2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benimle aynı şeyi yaşayan bir arkadaş görünce mutlu oldum :)
bence de ondan oluyor.birde gaz sancılarını da kasık ağrısıyla karıştırıyo olabilirim :) çünkü gurul gurul sürekli bağırsaklarım
Cumartesi kontrole gidecxektim doktor yokmuş haftaya Cumartesiye kaldı :-/
Gerçi bir yandan da sevindim çünkü 8 haftalık olacak minnak kalp atışını kesin duyarız o zaman herhalde demi :)

benim son adet tarihim 19 ocak, ben bgn kan testi yaptırdım sonuç 1200 çıktı
kaç haftalık oluyor sizce, bana sanki yüksek geldi

Ben de bu cumartesi gidicem:)
Kalp atışını duyucam inşallah..
Artık kalp atışları başlamıştır bizimkilerin :)))))
Ben duyarsam sana da yazarım canım :)

Benim 2. Gebeligimdeki doktorum gobek deligimin 3 parmak altina kadar olan kismi cizmisti kalemle buraya yap igneleri demisti ben o zaman zannediyodum ki sadece o alana yapilabilir ama bu sefer ki dr um da bak buralar morarmis ya bunu boyle gobek deliginin cevresini dolanarak vurabilirsin dedi

Önemli değil canım, geç olsun ne demek Allah yardımcınız olsun canım, merkeze uzak yaşamak zor. Ben 6+2 de kalp atışlarını duydum, şimdi 7+1 olduk Darısı 38-40 haftalara

ay gerçekten çok zor urfanın akçakale ilçesinde yaşıyoruz sürekli elektirik su kesiliyor baya sıkıntılı ev sahibim arap komşularım arap suriyeli terastan sınır suriye gözüküyor çatışmalar felan oluyor bundan 20 gün önce merdiven boşluğunda bir tane mervi gördüm rabbim korusun cümlemizi işallah neyseki haziran ayında tayin isteyeceğiz memlekete çıkmaz yüksek puanı baya birecik yada halfeti istiycez işallah çıkar doğumumu burda yapmam antebe memlekete giderim ha bu arada sen nerelisin cnm ay işallah tüm hamişler en kısa zamnda bebeişlerini görüp kalp atışlarını duyarlar işallahhhhhhhhhh

Çok saol canım verdiğin bilgiler için, dr henüz beni hiç muayene etmedi o nedenle hastanedeki hemşire analttı. 22'sinde ilk randevum var o zaman sormayı düşünüyodum ama gerek kalmadı. saol canım

Canım neyseki haziranda bitecek zor günlerin Allah kolaylık versin, ne görev yapıyor eşin orda? Ben Ankaralıyım bu arada İnşallah sorunsuz hamilelikler geçirir bütün taze anneler)

Çok saol canım verdiğin bilgiler için, dr henüz beni hiç muayene etmedi o nedenle hastanedeki hemşire analttı. 22'sinde ilk randevum var o zaman sormayı düşünüyodum ama gerek kalmadı. saol canım

Acaba biraz da kol ve bacaktan mi vursak cnm yaa:)

Canım neyseki haziranda bitecek zor günlerin Allah kolaylık versin, ne görev yapıyor eşin orda? Ben Ankaralıyım bu arada İnşallah sorunsuz hamilelikler geçirir bütün taze anneler)

işallah cnm benimm eşim sınıf öğretmeni cnm ben ev hanımıyım sen çalışıyormusun cnm bişey sorucam bazen bende birden bakıyorum mısır kokusu burnuma geliyor cnm istiyor daha erken deyilmi sendede oluyormu

Evet çalışıyorum canım, benim aşerme durumum olmadı öyle ama bişey görünce canım istiyo bazen, görmezsem bişey yok:)) Midem bulanıyo gibi, yemeklere karşı tiksinme var, bişey yiyemiyorum. Ekşi ve tatlı şeyler yemek istiyorum:)

galiba benimki pskolojık cnm benim karışık ya herşeyi yiyorum ama miğdem bulana bulana zorluyorum kendimi ama ekmeği kısıyorum artık vitaminli şeyleri yemeye çalışıyorum artık cnm ne hissediyorsun bebişinin cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…