2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yok ya ınce olmadgm zamanlarıda bılıorum.o zaman da durumlar hep daha kotu oldu.bu ıncelıkte dgl aslında,umursamamak.cunku bılıorum kı ınce olsamda olmasamda gene anlamıcaklar.o yüzden hıc ugrasamayp hı hı deyıp gecıorum.esımle her seyı acık konusuoruz ama bazı seylerr dısardan seslendırılemez.cunku kırıcı olmak ıstemem asla esıme karsı.bnm dusunduklerımı o bana solese ben kırılırım.bu durumda bnm kırılcgm seylerı ona nıye dyıyım kı.yanı konusalck seylerı zaten soyluoruz.mesela bugun herkes toplanmstı.ben gtmek ıstemedgm halde esım ıcın gıttim.esımde gtmek ıstedgı halde bnm ıcın gtmek ıstemedı.bence bu zaten bır ılıskının ne kadar acık oldgnu gosterıor.bır saat oturup kalktık.ve hıc umursamadm.yuz asmadm güler yuzlu olmaya calıstm ama mesafelydım.herseyı takarsak hasta oluruz.saol cnm dusuncelerın ve destegın ıcın.dertlesebılcgmız ınsanların olması cok güzel bır sey

Kaşınmaz mı, tatlı tatlı hem de. Zeytinyağı sürüyorum. Bir de ucuna yakın kısımlarda kabarcık gibi, su toplaması gibi, et beni gibi tuhaf birşeyler oldu. Doktor normal dedi ama bir ara dermatologa görünmeyi düşünüyorum. Hem de güneş kremi önerisi alırım. Memnun kalmadım Solante'den.

aynen dedıgın gbı kımse bızden daha onemlı dgl.ıster begensınler,ıster begenmesınler.artık hıcbıseyı takamıcak kadar yoruldum ..

evet cnm çatlak oluormus onu bılıorum.valla erkeklerın dünyasını,dusuncelerını anlayamıoruz kı.. doğru dıosun ona kremletım bundan sonra .çocuk gıbıler ya

Efulim ve Gvn1907 arkadaşlarıma çok üzüldüm Rabbim sabır versin en kisa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah umarım herkes evlatlarını sağlıkla kucağına alır canım çok sıkkındı ama bu arkadaşların durumunu okuyunca halimize şükür diyorum allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın herseye care varda ölümün çaresi yok işte

Allah allah acaba kv den strese mi sokuyor seni..dr a sordun mu iğne vs önermedi mi .
Çokkk geçmiş olsun kuzum.

yok canım stres yapmadılar, yan daireye geçtim zaten ve sadece oturdum,masayı felan görümcemler hazırladı,onlarda Allah korusun bir şey olursa diye çok korkuyorlar, sanırım sürekli yattığım için oturmak ben yoruyor nefes nefese kalıyorum

Aman dikkat et arkadaşım. Ayakta cok kalma, kendini yorma. Mümkünse otururken de ayakların hafif yukarda olsun.

DOktorun progestan vs vermedi mi?

Canim sen uzat bacaklarini dinlen bu saatten sonra bikac ay kaldi zaten sabret biraz canim cok gecmis olsunn

doktorum henüz bir şey vermedi, geçen hafta başlamıştı takip edelim dedi, aslında geçmişti dün yine başladı, doktora yarın gidicem ,çok şükür bebeğin hareketleri iyi, dediğiniz gibi bacakları uzatıp yatmaya edicem

Sen de lale gibi 8 hafta kala çıkacak mısın?
Ben 3 hafta kala çıkayım diyorum ya sanki bebişimin yanında kalmak daha cazip geliyor :)

Canım ben 32. haftamda çıkacağım , dayanamam o kadar . Hem doğum öncesi uyku stoğu yaparım
Ama senin iş yerin sana yakın ve rahat . Sen çalışabilirsin

Olsun canım bazen olabiliyor öyle rötarlar :) bir kere bana da olmuştu heyecanla gitmeyi beklerken doktorun acil doğumu çıkmış tı randevum ertelenmişti

Arkadaşım Rabbim sana ve eşine sabır versin ... Dayanma gücü versin ... Öteki dünyada seni bekleyen bir meleğin var ... Bir gün kavuşacaksınız . Oğlunu düşün onun sana ihtiyacı var . Çok geçmiş olsun

günaydınlar,

Temmuz Ayına girdik.. herkese sağlık,mutlululuk huzur getirsin..

burnum kanamış. öyle akıntı şekilde değil. acayip rüyalar gördüm. allah hayırlısını versin..
kahvaltımızı yapalım bir kendimize gelelim.

gvn1907 allah bu zor günleri atlatman için sabır versin. Oğluna uzun ömür versin. inşallah tekrar hamile kalırsın ve kucağına sağlıcakla alırsın..

Bu yanma tam olarak nasil bsy? Bende de oluo bzn ama az oluo, ne kdr olunca fitil almak gerekli acaba??

idrarını biraz zor yapıyorsun azar azar ve yanma hissi oluşuyor hatta idrarını yaptıktan sonra da 10-15 dk devam ediyor. Bana yanma için değil akıntı için verdi aslında fitili. Benim tahlil sonuçlarımda idrarda mikrop çıktığı için suya atılan bişey verdi doktor temizlesin diye ama tabii doktora danışmadan hiçbirşey alınmamalı aslaaa

günaydın,

aslında rötar iyi oldu, sabah sağlık ocağına gittim yapılması gereken tahliller varmış, şimdi tahlillerimi de alıp gidicem :)

Canım ben 32. haftamda çıkacağım , dayanamam o kadar . Hem doğum öncesi uyku stoğu yaparım
Ama senin iş yerin sana yakın ve rahat . Sen çalışabilirsin

Hayırlısı olsun canım benim de uzak olsaydı ben de hemen kaçmaya bakardım :)
Bi de doktoruma sorucam tabi bakalım izin verecek mi. Havalar sıcak, riske atma derse atamam..

Sen ne yaptın dün, Berenimiz nasılmış :)))

kızlar hepinize günaydın.umarım bundan sonra aramızda üzülen ,olumsuz birşey yaşıyan olmaz sağlıkla kucakalrımzıa alırız bebeklerimizi.GVN arkadasımız içinde bol bol dua edelimde allahım sağlıkla bu duyguyu tekrar yaşasın ve bu acılarını unutsun inşalalh.

günaydın,

aslında rötar iyi oldu, sabah sağlık ocağına gittim yapılması gereken tahliller varmış, şimdi tahlillerimi de alıp gidicem :)

Bak her şeyde vardır bir hayır :)

Doktorun bilir tabi, sana birşey soracağım . Şeker yükleme hangi bölümden randevu alınıyordu ? birde doktorum kan tahlili ve idrar tahlilleri verdi
bunları da Lütfü Kırdar da yaptırıcam , randevumu alayım aile hekimi nemi gideyim orda acaba? Teşekkürler ...
Dün gittim Beren immmmm çok tatlıydı 950 gr , haftasıyla uyumlu , yüzünü gösterdi bize kurban olayım verene ...

Dün doktoruma ayaklarda ki şişlikleri sordum , sıcaklardan dedi bu hafta geçti yok dedim bu hafta hava serinledi dedi
Günde 2 bardak süt yeterlimi dedim yeter dedi , yoğurtta önerdi tabiki .... Bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi
Sıklaştırmaya başladı sanırım , sol tarafa yatınca tekmeler artıyor neden dedim . Sakın korkma dedi , sol tarafta kan akışı daha çok olduğundan
Hareketleri artar dedi

günaydın canım ya gvn1907 arkadaşımızın bebeğini neden almışlar çok üzüldüm yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işteyim. Nedenini biliyormusun neden almak zorunda kalmışlar.((

sevsinler beren hanımı, maşallah yüzünüde görmüşsünüz, biz artık doğumdan sonra görücez herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…