- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Aynen canım Rabbimize şükürler olsun...Ne ilginç bir şey. Dönüyorlar öyle baş aşağı kalıyorlar sonuna kadar:) Allahım ne büyüksün. O kadar güzel zamanlar yaşıyoruz ki ne kadar şükretsek azdır.
tekmelerin yukardan gelmesi gerekir dönünce sanki, benimki hep aşağıya yakın geliyor...Şimdi merak ettiğim bir şey daha çıktı :) Bebeğim dönmüş mü diye sorucam doktora
6 ağustosta 32. haftamız doluyor canım. Ben hemen alıcam iznimi, evde dinlenmeyi düşünüyorumKızlar 32 haftalık raporumuzu da almayı unutmayalım. Lale seninle benimki temmuzun sonuna geliyor canım ben yine tam gününü öğrenicem doktorumdan, ona göre gidip alıcam. 3 haftaya kadar çalışabilir diye yazdırmayı düşünüyorum. Doğumdan sonraya atıcam iznimi kısmetse :)
Ben sordum benimkini doktoruma , ağustosun 12 sinde dedi .
Aynen canım Rabbimize şükürler olsun...
tekmelerin yukardan gelmesi gerekir dönünce sanki, benimki hep aşağıya yakın geliyor...
6 ağustosta 32. haftamız doluyor canım. Ben hemen alıcam iznimi, evde dinlenmeyi düşünüyorum
Çok iyi yapmışsın ben de bu cumartesi sorucam. Bakalım benimkine göre ne zaman. Ama ağustos geç ya nasıl ağustos oluyor 32. hafta anlamadım. Demek ki doktorların hesabına göre adet tarihimizden sonraki iki hafta hiç sayılmıyor. Dur bakalım benimki ne dicek. Zaten seninle 1 gün var aramızda.
Doktora daha erken diye sormadım canım, benim hesabıma göre 6 ağustos. Benimki de öyle aşağıdan yukardan vuruyor, bence bazen aşağı bazen yukarı dönüyor. Sabit bir pozisyon almadı daha. Bir de yan tarafıma biraz çok döneyim hemen tekme atıyor biraz yukarı dercesine:)) Bazende iki yan taraftan aynı anda vuruyor nasıl duruyorsa artık yaramaz:)) aşağı vurunca, yani af edersin idrar çıkışına doğru,hafif canım acıyor seninde oluyor mu öyle ?Benim hesabıma göre de 32. haftanın dolduğu tarih 6 ağustos. 7sinde 33. haftaya giriyoruz. Ama glprensese doktor 12 ağustos demiş.. Sen doktoruna sordun mu 32 ne zaman doluyor diye?
Bi de benim tekmeler bazen aşağıdan geliyor. Bazen de midemin üstüne vuruyor. Benim oğlan çok yaramaz, seninki de erkek erdem de öyledir :) Bi de soluma dönüyorum vurup duruyor rahatsız oluyorum sağıma dönüp yatıyorum. Benim bebeğim soluma dönmemi istemiyor
Benim hesabımda ağustosun 8 idi , doktorum 12 si dedi .
Bayramdan sonra 1 hafta daha geleceğim , sonra gider raporumu alırım hayırlısıyla
Çok iyi yapmışsın ben de bu cumartesi sorucam. Bakalım benimkine göre ne zaman. Ama ağustos geç ya nasıl ağustos oluyor 32. hafta anlamadım. Demek ki doktorların hesabına göre adet tarihimizden sonraki iki hafta hiç sayılmıyor. Dur bakalım benimki ne dicek. Zaten seninle 1 gün var aramızda.
Doktora daha erken diye sormadım canım, benim hesabıma göre 6 ağustos. Benimki de öyle aşağıdan yukardan vuruyor, bence bazen aşağı bazen yukarı dönüyor. Sabit bir pozisyon almadı daha. Bir de yan tarafıma biraz çok döneyim hemen tekme atıyor biraz yukarı dercesine:)) Bazende iki yan taraftan aynı anda vuruyor nasıl duruyorsa artık yaramaz:)) aşağı vurunca, yani af edersin idrar çıkışına doğru,hafif canım acıyor seninde oluyor mu öyle ?
Mısra da güzelmiş ama masal daha güzel :) belli valla hatta şimdiden oğlum olsa acaba onun adını ne koysak diye düşünüyor bizimki. Ay bide delirmiş kız olursa nolcak 3 ü de dedim ( biz 3 cocuk istiyoruz da) 4-5 gideriz dedi hee oldu dedim bende seriye bağladım erkek olana kadar doğururum dedim :)) biyandan hiç onemli değil kız erkek diyor biyandanda oğlum diyor sanırım cok istiyor erkek cocugu olmasını da
Hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah :)
Ben de bu gün gidiyorum , saat 4 te izin aldım çıkacağım . Çok heyecanlıyım . Kızımı çok özledim , 1 ay bir hafta oldu
Bazen bende çok ani hareketlerde buluyorum , yapmayalım artık dikkat edelim
benim bebiş her doktora gittiğimde 3 gün geri atıyor kendisini, en son 6 ekim görünüyordu doğum:) bu gidişle eylül de yapacam doğumu:) sen de belki erken yaparsın karşılaşırız:)
ben sormuştum cumartesi günü doğum ne zaman diye.. dedi 9 ekim gibi gözüyor.Sata göre dedi. halbuki 3 ayllıkken erken doğum riski var diyordu. şimdi sonuna kadar söylüyor.. biz 40 haftayı baz alıyoruz dedi. siz daha düşük tutuyorsunuz gibi birşey dedi. o an yanlış mı anladım bilmiyorum.
yani büyük ihtimal adetten iki hafta sonrasını mı alıyorlar acaba.. neyse ben gidiyim yemek yapıyım.. o zamana kadar bilgi gelirsem okurum yoksa araştırıyım.
gunaydin....
senin durum daha zormus.umarim kolay atlatmissindir.
ben de o kadar lezzetli seyler yaptim hatta ertesi gune kalinca abimleri cagirdim deli oldular resmen.evlenmeden once boyle lezzetli yapmiyordu falan diye takildilar.gelenler o kadar tepkisizdi ki onca emgimin yeterince taktir gormemesine ayri bozuldum.abisinin cocugu ise surekli yemek secti diyemedi.surekli aralarinda tuhaf bi bakisma masa altindan cimcik atmalar falan.sanki duymuyorum fisir fisir konusmalar bende dedim biseyi begenmedi yiyemiyorsa soyleyin yumurta kiralim baska birsey yapalim dedim.israrla demedi.cocuga aksam oturma odasina yatak kurarken esimin kuzeni esine yardim etsene fln diye fisildadi.bildigin benim yanimda fisir fisir duyacagim sekilde konuşuyorlar bu cidden tuhaf. ayni yerdeyiz yan goz goruyorum bileomuz silkti yapiyor iste fln dedi kalkmadi cidden tuhaf kulturler var.cocukla sahurda yine fisir fisir konusunca benim yanimda artik dayanamadim acikca soyledim.ne yapiyorsunuz yine... iftarda da tuhaf tuhaf bakismalar fisirtilar... hepsi duyuluyor ayip ama acik acik soyleyin dunde cocuk biseyi yiyemiyor seciyordu soyletmedin dedim.esimde cok iyi soyledin dedi
sıkıcı bir hafta sonu geride kaldi.dinlenecegime yoruldum
amaaan gerçekten tuhaf.ıyı sabretmişsin arkadaşım bravo.nazikligini koruman da senı ayrı bır yüceltmiş bence.kalıte ,kultur farkı işte.gecmiş olsuno zor gunu atlatmışsın.sen emek verıp yapmışsın,ıster takdır etsinler ıster etmesinler.onların takdırı çokta onemlı dgl.netıcede beğenen begenmıs senın lezzetlı yemeklerını.gerısı pek umrunda olmasın..
bana gelınce,o gun tel bekledim gelcekler dıye,baktım tel gelmedı.e bnde dışarı çıktım esıme yardıma gttım ıs yerıne.aksam yorgun bıtkın eve geldık.esım demezmı onlara yemeğe gıdelım yrnda kahvaltıya cagralım.e tabı yorulmuşum ıstemıorum ama bseyde dıyemedım.sonra aılesıne kotu davranıorum gbı olmasın dusunmesın dıye.neyse aradı.carsıda gezıorlarmıs.musaıt olunca benı ara dedı.bıze gelcekler esımın ıkı tana 30u askın yegenı.onlarda Avrupa yakasında bende Anadolu umranıyede oturuorum.geceyı görümcemde yanı teyzelerınde gecrmısler.neyse on dk sonra tel çaldı görümcem arıor.esım açtı telı 'aaa hadı ya!oylemı' falan dıye tepkı verdı.nolmus dedım.kızlardan bırının yakın arkadaşının babası ıntıhar etmıs.apar topar ıkı kardeş kalkıp karsıya eve gdıorlarmıs.bnde dedım gtsler nolcak adamı gerı mı getırceklermıstovbe yarabbım.esımde bıraz kızdı bu cümleme.bnm aslnda bozulduğum,madem gelmıceksınızbenı nıye bekletp oyalıorsunuz.bu kaçıncı yanı.neyse durum bu olunca cnm hıcbseye elımı surmedım valla.
Klasik diyet listesi, tatlı ve hamurişi hiç yok,meyve az,bol su, beyaz ekmek yasak...Hergün yarım saat yürüyüş...3 ana öğün, 3 ara öğün vs. gibi..
guzel dusuncelerin icin saol.
senin durumun biraz da esin kaynakli olmus gibi...sen hamilesin gunun yorgunlugu cokuyor aksam olunca...
esler arasinda iletisim cok onemli..erkekler detayli dusunemiyor bazen anlayamayabiliyorlar.kendimizi onun dogruyu anlayacagi sekilde ifade etmeliyiz.yoksa yine olan bize oluyor..
esinin yegenleri de bu davranislarinda kime oncelik verdiklerini gosterdiler.bi soz varsa ona icabet etmek yakisanidir.
Kızlar selam,
Göğüs ucu kaşınan var mı? Sadece sağ göğsümün ucu tatlı tatlı kaşınıyor..Kaşımak istemiyorum ama elbisenin üzerinden arada kaşır gibi okşuyorum valla biri görse adım sabığa çıkacak
Kızlar selam,
Göğüs ucu kaşınan var mı? Sadece sağ göğsümün ucu tatlı tatlı kaşınıyor..Kaşımak istemiyorum ama elbisenin üzerinden arada kaşır gibi okşuyorum valla biri görse adım sabığa çıkacak
Çok üzüldüm canım ya ama hiç hareket etmeyince kızı noluyor ya falan dememiş mi? 3 hafta yani az bir süre de değil. Biz burda birgün hareket etmese direk endişeleniyoruz. Bende dünden beri baya etkisinde kaldım aslında cokta düşünmek istemiyorum korkuyorum basımıza gelir diye. Rabbim sabır versin Rabbim dayanma gücü versin cpk zor birsey.
öyle cnm kızım 5 yaşında ama bebekten farksız gerçekten dediğin gibi bebek daha zorlu bi süreç olacak ama atlatacaz inşallahE ikinci çocuk da böyle oluyor:)) dikkat etmek lazım çünkü seviyormuş gibi yapıp her şeyi yapabilirler sonuçta o da bebek daha annesi:) sen koruyacaksın artık oğlunu da kızını da:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel cnm eşin yardımcı benimde ablam geldi geçende o sildi camlarımı mutfak dolabımı felan bana ufak tefek işler kaldı halılarımıda yıkamaya verdim bayram temizliğimide yapmış oldum doğursakta kendi işimizi kendimiz yapsakBugün kışlıkları kaldırıp yazlıklarımızı koydum raflara. Kocişim de evi süpürdü. Yatağın nevresimini değiştirdik yıkadık astık. Ütülerim var onları da yarın yapıcam işten sonra. Bebeğimin yeleğini örüyorum bi yandan da. Eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ev işlerimin bi ucundan tutan yok. Annem kayınvalidem hep lafta biz yaparız diyorlar. Kayınvalidem telefonda ütüleri yapma ben gelir yaparım diyor. Ama lafta kalıyor. Evin anahtarı onda da var istese ben işteyken gelir yapar. Ama laf işte. Kocamdan başka kimseden yardım beklemiyorum ben artık. Doğumdan önceki genel temizliği de yapmasınlar gerek yok. Bi kadın tutup cam çerçeve sildirmek daha mantıklı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok üzüldüm ya inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır böyle durumlarda söylenecek pek söz kalmıyoEvt cnm maalesef karninda ölmüs,3 hfta sonra kontole gttiginde ogrenmis durumu doktorlar kendisinin yasamadinin mucize oldugunu solemisler...nedenini bilmiyoruz ama cok uzgun tabi ölü dogum aptirmisla, efulim ailesinin yabninda avusturyadaydi heralde, bebek turkiyeye gonderilmis eşi defnedicekti...bende dun ogrendim face te kutsal haber vermisti dunden beri pek kendimde diilim cok uzgunum
bendede oluyo cnm kansızlıktanda olurmuş ve hamilelikte olabiliyo cnm normal yani uyuyodur annesi bişeyi yoktur prensesinKızlar günaydın ben geldim. Haftasonu misafirim vardı bakamadım doğru dürüst. Kızlar ben su sabah 6 da karnımda kramplarla uyandım hala az az ağrı var normal mi sizce? Akşamları çok sıcak oluyor ne yanıma yatacağımı bilemiyorum gece öksürdüm bir de ondan mı oldu acaba? Uzandım şimdi kızımın hareketletini duyayım diye ama yokgerçi sabahları pek hareketlenmiyor kızım ama genelde akşamüstü. Bir şey yoktur di mi kızlar? Var mı böyle kramp yaşayan?
cnm ifadelerin altında eklenti ekle var oraya tıkla dosya ekle de yükle diyince oluyoresım koymaya ugrasıorum yapamadım.nasıl yapıorsunuz sız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?