırstım ben.

allah o günleri inşallah gösterir bize..

Teyzeleri bunlar da bnm oglumun cicileri :)) maşallah deyin Kuzey'e..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güle güle giysin maşallah kuzeye..

doğru söylüyorsun canım, artık kışın kısa günlerde tutarız oruçlarımızı İnşallah:) Bebişine isim düşündün mü?

kızımızın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. Allah o günleri gösterir inşallah..

Kizlar selam,

Benim karnım baya kocaman bebek erkek ondan mı acaba, simdiye kadar 7.5 kg aldkm dizce çok mu?
Birde Son gittiğimde doktor hersey guzel bebek iyi dedi ama başka seyler saçmaladi kafamı karıştırdı
Amniyon sıvısi üst seviyede dedi seker yeme dedi, seker testini daha bu hafta yaptiracagim.srn srker yedikce bebekde cisini yapiyor suyu artıyor dedi.gobek cevreside bebeğin % 80 aralıkta imiş. Bu kez ciktida vermedi netten de arastiramiyorum taktim biraz sekerden mi şüphelendi hic anlamadım
daha 10 gün once detaylı yaptırdım orada normaldi hersey

Birde siz bebeğin hareketlerini takip ediyor musunuz. Hergin kaç defa kipirdamali bu 2 gündür az kipirdadi gibi iyice evham yaptım, dun biraz yoruldum belkide ondan ama tsm doktor böyle dedikten sonra olunca taktım ya.

Son düzenleme:
güle güle giysin kuzey paşacın saglıkla mutlulukla hepsi çok güzel

ooo yakışır delikanlıya, maşallah sen alışverişi tamamlamış gibisin

maşallah güzel günlerde giymeyi Allah nasip etsin hepsi birbirinden güzel

allah o günleri inşallah gösterir bize..

güle güle giysin maşallah kuzeye..

kızımızın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. Allah o günleri gösterir inşallah..

Hepinize tesekkur ederiiiizzz :)) forumda ozellikle resimleri takip ediyorum cok hosuma gidiyor bebeklere alinanlar ben de paylasmak istedim..

kızlar birşey haydi iki şey olsun ikişey sorucağım:)

malum bazı hormonlor vucutta kahverengi lekeler yapıyormuş. benim göbeğim üstünde ve altında çizgi şeklinde var bir de göğsümde çizgi değil de öyle bir kahverengi lekeler var. bunların normal olduğunu biliyorum. sizlerde de var mı? bu yüzden dr a da soramadım. ama şimdi hande ataizi bikinili fotosunu görünce bilmiyorum belki uzaktan olduğu için onda göremedim. (başka bir fotoda gördüm hatta aynı benim ki gibi:) )

acaba bu hormonla ilgili yapılacak vitamin vs var mı ya da başka birşey...

ikincisi doppler gireceksin dedi. doppler tam olarak neye bakılıyor. netten araştırdım ben bebeğin kalp atışı vs diye sormadım. ama girenler bana söylerse en azından neye gireceğimi tam olarak bilerek girerim.

Son düzenleme:
Biz cok heyecanlıyız ki :)) bugün 20. Haftalarımızın son haftasındayız :)) doğumumuza tam olarak 9 hafta kaldı :)) Rabbim hepimize sağlık ve sıhat versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

canım bilmiyorum ama dediğini yapmaktan başka birşey de yok. çok ciddi bir durum olsa öyle kesip atmaz zaten.. gerekirse başka dr a git.mağdem yakın zamanda şeker testi yaptırmaya gideceksin o zaman bir daha muayene olursun. başkası baksın bir de bakalım o sıvıyı fazla bulacak mı bulmazsa sen sorarsın..
şeker,enfeksiyon,kan uyuşmazlığı vs testleri yapılıp değerlendiriliyormuş.. hem korkulduğu kadar fazla değildir önlem amaçlı da istemiş olabilir. dolayısıyla kendini yıpratma rahat ol ki hormonların etkilenmesin..

senin yapacağın tek şey ve önemlisi rahat olmak tabi bunun için de allah yardımcın olsun.
geçmiş olsun.

ben dün yorulmuşum sıcaktan etkilenmişim ki dün kıpır kıpır kızım bugün çok nadir hareketlerini hissediyorum. o da uzanırken falan..
ben de öyleyim halim yok.. evi doğru düzgün toplayamadım bile.. aman boşverdim.. önemli olan kızım.. nasılsa toplanır,nasılsa tekrar batar.. ama önemli olan kızımın şuan dinlenmesi..

Son düzenleme:

Vavvvv gercekten maşallah canim ya sen ne yaptin biran gorunce gözlerim açıldı nekadar cok sey almissin.daha eksigin varmı

Masallah canimm Allahin izniylee herkes icin hersey yolunda gierse tipikteji ilk dogum haberini senden alicaz insallah:)

aman tanrıııımmm :))) canım hem Kuzey'e maşallah, hem sana maşallah... hiç bir eksiği kalmamış gibi sanki değil mi, birden yerinde olmak istedim, bizim meleğimizin daha çoook eksiği var... biz de 1 ay içinde almayı düşünüyoruz inşallah kalan eksiklerini....

Maşallah senin haftanı görünce ben heyecan yapıyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda 30 lu haftaları görüp bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…