sevsinler beren hanımı, maşallah yüzünüde görmüşsünüz, biz artık doğumdan sonra görücez herhalde :)
Dün doktoruma ayaklarda ki şişlikleri sordum , sıcaklardan dedi bu hafta geçti yok dedim bu hafta hava serinledi dedi
Günde 2 bardak süt yeterlimi dedim yeter dedi , yoğurtta önerdi tabiki .... Bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi
Sıklaştırmaya başladı sanırım , sol tarafa yatınca tekmeler artıyor neden dedim . Sakın korkma dedi , sol tarafta kan akışı daha çok olduğundan
Hareketleri artar dedi
Senim dün randevun mu vardı? Kaçırdım sanırım güzel güzel fikirlere gelmişsin bize teşekkür ederim paylaştığın için. Ee kızın ne yapıyordu boyu kac olmuş gördünüz mu tam olarak :))
Teşekkürler teyzesi :) kilosunu söyledi de boyunu söylemedi canım bende heyecandan unuttum . Neyle neyi çarpıyorduk ta boyunu buluyorduk
evet 20 mi kalıyor gün içinde maşallah, bir başladı mı seri şeklinde tekmeliyor bazenCanim ben hic saymadim ama 20 yi baya geciyodur du bakalim yarin bi sayayim
her vuruşunu sayacaksın dedi, o pıtırtılar da sayılıyor canım, sonuçta hareket ediyor bebeğimizBazen böyle pıtır pıtır bişiler oluyo içerde onlar da sayılır mı acaba :)
Maşallah küçük prensesimizeDoktorun bilir tabi, sana birşey soracağım . Şeker yükleme hangi bölümden randevu alınıyordu ? birde doktorum kan tahlili ve idrar tahlilleri verdi
bunları da Lütfü Kırdar da yaptırıcam , randevumu alayım aile hekimi nemi gideyim orda acaba? Teşekkürler ...
Dün gittim Beren immmmm çok tatlıydı950 gr , haftasıyla uyumlu , yüzünü gösterdi bize kurban olayım verene ...
Günaydınlar herkese. Ben cok etkilendim hem efulimden hem güvenden. Dünden beri ağlıyorum. Eşim artık yasak giremezsin buraya dedi. Şimdi işe gitti de giriyorum. Rabbim sabır versin onlara. Ama cok korkuyorum hep size derdim düşünmeyin düşündükçe kötüyü çekersiniz diye. Sanırım artık bana geçmiyor bu söz. Biran önce zaman geçsin bebeklerimizi hemen kucağımıza alalım. Rabbim onlara da sabır versin dayanma gücü verdin. Cevap bile yazamadım onlara. Cok etkilendim ne desem kifayetsiz kalır. Neyse bugun randevumuz var cok şükür. Saat 1 de. Kızımı görmeye artık daha fazla ihtiyacım. Rabbim hepimize güç versin bu yeni ayda başka kötü haber duymadım huzurla atlatalım inşallah
Günaydınlar herkese. Ben cok etkilendim hem efulimden hem güvenden. Dünden beri ağlıyorum. Eşim artık yasak giremezsin buraya dedi. Şimdi işe gitti de giriyorum. Rabbim sabır versin onlara. Ama cok korkuyorum hep size derdim düşünmeyin düşündükçe kötüyü çekersiniz diye. Sanırım artık bana geçmiyor bu söz. Biran önce zaman geçsin bebeklerimizi hemen kucağımıza alalım. Rabbim onlara da sabır versin dayanma gücü verdin. Cevap bile yazamadım onlara. Cok etkilendim ne desem kifayetsiz kalır. Neyse bugun randevumuz var cok şükür. Saat 1 de. Kızımı görmeye artık daha fazla ihtiyacım. Rabbim hepimize güç versin bu yeni ayda başka kötü haber duymadım huzurla atlatalım inşallah
Teşekkürler canım , neden doğumdan sonra görüyorsunuz ? ultrasonda doktorlar gösteriyorlar ... Birde ultrason cihazı iyiyse deymeyin keyfine
Dün doktoruma ayaklarda ki şişlikleri sordum , sıcaklardan dedi bu hafta geçti yok dedim bu hafta hava serinledi dedi
Günde 2 bardak süt yeterlimi dedim yeter dedi , yoğurtta önerdi tabiki .... Bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi
Sıklaştırmaya başladı sanırım , sol tarafa yatınca tekmeler artıyor neden dedim . Sakın korkma dedi , sol tarafta kan akışı daha çok olduğundan
Hareketleri artar dedi
Ismi beren mi olacak :) bak ben bunu da duymamıştım cok geri kalmışım sizlerden. Tam emin değilim FL ile yada AC yi 7 ile çarpıyorduk. 950 gr mı olmuş kızın :)) oy ne kadar büyümüş. Benim kızım ne kadar oldu acaba? 3,5 hafta once 800gr dı.
Canım çok sevindim berenin iyi olmasına maşallahbu arada FL ile çarpıyoruz 7 yi canım, boyu için daha iyi beslenmesi için sol tarafınıza yatın diyorlar bakalım..
Canım ben 32. haftamda çıkacağım , dayanamam o kadar . Hem doğum öncesi uyku stoğu yaparım
Ama senin iş yerin sana yakın ve rahat . Sen çalışabilirsin
Olsun canım bazen olabiliyor öyle rötarlar :) bir kere bana da olmuştu heyecanla gitmeyi beklerken doktorun acil doğumu çıkmış tı randevum ertelenmişti
Evet canım , fikrimiz değişmezse Beren olacak :)))
Bu arada ben 1 ay , 1 haftada tam 3 kilo almışım . Doktorum güldü bu ay biraz hızlı ilerlemişsin dedi . Diyete başlasam iyi olur
evet 20 mi kalıyor gün içinde maşallah, bir başladı mı seri şeklinde tekmeliyor bazen
her vuruşunu sayacaksın dedi, o pıtırtılar da sayılıyor canım, sonuçta hareket ediyor bebeğimiz
Maşallah küçük prensesimizebenim oğlumda cumartesi 950 gr dı. Kiloları hemen hemen aynı maşallah onlara ismi beren olacak demek çok güzel bizimkide sola yatınca çok tekmeliyor demek kan akışı fazla olduğundanmış bilgilendirme için çok sağol
Benim iş yerim de uzak ama ben de çalışacağım son ana kadar doktorum izin verirse tabidoğum iznim çok uzun olmadığından ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi diye düşünüyorum. 32.de çıkmayı ben de isterdim valla yapılacak çok iş var :/
Teşekkürler teyzesi , artık 1 kilo oluyorlar maşallah bebişlerimizeİsmimizi beğendiğine sevindim , bende Erdem ismini çok beğendim :)
Dün gece hep sola yatmaya gayret ettimUltrasonda çok şükür çok net gördüm , doktor bey burnunu bana benzetti :))) anne modeli dedi şükürler olsun
Ama ben gözlerini hiç bana benzetemedim Rabbim affetsin ama biraz üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?