Hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah :)
Ben de bu gün gidiyorum , saat 4 te izin aldım çıkacağım . Çok heyecanlıyım . Kızımı çok özledim , 1 ay bir hafta oldu
Bazen bende çok ani hareketlerde buluyorum , yapmayalım artık dikkat edelim
yazmadım canımcuma eşimin toplantısı çıktı cumartesi gittik kontrole:) oğlumun saçları çıkmış, 950 gr olmuş her şeyi çok şükür normalmiş doktor fırsat buldukça uzan bebek daha iyi kilo alır dedi, uzanınca kan akışı fazla gidiyormuş bebeğe kuru bakliyat ve süt ürünlerini ihmal etme dedi. 10 eylülden sonra doğumu bekleyebilirmişiz:))) henüz aşağı dönmemiş bebeğim
bebeği dönenler var mı arkadaşlar kaçıncı haftadan sonra dönmesi gerekiyor:26:
Ayy hiç hatırlamadım :26:
senin bugün mü randevun? ne güzeelllll, hayırlı haberlerini bekliyoruz annesiii
Evet canım 1 kilo oldular nerdeyseKuzucuk 950 gram mı olmuş maşallah onaa :))))))))
Ben de şaşırmıştım 900 gramı görünce demek ki normalmiş benim bebişin kilosu :)
10 eylülden sonra doğumu beklicez demek ayyy çok az kaldııı :))))))))
Bebek ne zaman dönmeli acaba benimki döndü mü? Dönük mü kalıyor döndükleri zaman doğuma kadar merak ediyorum :)
teşekkür ederiz teyzesimaşallah oğluna.. çok şükür iyiymiş..
peki nasıl uzanalım onu söyledi mi.. yani sırt üstü sola tarafa yoksa sadece uzan mı dedi.
temizlik yaptım hafta sonu belim çok ağrıyor, tetanoz aşımı oldum, biraz da keyfim yok bu aralar... sağlık ocağında bir aşı için çok bekletildim bir de saygısızca davranış gördüm hemşireden... ama gerekli şikayetimi yaptım, içim rahatladı biraz.
İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin canım :)
Allaha emanet olun.
Hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah :)
Ben de bu gün gidiyorum , saat 4 te izin aldım çıkacağım . Çok heyecanlıyım . Kızımı çok özledim , 1 ay bir hafta oldu
Bazen bende çok ani hareketlerde buluyorum , yapmayalım artık dikkat edelim
Ben de ilk aylar yanımda yatıracağım canım Allah izin verirseohh iyi yapmışsın, bizim dolaplarda yer yok :/ en kısa zamanda foto bekliyorum
biz de alışveriş yaptık :) ebebekte hastane çıkışlarında indirim vardı, onlardan aldık bi tane, ağız bezi aldım 10lu, nevresim takımı aldım, bir de uzun kollu body aldım 3lü setsen neler aldın canım?
temizlik yaptım hafta sonu belim çok ağrıyor, tetanoz aşımı oldum, biraz da keyfim yok bu aralar... sağlık ocağında bir aşı için çok bekletildim bir de saygısızca davranış gördüm hemşireden... ama gerekli şikayetimi yaptım, içim rahatladı biraz.
Evet canım 1 kilo oldular nerdeysegayet normal haftasına göre, büyük gün yaklaşıyor döndükten sonra büyük ihtimal öyle kalıp pozisyon değiştirmiyormuş doğuma hazırlıyormuş kendini ne zaman dönmesi gerektiğini sormayı unutmuşum
teşekkür ederiz teyzesine tarafa olduğunu söylemedi canım, kendi doktorum şimdilik farketmez bebek daha küçük, sırt üstü, sol ve sağ yanına yatabilirsin demişti Bir daha ki gittiğimde sorarım inşallah önemli olan dinlenme pozisyonunda bacakları uzatıp düz bir şekilde yatmak diye düşünüyorum.
benim canım çok tez. Işyerinde çok hızlı hareket ediyorum sonra kızıyorum kendime :/
bundan sonra yavaş hareket edicem korkuyorum...
Bu cumartesi doktora gidiyoruz oğluşumuzu görücez babasıyla :)))) dua edin kızlar hayırlı haberlerle döneyim. Amin.
Ben de ilk aylar yanımda yatıracağım canım Allah izin verirseohh iyi yapmışsın, bizim dolaplarda yer yok :/ en kısa zamanda foto bekliyorum
biz de alışveriş yaptık :) ebebekte hastane çıkışlarında indirim vardı, onlardan aldık bi tane, ağız bezi aldım 10lu, nevresim takımı aldım, bir de uzun kollu body aldım 3lü setsen neler aldın canım?
Canım ya ben iyice tereddüte düştüm şimdi ben izmir de medical e gidiyorum ya. Doktorum iyi ama kafam acayıp bulandı başka bir yere daha gidicem ama doktoruma da alışmıştım ne bileyim????
oyy oyy haydi bakalım bebeğini görmeye gidenler hayırlı haberlerle gelirler inşallah.. ben heyecanlandım. inanın çok tatlı oluyor. benim minnağı görünce ağzını sürekli açıp kapatıyordu bu ne ya der gibi bakıyordu..
bu arada oda takımını almışsın sanırım. hayırlı olsun.. güle güle kullansın.:)
hayırlı olsun güle güle kullansın. ben de oraya bir bakıyım. olmadı ramazandan sonra gerçi bayram öncesi de bayağı kalabalık olur ama neyse bakalım artık..
halbuki acillerden sonra öncelik bizim.. sıra mı vardı.. ben beklemedim. bir kan alıp geliyim dedi gerçi o zamanda bir yeni anne olmuş biriyle konuştuk. aşıya getirmiş bebeği..
yalnız iğneyi yazdırmaya gittiğimde sıra al dedi. iyi ki erken gitmişim de ilk sırayı almıştım.
aa ne güzel bizde bu cumartesi gidicez oğluşumuzu görmeye. Inşallah güzel haberlerle geliriz canım
sıra yoktu canım odalarında muhabbet ediyorlardı... içerdeki hasta çıksın geliyorum dedi, içerdeki çıktı bekle bekle gelmiyor hanımefendi. 1 saatte çıktım hiç hasta olmadığı halde, sonra küçük bir tartışma oldu, bekletiyorsunuz keyif yapıyorsunuz vs. dedim, ben çıkıncada gitti zannedip arkamdan hakarete başlayınca haddini bildirdim...halbuki acillerden sonra öncelik bizim.. sıra mı vardı.. ben beklemedim. bir kan alıp geliyim dedi gerçi o zamanda bir yeni anne olmuş biriyle konuştuk. aşıya getirmiş bebeği..
yalnız iğneyi yazdırmaya gittiğimde sıra al dedi. iyi ki erken gitmişim de ilk sırayı almıştım.
birden yüklendim canım ama bir daha hayatta yapmam, dikkat edicem kesinlikleCanım yorma kendini, yavaş yavaş yap temizliğini falan, ağır işleri eşine yaptır. Artık 3.trimestere girdik dikkat etmemiz lazım.
kıyamam ya, insan hamileyken daha fazla özen bekliyor herkesten ama işte insanlarda vicdan merhamet kalmamış maalesefsıkma canını boşver, la havle de geç
Amin inşallah canımMaşallah bebeğine , sağlıklı olsunlar da :) Kuru bakliyat olarak yazın ne yiyebiliriz ki , ben iş yerinde mercimek çorbası içiyorum buda kuru bakliyat işte , sende iç . 10 eylül müçok heyecanlandım
doğum tarihlerimiz yakın belki denk geliriz :)
Kızlar 32 haftalık raporumuzu da almayı unutmayalım. Lale seninle benimki temmuzun sonuna geliyor canım ben yine tam gününü öğrenicem doktorumdan, ona göre gidip alıcam. 3 haftaya kadar çalışabilir diye yazdırmayı düşünüyorum. Doğumdan sonraya atıcam iznimi kısmetse :)
2 ay oldu gitmeyeli :))))
inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?