2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

korktum valla ama iyiyim şimdi sanırım bağırsaklardaki gazın da ağrısı oluyor
inşallah biz 9 ay çekmeyiz yaa bebişlerimiz büyüsünde geçsin bitsin bu işkence :)
sende kendine çok dikkat et canım meyvenin de yararı çok moralini bozma sakın

Bem cok zayıfım henüz 1 kilo aldım sanırım ondan kaynaklı. 47 kiloyum boy 1.70. Vücut ağırlığım cok şükür yok. Bide alışagelmiş bir fıtık ağrım var sanırım olsada gebeliğe bağlamıyorum. Rabbim yardımcın olsun geçer inşallah ağrın sıZın. Bilgilendirme içinde cok teşekkür ederim

annem bebeğin içinde canlanmaya hareketlenmeye başlayınca geçecek dedi inşallah öyle olur yerim onu ben :))

:) ilk defa duydum bunu kız ama hoşuma gitti anneeemmm yerim ben miniğimi ya. çok tarifsiz bi mutluluk yaşıyoruz rabbim hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Evet evet o gaz probleminden kaynaklanmış olabilir. Unuttum ben gaz olayımızı :) atom bombası gibi hissediyorum bazen kendimi :s benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca ekmek yoğurt ymiş ve nurtopu gibi 4.800 kg doğmuşum. Beslenir inşallah içimde bebişim

kızlar bnm hamilelik belirtilerim hiç yok.gögüslerim şiş sadece oda cok az.bnm gibi belirtisiz hamilelik yaşayan varmı ?

psikolojik midir nedir benimde ilk başta kasık ağrılarım felan vardı baska belirti yoktu 7. haftaya girdim bulantılar basladı

Merhaba cnm,
Dun aksamustu yine bikac damla geldi ama sabaha kdar allaha sukur yine bisey yoktu yarin sabah kontrolun var zaten ak koyun kaea koyun cikacak ortaya bakalim

iyi haberler alacağız inşallah canım , keserim o kara koyunu ben :)

:) ilk defa duydum bunu kız ama hoşuma gitti anneeemmm yerim ben miniğimi ya. çok tarifsiz bi mutluluk yaşıyoruz rabbim hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

dünde ultrasondan sonra doktorum geçmiş olsun annesi dedii ay o kadar mutlu oldum kii o kelime sanki ilk kez duyuyormuş gibiydi

ben meyve çok severdim ama şimdi yiyemiyorum aynı bende severek yiyorum sonra mıdemi bulandıran o yediğim şey oluyor iş yerindeyim şimdi menüye baktm bakınca bile öğürdüm kımselerde bilmio henüz herkes şaşırıyo bana :)
inş geçer ve güzel bi gebelik dönemi geçirirz tatlım...

önemli deyil tatlım çok sağol bende 22 şubatta gideceğim bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye çok heycanlıyım bu günler nasıl geçecek bilmiyorum cnm sende arabaya bindiğinde kasıklarında ağrı oluyormu bende oluyor arabadan inince 10 dk sonra geçiyor:26:

dünde ultrasondan sonra doktorum geçmiş olsun annesi dedii ay o kadar mutlu oldum kii o kelime sanki ilk kez duyuyormuş gibiydi

ayy ne güzel ya banada desin doktorum :) ben daha doktora gidemedim dün randevum vardı ama doktor acil doğuma girmiş bende beklemedim bu ctesi gidicez inş herşey yolundadır...

Tesekkurler cnm, amin. 4 gundur hic kalkmadim zaten, limonlu su da iciyorum iyi geliyor. İnsallah ilk trimesterden sonra hamileligimizin tadini cikaririz :)

Ama limonlu su, sade suyun yerini tutmuyor. Oyüzden boş bol sadece ayda içmeye çalış bu ağrını sızınıda alıyor. Ama bazen ben ayda içemiyorum bulantıdan

benimde çok hoşuma gitti ya :) aminnnn bir an önce alalım kucaklarımıza zaman çabukcak geçsin onlar doğunca dursun :)

psikolojik midir nedir benimde ilk başta kasık ağrılarım felan vardı baska belirti yoktu 7. haftaya girdim bulantılar basladı

Ilk haftalar benek rahime yerleştiği için kasık ağrısı oluyor sonra bebeğin kalbi atmaya baslayıncada mide bulantıları başlıyormuş

Bende 22 şubatta gideceğim :) günümüz de aynı senle canım, ben kalp atışlarını geçen cuma duydum çok şükür Arabada sürekli aynı pozisyonda oturuyoruz ondan oluyo bence, bende de oluyo canım merak etme

Ilk haftalar oluyordu bu yüzden ilk haftalar arabaya binmemeye çalıştım simdi oyle ağrılarım olmuyor mide bulantım ve bas dönmemden ağrılarıma vakit ayıramıuorum ilk haftalar cok cok arabaya binmemeye çalış ve bence uzun seyehatlae yapmamaya çalış ben arabaya bineceğine yürüyordum o daha iyi geliyordu bide arabanın ön tarafına binmeye çalış cok sallanma

teşekkürler cnm , resim var fakat kaç haftalık olduğu yazmıyor , benim sat 27 aralık bu kontrolde soracağım inş

Ilk haftalar benek rahime yerleştiği için kasık ağrısı oluyor sonra bebeğin kalbi atmaya baslayıncada mide bulantıları başlıyormuş

doğrudur son bikaç gündür kasık ağrım yok şükür.. bikaç kişiden duymuştum 7. haftadan sonra bulantım başladı diye aynı bendede öle oldu onun için demiştim psikolojık mı diye

Ama limonlu su, sade suyun yerini tutmuyor. Oyüzden boş bol sadece ayda içmeye çalış bu ağrını sızınıda alıyor. Ama bazen ben ayda içemiyorum bulantıdan

Hadi ya, bak bilmiyodum bunu 😳 bende bulantidan icemiyodum zaten ama bebislerimizin iyiligi icin icicez, yapcak bisey yok 😔 bilgi icin cok tesekkurler 😘

ayy ne güzel ya banada desin doktorum :) ben daha doktora gidemedim dün randevum vardı ama doktor acil doğuma girmiş bende beklemedim bu ctesi gidicez inş herşey yolundadır...

yolundadır Allahın izniyle...herhangi bi şikayetin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…