2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Senim dün randevun mu vardı? Kaçırdım sanırım güzel güzel fikirlere gelmişsin bize teşekkür ederim paylaştığın için. Ee kızın ne yapıyordu boyu kac olmuş gördünüz mu tam olarak :))

Teşekkürler teyzesi :) kilosunu söyledi de boyunu söylemedi canım bende heyecandan unuttum . Neyle neyi çarpıyorduk ta boyunu buluyorduk

Günaydınlar herkese. Ben cok etkilendim hem efulimden hem güvenden. Dünden beri ağlıyorum. Eşim artık yasak giremezsin buraya dedi. Şimdi işe gitti de giriyorum. Rabbim sabır versin onlara. Ama cok korkuyorum hep size derdim düşünmeyin düşündükçe kötüyü çekersiniz diye. Sanırım artık bana geçmiyor bu söz. Biran önce zaman geçsin bebeklerimizi hemen kucağımıza alalım. Rabbim onlara da sabır versin dayanma gücü verdin. Cevap bile yazamadım onlara. Cok etkilendim ne desem kifayetsiz kalır. Neyse bugun randevumuz var cok şükür. Saat 1 de. Kızımı görmeye artık daha fazla ihtiyacım. Rabbim hepimize güç versin bu yeni ayda başka kötü haber duymadım huzurla atlatalım inşallah

Teşekkürler teyzesi :) kilosunu söyledi de boyunu söylemedi canım bende heyecandan unuttum . Neyle neyi çarpıyorduk ta boyunu buluyorduk

Ismi beren mi olacak :) bak ben bunu da duymamıştım cok geri kalmışım sizlerden. Tam emin değilim FL ile yada AC yi 7 ile çarpıyorduk. 950 gr mı olmuş kızın :)) oy ne kadar büyümüş. Benim kızım ne kadar oldu acaba? 3,5 hafta once 800gr dı.

Canim ben hic saymadim ama 20 yi baya geciyodur du bakalim yarin bi sayayim
evet 20 mi kalıyor gün içinde maşallah, bir başladı mı seri şeklinde tekmeliyor bazen
Bazen böyle pıtır pıtır bişiler oluyo içerde onlar da sayılır mı acaba :)
her vuruşunu sayacaksın dedi, o pıtırtılar da sayılıyor canım, sonuçta hareket ediyor bebeğimiz
Maşallah küçük prensesimize benim oğlumda cumartesi 950 gr dı. Kiloları hemen hemen aynı maşallah onlara ismi beren olacak demek çok güzel bizimkide sola yatınca çok tekmeliyor demek kan akışı fazla olduğundanmış bilgilendirme için çok sağol

aynı durumdayım. akşam yazısını okudum kendime gelemedim. hatta karışık rüyalar gördüm. hayırlısı canım.

her hamile bu dönemden geçiyor. heyecanı,paniği,endişeyi yaşıyor. bu aylarda bebeğimiz karnımızda büyümesi gelişmesi lazım bu yüzden de allah bize sabır da versin.. inşallah tamamına mutlu bir şekilde ereriz. .

Hena yı göreceksin demek..
inşallah kızının iyiliğini tatlılığını görürsün de bize de buraya hemen yazmayı unutma lütfen.. en azından mümkün olduğunca hızla:) çünkü bizim de güzel haberlere ihtiyacımız var..

biz muayeneyedeyken izliyoruz onu kalkmaya yakın şu ayakları mı dedim.. ayaklarını bir uzattı ki teyzesi sorma... çok şekerdi.. Dr da ayağı büyük olacak herhalde dedi:) maşallah kuzuma..
ağzını sürekli açıp kapatıyordu. Hena bakalım ne şirinlikler yapacak..

Son düzenleme:

Günaydın canım, evet gerçekten son zamanlarda kötü haberler aldık ama bizim bebişlerimize konsantre olmamız gerekiyor, sakın kendini üzme, Hena'yı düşün, Allah'ın bize armağanı lütfu onlar çok şükür.. 6 ayı da bitirdik, sen nerdeyse 7 ayı bitireceksin Allah korusun ama doğsalar da yaşama şansları çok çok yüksek artık. Rabbim bizleri bu hususta sınamasın inşallah.
Git gör de rahatla annesi, biz de cumartesi gününü iple çekiyoruz, 1 ay oldu görmeyeli kimbilir neler bekliyor bizi.. Randevuna, kızına odaklan ve lütfen ağlama..

Teşekkürler canım , neden doğumdan sonra görüyorsunuz ? ultrasonda doktorlar gösteriyorlar ... Birde ultrason cihazı iyiyse deymeyin keyfine

sadece detaylıda görünmüyor mu? doktora sorarım yine inşallah görürüz ama artık şu zaman geçsede kucağıma alıp kendini görsem diyorum :)

Guzel haberlerle gel insallah canim...dualarim seninle

Canım çok sevindim berenin iyi olmasına maşallah bu arada FL ile çarpıyoruz 7 yi canım, boyu için daha iyi beslenmesi için sol tarafınıza yatın diyorlar bakalım..

Evet canım , fikrimiz değişmezse Beren olacak :)))
Bu arada ben 1 ay , 1 haftada tam 3 kilo almışım . Doktorum güldü bu ay biraz hızlı ilerlemişsin dedi . Diyete başlasam iyi olur

Canım çok sevindim berenin iyi olmasına maşallah bu arada FL ile çarpıyoruz 7 yi canım, boyu için daha iyi beslenmesi için sol tarafınıza yatın diyorlar bakalım..

Teşekkürler canım , iş yerinde bütün gün masa başındayız artık akşam eve gidince sol tarafa yatalım .

Benim iş yerim de uzak ama ben de çalışacağım son ana kadar doktorum izin verirse tabi doğum iznim çok uzun olmadığından ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi diye düşünüyorum. 32.de çıkmayı ben de isterdim valla yapılacak çok iş var :/

Evet canım , fikrimiz değişmezse Beren olacak :)))
Bu arada ben 1 ay , 1 haftada tam 3 kilo almışım . Doktorum güldü bu ay biraz hızlı ilerlemişsin dedi . Diyete başlasam iyi olur

sabah sağlık ocağında tartıldım bu ay bende 1 kilo almışım :) ama yarın doktorda daha emin olurum , sanırım bebeğin aldığı kilodur bu yani suyu felanda var ya ,inşallah böyle gidersem doğumdan sonra eski halime dönebilicem

Teşekkürler teyzesi , artık 1 kilo oluyorlar maşallah bebişlerimize İsmimizi beğendiğine sevindim , bende Erdem ismini çok beğendim :)
Dün gece hep sola yatmaya gayret ettim Ultrasonda çok şükür çok net gördüm , doktor bey burnunu bana benzetti :))) anne modeli dedi şükürler olsun
Ama ben gözlerini hiç bana benzetemedim Rabbim affetsin ama biraz üzüldüm

Ya işleriniz rahatsa ve doktorunuz da onaylar sa bekleyin zaten , tabiki doğumdan sonra bize daha çok ihtiyaçları olacak

ayy canım yaaa ne güzel duygular,minik burnuşunu demek anneden almış, biran önce doktora gitmek istedim şimdi ,nasıl geçecek bu iki gün,iş yerinden bir arkadaşım daha hamilelikten önce hep senin sana benzeyen bir oğlun olacak bence derdi , bende bebişimi hissetmeye başladığımdan beri hep aynaya baktım bana benzerse çok mutlu olurum, gerçi eşime benzersede mutlu olurum eşimide beğeniyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…