2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
detaylı ultrasonla ilgili 2o gün önceki şikayetim için bugün medical parkta aradılar, sinirlerim yine tavan yaptı...
şikayetimi değerlendirmeye alacaklarmış, alsanız ne değişecek artık olan oldu dedim, iyi bir hastane olduğunuzu umarak gelmiştik ama bir daha kapınızdan dahi geçmeyiz dedim, sanki o anları geri döndürebilecekler veya bu terbiyesizliği yapan kişilere bi cezamı verilecek ???? hiç sanmıyorum ilgilendik demek için yaptıkları bir telefon konuşmasıydı.......

insan alışıyor artık çünkü bir de onlar da duyuyor bizi ve ismini anlıyor gibi geliyor bana :) desene şimdiden ikimizin de ikinciler belli :) bizimki de Mısra istiyor :)

Bende normalde bildirirdim de ramazandayiz gunahina girmim dedim :)))

Cnm cok axik tenlerde cikiyor zamanla kirmizi.kucuk benler ..ablamda oldu cildiyiciye gittik bakti dktr korkma acik tenlisin ondan cikar bunlar arada dedi ...

Peki geçiyor mu sonra canım?
Bu arada senin canını sıkmışlar sabah galiba hiç canını sıkma bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor halden anlamıyor. Empati kuramıyorlar kafana takmana değmez. Bebişinin hareketlerini dinle keyfin yerine gelsin:)

Yumruğu masaya vurmuşun helal sana canım

ehehehe :) vurdum valla

Yarar inş. canım ben eve gidince soğuk suya biraz sirke ve karbonat katıyorum bi onbeş dak. falan rahatlatıyor tavsiye ederim sirke kokar dersen tuz az
yada sırf karbonat cnm

aaa çok sağol canım denerim ben de kötü olduğum günlerde

Karpuz neden yemiyeceksin ki şeker mi çıktı yoksa bende çok fazla yiyorum (

şekerim sınırda çıktı canım, doktor 2 hafta sonra ikinci testi istedi 2 hafta dikkat edicem bi yediklerime bakalım

Canım ya ben iyice tereddüte düştüm şimdi ben izmir de medical e gidiyorum ya. Doktorum iyi ama kafam acayıp bulandı başka bir yere daha gidicem ama doktoruma da alışmıştım ne bileyim????

insan alışıyor artık çünkü bir de onlar da duyuyor bizi ve ismini anlıyor gibi geliyor bana :) desene şimdiden ikimizin de ikinciler belli :) bizimki de Mısra istiyor :)

Mısra da güzelmiş ama masal daha güzel :) belli valla hatta şimdiden oğlum olsa acaba onun adını ne koysak diye düşünüyor bizimki. Ay bide delirmiş kız olursa nolcak 3 ü de dedim ( biz 3 cocuk istiyoruz da) 4-5 gideriz dedi hee oldu dedim bende seriye bağladım erkek olana kadar doğururum dedim :)) biyandan hiç onemli değil kız erkek diyor biyandanda oğlum diyor sanırım cok istiyor erkek cocugu olmasını da

Canım benim arkadaşlarım da doğumdan sonra evde bile destekli sütyen tak dediler. Ben henüz hiç araştırmadım. Olmadı normal desteklilerden takıcam.

dimi teyzesi Masal çok güzel bizim de erkek olursa belli. Maşallah 3 çocuk ha gerçi senin yaşın küçük yapabilirsin rahat rahat :) yok artık 4-5 e can mı dayanır canım
Erkeklerin içinde hep bi erkek hevesi oluyor sanırım canım ya

İsim konusunda biz de karar veremedik daha. Zeynep. Elif ya da Elif Naz düşünüyorum ama babası naz ı istemiyor sade Elif diyor. Sizce hangisi güzel?

Bizim birtanesini belli erkek de. Anananemin vasiyeti Oktay olacak. Bende hiç sevmem Oktay ismini ama vasiyet işte. Onun yanına güzel bir isim bulmamız lazım. Ben boyle sert karizmatik bir isim düşünüyorum ama bilemedim :)) yok canım ben hiç yapamam okadar cocuk valla vücudum mahvolur hayatım mahvolur cocuk bakmaktan ev kadını olur çıkarım valla. Ama işte eşim cok seviyor boyle kalabalık aileleri gerçi kendisi de 2 kardeş ama seviyor işte. Tabi güzel masal bende cok istemiştim ama kuramızda çıkmadı :)

Canım benim arkadaşlarım da doğumdan sonra evde bile destekli sütyen tak dediler. Ben henüz hiç araştırmadım. Olmadı normal desteklilerden takıcam.

Netten bakıyorum komda bitane var ama desteklimi değil mi pek anlayamadım. Marka lazım bana. Güvenilir güzel markalar bu konuda. Normal sütyen zor olur gibi me geliyor canım ya.

çok saolun kızlar ya iyiki varsınız :)) ama ben evde yokken klima çalışan bi oda yok ve evin içerisi 40 derece oluyodur heralde tek çare ebeveyn banyosu karanlık ve diğer odalara göre daha serin orasıda 40 derece olmuyordur inşalalh ((

Ne icin bu diet cnm nasl bi diyet uyguluyorsun ben de de seker sınırda da..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Klasik diyet listesi, tatlı ve hamurişi hiç yok,meyve az,bol su, beyaz ekmek yasak...Hergün yarım saat yürüyüş...3 ana öğün, 3 ara öğün vs. gibi..

WAlla bndeki butun cesaret de gitti birden :) ama yavas yavas bikac haftaya kdr bnde kola bacaga yeniden gecis yparim heralde kizimin ekmeleri cok komik oluyo igneyi vururken :)

kızlar ben hala göbekten yapıyorum iğneyi bacağım inanılmaz acıyo,doktorda kol çok acır demişti.Ayrıntılı ultrason yaptırdıgım doktorda beline doğru yap, yapabildiğin yere kadar göbekten yap diyince devam bakalım ne zamana kadar yapıcam.ama ben yapmadan buz koydugum için hafif uyusuyo yaptıktan sonrada koyuyorum buzu okadar morarmıyo da..

erkek isimlerini ben de sert karizmatik olanları seviyorum Allah hayırlısını versin canım :) Biz de erkek olursa Mert koyacaktık. Bakalım artık ikinci çocuğu yaparsak isimler belli :) ama ben çok cesur değilim şuan o kadar :26:

ama canım banyoda nemli olabilir. sonuçta duş alınınca ısınıyor buharlaşıyor vs. buzdolabınız nasıl bilmiyorum ama sebzelik kısmı sanki daha az soğutuyor gibi. daha serin en azından EN SERİN bir odaya koysan daha iyi olacak.. dr veya eczacıya sor ev çok sıcak her taraf sıcak nasıl muhafaza ediyim diye..

Midemde mi yemek borumda mı nedir bilemedim bi yanma var. Çok rahatsız ediyor..
İşyerimde de milletin yanında bir şey yiyemiyorum. Odaya pat diye biri giriyor. Artık ramazanda evde yicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…