baya iyi demişsin :) bende sanırım oyle diyecegım artık hayır denedim iki gündür ilay demeye calıstım ama olmadı sanırım boylesi daha iyi. ikinci de kızımız olursa ozaman da ismini İlay koyarız napalım :)
Bende normalde bildirirdim de ramazandayiz gunahina girmim dedim :)))
Cnm cok axik tenlerde cikiyor zamanla kirmizi.kucuk benler ..ablamda oldu cildiyiciye gittik bakti dktr korkma acik tenlisin ondan cikar bunlar arada dedi ...
Yumruğu masaya vurmuşun helal sana canım
Yarar inş. canım ben eve gidince soğuk suya biraz sirke ve karbonat katıyorum bi onbeş dak. falan rahatlatıyor tavsiye ederim sirke kokar dersen tuz az
yada sırf karbonat cnm
Karpuz neden yemiyeceksin ki şeker mi çıktı yoksa bende çok fazla yiyorum(
detaylı ultrasonla ilgili 2o gün önceki şikayetim için bugün medical parkta aradılar, sinirlerim yine tavan yaptı...
şikayetimi değerlendirmeye alacaklarmış, alsanız ne değişecek artık olan oldu dedim, iyi bir hastane olduğunuzu umarak gelmiştik ama bir daha kapınızdan dahi geçmeyiz dedim, sanki o anları geri döndürebilecekler veya bu terbiyesizliği yapan kişilere bi cezamı verilecek ???? hiç sanmıyorum ilgilendik demek için yaptıkları bir telefon konuşmasıydı.......
insan alışıyor artık çünkü bir de onlar da duyuyor bizi ve ismini anlıyor gibi geliyor bana :) desene şimdiden ikimizin de ikinciler belli :) bizimki de Mısra istiyor :)
kızlar bana doktorum mutlaka destekli al lohusa sütyenini demişti son gittiğimde diğeri sarkıtıyor destekli olursa sarkmasını engellemiş olursun demişti. ama netten bakıyorum birtek CHEZELLE diye bir markada bulabildim ondanda olduğundan açıkcası tam emin değilim. Siz biliyormusunuz destekli lohusa sütyeni?
Mısra da güzelmiş ama masal daha güzel :) belli valla hatta şimdiden oğlum olsa acaba onun adını ne koysak diye düşünüyor bizimki. Ay bide delirmiş kız olursa nolcak 3 ü de dedim ( biz 3 cocuk istiyoruz da) 4-5 gideriz dedi hee oldu dedim bende seriye bağladım erkek olana kadar doğururum dedim :)) biyandan hiç onemli değil kız erkek diyor biyandanda oğlum diyor sanırım cok istiyor erkek cocugu olmasını da
Mısra da güzelmiş ama masal daha güzel :) belli valla hatta şimdiden oğlum olsa acaba onun adını ne koysak diye düşünüyor bizimki. Ay bide delirmiş kız olursa nolcak 3 ü de dedim ( biz 3 cocuk istiyoruz da) 4-5 gideriz dedi hee oldu dedim bende seriye bağladım erkek olana kadar doğururum dedim :)) biyandan hiç onemli değil kız erkek diyor biyandanda oğlum diyor sanırım cok istiyor erkek cocugu olmasını da
İsim konusunda biz de karar veremedik daha. Zeynep. Elif ya da Elif Naz düşünüyorum ama babası naz ı istemiyor sade Elif diyor. Sizce hangisi güzel?
dimi teyzesi Masal çok güzelbizim de erkek olursa belli. Maşallah 3 çocuk ha gerçi senin yaşın küçük yapabilirsin rahat rahat :) yok artık 4-5 e can mı dayanır canım
Erkeklerin içinde hep bi erkek hevesi oluyor sanırım canım ya
Canım benim arkadaşlarım da doğumdan sonra evde bile destekli sütyen tak dediler. Ben henüz hiç araştırmadım. Olmadı normal desteklilerden takıcam.
iyi canım sevindim..allah iyilik versin.
densiz...hatta haddini de aşmış.. kendisi zorla mı tutuyor ne ben o konuşmasından onu anladım.. çünkü orucu insan kendi tutar zorluğuyla nefsine hakim olur..çünkü sevabı kendinedir. kimseye karışmaz..
neyse sinirlenme sıcaktandır... tekrar devam ederse içine atma.. ben şunu derdim.. haddini aşıyorsun konuşmana dikkat et derim..
canım benim salon serin. çekmeceye koyuyorum. 9 kutu yeni aldım.orada muhafaza ediyorum. ama tabi bir kutu da oda da falan duruyor.
Haklısın canım, başlarda acaip moralim bozulmuştu ama şimdi en azından kiloma dikkat ederim diyorum.Bu arada önerdiğin sütyeni almıştım ancak işyerime kargolattım tabi 15 gün rapor alınca,işe yeni başladım ve sütyen bugün elime geçti,inşallah bedeni olur ama çok rahat görünüyor, önerin için tekrar teşekkürler canım.
Allaallaaa millet ne kadar boş konuşuyor ya, böyle insanlara sinir olurum ve açıkçası senin gibi de sabırlı kalamazdım.Densize bak, durduk yere kalbini kırmış, onun hesabını nasıl verecek öteki tarafta onu düşünsün önce... Sanki bana söylenmiş gibi kızdım ya.Neyse sen canını sıkma canım,iyi yapmışsın sabrederek.
Canım ben odamda gardolabımın içine koyuyorum.Daha önce dolaba koymamak gerektiğine dair bir bilgi kalmış aklımda ama nereden kalmış bilmiyorum.
Canım ben son 2 gündür koluma geçtim.Göbeğime yaklaşık 1 aydır yapmıyorum.Son bir ay bacaklarıma yapıyordum, baya morardılar bir de çok acımaya başladı, öyle olunca koluma geçtim.İğne daha kolay batırılıyor.Yakma durumu da bacakla aynı...Tavsiye ederim. Bebiş,iğneyi bacağıma yaparken de tekmeliyor, sanırım acı çektiğimizi yada gerginliğimizi anlıyorlar diye düşünüyorum...
Diyet de dediğin gibi kilom kontrollü olacak en azından.Toplamda 5 kilo aldım canım.61ile hamile kaldım, şu an 66 yım.
Aradim eczaciyi canim kesinlikle donmamasi gerekiyo onyuzden buzdolabina guvenemeyiz koymayin sakın dedi...ya klima calisan bi odada ya da karanlik bi yerde saklayin dedi yani illa 25 derecede ilmasi gerekmiyo 30 derece olabilir ama 40 derece sicakliklari bulmasin dedi...walla napcaz bilmiyorum ben kalan aylarda 1 kutu 1 kutu mu alsam acaba diye dusunuyorum
Ne icin bu diet cnm nasl bi diyet uyguluyorsun ben de de seker sınırda da..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi canım sevindim..allah iyilik versin.
densiz...hatta haddini de aşmış.. kendisi zorla mı tutuyor ne ben o konuşmasından onu anladım.. çünkü orucu insan kendi tutar zorluğuyla nefsine hakim olur..çünkü sevabı kendinedir. kimseye karışmaz..
neyse sinirlenme sıcaktandır... tekrar devam ederse içine atma.. ben şunu derdim.. haddini aşıyorsun konuşmana dikkat et derim..
canım benim salon serin. çekmeceye koyuyorum. 9 kutu yeni aldım.orada muhafaza ediyorum. ama tabi bir kutu da oda da falan duruyor.
Haklısın canım, başlarda acaip moralim bozulmuştu ama şimdi en azından kiloma dikkat ederim diyorum.Bu arada önerdiğin sütyeni almıştım ancak işyerime kargolattım tabi 15 gün rapor alınca,işe yeni başladım ve sütyen bugün elime geçti,inşallah bedeni olur ama çok rahat görünüyor, önerin için tekrar teşekkürler canım.
Allaallaaa millet ne kadar boş konuşuyor ya, böyle insanlara sinir olurum ve açıkçası senin gibi de sabırlı kalamazdım.Densize bak, durduk yere kalbini kırmış, onun hesabını nasıl verecek öteki tarafta onu düşünsün önce... Sanki bana söylenmiş gibi kızdım ya.Neyse sen canını sıkma canım,iyi yapmışsın sabrederek.
Canım ben odamda gardolabımın içine koyuyorum.Daha önce dolaba koymamak gerektiğine dair bir bilgi kalmış aklımda ama nereden kalmış bilmiyorum.
Canım ben son 2 gündür koluma geçtim.Göbeğime yaklaşık 1 aydır yapmıyorum.Son bir ay bacaklarıma yapıyordum, baya morardılar bir de çok acımaya başladı, öyle olunca koluma geçtim.İğne daha kolay batırılıyor.Yakma durumu da bacakla aynı...Tavsiye ederim. Bebiş,iğneyi bacağıma yaparken de tekmeliyor, sanırım acı çektiğimizi yada gerginliğimizi anlıyorlar diye düşünüyorum...
Diyet de dediğin gibi kilom kontrollü olacak en azından.Toplamda 5 kilo aldım canım.61ile hamile kaldım, şu an 66 yım.
Aradim eczaciyi canim kesinlikle donmamasi gerekiyo onyuzden buzdolabina guvenemeyiz koymayin sakın dedi...ya klima calisan bi odada ya da karanlik bi yerde saklayin dedi yani illa 25 derecede ilmasi gerekmiyo 30 derece olabilir ama 40 derece sicakliklari bulmasin dedi...walla napcaz bilmiyorum ben kalan aylarda 1 kutu 1 kutu mu alsam acaba diye dusunuyorum
canım ben uzun zamandır koldan yapıyorum. 3 aylıktan sonra göbekten yapmayı bıraktım. kol ve diz kapağım dört karış yukarısında bir yer var orası acıtmıyor. koldan yaptığımda başlarda ağrıyordu kaldıramıyordum kolumu falan ama şimdi alıştım. sırayla sağ -sol kolum u yapıyorum. yani eşimden destek alarak bazen o yapıyor. bazen de bacağımın o dediği yerden sağlı sollu yapıyorum.
koldan daha çok yapıyorum.
WAlla bndeki butun cesaret de gitti birden :) ama yavas yavas bikac haftaya kdr bnde kola bacaga yeniden gecis yparim heralde kizimin ekmeleri cok komik oluyo igneyi vururken :)
Ameliyattan sonra bana cesaret geldi canım :) düşün aramızda en son bacağa geçen ben, kolu ilk deneyen oldum :) Gözüm karardı artık :)Ama korkmayın, kollar daha yağlı oldu için çok acıtmıyor. Kolumdan ilk iğneyi ameliyat olduğum gün hemşire yaptı.Hastanede yatınca, ayağa kalkamadığımdan bacağıma kendim yapamadım, göbeğimde ameliyatlıydı, tek kalan yol koldan olmaktı.Başta korktum ama şimdi alıştım canım.
Ne kusuru hayatım,zaten hormonlardan sinirlencek yer arıyoruz :)
Bizim birtanesini belli erkek de. Anananemin vasiyeti Oktay olacak. Bende hiç sevmem Oktay ismini ama vasiyet işte. Onun yanına güzel bir isim bulmamız lazım. Ben boyle sert karizmatik bir isim düşünüyorum ama bilemedim :)) yok canım ben hiç yapamam okadar cocuk valla vücudum mahvolur hayatım mahvolur cocuk bakmaktan ev kadını olur çıkarım valla. Ama işte eşim cok seviyor boyle kalabalık aileleri gerçi kendisi de 2 kardeş ama seviyor işte. Tabi güzel masal bende cok istemiştim ama kuramızda çıkmadı :)
Netten bakıyorum komda bitane var ama desteklimi değil mi pek anlayamadım. Marka lazım bana. Güvenilir güzel markalar bu konuda. Normal sütyen zor olur gibi me geliyor canım ya.
çok saolun kızlar ya iyiki varsınız :)) ama ben evde yokken klima çalışan bi oda yok ve evin içerisi 40 derece oluyodur heralde tek çare ebeveyn banyosu karanlık ve diğer odalara göre daha serin orasıda 40 derece olmuyordur inşalalh((
şekerim sınırda çıktı canım, doktor 2 hafta sonra ikinci testi istedi 2 hafta dikkat edicem bi yediklerime bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?