2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapacağım nasıl yapacaksam artık miğdem çok kötü
dinlenirim sonrada
allah emanet olun kızlar öpüldünüz yanaktan byyyyyyyyyy

Acaba biraz da kol ve bacaktan mi vursak cnm yaa:)

:) Onu düşündüm de koldan nasıl vuracağız canım, eşlerimiz mi sıkıcak kolu, hani onlar sıkıcak biz de iğneyi mi yapacağız ? çünkü tek başımıza kolumuzdan yapamayız :)))

Bacak da çok acıyormuş diye okudum hep, korkutmak gibi olmasın ama :)gerçi inşallah ilerki ayladra göbişimiz şiştiğinde kola yada bacağa kayacağız maalesef

benim son adet tarihim 19 ocak, ben bgn kan testi yaptırdım sonuç 1200 çıktı
kaç haftalık oluyor sizce, bana sanki yüksek geldi

Yoksa konu başlığımıza ikiz mi geliyorrr :)) Canım tebrik ederim ve aramıza hoşgeldin :)

olabilir canım bide benim canım biraz tatlıdır ben ilacı birdende vermiş olabilirim.ama bugun sabah hem şişti hemde mosmor olunca ortalığı birbirine kattım ve biraz korktum bugun hastanede koluma vurdurcam daha doğrusu bu 4-5 gün göbeğim geçene kadar kolumdan vurmayı düşünüyorum.

Evet koldan yaparkeb eslerimizin sikmasi lazim:) bacaktan acidigini hic duymamistim bana da aksine bacak hic acimaz gibi geliyodu
Bu arada bnm bi arkadasim koldann yapiyo ignesini o da kosmor durumda ce bezeleri olmus sismis iyice:) nerden yaparsak yapalim ayni sonuc ama degistire degistire vurmak lazim
Neyse bak ben bu aksam cesaret edip kol bacak deneyebilirsem aciyip acimadigini test eder sana haber veiriem tatlim:)

Benim 12 gun oldu gecmedi daha morluklarim :) napalim aliscaz tatlim biraz koldan yada bacaktan devam et bakalim

Canım kendini kobay gibi kullanma, kıyamam, denemiş kişilere sorarız :))) Hem acaba aynı etkidemidir ki göbek-kol ve bacak ? Hiç sordun mu sen onu doktora ? Yapma sakın bugün bacaktan :))) panik oldum nedense, göbekten yapalım boşver deneme.Allah korusun bişi olur falan.

Bu göbek yağlarını boşuna mı yaptık , hep bugünler içindi :)))

O kadar zorlama kendini canım şimdilik bizim yediklerimizden değil, depolarımızdan besleniyormuş bebeklerimiz. 3. aydan sonra yediklerimizden beslenecekmiş. Ben bişey hissedemiyorum canım, kız da olabilir erkekte hiç farketmez benim için:) Kese sağ tarafta görünüyo böyle olunca kız oluyomuş diyo arkadaşlar:) solda olursa erkek:)

:))) Allah iyiligini versinn yaa guldurdun yine beni... Dr a sormadim ayni etki mi diye cunku o kdr dogal bi sekilde sadece gibekten yapma aciyosa koldan bacaktan da vurabilirsin dedi ki demekki ayni etki dedim:)
Morluklar bi gecse gobekte nereye igne sokup sokmadigimi anlayabilcem de morluklar oyle bi yayildi ki goremiyorum hicbisey:) o yuzden de biraz kol ve bacaga gecmek istiyorum gecen aksam bacaktan denemye kalktim sora cesaret edemeyip gobege dondum yine:)

Glifor seker ilaci galiba ben de insulin direnci icin kullniyordum dr hamile kalinca kes dedi ogrendigimden beri icmiyorum canim

Sen bilirsin o zaman, ben karışmıyorum ama tekrar söylüyorum bak, korkuyorum :) Gerçi bacaklar acıya alışkındır gibi geliyor ama yine de bilemiyorum.Eğer denersen bana da haber ver canım :) Biliyosun değil mi bacakların neresine vurulacağını, her yere olmuyo oda, yanlış yere yapma sakın

Hemsire pazartesi gunu gostermisti dizden 1.5-2 karis falan yukariya bacagin dis kismina dedi , dr da kilsiz olan heryere yapabilirsin dedi:) benim de biraz genis bi adam galiba acaip relax ya onun yaninda stres yapmak pek mumkun diil :)

Ayyy herkes bacak ve kol cok aciyo yazmis cok korktumm:)) bide bi taneainin dr u gobekten daha etkili demis bacaga goree o zamann napioruZz gobislerii morartmayaa devamm:)

Hemsire pazartesi gunu gostermisti dizden 1.5-2 karis falan yukariya bacagin dis kismina dedi , dr da kilsiz olan heryere yapabilirsin dedi:) benim de biraz genis bi adam galiba acaip relax ya onun yaninda stres yapmak pek mumkun diil :)

İlk iğneyi hemşire, 2. yi eşim koldan yaptı. Elime kadar uyuştu kolum ve çok morardı. Göbeğimde mercimek kadar morluk oluyor ve çok az acıyor.

Ayyy herkes bacak ve kol cok aciyo yazmis cok korktumm:)) bide bi taneainin dr u gobekten daha etkili demis bacaga goree o zamann napioruZz gobislerii morartmayaa devamm:)

İyiki konuştuk bak, öyle kendi başımıza iş yapmayalım canım, araştıralım, sen baya cesaretliymişsin ya, neredeyse bacağa saplayacaktın iğneyi, korktum senden :))))

İlk iğneyi hemşire, 2. yi eşim koldan yaptı. Elime kadar uyuştu kolum ve çok morardı. Göbeğimde mercimek kadar morluk oluyor ve çok az acıyor.

Göbişler şişene kadar devam, sonrasında başka bir yer buluruz ortak karar vererek :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…