aynen beni anlattın tatlım :-/
sabahları çok fenayım bulantı,öğürme ama kusma yok çünkü açım zaten :)
Bi de şirte yürürken sol kasığıma fena bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım zor yürüdüm çok korktum hemen wc ye gittim allah korusun kanama falan mı olacak diye ama çok şükür bişey olmadı ağrı da geçti sonra
Rahim büyüdüğü için mi oluyo acaba ya :-/
Duyarsınız büyük ihtimalle canımBenimde acıyo ama o kadar değil, elimle dokununca. Bi de büyüdüler Ben 6+2 de duydum kalp atışlarını.
bende aynı sizin gibiyim kızlar ya herşeyden midem bulanıyo hemen öğürüyorum ama kusmuyorum. bişiy yedikten sonra yediğimi görünce tekrardan bulanıo midem çok farklı bi durum nasıl geçicek bilmiyorum...
Kızlar aranıZda göbekten iğne kullanan varmıydı?dün iğneyi yanlış vurdum galiba göbeğim mosmor oldu ve cok acıo(
cnm sana birşey sorabilir miyim ? senle aramızda sanırım 3 gün falan var senin bebişin , sat ile ultrasyon tarihleri farklı mı acaba, yani kaç haftalık görünüyor ben heyecandan doktora sormayı unuttum da, maşallah sen sürekli gidiyosun ve ne güzel dedin hareketlerini de görürsünüz inş darısı hepimizin benim de hayırlısıyla başıma inş. şimdi ben heyecan yapmıyım mı ama dimi. Bu ara da benim randevum kısmetse salı günüymüş.
slm günaydın anneler dün bi şeyler yazmiştım ama cevap alamadım neyse önemli değil kandada olsa bebeğimin varlığı kesinleşmiş oldu 294 çıktı haftaya bugün gine gitip keseyi görücem inş daha önce 3 kaybım var ama 2 tanede kızım var.ama bi şey söyliyim mi kızlar sanki ilk kez hamile olmuş gibi heycanlı her an bi şey olacak kadar stresli ve panik haldeyim 10. haftaya kadarda bu hallerim geçmiyecek galiba (son bebeğimi kalbinin durmasından dolayı 10. haftada kaybetmiştim)
kızlar bnm hamilelik belirtilerim hiç yok.gögüslerim şiş sadece oda cok az.bnm gibi belirtisiz hamilelik yaşayan varmı ?
aynen benimkiler de büyüdü şimdiden 80 beden sütyen aldım bile :)))
Ay bir an önce cumartesi günü gelsin o zamannn bizde duyalımm :)
Bu arada kan tahlillerim de güzel çıktı bi sorun yok çok şükür
First canım nasılsın ? Lekelenmeler kesildi mi?
aynen beni anlattın tatlım :-/
sabahları çok fenayım bulantı,öğürme ama kusma yok çünkü açım zaten :)
Bi de şirte yürürken sol kasığıma fena bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım zor yürüdüm çok korktum hemen wc ye gittim allah korusun kanama falan mı olacak diye ama çok şükür bişey olmadı ağrı da geçti sonra
Rahim büyüdüğü için mi oluyo acaba ya :-/
slm kızlar nasılsınız ben bu sabah miğde bulantısı:120::120: baş dönmesi :111:ve çok kötü bel ağrsı ile uyandım ancak şimdi kendime gelebildim bel ağrısı hala var kızlar bu bel ağrısı ne zamn geçer yaaa:105::105::26::26:
kızlar bnm hamilelik belirtilerim hiç yok.gögüslerim şiş sadece oda cok az.bnm gibi belirtisiz hamilelik yaşayan varmı ?
Sıkma canını tatlım bende ölüyorum bulantıdan. Adam akıllı hiç birsey yiyemiyorum tansiyonum düşüyor sürekli uçakla alakası yok yani. Hamilelikte ilgili. Ama tabiki bukadar yorulman bence doğru değil 6 uçak fazla gelmiş olabilir. Yatıp dinlenmeye çalış bol bol su iç. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın tatlım benim fıtığım olmasın rağmen hiç bel ağrım olmadı ya neden sizde bel ağrısı oluyor acaba
bende aynı sizin gibiyim kızlar ya herşeyden midem bulanıyo hemen öğürüyorum ama kusmuyorum. bişiy yedikten sonra yediğimi görünce tekrardan bulanıo midem çok farklı bi durum nasıl geçicek bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?