uzun yolculuğu yasaklıyor zaten doktorlar.. birde mide bulantısına doktorum sabahları kalkınca ılık suya bal kat iç dedi ama denemedim gerçi zaten sabah kalkmadan baslıyor bulantıIlk haftalar oluyordu bu yüzden ilk haftalar arabaya binmemeye çalıştım simdi oyle ağrılarım olmuyor mide bulantım ve bas dönmemden ağrılarıma vakit ayıramıuorum ilk haftalar cok cok arabaya binmemeye çalış ve bence uzun seyehatlae yapmamaya çalış ben arabaya bineceğine yürüyordum o daha iyi geliyordu bide arabanın ön tarafına binmeye çalış cok sallanma
yolundadır Allahın izniyle...herhangi bi şikayetin var mı
Bende 22 şubatta gideceğim :) günümüz de aynı senle canım, ben kalp atışlarını geçen cuma duydum çok şükürArabada sürekli aynı pozisyonda oturuyoruz ondan oluyo bence, bende de oluyo canım merak etme
Ilk haftalar oluyordu bu yüzden ilk haftalar arabaya binmemeye çalıştım simdi oyle ağrılarım olmuyor mide bulantım ve bas dönmemden ağrılarıma vakit ayıramıuorum ilk haftalar cok cok arabaya binmemeye çalış ve bence uzun seyehatlae yapmamaya çalış ben arabaya bineceğine yürüyordum o daha iyi geliyordu bide arabanın ön tarafına binmeye çalış cok sallanma
iyi haberler alacağız inşallah canım , keserim o kara koyunu ben :)
uzun yolculuğu yasaklıyor zaten doktorlar.. birde mide bulantısına doktorum sabahları kalkınca ılık suya bal kat iç dedi ama denemedim gerçi zaten sabah kalkmadan baslıyor bulantı
Hadi ya, bak bilmiyodum bunu 😳 bende bulantidan icemiyodum zaten ama bebislerimizin iyiligi icin icicez, yapcak bisey yok 😔 bilgi icin cok tesekkurler 😘
Rica ederim tatlım bence ilk aylarda auyun önemi com fazla. Ben okadar ağladım okadar helak oldum ki su içmesem eminimki kaybetmiştim bebişimi. Ama ne olursa olsun su şişem hep elimde. Ve bir ilaç gibi günde 2,5 litre mutlaka içiyorum. Emin ol tiksindim artık sudan bile ama bebeğim için içmek zorundayım. Bide baslarda cok yapıyordum şimdi yapmıyorum sakın tuvaletinide tutma.
inşALLAH lekelenme felan yoksa endişe etme o zaman cumartesi çok güzel haberlerle döneceksin inşAllahinş canım. benim 2. gebeliğim ilki düştü malesef kimyasal gebelik yaşamışım o öyle düştü gittişimdi benim sadece mide bulantım ve hafif baş ağrım var başka da bi sorunum yok çok şükür ne kanamam ne lekelenmem olmadı şükür. şimdi ilk deneyimim kötü olunca içimde bi huzursuzluk var inş ctesi iyi haberler alırım da içim rahat eder...
Bence bu bulantılar midenin açlığından kaynaklanıyor sabah kalkmadan olan bulantılar. Bende sabah kalkmasan iki susamalı çubuk yiyorum iyi geliyor
inşallah lekelenme felan yoksa endişe etme o zaman cumartesi çok güzel haberlerle döneceksin inşallah
evet açlıktan bulanıyor ama bişeyde yedirmiyor basucumda krakerler ffelan oluyor ama oda fayda etmiyor..
inşallah canım yaa rabbim hepimizin bebeklerini annelerine bağşlasın...
Benim de ilk hamileliğim.İlgin icin tesekkurler. İlk hamileligim oldugu icin neyin nesi bilmiyorum acikcasi. Ben ucaktan diye korkuyodum. Hamilelikten kaynaklandigini bilmek rahatlati biraz beni. Allah yardimcimiz olur insallah...
Merhaba canım, ben de iğne kullanıyorum.Benim henüz çok morarmadı ama moraranların olduğunu biliyorum,bence endişelenecek bişey yok.Anlatıldığı gibi vurdun iğn yi değil mi?
Canım bende de oluyor ya.aynen beni anlattın tatlım :-/
sabahları çok fenayım bulantı,öğürme ama kusma yok çünkü açım zaten :)
Bi de şirte yürürken sol kasığıma fena bi ağrı girdi olduğum yerde kaldım zor yürüdüm çok korktum hemen wc ye gittim allah korusun kanama falan mı olacak diye ama çok şükür bişey olmadı ağrı da geçti sonra
Rahim büyüdüğü için mi oluyo acaba ya :-/
sanırım kasa yada damara geldi .dr buz koy dedi iğneyi yaptıktan sonra olabilir dedi ama baya acıo
sen kullanıosan bi tarif edermisin canım yanlış bişey mi yapıyorum acaba
sanırım kasa yada damara geldi .dr buz koy dedi iğneyi yaptıktan sonra olabilir dedi ama baya acıo
sen kullanıosan bi tarif edermisin canım yanlış bişey mi yapıyorum acaba
Göbeğinden iğne olanlara benim de bir sorum var.Bir gün sağ bir gün de sol tarafıma dönüşümlü olarak yapıyorum iğneyi.İki taraf da acıyor ama sağ taraf daha çok acıyor ve iğneyi batırmakta zorlanıyorum çok.Böyle olan varmı başka ?
çok sağol cnm içimi rahatlattın gerçekten özür dilerim biraz geç yazdım urfanın bi ilçesinde yaşıyorum mecburuyetten elektirik çok sık kesiliyor o yüzden geç yazdım kusurabakma cnm benim son adetim 25 aralıktı 11 ocakta çatlatma iğnesi ile hamile kaldım enson 5 şubatta gittim dr 4 beş haftalık daha küçük dedi kesemizi gördük tabi 2 hafta sonra yani 19 şubatta gel kalp atışlarını duyarız dedi ben 22 şubatta gideceğim dr biraz uzak yaşadığim yer merkeze 55 km var eşim işi var o yüzden hafta sonu gideceğiz cnm çok heycanlıyım sabah ilk takvime bakıyorum kaç gün kaldı diye çok farklı bişey ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin cnm sen kaçıncı haftada duydun kalp atışlarını bebişinin acaba benim bebiş şimdi kaç haftalık
Ben saga sola yaptigimda diil de gobek deligimin 3 parmak altina yaptigimda aciyo ve zor giriyo hatta morarannyerler hep orada cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?