2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ne ilginç bir şey. Dönüyorlar öyle baş aşağı kalıyorlar sonuna kadar:) Allahım ne büyüksün. O kadar güzel zamanlar yaşıyoruz ki ne kadar şükretsek azdır.
Aynen canım Rabbimize şükürler olsun...
Şimdi merak ettiğim bir şey daha çıktı :) Bebeğim dönmüş mü diye sorucam doktora
tekmelerin yukardan gelmesi gerekir dönünce sanki, benimki hep aşağıya yakın geliyor...
6 ağustosta 32. haftamız doluyor canım. Ben hemen alıcam iznimi, evde dinlenmeyi düşünüyorum

Ben sordum benimkini doktoruma , ağustosun 12 sinde dedi .

Çok iyi yapmışsın ben de bu cumartesi sorucam. Bakalım benimkine göre ne zaman. Ama ağustos geç ya nasıl ağustos oluyor 32. hafta anlamadım. Demek ki doktorların hesabına göre adet tarihimizden sonraki iki hafta hiç sayılmıyor. Dur bakalım benimki ne dicek. Zaten seninle 1 gün var aramızda.

Benim hesabıma göre de 32. haftanın dolduğu tarih 6 ağustos. 7sinde 33. haftaya giriyoruz. Ama glprensese doktor 12 ağustos demiş.. Sen doktoruna sordun mu 32 ne zaman doluyor diye?

Bi de benim tekmeler bazen aşağıdan geliyor. Bazen de midemin üstüne vuruyor. Benim oğlan çok yaramaz, seninki de erkek erdem de öyledir :) Bi de soluma dönüyorum vurup duruyor rahatsız oluyorum sağıma dönüp yatıyorum. Benim bebeğim soluma dönmemi istemiyor

Benim hesabımda ağustosun 8 idi , doktorum 12 si dedi .
Bayramdan sonra 1 hafta daha geleceğim , sonra gider raporumu alırım hayırlısıyla

Doktora daha erken diye sormadım canım, benim hesabıma göre 6 ağustos. Benimki de öyle aşağıdan yukardan vuruyor, bence bazen aşağı bazen yukarı dönüyor. Sabit bir pozisyon almadı daha. Bir de yan tarafıma biraz çok döneyim hemen tekme atıyor biraz yukarı dercesine:)) Bazende iki yan taraftan aynı anda vuruyor nasıl duruyorsa artık yaramaz:)) aşağı vurunca, yani af edersin idrar çıkışına doğru,hafif canım acıyor seninde oluyor mu öyle ?

Benim hesabımda ağustosun 8 idi , doktorum 12 si dedi .
Bayramdan sonra 1 hafta daha geleceğim , sonra gider raporumu alırım hayırlısıyla

Sen de lale gibi 8 hafta kala çıkacak mısın?
Ben 3 hafta kala çıkayım diyorum ya sanki bebişimin yanında kalmak daha cazip geliyor :)

ben sormuştum cumartesi günü doğum ne zaman diye.. dedi 9 ekim gibi gözüyor.Sata göre dedi. halbuki 3 ayllıkken erken doğum riski var diyordu. şimdi sonuna kadar söylüyor.. biz 40 haftayı baz alıyoruz dedi. siz daha düşük tutuyorsunuz gibi birşey dedi.bize göre 10 ay dedi sanırım.
o an yanlış mı anladım bilmiyorum.

yani büyük ihtimal adetten iki hafta sonrasını mı alıyorlar acaba.. neyse ben gidiyim yemek yapıyım.. o zamana kadar bilgi gelirsem okurum yoksa araştırıyım.

Son düzenleme:

Olmaz mııııı o his çok rahatsız edici :))) Nasıl vuruyor öyle tam denk getiriyor anlamıyorum. İlk olduğunda sancı bu mu acaba demiştim sanki sancı o kadar kolay olacak
İki taraflı vurduğunda da bence elleriyle ayaklarını aynı anda oynatıyor.
Bi de yer altında hareket eden canavar misali bi yerini sürtünerek gidiyor ya tırmalar gibi işte o his çok güzel ya:)))
Bazen de kocaman bi şey bi tarafta toplanıyor. Neresi bilmiyorum artık yerleştiriyor oraya o neresiyse :)))

benim eşim diğer babaların aksine kız için deliriyor, kız çocuk babaya daha düşkün olur diyor, ben hariç herkes erkek diye üzüldü, birtek ben çok mutluyum :))

ne güzel, benim randevumda bugüneydi doktorun işi çıkmış çarşamba akşamına aldılar,

benim bebiş her doktora gittiğimde 3 gün geri atıyor kendisini, en son 6 ekim görünüyordu doğum:) bu gidişle eylül de yapacam doğumu:) sen de belki erken yaparsın karşılaşırız:)

eylül çok erken olur, 3 gün geri atma nasıl oluyor? son regli gününe göre hesaplamıyorlarmı, benim 7 ocak olarak hesapladılar

Onların hesabına göre neyse o artık :)
Sonuçta raporu onlar verecek :)
Kolay gelsin canım :)

amaaan gerçekten tuhaf.ıyı sabretmişsin arkadaşım bravo.nazikligini koruman da senı ayrı bır yüceltmiş bence.kalıte ,kultur farkı işte.gecmiş olsun o zor gunu atlatmışsın.sen emek verıp yapmışsın,ıster takdır etsinler ıster etmesinler.onların takdırı çokta onemlı dgl.netıcede beğenen begenmıs senın lezzetlı yemeklerını.gerısı pek umrunda olmasın..
bana gelınce,o gun tel bekledim gelcekler dıye,baktım tel gelmedı.e bnde dışarı çıktım esıme yardıma gttım ıs yerıne.aksam yorgun bıtkın eve geldık.esım demezmı onlara yemeğe gıdelım yrnda kahvaltıya cagralım.e tabı yorulmuşum ıstemıorum ama bseyde dıyemedım.sonra aılesıne kotu davranıorum gbı olmasın dusunmesın dıye.neyse aradı.carsıda gezıorlarmıs.musaıt olunca benı ara dedı.bıze gelcekler esımın ıkı tana 30u askın yegenı.onlarda Avrupa yakasında bende Anadolu umranıyede oturuorum.geceyı görümcemde yanı teyzelerınde gecrmısler.neyse on dk sonra tel çaldı görümcem arıor.esım açtı telı 'aaa hadı ya!oylemı' falan dıye tepkı verdı.nolmus dedım.kızlardan bırının yakın arkadaşının babası ıntıhar etmıs.apar topar ıkı kardeş kalkıp karsıya eve gdıorlarmıs.bnde dedım gtsler nolcak adamı gerı mı getırceklermıs tovbe yarabbım.esımde bıraz kızdı bu cümleme.bnm aslnda bozulduğum,madem gelmıceksınızbenı nıye bekletp oyalıorsunuz.bu kaçıncı yanı.neyse durum bu olunca cnm hıcbseye elımı surmedım valla.

guzel dusuncelerin icin saol.
senin durumun biraz da esin kaynakli olmus gibi...sen hamilesin gunun yorgunlugu cokuyor aksam olunca...
esler arasinda iletisim cok onemli..erkekler detayli dusunemiyor bazen anlayamayabiliyorlar.kendimizi onun dogruyu anlayacagi sekilde ifade etmeliyiz.yoksa yine olan bize oluyor..
esinin yegenleri de bu davranislarinda kime oncelik verdiklerini gosterdiler.bi soz varsa ona icabet etmek yakisanidir.

Kızlar selam,
Göğüs ucu kaşınan var mı? Sadece sağ göğsümün ucu tatlı tatlı kaşınıyor..Kaşımak istemiyorum ama elbisenin üzerinden arada kaşır gibi okşuyorum valla biri görse adım sabığa çıkacak

Klasik diyet listesi, tatlı ve hamurişi hiç yok,meyve az,bol su, beyaz ekmek yasak...Hergün yarım saat yürüyüş...3 ana öğün, 3 ara öğün vs. gibi..

Tmm cnm, bnm de dikkat etmem gerekiyor da.. sana da gecmis olsun buarada yazmismiydim bilemedim zor bi surec yasamissin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onlar hep oyle cnm ya.ben anneme gderım Avrupa yakasında.ararlar benı.carsamba senı mutlaka alcazsoyle yapcaz bole yapcaz falan.yanı pek gönlüm olmadgı halde (ki hamıleyım ve annemde daha rahatım) tmm dıorum ayıp olmasın dıye.neyse anneme de dıom.anne carsmba bır kac gun yokum.tmm kızım rahat etmezsın ama sen bılırsın dıor.bu arada annemlerde atakoye tasındı.yegenlerde yakında oturuor ama oraları hıc bılmem.tek bıldgım annemın evının etrafı.neyse carsamba oluor ne arama var ne sorma netıcede calısan ınsanlarsınız sızde ,musaıt dgllerdır dıe bnde aramaya cekınıorum.neyse gecen geldım ya eve,dukkandayken geldiler.bır tanesiyle konuşmamı aktarıorum:
yeğen:sen karsıdamıydın?
ben:evet
yeğen:hıc gelmedın.gelmıosunda
ben:ıyı de siz hep arıcam senı alcam dıosunuz.hazırlık yapıorum sızden cıt cıkmıor.netıcede calısan ınsanlarsınız.bn ne bılım musaıtmısınız o an dglmısınız?sızden beklıorum cunku sız arıcam dedınız
yeğen:aaaaaa bız calısan ınsanlarız,sen arıcaksın .cok ınce düşünüyorsun.alısmamıssın sen daha(neye alısmamısım onu bnde anlamadm) bız aramıosak sen ara

tövbe tövbe.sınırlendım ama hı hı deyıp gectım.hem arııcaz dıolar hem çıt yok.hemde azarlamaya kalkıorlar.bunlar bole bır tuhaf ıste cnm
esım aılesıne cok düşkün.yorgun olunca anlayışla karsılıor ama bız her aksam yorgunuz.e oyle olunca cok uzun zaman goremıor.e bıze gelsinler dıcek bnm ıs yapmamıda ıstemıor.gder az oturur gelırız dıor.e her seferınde bende yorgunumda dıyemıorum.kıyamıorum.gene yorgunum desem olmıcaktı.ıste böyle.ınan bazen ınsanlar hıc cekılmıor.ıster en yakının olsun ıster olmasın

benm gogus ucum kasınmıor ama cok hassaslaştı.bu sekılde bebısı nasl emzırcem blmıorum.bnm göğsüm kasınıor bu sıralar.hatta ıste musterıler gıdıpte esımle yalnız kalınca harıl harıp kaşınmaya baslıorum.esımde hooop noluyor,o bölgeler 4 ay daha benım nıye ellıyorsun dıyor:kopuoruz tabı 9: bolbol kremlemek lazımda ugrasamıorum ya.

kaşınıyor gerçi bugün kaşınmadı ama dün kaşınıyordu. ben de öyle yapıyorum hatta bir ara çıkarıp üfleyecektim:) eşimle göze göze gelince ne oldu gibi birşey dedi:) ben de durdum:))

Son düzenleme:

efulime bnde cok uzuldum.Allah sabır versın.ınsan ne dıcegnı bılemıor.Rabbım bıze bagıslasın bebeklerımızı.ısım konusunda Hena yı sevdım ben ya ilayı ıstemıorum.anlamı güzel olsada ben hep damlanın Henası dıye duşundum ıcımden.hem Hena cok farklı bır ısım.ıns Hena da karar kılarsınız.gonlumuz Henayla

öyle cnm kızım 5 yaşında ama bebekten farksız gerçekten dediğin gibi bebek daha zorlu bi süreç olacak ama atlatacaz inşallah
ne güzel cnm eşin yardımcı benimde ablam geldi geçende o sildi camlarımı mutfak dolabımı felan bana ufak tefek işler kaldı halılarımıda yıkamaya verdim bayram temizliğimide yapmış oldum doğursakta kendi işimizi kendimiz yapsak
çok üzüldüm ya inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır böyle durumlarda söylenecek pek söz kalmıyo
bendede oluyo cnm kansızlıktanda olurmuş ve hamilelikte olabiliyo cnm normal yani uyuyodur annesi bişeyi yoktur prensesin
resım koymaya ugrasıorum yapamadım.nasıl yapıorsunuz sız?
cnm ifadelerin altında eklenti ekle var oraya tıkla dosya ekle de yükle diyince oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…