Bugün güzelim gerçektenKendime baktım
Oh maşallah:)))))))bende bende :) fön çektirdim,makyaj yaptımm,oje sürdümm
hastalıklı halimden sıyrıldım biraz
bi de resepsiyondayım herkes hemen fark ediyo :)))
Acaba biraz da kol ve bacaktan mi vursak cnm yaa:)
benim son adet tarihim 19 ocak, ben bgn kan testi yaptırdım sonuç 1200 çıktı
kaç haftalık oluyor sizce, bana sanki yüksek geldi
Sen nasil yaptin cnm?etini parmaklarinin arasina iyice sikistirmamis olabilir misin?bide ilaci biraz yavas yavas vermek gerekiyodun bnde igneyi sokarken biraz zorlandim hafiften morardi ama daha once o kadar cok morluklarim vardi ki o gozume hic batmadi sende alisirsin merak etme cnm
:) Onu düşündüm de koldan nasıl vuracağız canım, eşlerimiz mi sıkıcak kolu, hani onlar sıkıcak biz de iğneyi mi yapacağız ? çünkü tek başımıza kolumuzdan yapamayız :)))
Bacak da çok acıyormuş diye okudum hep, korkutmak gibi olmasın ama :)gerçi inşallah ilerki ayladra göbişimiz şiştiğinde kola yada bacağa kayacağız maalesef
olabilir canım bide benim canım biraz tatlıdır ben ilacı birdende vermiş olabilirim.ama bugun sabah hem şişti hemde mosmor olunca ortalığı birbirine kattım ve biraz korktum bugun hastanede koluma vurdurcam daha doğrusu bu 4-5 gün göbeğim geçene kadar kolumdan vurmayı düşünüyorum.
Evet koldan yaparkeb eslerimizin sikmasi lazim:) bacaktan acidigini hic duymamistim bana da aksine bacak hic acimaz gibi geliyodu
Bu arada bnm bi arkadasim koldann yapiyo ignesini o da kosmor durumda ce bezeleri olmus sismis iyice:) nerden yaparsak yapalim ayni sonuc ama degistire degistire vurmak lazim
Neyse bak ben bu aksam cesaret edip kol bacak deneyebilirsem aciyip acimadigini test eder sana haber veiriem tatlim:)
galiba benimki pskolojık cnm benim karışık ya herşeyi yiyorum ama miğdem bulana bulana zorluyorum kendimi ama ekmeği kısıyorum artık vitaminli şeyleri yemeye çalışıyorum artık cnm ne hissediyorsun bebişinin cinsiyetini
Canım kendini kobay gibi kullanma, kıyamam, denemiş kişilere sorarız :))) Hem acaba aynı etkidemidir ki göbek-kol ve bacak ? Hiç sordun mu sen onu doktora ? Yapma sakın bugün bacaktan :))) panik oldum nedense, göbekten yapalım boşver deneme.Allah korusun bişi olur falan.
Bu göbek yağlarını boşuna mı yaptık , hep bugünler içindi :)))
kızlar pkolu olup hamile kalp glifor kullanan var mı ben hamile kaldığimda dr gittim dr en az bu ilacı 1 ay kullan dedi sonra başka dr gittim kesinlikle kullanma bebeğin sakat veya zihninde sorun olur dedi bu ilacı kullanmıyorsun artık dedi kafam karıştı 5 ocaktan beri kullanmıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum yardım edin kızlar yaaaaaaa
:))) Allah iyiligini versinn yaa guldurdun yine beni... Dr a sormadim ayni etki mi diye cunku o kdr dogal bi sekilde sadece gibekten yapma aciyosa koldan bacaktan da vurabilirsin dedi ki demekki ayni etki dedim:)
Morluklar bi gecse gobekte nereye igne sokup sokmadigimi anlayabilcem de morluklar oyle bi yayildi ki goremiyorum hicbisey:) o yuzden de biraz kol ve bacaga gecmek istiyorum gecen aksam bacaktan denemye kalktim sora cesaret edemeyip gobege dondum yine:)
Sen bilirsin o zaman, ben karışmıyorum ama tekrar söylüyorum bak, korkuyorum :) Gerçi bacaklar acıya alışkındır gibi geliyor ama yine de bilemiyorum.Eğer denersen bana da haber ver canım :) Biliyosun değil mi bacakların neresine vurulacağını, her yere olmuyo oda, yanlış yere yapma sakın
Sen bilirsin o zaman, ben karışmıyorum ama tekrar söylüyorum bak, korkuyorum :) Gerçi bacaklar acıya alışkındır gibi geliyor ama yine de bilemiyorum.Eğer denersen bana da haber ver canım :) Biliyosun değil mi bacakların neresine vurulacağını, her yere olmuyo oda, yanlış yere yapma sakın
Hemsire pazartesi gunu gostermisti dizden 1.5-2 karis falan yukariya bacagin dis kismina dedi , dr da kilsiz olan heryere yapabilirsin dedi:) benim de biraz genis bi adam galiba acaip relax ya onun yaninda stres yapmak pek mumkun diil :)
İlk iğneyi hemşire, 2. yi eşim koldan yaptı. Elime kadar uyuştu kolum ve çok morardı. Göbeğimde mercimek kadar morluk oluyor ve çok az acıyor.
Ayy tuhh yaa sende mi oyle diyosun cnm koldan bacaktan cok acimaz diye dusunmustum(
Ayyy herkes bacak ve kol cok aciyo yazmis cok korktumm:)) bide bi taneainin dr u gobekten daha etkili demis bacaga goree o zamann napioruZz gobislerii morartmayaa devamm:)
İlk iğneyi hemşire, 2. yi eşim koldan yaptı. Elime kadar uyuştu kolum ve çok morardı. Göbeğimde mercimek kadar morluk oluyor ve çok az acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?