Evettt çok rahatsız oluyorum... benimde aklıma geliyor bu rahatsız ediyorsa sancıda nasıl olucaz kim bilirbazen babasına diyorum bişeyler yapıyor oğluşumuz ama ne olduğunu anlayamıyorum diyorum:) yer mi değiştiriyor ne yapıyor kayıp gidiyor yaramaz oğluşum:)))) toplanma bende olmuyor ya da anlamıyorum henüz
evet önceki gün eşimin 3yaşındaki yeğeni karnımı seviyor öpüyor falan.. bir öptü iki öptü üç öptü..ben boş bulundum sonra iki tane yandan yumruk attı. ikinciyi tuttum tabi.
mrb arkadaşlar 3 gece çapada yatışım yapıldı 2 gun sancı çektim ilk gun bebeğimin kalbini durdurdular ki bu benim cnımı kopardıkları an idibebeğim 2 doz ile can verdi ölmeyi istemiyordu yavrum ben kriz geçirdim yakınlarım prenatal bolume geldi hemen sonra odama çıkardılar ameliyathane ile oda arasında mekik dokudum resmen indirip çıkarıodu hasta bakıcılar alttan fitil ile sancı verdiler sancım ilk 3 dozda yok idi sonra bir başladı öldürecektim neredeyse kendimi 2 gün boyunca sancı çektim 4 saat aralıklarla ilaç verildi alttan artık çarşafları kemiriyodum camdan atıcaktım kendimi neredeyse.Gece saat 1 idi artık dayanamıodum nolur ameliyathaneye indrin dayanamıorum dedim indim doktor baktı açılmam 4,5 santim idi 1 saat en geç sabaha doğurursun dedi odama yolladılar ki yatağa bacağımı atmamla birlikte kocama benden bişey geliyo dedim elimi bi attım ki kızımın o güzel saçlı kafası ellerimde eşim küfürler ederek doktorları çağırdı nasıl siz hastamı odaya yollarsınız bebeğimiz düştü burda psikolojimiz nolucak falan diye beni doğumhaneye indirdiler sedyeyle bebeğim hala bacaklarımın arasında çamaşırımın içindeydi inanın bir damla korkmadım orda kalması beni sakinleştirdi onu hissettim ellerini kollarını bacaklarını doğumhaneye indik eşini düşürdüler biraz parça kaldı üstüne bide kürtaj ettiler odama çıktım ertesi gün morgdan bebeğimi aldım kucağımda zincirlikuyudaki aile mezarlığımıza kadar kollarımda taşıdım bir çantaya koymuşlardı buz gibiydi yavrum üşüyodu gömülmeden nönce eşim bebeğimzi gösterdi irice 1 kiloya yakın ağırlıkta 31 cm boyunda güzel bi kız ve oğlumun aynısı abisine çok benziyor bir saçı var ki kumral minicik göz kapakları kolları boğmaç boğmaç ama o şimdi toprağın altında benim kollarımda değil allahım ne hastaneye kimseyi düşürsün çapada yaşamadığım herşeyi yaşadım cinayet gibi aynı allah bütün bu durumu yaşamış yaşayan annelere sabır versin sürekli kan şekerim düşüyor bayılıyorum anneme geçtim kaynanamlar gitti bi süre kendime gelmm gerek psikolojim iyi değil hepinize desteğinizden dolayı teşekkü,r ederim canlarım
Kaymaları çok güzel:))) karnıma elimi koyup hissedince rahatlıyor içim. Sabah akşam dinliyorum kendimi. Bazen diyorum acaba ben her hamile kaldığımda böyle titizlenecek miyim. Yoksa ilk diye mi böyle..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Her hamileliğimizde aynı hissederiz bence canım, evladın ilki sonu olmaz. Hepsi bizim canımızdan bir parça... Rabbim onları bize bağışlasın. AMİN...
Güvene çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Hastanede yaşadıklarıda kötü olmuş... ne diyebilirimki böyle işini gereği gibi yapmayan insanlara...
Hikmetinden sual olunmaz vardır bir bildiği tabi ki... İnşallah böyle kötü haberler duymayız başka...Biz istiyoruz ki herkes sağlıkla doğum yapsın ama Rabbimin bildiği başka bir şey var işte biz bilemiyoruz. Allahım sabır versin. Âmin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kontrolde doktor bebeğin günde 20 defa vurması gerekiyor dedi. Gün içinde saymaya çalışıyorum bilginize canlar...
mrb arkadaşlar 3 gece çapada yatışım yapıldı 2 gun sancı çektim ilk gun bebeğimin kalbini durdurdular ki bu benim cnımı kopardıkları an idibebeğim 2 doz ile can verdi ölmeyi istemiyordu yavrum ben kriz geçirdim yakınlarım prenatal bolume geldi hemen sonra odama çıkardılar ameliyathane ile oda arasında mekik dokudum resmen indirip çıkarıodu hasta bakıcılar alttan fitil ile sancı verdiler sancım ilk 3 dozda yok idi sonra bir başladı öldürecektim neredeyse kendimi 2 gün boyunca sancı çektim 4 saat aralıklarla ilaç verildi alttan artık çarşafları kemiriyodum camdan atıcaktım kendimi neredeyse.Gece saat 1 idi artık dayanamıodum nolur ameliyathaneye indrin dayanamıorum dedim indim doktor baktı açılmam 4,5 santim idi 1 saat en geç sabaha doğurursun dedi odama yolladılar ki yatağa bacağımı atmamla birlikte kocama benden bişey geliyo dedim elimi bi attım ki kızımın o güzel saçlı kafası ellerimde eşim küfürler ederek doktorları çağırdı nasıl siz hastamı odaya yollarsınız bebeğimiz düştü burda psikolojimiz nolucak falan diye beni doğumhaneye indirdiler sedyeyle bebeğim hala bacaklarımın arasında çamaşırımın içindeydi inanın bir damla korkmadım orda kalması beni sakinleştirdi onu hissettim ellerini kollarını bacaklarını doğumhaneye indik eşini düşürdüler biraz parça kaldı üstüne bide kürtaj ettiler odama çıktım ertesi gün morgdan bebeğimi aldım kucağımda zincirlikuyudaki aile mezarlığımıza kadar kollarımda taşıdım bir çantaya koymuşlardı buz gibiydi yavrum üşüyodu gömülmeden nönce eşim bebeğimzi gösterdi irice 1 kiloya yakın ağırlıkta 31 cm boyunda güzel bi kız ve oğlumun aynısı abisine çok benziyor bir saçı var ki kumral minicik göz kapakları kolları boğmaç boğmaç ama o şimdi toprağın altında benim kollarımda değil allahım ne hastaneye kimseyi düşürsün çapada yaşamadığım herşeyi yaşadım cinayet gibi aynı allah bütün bu durumu yaşamış yaşayan annelere sabır versin sürekli kan şekerim düşüyor bayılıyorum anneme geçtim kaynanamlar gitti bi süre kendime gelmm gerek psikolojim iyi değil hepinize desteğinizden dolayı teşekkü,r ederim canlarım[/
Canım benimmm allahım sana sabırlar versin, acıyla okudum inan...
Nedeni ne peki..
mrb arkadaşlar 3 gece çapada yatışım yapıldı 2 gun sancı çektim ilk gun bebeğimin kalbini durdurdular ki bu benim cnımı kopardıkları an idibebeğim 2 doz ile can verdi ölmeyi istemiyordu yavrum ben kriz geçirdim yakınlarım prenatal bolume geldi hemen sonra odama çıkardılar ameliyathane ile oda arasında mekik dokudum resmen indirip çıkarıodu hasta bakıcılar alttan fitil ile sancı verdiler sancım ilk 3 dozda yok idi sonra bir başladı öldürecektim neredeyse kendimi 2 gün boyunca sancı çektim 4 saat aralıklarla ilaç verildi alttan artık çarşafları kemiriyodum camdan atıcaktım kendimi neredeyse.Gece saat 1 idi artık dayanamıodum nolur ameliyathaneye indrin dayanamıorum dedim indim doktor baktı açılmam 4,5 santim idi 1 saat en geç sabaha doğurursun dedi odama yolladılar ki yatağa bacağımı atmamla birlikte kocama benden bişey geliyo dedim elimi bi attım ki kızımın o güzel saçlı kafası ellerimde eşim küfürler ederek doktorları çağırdı nasıl siz hastamı odaya yollarsınız bebeğimiz düştü burda psikolojimiz nolucak falan diye beni doğumhaneye indirdiler sedyeyle bebeğim hala bacaklarımın arasında çamaşırımın içindeydi inanın bir damla korkmadım orda kalması beni sakinleştirdi onu hissettim ellerini kollarını bacaklarını doğumhaneye indik eşini düşürdüler biraz parça kaldı üstüne bide kürtaj ettiler odama çıktım ertesi gün morgdan bebeğimi aldım kucağımda zincirlikuyudaki aile mezarlığımıza kadar kollarımda taşıdım bir çantaya koymuşlardı buz gibiydi yavrum üşüyodu gömülmeden nönce eşim bebeğimzi gösterdi irice 1 kiloya yakın ağırlıkta 31 cm boyunda güzel bi kız ve oğlumun aynısı abisine çok benziyor bir saçı var ki kumral minicik göz kapakları kolları boğmaç boğmaç ama o şimdi toprağın altında benim kollarımda değil allahım ne hastaneye kimseyi düşürsün çapada yaşamadığım herşeyi yaşadım cinayet gibi aynı allah bütün bu durumu yaşamış yaşayan annelere sabır versin sürekli kan şekerim düşüyor bayılıyorum anneme geçtim kaynanamlar gitti bi süre kendime gelmm gerek psikolojim iyi değil hepinize desteğinizden dolayı teşekkü,r ederim canlarım
kahve rengi akıntılarım bitmişti, dün akşam iftar için kayınvalidemlere geçtim 1-2 saat oturdum bugün yine başladı, sanırım kalan birkaç ayı yerimden kalkmadan tamamlamam gerekecek(
kahve rengi akıntılarım bitmişti, dün akşam iftar için kayınvalidemlere geçtim 1-2 saat oturdum bugün yine başladı, sanırım kalan birkaç ayı yerimden kalkmadan tamamlamam gerekecek(
Kontrolde doktor bebeğin günde 20 defa vurması gerekiyor dedi. Gün içinde saymaya çalışıyorum bilginize canlar...
Canim ben hic saymadim ama 20 yi baya geciyodur du bakalim yarin bi sayayim
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?