2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin canım :)
Allaha emanet olun.

Maşallah bebeğine , sağlıklı olsunlar da :) Kuru bakliyat olarak yazın ne yiyebiliriz ki , ben iş yerinde mercimek çorbası içiyorum buda kuru bakliyat işte , sende iç . 10 eylül mü çok heyecanlandım

Evet canım 1 kilo oldular nerdeyse gayet normal haftasına göre, büyük gün yaklaşıyor döndükten sonra büyük ihtimal öyle kalıp pozisyon değiştirmiyormuş doğuma hazırlıyormuş kendini ne zaman dönmesi gerektiğini sormayı unutmuşum
maşallah oğluna.. çok şükür iyiymiş..
peki nasıl uzanalım onu söyledi mi.. yani sırt üstü sola tarafa yoksa sadece uzan mı dedi.
teşekkür ederiz teyzesi ne tarafa olduğunu söylemedi canım, kendi doktorum şimdilik farketmez bebek daha küçük, sırt üstü, sol ve sağ yanına yatabilirsin demiştiBir daha ki gittiğimde sorarım inşallah önemli olan dinlenme pozisyonunda bacakları uzatıp düz bir şekilde yatmak diye düşünüyorum.

Canım yorma kendini, yavaş yavaş yap temizliğini falan, ağır işleri eşine yaptır. Artık 3.trimestere girdik dikkat etmemiz lazım.

kıyamam ya, insan hamileyken daha fazla özen bekliyor herkesten ama işte insanlarda vicdan merhamet kalmamış maalesef sıkma canını boşver, la havle de geç

oyy oyy haydi bakalım bebeğini görmeye gidenler hayırlı haberlerle gelirler inşallah.. ben heyecanlandım. inanın çok tatlı oluyor. benim minnağı görünce ağzını sürekli açıp kapatıyordu bu ne ya der gibi bakıyordu..
bu arada oda takımını almışsın sanırım. hayırlı olsun.. güle güle kullansın.:)

hayırlı olsun güle güle kullansın. ben de oraya bir bakıyım. olmadı ramazandan sonra gerçi bayram öncesi de bayağı kalabalık olur ama neyse bakalım artık..

halbuki acillerden sonra öncelik bizim.. sıra mı vardı.. ben beklemedim. bir kan alıp geliyim dedi gerçi o zamanda bir yeni anne olmuş biriyle konuştuk. aşıya getirmiş bebeği..
yalnız iğneyi yazdırmaya gittiğimde sıra al dedi. iyi ki erken gitmişim de ilk sırayı almıştım.

Son düzenleme:

Ne ilginç bir şey. Dönüyorlar öyle baş aşağı kalıyorlar sonuna kadar:) Allahım ne büyüksün. O kadar güzel zamanlar yaşıyoruz ki ne kadar şükretsek azdır.

Şimdi merak ettiğim bir şey daha çıktı :) Bebeğim dönmüş mü diye sorucam doktora

aa ne güzel bizde bu cumartesi gidicez oğluşumuzu görmeye. Inşallah güzel haberlerle geliriz canım

Bendeeeee 3 adet tayt aldım , alez aldım , kovasını tasını adım :) Rabbim alamayanlara yardım etsin kolaylık versin Amin
Kendime de emzirme südyeni ve çamaşır aldım . Lohusa takımım var , ( olursa tabi ) 1 takım daha alırım tamamlarım
Hastane çıkışı ben 1 adet alacağım , doğum yapacağım hastanede veriyormuş 1 takım . Hemşire dedi

Kızlar 32 haftalık raporumuzu da almayı unutmayalım. Lale seninle benimki temmuzun sonuna geliyor canım ben yine tam gününü öğrenicem doktorumdan, ona göre gidip alıcam. 3 haftaya kadar çalışabilir diye yazdırmayı düşünüyorum. Doğumdan sonraya atıcam iznimi kısmetse :)

Arkadaslar yenidogan icin cok guzel kiyafetlerim var bir bakin derim simdiden

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım ya ben iyice tereddüte düştüm şimdi ben izmir de medical e gidiyorum ya. Doktorum iyi ama kafam acayıp bulandı başka bir yere daha gidicem ama doktoruma da alışmıştım ne bileyim????

doktordan memnunsan etkilemek istemem,belki izmirdeki iyidir
biz ilk önce fatih medical parkı denedik memnun kalmadık ,şimdide Bahçelievleri beğenmedik artık asla gitmeyiz

Teşekkür ederiz canım :) hayırlısıyla bir gitseydim oda takımı almadım tatlım ben karyola aldım sadece , biraz yanımda yatırayım sonra odasına koyarım o zaman yaparım hayırlısıyla odasını .

sıra yoktu canım odalarında muhabbet ediyorlardı... içerdeki hasta çıksın geliyorum dedi, içerdeki çıktı bekle bekle gelmiyor hanımefendi. 1 saatte çıktım hiç hasta olmadığı halde, sonra küçük bir tartışma oldu, bekletiyorsunuz keyif yapıyorsunuz vs. dedim, ben çıkıncada gitti zannedip arkamdan hakarete başlayınca haddini bildirdim...
birden yüklendim canım ama bir daha hayatta yapmam, dikkat edicem kesinlikle çok vicdansızlar gerçekten, biraz da duygusalız haliyle... gerekeni yaptım canım
Maşallah bebeğine , sağlıklı olsunlar da :) Kuru bakliyat olarak yazın ne yiyebiliriz ki , ben iş yerinde mercimek çorbası içiyorum buda kuru bakliyat işte , sende iç . 10 eylül mü çok heyecanlandım
Amin inşallah canım bende kırmızı ve yeşil mercimek tüketiyorum, iş yerinde bol bol çıkıyor mercimek çorbası zaten bulgur da bakliyat sınıfına giriyor pilav yapıp yiyelim bol bol 37. haftamız bitmiş oluyor 10 eylül de

Ben sordum benimkini doktoruma , ağustosun 12 sinde dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…