Canım bende de oluyor ya.
Bazen böyle tam vajinamın içi ağrıyor.
Korkuyorum hemen bakıyorum bi şey var mı diye.
Bence rahim büyüdüüğü için oluyor..
Bu sonuna kadar olacak belki de.
Çünkü sürekli büyüyecek bebeklerimiz:)
Ben de bu cumartesi gidicem:)benimle aynı şeyi yaşayan bir arkadaş görünce mutlu oldum :)
bence de ondan oluyor.birde gaz sancılarını da kasık ağrısıyla karıştırıyo olabilirim :) çünkü gurul gurul sürekli bağırsaklarım
Cumartesi kontrole gidecxektim doktor yokmuş haftaya Cumartesiye kaldı :-/
Gerçi bir yandan da sevindim çünkü 8 haftalık olacak minnak kalp atışını kesin duyarız o zaman herhalde demi :)
Altına da yapabiliyor muyuz ? Ben sadece sağ ve sol taraf diye biliyordum.Acaba diyorum altında ödem oldu da o nedenle mi hem zor giriyor hem de acıyor ? İlk iğnemi sağ tarafa hemşire yapmıştı,o biraz morardı belli belirsiz ve de acıyodu bastırınca,belki de ondandır.
Önemli değil canım, geç olsun ne demekAllah yardımcınız olsun canım, merkeze uzak yaşamak zor. Ben 6+2 de kalp atışlarını duydum, şimdi 7+1 olduk Darısı 38-40 haftalara
benim son adet tarihim 19 ocak, ben bgn kan testi yaptırdım sonuç 1200 çıktı
kaç haftalık oluyor sizce, bana sanki yüksek geldi
Ben de bu cumartesi gidicem:)
Kalp atışını duyucam inşallah..
Artık kalp atışları başlamıştır bizimkilerin :)))))
Ben duyarsam sana da yazarım canım :)
Benim 2. Gebeligimdeki doktorum gobek deligimin 3 parmak altina kadar olan kismi cizmisti kalemle buraya yap igneleri demisti ben o zaman zannediyodum ki sadece o alana yapilabilir ama bu sefer ki dr um da bak buralar morarmis ya bunu boyle gobek deliginin cevresini dolanarak vurabilirsin dedi
Hayırlı olsun:)benim son adet tarihim 19 ocak, ben bgn kan testi yaptırdım sonuç 1200 çıktı
ay gerçekten çok zor urfanın akçakale ilçesinde yaşıyoruz sürekli elektirik su kesiliyor baya sıkıntılı ev sahibim arap komşularım arap suriyeli terastan sınır suriye gözüküyor çatışmalar felan oluyor bundan 20 gün önce merdiven boşluğunda bir tane mervi gördüm rabbim korusun cümlemizi işallah neyseki haziran ayında tayin isteyeceğiz memlekete çıkmaz yüksek puanı baya birecik yada halfeti istiycez işallah çıkar doğumumu burda yapmam antebe memlekete giderim ha bu arada sen nerelisin cnm ay işallah tüm hamişler en kısa zamnda bebeişlerini görüp kalp atışlarını duyarlar işallahhhhhhhhhh
Çok saol canım verdiğin bilgiler için, dr henüz beni hiç muayene etmedi o nedenle hastanedeki hemşire analttı. 22'sinde ilk randevum var o zaman sormayı düşünüyodum ama gerek kalmadı. saol canım
İkizdir belki tatlım hayırlı olsun :) doktora gittin mi hiç?
benim son adet tarihim 19 ocak, ben bgn kan testi yaptırdım sonuç 1200 çıktı
Eğer unutmazsam ben senin bi yazını alıntılarım canım. Yazarım sana:)tamam tatlım mutlaka haberini bekliycem
Haftasonu giremeyebilirim buraya pazartesi günü bütün sayfaları tek tek okuyarak bulurum seni :))
Canım neyseki haziranda bitecek zor günlerinAllah kolaylık versin, ne görev yapıyor eşin orda? Ben Ankaralıyım bu arada İnşallah sorunsuz hamilelikler geçirir bütün taze anneler )
doktora daha gitmedim yarın gitcem bakalım hayırlısı , inşaallah sağlıklı bir şekilde ilerler...
Eğer unutmazsam ben senin bi yazını alıntılarım canım. Yazarım sana:)
işallah cnm benimm eşim sınıf öğretmeni cnm ben ev hanımıyım sen çalışıyormusun cnm bişey sorucam bazen bende birden bakıyorum mısır kokusu burnuma geliyor cnm istiyor daha erken deyilmi sendede oluyormu
Bugün güzelim gerçektenanlaştık güzel anne :)
Evet çalışıyorum canım, benim aşerme durumum olmadı öyle ama bişey görünce canım istiyo bazen, görmezsem bişey yok:)) Midem bulanıyo gibi, yemeklere karşı tiksinme var, bişey yiyemiyorum. Ekşi ve tatlı şeyler yemek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?