2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

kolundan yapmak daha az acı verir gibi canım bnede eşime insülin iğnesini kolundan yapardım göbek daha acıtıyormuş

Midemde mi yemek borumda mı nedir bilemedim bi yanma var. Çok rahatsız ediyor..
İşyerimde de milletin yanında bir şey yiyemiyorum. Odaya pat diye biri giriyor. Artık ramazanda evde yicem..

öyle cnm bizim yemek hane açık Allahtan orda evde getirdiklerimi yiyorum bazen ymekhaneden idare ediyrum millete baka baka su bile içilmiyor valla

Midemde mi yemek borumda mı nedir bilemedim bi yanma var. Çok rahatsız ediyor..
İşyerimde de milletin yanında bir şey yiyemiyorum. Odaya pat diye biri giriyor. Artık ramazanda evde yicem..

Canım ben de ulu orta yiyip içemiyorum ama mecburuz napalım iki canlıyız biz. Çok kötü oluyorsa miden ar ağzına bi badem leblebi falan, sana da yazık

Kızlar,

Az önce bir bakayım dedim, ebebekin sitesine girdim, bugüne özel bazı ürünlerde %80e varan indirim yapmışlar.. Park yataklar, oto koltukları falan var. Bi bakın isterseniz.

öyle cnm bizim yemek hane açık Allahtan orda evde getirdiklerimi yiyorum bazen ymekhaneden idare ediyrum millete baka baka su bile içilmiyor valla
Ben odayı terk edemiyorum ki canım. Artık kapıyı göre göre yiyorum kimse gelince poşete tıkıyorum yediğimi. Böyle yemekten de bir şey anlamadım ama :) Neyse ki 5e çeyrek kala çıkıyorum az kaldı. Allah yardımcımız olsun.

Canım ben de ulu orta yiyip içemiyorum ama mecburuz napalım iki canlıyız biz. Çok kötü oluyorsa miden ar ağzına bi badem leblebi falan, sana da yazık

Su bile içemiyoum canım arkadaşın dediği gibi. Sanki bir şey saklıyor gibiyim :/
Benim tutmayacağımı anlıyorlardır da işte yine de yenmiyor.

çok iyi anlıyorum seni, haftasonu ben de öyleydim, eşim oruçlu olduğundan yanında bişey yiyip içemedim, gizli gizli tıkıştırdım ağzıma ben de aç kaldım onunla yani iş yerimde kimse tutmadığı için daha rahatım Allahtan.. Ramazan böyle oluyor ne yazık ki..

Lalecim naptın merak ettim seni, cuma kontrolün vardı, belki yazmışsındır ama göremedim?
yazmadım canım cuma eşimin toplantısı çıktı cumartesi gittik kontrole:) oğlumun saçları çıkmış, 950 gr olmuş her şeyi çok şükür normalmiş doktor fırsat buldukça uzan bebek daha iyi kilo alır dedi, uzanınca kan akışı fazla gidiyormuş bebeğe kuru bakliyat ve süt ürünlerini ihmal etme dedi. 10 eylülden sonra doğumu bekleyebilirmişiz:))) henüz aşağı dönmemiş bebeğim
bebeği dönenler var mı arkadaşlar kaçıncı haftadan sonra dönmesi gerekiyor:26:

Bırakmazlar canım , bakacağız dediler bir kere bunları düşünüp üzülme . Temizliği de gelmezlerse kendileri bilirler boş ver gücümüz kuvettimiz olsun da kendimiz yaparız artık. Bu aralar dikkat edelim ağır kaldırmayalım fazla işe güce düşmeyelim artık son aylardayız Rabbim e emanetler

ayyy yerim onun saçlarını ben :) nerdeyse 1 kilo olmuş maşallah canım evet canım ben de yemek yedikten ve meyve yedikten sonra sol tarafıma yatıyorum, vitaminleri kapıyomuş hemen minnoşlar :) ayyy çok az kaldı ya

Canım benim bildiğim daha dönmesine var. 28den sonra dönüyorlar diye biliyorum

Tutarken kolay ve daha zevkli oluyor ramazan :)
Artık kışa tutmam lazım ama o zaman da emziriyorum tutabilir miyiz bilmem..

Kuzucuk 950 gram mı olmuş maşallah onaa :))))))))
Ben de şaşırmıştım 900 gramı görünce demek ki normalmiş benim bebişin kilosu :)
10 eylülden sonra doğumu beklicez demek ayyy çok az kaldııı :))))))))
Bebek ne zaman dönmeli acaba benimki döndü mü? Dönük mü kalıyor döndükleri zaman doğuma kadar merak ediyorum :)

maşallah oğluna.. çok şükür iyiymiş..
peki nasıl uzanalım onu söyledi mi.. yani sırt üstü sola tarafa yoksa sadece uzan mı dedi.

Benim canım çok tez. İşyerinde çok hızlı hareket ediyorum sonra kızıyorum kendime :/
Bundan sonra yavaş hareket edicem korkuyorum...

Bu cumartesi doktora gidiyoruz oğluşumuzu görücez babasıyla :)))) Dua edin kızlar hayırlı haberlerle döneyim. Amin.

oleey çok sevindim :) Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla yatmayı nasip etsin Allah daha ne olsun canım bi tek dolap almıyosun sanırım değil mi?

Hala foto yok yalnız

Bende çok mutlu oldum :))) Ben minnakımı ilk zamanlar yanımda yatıracağım sonra oda yaparım , dolap ta kendi odamdaki dolapda yerler hazırladım 3 lü kocaman şifonyerim var onuda yavrumun kıyafetleri için hazırladım . Yeter bakalım şimdilik
Foto hafta sonu koyacaktım ama çok yoğundum canım en yakın zamanda bende koyacağım bir foto ,
Cumartesi kızıma biraz alışveriş yaptım , pazarda temizlik yaptım bayram temizliğim bitti

aynen canım tutarken daha iyi oluyor. Emzirirken de tutamayız bence canım ya, yazık sütümüz azalır.

Hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah :)
Ben de bu gün gidiyorum , saat 4 te izin aldım çıkacağım . Çok heyecanlıyım . Kızımı çok özledim , 1 ay bir hafta oldu
Bazen bende çok ani hareketlerde buluyorum , yapmayalım artık dikkat edelim

Ben de ilk aylar yanımda yatıracağım canım Allah izin verirse ohh iyi yapmışsın, bizim dolaplarda yer yok :/ en kısa zamanda foto bekliyorum

biz de alışveriş yaptık :) ebebekte hastane çıkışlarında indirim vardı, onlardan aldık bi tane, ağız bezi aldım 10lu, nevresim takımı aldım, bir de uzun kollu body aldım 3lü set sen neler aldın canım?

temizlik yaptım hafta sonu belim çok ağrıyor, tetanoz aşımı oldum, biraz da keyfim yok bu aralar... sağlık ocağında bir aşı için çok bekletildim bir de saygısızca davranış gördüm hemşireden... ama gerekli şikayetimi yaptım, içim rahatladı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…