2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
uzun yolculuğu yasaklıyor zaten doktorlar.. birde mide bulantısına doktorum sabahları kalkınca ılık suya bal kat iç dedi ama denemedim gerçi zaten sabah kalkmadan baslıyor bulantı

yolundadır Allahın izniyle...herhangi bi şikayetin var mı

inş canım. benim 2. gebeliğim ilki düştü malesef kimyasal gebelik yaşamışım o öyle düştü gitti şimdi benim sadece mide bulantım ve hafif baş ağrım var başka da bi sorunum yok çok şükür ne kanamam ne lekelenmem olmadı şükür. şimdi ilk deneyimim kötü olunca içimde bi huzursuzluk var inş ctesi iyi haberler alırım da içim rahat eder...

çok sağol cnm içimi rahatlattın gerçekten özür dilerim biraz geç yazdım urfanın bi ilçesinde yaşıyorum mecburuyetten elektirik çok sık kesiliyor o yüzden geç yazdım kusurabakma cnm benim son adetim 25 aralıktı 11 ocakta çatlatma iğnesi ile hamile kaldım enson 5 şubatta gittim dr 4 beş haftalık daha küçük dedi kesemizi gördük tabi 2 hafta sonra yani 19 şubatta gel kalp atışlarını duyarız dedi ben 22 şubatta gideceğim dr biraz uzak yaşadığim yer merkeze 55 km var eşim işi var o yüzden hafta sonu gideceğiz cnm çok heycanlıyım sabah ilk takvime bakıyorum kaç gün kaldı diye çok farklı bişey ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin cnm sen kaçıncı haftada duydun kalp atışlarını bebişinin acaba benim bebiş şimdi kaç haftalık:26::26:

çok sağol cnm zaten burda kimsem yok gidecek yanlızım yani sadece dr gitmek için yola çıkıyoruz gezmelere bile ara verdim bebeğime bişey olmasın diye yola çıkmıyorumm rabbim korusun yavrularımızı

uzun yolculuğu yasaklıyor zaten doktorlar.. birde mide bulantısına doktorum sabahları kalkınca ılık suya bal kat iç dedi ama denemedim gerçi zaten sabah kalkmadan baslıyor bulantı

Bence bu bulantılar midenin açlığından kaynaklanıyor sabah kalkmadan olan bulantılar. Bende sabah kalkmasan iki susamalı çubuk yiyorum iyi geliyor

Hadi ya, bak bilmiyodum bunu 😳 bende bulantidan icemiyodum zaten ama bebislerimizin iyiligi icin icicez, yapcak bisey yok 😔 bilgi icin cok tesekkurler 😘

Rica ederim tatlım bence ilk aylarda auyun önemi com fazla. Ben okadar ağladım okadar helak oldum ki su içmesem eminimki kaybetmiştim bebişimi. Ama ne olursa olsun su şişem hep elimde. Ve bir ilaç gibi günde 2,5 litre mutlaka içiyorum. Emin ol tiksindim artık sudan bile ama bebeğim için içmek zorundayım. Bide baslarda cok yapıyordum şimdi yapmıyorum sakın tuvaletinide tutma.

Tecrubelerimizi paylasatak birbirimize yardimci olmaktan cok mutluyum. Cok haklisin su icmek her zaman faydalidir. Ben zaten 1 bardak su icsem hemen tuvaledim geliyo, hamile kalmadan once de oyleydi 😊 allahin izniyle hepimiz iyi oluruz insallah 😘

inşALLAH lekelenme felan yoksa endişe etme o zaman cumartesi çok güzel haberlerle döneceksin inşAllah
Bence bu bulantılar midenin açlığından kaynaklanıyor sabah kalkmadan olan bulantılar. Bende sabah kalkmasan iki susamalı çubuk yiyorum iyi geliyor

evet açlıktan bulanıyor ama bişeyde yedirmiyor basucumda krakerler ffelan oluyor ama oda fayda etmiyor..

inşallah lekelenme felan yoksa endişe etme o zaman cumartesi çok güzel haberlerle döneceksin inşallah

evet açlıktan bulanıyor ama bişeyde yedirmiyor basucumda krakerler ffelan oluyor ama oda fayda etmiyor..

inşallah canım yaa rabbim hepimizin bebeklerini annelerine bağşlasın...

İlgin icin tesekkurler. İlk hamileligim oldugu icin neyin nesi bilmiyorum acikcasi. Ben ucaktan diye korkuyodum. Hamilelikten kaynaklandigini bilmek rahatlati biraz beni. Allah yardimcimiz olur insallah...
Benim de ilk hamileliğim.
İnşallah bi avazda alırız bebeğimizi kucağımıza:)

Merhaba canım, ben de iğne kullanıyorum.Benim henüz çok morarmadı ama moraranların olduğunu biliyorum,bence endişelenecek bişey yok.Anlatıldığı gibi vurdun iğn yi değil mi?

sanırım kasa yada damara geldi .dr buz koy dedi iğneyi yaptıktan sonra olabilir dedi ama baya acıo
sen kullanıosan bi tarif edermisin canım yanlış bişey mi yapıyorum acaba

Canım bende de oluyor ya.
Bazen böyle tam vajinamın içi ağrıyor.
Korkuyorum hemen bakıyorum bi şey var mı diye.
Bence rahim büyüdüüğü için oluyor..
Bu sonuna kadar olacak belki de.
Çünkü sürekli büyüyecek bebeklerimiz:)

kızlar pkolu olup hamile kalp glifor kullanan var mı ben hamile kaldığimda dr gittim dr en az bu ilacı 1 ay kullan dedi sonra başka dr gittim kesinlikle kullanma bebeğin sakat veya zihninde sorun olur dedi bu ilacı kullanmıyorsun artık dedi kafam karıştı 5 ocaktan beri kullanmıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum yardım edin kızlar yaaaaaaa

sanırım kasa yada damara geldi .dr buz koy dedi iğneyi yaptıktan sonra olabilir dedi ama baya acıo

Sen nasil yaptin cnm?etini parmaklarinin arasina iyice sikistirmamis olabilir misin?bide ilaci biraz yavas yavas vermek gerekiyodun bnde igneyi sokarken biraz zorlandim hafiften morardi ama daha once o kadar cok morluklarim vardi ki o gozume hic batmadi sende alisirsin merak etme cnm

Tabi tarif ederim canım, ben göbek deliğimin 3 parmak sağına yada soluna yapıyorum. sol elimle oradaki yağı sıkıyorum, ve iğneyi sağ elimle dik olarak yavaşça batırıyorum, ve yine yavaşça ilacı enjekte ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=xMc07BpYqJc bu linkte bir hemşire iğnenin nasıl yapılacağını anlatıyor, ingilizce ama videoyu izleyerek de anlaşılabiliyor. İnternette başka videolar da var, bir bak istersen canım

Göbeğinden iğne olanlara benim de bir sorum var.Bir gün sağ bir gün de sol tarafıma dönüşümlü olarak yapıyorum iğneyi.İki taraf da acıyor ama sağ taraf daha çok acıyor ve iğneyi batırmakta zorlanıyorum çok.Böyle olan varmı başka ?

Ben saga sola yaptigimda diil de gobek deligimin 3 parmak altina yaptigimda aciyo ve zor giriyo hatta morarannyerler hep orada cnm

Önemli değil canım, geç olsun ne demek Allah yardımcınız olsun canım, merkeze uzak yaşamak zor. Ben 6+2 de kalp atışlarını duydum, şimdi 7+1 olduk Darısı 38-40 haftalara

Ben saga sola yaptigimda diil de gobek deligimin 3 parmak altina yaptigimda aciyo ve zor giriyo hatta morarannyerler hep orada cnm

Altına da yapabiliyor muyuz ? Ben sadece sağ ve sol taraf diye biliyordum.Acaba diyorum altında ödem oldu da o nedenle mi hem zor giriyor hem de acıyor ? İlk iğnemi sağ tarafa hemşire yapmıştı,o biraz morardı belli belirsiz ve de acıyodu bastırınca,belki de ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…