2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kaymaları çok güzel:))) karnıma elimi koyup hissedince rahatlıyor içim. Sabah akşam dinliyorum kendimi. Bazen diyorum acaba ben her hamile kaldığımda böyle titizlenecek miyim. Yoksa ilk diye mi böyle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet önceki gün eşimin 3yaşındaki yeğeni karnımı seviyor öpüyor falan.. bir öptü iki öptü üç öptü..ben boş bulundum sonra iki tane yandan yumruk attı. ikinciyi tuttum tabi.

Ayyy bebeğine bir şey olmadı Allah'tan. Daha doğmamış bebeği bile kıskanıyorlar. Çok dikkat etmek lazım. Çocuklar işte bir şey de diyemezsin.

Allahım ne kadar zor. Nasıl bir sınavdan geçtin sen canım. Allah'ın izniyle sen sabrınla ve isyan etmeyişinle bu sınavı kazandın. Yavrundan bi süre ayrıldın. Ahirette kavuşacaksınız. Sana şefaatçi olacak güzel kızın. Allahım sana sağlıklı bir kız evlat nasip etsin en yakın zamanda inşallah. Önce bi toparlan, inşallah yüzünün güleceği günler gelecek canım. Allah yardımcın olsun senin...

Her hamileliğimizde aynı hissederiz bence canım, evladın ilki sonu olmaz. Hepsi bizim canımızdan bir parça... Rabbim onları bize bağışlasın. AMİN...

Güvene çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Hastanede yaşadıklarıda kötü olmuş... ne diyebilirimki böyle işini gereği gibi yapmayan insanlara...

Biz istiyoruz ki herkes sağlıkla doğum yapsın ama Rabbimin bildiği başka bir şey var işte biz bilemiyoruz. Allahım sabır versin. Âmin.

Biz istiyoruz ki herkes sağlıkla doğum yapsın ama Rabbimin bildiği başka bir şey var işte biz bilemiyoruz. Allahım sabır versin. Âmin.

Hikmetinden sual olunmaz vardır bir bildiği tabi ki... İnşallah böyle kötü haberler duymayız başka...

Kontrolde doktor bebeğin günde 20 defa vurması gerekiyor dedi. Gün içinde saymaya çalışıyorum bilginize canlar...

Son düzenleme:

Ne denir ki bole bi durumda yasadigin cok buyuk bi aci buyuk bi sinav ....Allahim sana ve esine sabir versin canim arkadasim

Canım Allah sana ve eşine sabır versin,çok zor bir sınavdan geçiyorsunuz.Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

kahve rengi akıntılarım bitmişti, dün akşam iftar için kayınvalidemlere geçtim 1-2 saat oturdum bugün yine başladı, sanırım kalan birkaç ayı yerimden kalkmadan tamamlamam gerekecek (

kahve rengi akıntılarım bitmişti, dün akşam iftar için kayınvalidemlere geçtim 1-2 saat oturdum bugün yine başladı, sanırım kalan birkaç ayı yerimden kalkmadan tamamlamam gerekecek (

Allah allah acaba kv den strese mi sokuyor seni..dr a sordun mu iğne vs önermedi mi .
Çokkk geçmiş olsun kuzum.

Aman dikkat et arkadaşım. Ayakta cok kalma, kendini yorma. Mümkünse otururken de ayakların hafif yukarda olsun.

DOktorun progestan vs vermedi mi?

Ben okudum arkadasim...Allahim hepinize hayirli evlat nasip etsin insallah...

Canim sen uzat bacaklarini dinlen bu saatten sonra bikac ay kaldi zaten sabret biraz canim cok gecmis olsunn

Arkadaşım, Allahım bu zor günlerinizde size sabır versin. Haftalardır hepimizin yüreğindesin, aklındasın. Acını paylaşıyor ve derinden hissediyoruz. Bundan sonraki dualarımız bu zor günleri olabildiğince erken atlatıp, bizlere yeniden müjdeli haber vermen için olsun. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Oğlunun sana ihtiyacı var, güçlü olmalısın ve sen bunu başarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…